1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
#1521 Titan! Ha nem teszel soha semmit a topic süllyedésének megakadályozására, megvonom Tőled ET láthatási jogát! -
#1520 Ne aszongya mindenki hogy aluszik! -
#1519 Na ja! És hol a zsé? -
MiZo@game #1518 Csá Hentes :) -
#1517 Ez meeeeeeeg ki?????? -
#1516 Legyen legalább lesz kitöl tagsági dijjat szedni! -
#1515 Ejjha, akkor ezek szerint Te is pro gamer vagy! Hmmm! Titan mi legyen, bevesszük a topicunkba? -
MiZo@game #1514 DNS POWAAA! -
Daniel #1513 Nekem: :)
Előre : jobbegérgomb
Lövés : balegérgomb
Balra,jobbra izézés: , és .
Ugrás: -
Gugolás,lefekvés: K,L
Görgő: fegyverváltás
Kinézés jobbra,balra: A,S
hehe :)
-
#1512 Öööö..izé...jah igen!!!! -
#1511 Micsoda?! Fényünkkel most emeljük fel a sűrűn látogatott, magas színvonalú, progamer eszmecserét! Hát nem ez a cél? -
#1510 Nem-nem! Annál lejjebb! -
#1509 ez a topic is hova süllyedt... :)) -
#1508 Már nem! -
#1507 -
#1506 Ez kérdés volt. ? ---> ez a rejtélyes fonéma nem véletlenül volt ott. De akkor máshogy teszem fel a kérdést. Játékosa vagy valamelyik Magyar klánnak??? -
#1505 Melyikben? Hadd tudjak már róla! -
#1504 LOL! :D
Te játszol valami klánban?
-
#1503 Jah, mint a Brian Életében, hogy mirhát ne hozzatok mert megharaphatja a kicsit... -
#1502 Nem az esetem ET. Alacsony, nagy gülü szenei vannak és világít az újja... Brrr! Az asszony ki is térne a hitéből ha bevennénk egy édes hármasba! -
Na, re csak az asszony csetelni akart...
Te már nem nyomod? ( Nem az asszonyom, hanem az ET-t) -
#1500 Komolyan aggódtam érte este, panaszkodott rád, hogy sose adsz neki jóéjt puszit! -
#1499 Jó reggelt! Dud! Megvan az ET! -
#1498 Jó reggelt Titan! ET hogy van? -
#1497 Ez a miénk a Titánnal és csak pénzért lehet ide dumálni! Te még nem tejeltél! -
#1496 muris ez a topik -
#1495 das ist nicht alleinseit -
#1494 SRY! ;) -
#1493 Nem feltétlenül. Biztonsági másolattal is tudsz játszani Magyar szervereken. -
#1492 Kell hozzá az eredeti játék?? -
#1491 Mi teljesen ráálltunk. Jó kis játék, persze mint mindent azt is gyakorolni kell. Addig lehet, hogy párszor úgy lőnek fejbe, hogy azt se fogod tudni honnan. :D
Mindenesetre minket most leköt. -
#1490 Jó a COD? Kétszer fent voltam valamilyen szerveren, de kettQt léptem és mindig meghaltam! Állandóan fejbelöttek...:( -
#1489 Talán ctrl+alt+del? (fingom nincs mert per pillanat csak COD -olok) -
#1488 Aztakurva!!
Mekkora ujjai vannak neki???Pfff...:)
Ööö..izé..nem tudod, hogy milyen kombináció, mikor azt mondod, hogy "check the landmines" vagy "deploy mortar"??
Nem találom...:(( -
#1487 Dehogyis! SGP nagyon durvány nyomja! 1,2,3 és W a mozgás, esc a sprint, num5 a gugolás, f9 az ugrás, space -el lő a többi nála is alap! Állítólag a külföldi pro playerek nyomják így! -
#1486 Az Alt-al meg egy olyat futtatok, ami változtat a célkereszten, a látoszögön és az egérszenzin(közelharc-távolharc) -
#1485 ööö...Te most hülyéskedsz?
Én a Bal egérgombbal lövök a jobb a sprint, Shift a gugolás, ctr a távcsö..a többi alap... -
#1484 Állítólag az ET ilyen téren speciális öldökölős szoftver! -
#1483 Bazz, lehet mással is lőni , mint a PS????
-
#1482 Miii?????!!! Na, ne idegesíts, hogy azt nyomkodtad??? Ilyet ne írj, mert a végén tényleg a gumiszobában kötünk ki! :DDD