Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chris 001
pert most törlik az odafagyott szobakat!
gondolom

SpeedyJanesz
Szasztok

Chris 001
Az siraly😞

SpeedyJanesz
Bazzeg nem enged csatlakozni az Ea serverhez !!! Eddig müködött minden ! Remélem restartoltak ! Vagy hasonló és a lagot probaljak kiszürni !

DJ Skyline
csao,....semmi extra....pangás van 1000-el!

Chris 001
Hi all!
Jöttem dumcsizni 😊
mi az ábra?

DJ Skyline
basz már lejöttem róla...nem várok egész nap!
vagy jösz vagy nem...nincs olyan hogy majd!

ranGer2
ok! majd megyek!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
kész van....
djskylinehun néven keresd a szobát!

DJ Skyline
ok

ranGer2
csinálj szobát!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
unranked drag!

DJ Skyline
mivan gecó senki nem jön akkor??? ha nem akkor nem!

DJ Skyline
mit szeretnél?sprint,drift,drag,circuit?
ranked,vagy unranked?

ranGer2
hol??

ranGer2
ahha

DJ Skyline
jön valaki online?

lokista12

KIRÁLY MIT SZÓLSZ AZ ENYÉMHE?VAN TÖBB IS!!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

Dzsega
print screen bocsi!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
csak meg kell nyomni a "print csreen" gombot és utánna alt+tab beilleszted valahova ha nincsen semmilyen képlopó progid!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

dismarc

Na itt a gépem 😄DD na vkui remélem kihiv gyorsulni

nemtudom

dismarc
irni se birok, meg mindjárt leoszt vki hogy teleszemeteltem a topicot, na de tényleg megxek mán

nemtudom

dismarc
ja és ALEKOkat 2141s kompresszi hengerenkénti befecskendezés a menö még mindig

nemtudom

dismarc
úúúúú felhivott az asszony hogy menjek át kitölteni egy iq tesztet, nanincs menekvés, este meg ranked australia drift és mindenkit kapálok 😄DDD ha ki akartok kapni gyertek (2 es track driften uj házirekord 6 wiskycola után tegnap esti mérés 10 körön 796ezerrrr, ja és 231 mp kb folyamatosdrift na ez a lol, ésmég mindig nem tudom hogy kell képetcsinálni lopni a gamebol!! nazsiroskenyér léptem (és gyalog kell mennnnnniiiii

nemtudom

dismarc
ja a konfig az az az az 😄DDD lehet az is érdekelne hogy tudjatok vmi választ adni, nem kell meglepödni rajta mingyá leirom 😄D mármint ne legyen hihetetlen hogy ezen is gatya maxosan megy a game, csak azért nem birom tovább huzni mert TESCO (r)-s a monitor és nem bir nagyobbat 1024 nél, na van a gébbe 1.1 g proci (nem celeron meg nem fos amd 😄DD) 196rammal, van ám cd iro is (bazzeg de be vagyok rugva) meg jön az extra Nvidia Quadro Elsa Gloria (tudom tudom, 😄DD ne,m vagyok burzsuj akcios volt mert leesett a kamiojnrol, na és ezen a konfogin nemkem egy dekát nem akar mososdni, csak megy azt helloooooooooooo

nemtudom

dismarc
télleg ha már ilyen faszán visszaolvastam eszembe jutott hogy eddig mindenki azt magyarázta hogy milyn faszán mosodik a kép, na nálam nem mosodik, akármit állitok, 1024*32bitbe van high minden maxon, de egy deka mosodás nincsen a játékba mikor száguldok meg belököm a nitrot? millyért lehet ez?

nemtudom

Pyx
style pontod is van rendesen 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

SpeedyJanesz

SpeedyJanesz
Na ez a mostani kocsim :

Biztos ismerös masik profilon ugyanez van csak feketébe 😊

ranGer2
Elveszett a régi suprád! sajnálhatod!

ranGer2
tom! ok kössz! de az miért van hogy mosódás helyett feketeség? NEM LÁTOK SEMMIT csak a kocsit... amugy kössz!

lokista12
Elmegy én is tuningoltam rajta(bal hátsó kerék fölött)!

ranGer2
ja! sajna...

DJ Skyline
oszt.társak vagytok?

DJ Skyline
tudom..

na most megyek...bye all! majd késõbb re...aztán majd megbeszélhetünk egy online gamet!

ranGer2
ja!

SpeedyJanesz
www.nfsunderground.ini.hu itt megtalálhatod az uj patch-t és ami ujdonság van ! Ranger krealj valami nagyon egyedi nevet én pl HunJaneszHun SpeedyJanesz SpeedyJHUN ilyeneket csinaltam ezek nem voltak pl . Én példaul csak dragelni szoktam ,nagy ritkan driftelni. Rankedba.

ranGer2
Menjé inkább rajzórára!

lokista12
meg vannak a pachek?

lokista12
ez király!!

ranGer2
Na de jó! már megint az van hogy mosódás helyett feketeség!

lokista12
nem csak jo a hangjuk meg az alakjuk nekem tetszenek de van ott skyline is amugy hogy tetszenek?

examinee
HI!
Új autokat nem lehet még letölteni???
Vagy hol tudom megnézni hogy milyen patchek meg upgradék vannak???
mert 1,5 hónapja nem voltam és ezt sajna nem tudom!
Valaki ha tud segítsen!
Köszönöm elõre is!

ranGer2
Na látod azt én se tudom hogy hol kéne gamelni!

ranGer2
ööö még kérdezhetnék valamit? az miért van hogy mikor regisztrélnék akkor minden névre azt irja ki hogy foglalt! ???

ranGer2
köszönöm a segitséget!

DONGUBA
En jaccanek szivesen!!!!!!!!!!!!12.30-ra jovok addig ird le hova menjek jaccani.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ranGer2

Pyx
az egészet bemásolod, cracket nem, vacet futtatod, crackkeled

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ranGer2
de mondom hogy kéri a dll t!