Wolfenstein: Enemy Territory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Na akkor a témáról is: tudtad hogy az ET -ben a bal egérrel is lehet lõni? Bazz én meg mit kínlódtam mire átszoktam rá. Egész odáig a "print screen" billentyûvel nyomtam...

Voltak régen azok az iszonyat ugráló mosógépek, mikor centriztek.... hííííí! Ráül a barátnõd, Te bevágod a gyíkot és senkinek meg se kell moccannia a mosógép elintéz helyettetek mindent!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Ott még nem (nincs zongoránk), de a mosogató szélén vagy a konyhaasztalon nagyon rulez!Szóval Én a fQzést részesítem elönyben...

Úgyhogy ha már a miénk beszéljünk is inkább a zenérõl. Basztál már zongorán?

a tga-kat megnyitod virtualdubban(open,aztan katt az elso tga fajlra)
aztan video/compression,kivalasztod a codec packodat,aztan file/save as avi
a hibaüzenet nem az,hogy " not a valid key"?
Ha az,probald masra tenni,pl. leftarrow, vagy siman i,k vagy ilyesmi
Vagy ha már van valami bond az f3-mon (eredetileg ready)
akkor azt tuntesd el!Nemtom mitjelent a vait key,en meg sose kaptam ilyen hibauzenetet

"cl_avidemo 30" vait key
/bind f3 cl_avidemo 30
"cl_avidemo 30" vait key
:(((
/bind f2 "timescale3" (gyorsítás)
/bind f3 "cl_avidemo 30"(30 fps-sel elkezdi az épp lejátszott rész konvertálását)
/bind f4 "cl_avidemo 0" (leállítja a konvertálást)
sajna ezek közül semmit nem ismer!vaid key!ez nekem nagyon fontos lenne pls rendes választ!!
szoval ha demo0000.dm_83 a demo neve,a jatekban /demo demo0000.dm_83 és lejátssza,ha pedig elértél a kívánt részhez,#1446 bindekkel f3,ha vege f4 aztan virtualdubos resz es kesz;)
pl. /record mittudomen
aztan asszem /demo mittudomen-nel tudod megnyitni,de ez nem biztos...
Ha meg akarsz nézni egy videót, etmain/demos mappában vannak,megnyitod seismovisionnal,vagy a gameban
általában ilyen enveket kapnak : demo0000.dm_83,demo0001.dm_83 stb...
vagy ha pl etpro-ban játszottál,etpro mappában demos almappában lesznek a fájlok!
pls érthetõbben!
Ehhez sztem csinálj egy új konfigot,mindent maxra allitasz(r_picmip 0;r_gamma 1.3 ilyesmik)
,csak a felbontás 640x480,hogy kevesebbet foglaljon.
Én így bindeltem:
/bind f1 "timescale1" (rendes idõ a visszajátszáskor)
/bind f2 "timescale3" (gyorsítás)
/bind f3 "cl_avidemo 30"(30 fps-sel elkezdi az épp lejátszott rész konvertálását)
/bind f4 "cl_avidemo 0" (leállítja a konvertálást)
->ha elértél a kívánt részhez,lenyomod f3-mat,ha vége,f4!
ha ezek megvannak,akkor kapsz egy csomó tga fájlt(egy percesnél akár több ezret)
Megnyitod VirtualDubban a tga-kat,majd video/Compression... kiválasztod a megfelelõ codecet,amivel tömöríted a képkockákat,aztán file/save as avi ilyen egyszerû

A demot a fõmenüben találsz opciót rá és ott indítod el a demot...
Felveszem ahogy játszom (F12)
Ilyenbe menti le: 2004-01-24-150006-2hide.dm_83
Hogy kell megnézni?
Hogy kell aviba,mpgbe convertálni?
... mivel a wolf.hcgamer.hu n lévõ játszma is aviba vagy mpgben volt!!!
Elõre is köszike!!
Színezni,hogy is lehet? alt+??+??
Hogylehet billcombal szöveget írni? tom hova de mit tis? /bind ... ???
Nézd meg a wwww.kösziszépenterendesgyerekvagy.hu oldalt!:)))
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Korábban az fpscentral.hu volt talán ilyen, de akkor az et nem volt aktuális. Most igen de fpscentral nincs.
Gondoltam az aki nálam jobban ismeri az et-t/et scene-t/fan siteokat talán SEGÍT.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER