22257
-
t. Füly #6974 nektek eredeti a game?akinek nem erdeti aznyomja neten közületek? -
t. Füly #6973 az mitől van hogy ez afos kilép nekem mentésekkor??????
-
szépen néz ki, csak ne lenne így összefirkálva;) -
Nem értem mi baj fog származni abból, ha ide meg oda is bekerül. -
Borg #6970
MÉG EGYSZER ELMONDOM A CSÖKKENT ÉRTELMŰEK KEDVÉÉRT!
AZ AUTÓITOK KIBASZOTT KÉPEINAK A MÁSIK TOPIC VAN, ABBA CSAK EZEKET, IDE PEDIG MINDEN MÁST!
Aki ennyit nem képes felfogni, azt szépen törölni fogom. Ha pedig továbbra is tömegesen kevertek, akkor BEZÁROM AZ EGYIK TOPICOT!
-
t. Füly #6969 bassszus de idegesitő ez agame amikor mentek mindig lefagy ez a gány játék eszem-f@szom megáll ilyen nincsen -
:) -
ja má 105 defele vagyok :D -
nekem hardon már nem megy :D de nem akarom lecserélni a civicemet :D
-
szvsz az összes modell hasonlt az igazi autókra:))))) fizikaileg ez a legjobb NFS!!!! értelmes borulások és arcade de nem idiota vezethetőség... igaz nfs pojsénak volt a legjobb FFB támogatása.. rohadtl élethű volt...de ez sokkal jobb!.. -
én meg 28 adszorra pprobálva egyszer végre ug ynézet ki nyerek ere lenyomott a szemétláda 0.09 el!!!! szted mennyire vertem a bill hajnali 3-4 körül? -
szvsz meg utol lehet érni őket ha a verseny x körös akkor x/2 körnél ha hibázol még utol lehet őket érni mert olyankor lassabban mennek.. ez olyan mint amit mondott az ICram is... ha te vagy az első simn utolérnek.. nevetségesen.. viszont ha meg leelőznek akkor utolérheted őket.. aztán jön az amikor alig bírod ket leelőzni aztán csak az jöhet hogy nekimész egy oszlopnak vagy civilnek... amug y a civilek is mindg az utcso körben jönnek be elém.. full idegesítő.. főleg 80. pálya felett!!! azelött semibajom nem volt -
jó vannak ilyen pályák nekem is amik nagyon fekszenek de nem ez a nagyátlag hanem az hogy görcsölök, végig vezetek és az uccsüó körben smacizok egy teherautóval vagy egy oszoppal és már buktam is!!!
Túl sokszor történik ez meg velem!!!
Kezd idegesíteni.
Mennem kell lassan ugyhogy csak holnap tudok reagálni a kérdésekre.
Egyébként nagyon tutti!!! -
de az a kérdés inkább, hogy a kocsikat máskor kapom e meg vagy hogy esetleg lemaradok bónusz cuccokról. -
jaj gyerekek:))) nem lehet új matricsát betenni.. azaz probáltam lestem de nem találtam semmit sajna:(.... ugyhogy maradt a photoshop:) de ez csak egy pojén akart lenni:) -
van külömbség az tutti mert olyan felfestéseim vannak amik haveromnak nincsenek meg én álltalában Hard de néha easy ha már nem bírom megcsinálni. -
nekem nincs is idítóm meg amikor célba érek sincs senki vaj mié??? :)) tán azé mert egy GF 2 mx-em van? :))) -
uh, ezt már én is akartam kérdezni:)
Mármint, hogy mennyit számít, hogy milyen levelen nyomod a versenyeket... -
mikor lehet majd kiszélesíteni a verdát???
ha hard helyett csak easyben nyomok egy két pályát akkor csak a pénzem lesz kevesebb vagy késöbb kapok meg dolgokat? -
Visszatérve egyébként egy lentebb említett problémára, a karaktereket is szinesíthették volna, ebbe is igazat adok.
Nem azt mondom, hogy minden versenyt más nő/férfi indítson, de legalább a ruhájukat cserélgetnék néha:D
Vagy arrafele nincs mosoda?:D
Meg a rajongó tömeg is mindig ugyanaz nikor beérsz elsőként.Ezekre a kis apróságokra jobban ügyelhettek volna szerintem:) -
no prob
-
a te gamed biztos hibás a Hibax üzijére válasz!!!!!!!
Bocsi biztos mellékattintottam! -
Nincs a forgalommal semmi gond, szerintem növeli a játék izgalmát, csak ne legyen csalás, mert azt utálom:) -
Dehogy, csak a vezetési stílusomon kell még kicsit csiszolni:DDDD -
A te gamed biztos hibás...

