22
-
#22 És mit vezet az nv? Háztartást? -
#20 Igazából a márkahűség a számítástechnikában nem jön be. A csúcson maradni nehéz, nem is sikerül általában. A legjobb (leggyorsabb, legmegbízhatóbb, legolcsóbb - kinek mi fontosabb) időszakosan más gyártótól kerül piacra a verseny alakulásától függően. Nem is tudom a flame-re mit válaszoljak, ugyanis a 2 gépem van. Az egyik AthlonXP + GeF3 a másik P4 + Radeon9700. Tehát :
Ati, Nvidia, Intel, Amd forever !!!!! Gyilkolják csak egymást, az árverseny nekünk jó ! -
#19 ehhh:) te is ugyanaz vagy nem tünt még fel ? csak te éppen fordítva...
már rögtön a neved is tükrözi ezt az állításomat... -
gelkas #18 A legjobb az hogy igazán egyik cég "csúcs" kártyáit sem lehet kapni. Gyakorlatilag a lebutított megfizethető (de érdemes-e megvenni)kártyákat lehet kapni. Az nVidia tövig benyal a Bill Bátyó cégének csak hogy az XBox-ba nehogy az ATI kerüljön, mert különben végük. Ez szinte ugyanaz mint a voodoo története. Én még emlékszem szentségtörésnek számitott Geeeeforst venni mert megbizhatatlanok voltak anno a voodooval szemben. -
Sanguinius #13 Én meg azt mondom hogy pun*i forever! -
#10 szóval szvsz én nem vennék GFFX-et, mert:
1.Drága (soha nem lenne rá pénzem...)
2.Valjuk be teljesítménye sincs olyan mint egy 9700pro/9800pro-nak! sőt...
!! mielött elkezdenétek fikázni hangsúlyozom hogy ez az ÉN VÉLEMÉNYEM...!! -
#9 háááát azé a GFFX kicsit sántít nekem...
most egy kölcsön kapott Vanta vga kártyám van(ezt használom addig ameddig nem ATI-t veszek...)elötte ASUS v8420 128ddr-es vga-m volt, ami eléggé szépen teljesített, csak azt hiszem rám száradt volna ha nem adom el, és akkor bukom az árát, ráadásul (mivel nem vagyok akítv kereső) nem lett volna új vga-m se... -
#8 18éves vagyok, de rám ez valahogy nem igaz...fater azt is utálja ha ránézek a gépre, nem méghogy bekapcsoljam, vagy óráka játszak vele(mellesleg leszarom, és gépezek azért is).Lóvét még 1x sem adott a fejlesztésekbe, nem úgy mint anyám, de neki is max 3hónapon belül visszafizettem mindent...lényegébe a gépemet magamnak bizniszeltem össze... -
Tomka #7 En azt hiszem, eleg gyerekesen fogod fel ezt a temat. Normalis, ertelmes embernek talan az szamit, amit a penzeert kap, a marka mindenfelekeppen masodrendu a kepesseg mogott. A te peldadon keresztul talan egyszerubb: mindegy milyen szinu egy csaj haja, ha jol nez ki, nem? A masik meg a mai csucskartyaknal mar nincs ilyen, hogy az egyikkel tokeletes a masikkal jatszatatlan (R9700 es GFFX).