-
igen valóban mivel az NFS:HS ben nem volt ilyen és ezért kicsit gázosabb volt újraindítani. Eggy työppet. -
Ennél a játéknál az egy fontos funkciógomb:DDDDD -
háát nem
-
én meg 0.14 el kaptam ki de álltalában 0.25 0.26 0.34 stb
kapok ki -
Jóvan akkor nem csak én koptatom el a restert gombot :D -
mint az NFS High Stakes ben -
Nekem a rekorodm az egyik pályán 0.04-el nyertem a második előtt:DD -
Teljesen egyet értek veled, és a "semmiből előbukkanó" kocsikat én is tapasztaltam az említett helyeken:DDDD
A törés nekem is hiányzik, és tényleg kissé illúzióromboló.Meg lehet ám simán csinálni úgy is a pályákat, hogy nem/vagy csak minimálisan koccansz, és így legalább nagyobb lenne a tét.Mondjuk kissebb koccanásoknál csak horpadna a kaszni, nagybbaknál, attól függően, hogy hol éri kár az autót esetleg a teljesítmény rovására is menne a dolog, vagy a teljes ellehetetlenülésig akár.És akkor már nem lenne az, hogyg csak gyűlnek a pontjaid az égig, hanem versenyek után a kialakult hibákat ezekből lehetne helyre állítani...persze lehessen ki/be kapcsolgatni, de ez tényleg nagy hiányosság.
Na meg aztán az a legdurvább, mikor frontál telibeversz valamit, mondjuk egy kanyart benézel, és a kocsid pár mp múlva villogva beáll menetiránynak.:DDDD -
jók az észrevételeid de van még valami mindig csak egy centivel nyernek elöttem volt egy pálya a 70. körül és 6 körös volt hardban lenyomnak mediumban egy centik easy meg egy autóval jó ha nyerek nem sok különbség van a gép között kb ugyanannyi a tudás csak több autó jön ellenem és valamiért mindig az uccsó körben kapom el azokat. Annyir acicces :))) hihihi. És ilyenkor kezdek bekattani mikor már huszadszor indítom újra mert ott van egy hülye oszlop az út kellős közepén. -
Tegnap száguldok mint állat az utolsó körben azon a pályán, ahol a cél elött van 3 bukkanós lejtö a föutcán. 200-al repesztek lefele, hát a második lejtönél, már épp elemelkedne a kocsi, mikor a semmiböl elöttem terem egy taxi. Repültünk vagy a célvonalig mind a ketten, öröm volt nézni. Namost vagy nem látható be a pálya a bukkanó miatt (külsö-távoli nézetben voltam), vagy a semmiböl képes a program autókat odateremteni eléd.
Ha már itt vagyunk, megjegyzem azt is, hogy megfigyeltem : külön figyelmet fordit arra a proggi, hogy a lehetö leghüjébb helyekre tegyen be forgalmat elénk. Van pl az a rész, ahol ketté ágazik a pálya egy templom(?) körül. A gép rendszeresen jobbról megy, mert onnan szinte egyenes be lehet száguldani a keresztezödés utáni útra, mig ha balra mész (ebbe könnyebb besodródni), akkor egy nagy kanyar árán lehet csak bevenni a keresztezödést. Namost itt igyexem énis mindig a jobboldali utat választani, de hogy hogynem? mindig van egy teherautó azon a 100 méteres szakaszon!
Vagy pl mikor a sikátorban kell felfele száguldani, törni össze a roadclosed táblákat, hogy aztán a felemelt hidon átzúghassunk (kicsit 2F2F feeling? :) - oda is mindig betesz egy személyautót. Hát mi a jóistent keres ott a lezárt sikátorban egy autó? - rajtunk kivül.
Nemelég, hogy rossz az út, dobálja a kocsit mint állat, még rendszeresen belezúgok egy tötyörgö vén fószerbe is.
Realitás : nekem nagyon hiányzik a törés. Lehessen ki/bekapcsolni, ahogy HS-ben volt, de amikor 200al frontálisan megtöröm a gépet, vagy az ellenfél zúg bele a szemközt jövö járgányba, hát ne mehessen már tovább 200-al, mintha mise' történt volna?!
Azt tapasztaltam, hogy egy ilyen frontális - repülös - pörgös ütközés után 99%-ban úgyis restart van, mert nincs esély behozni a lemaradást. Viszont a gép igen szépen hibázik, és soxor még úgyis lenyom a 3. kör végére. -
nfs 1 az egy nagyon király rész volt. tetszettek a pályák az autók (fölleg a VIPER miatt) meg a videók amik a 3ból már el is tűntek. A lant én is hiányolom. ez van 
egyébként a visszajátszás nagyon hiányzik olyan előzéseim voltak amiket szívesen elmentettem volna -
én sem tudtam jeleket tenni a nevembe:( -
Nekem az életben is ez a Civic a kedvencem, ezért csak a csúszkálós pályákon cserélem le egy Nissan-ra. És simán verem vele bármelyik autót az első 2 körben, aztán meg mindenképp utol ér a játék az utolsó körben függetlenül az autódtól. -
Nem, mert akkor azt írná ki hogy invalid cd key, v. hogy unable to connect v. hasonló szöveget. DE EZ KIFAGY!!!
-
Na, en valamikor este akkor sztem elerheto leszek, akkorra kinezunk egy szobat, es gyulunk. Szobat nem lehet letrehozni benne??? Mert akkor csinalunk egy Hungary-t.
Nevemben benne van egyebkent (MaydayHUN) vagyok, ezzel kapcsolatban kerdes: Ti sem tudtatok semmilyen jelet beleekelni??? (mondjuk egy zarojel, vagy szogletes, vagy "kacsacsor", vagy ilyesmi... :) )