Wolfenstein: Enemy Territory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok segíteni? Magyar ET-vel foglalkozó weboldalt keresnék....😊 Mapok, pályastratégia...😊
Köszi!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
Minden csak nézőpont kérdése.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Olyan simán fut, mintha single game-et nyomnék...
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Én speckó nyomom már a megjelenés óta, de valóban jó az észrevétel...
Tapasztalatom szerint a többség nem csal, csak konfigol!
..::IBM X32::..

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Esetleg palyak magyar szerverek erdekelnenek.
Az The All Seeing Eye el talaltam magyar szervert de mind
tele volt aszzem tegnap pont mehettem volna 4/10valahanyba
ami nem passos es aztirta hogytele :[
mi a passwordosaknak passwordja?
esetleg meg 4 vagy 10 szervert lehetne csinalni olyan 12est es 28as korul mondjuk 4 nem passos es 6passos es itt az SG forumon meg tudnank a passjat(Büdös angolok!!(Amerikaiak!!) )nemet szerverbol 20 30at latni 😞

😞win reinstall....
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
de mostmár hibát jelez meg minden baya van ,most letöltöttem mégegyszer mert az installja is hibát irt 😞
Bazzeee!!!!
Már letöltötte a pályákat és aztán nemtölt be a loadingnál,másiknál betölt és természetesen ez:
És egy másik nem HUN serveren is kiprobáltam és ugyanez!!!!!
PLEASE HELP MEEEEE!!!!
De talán ezt inkább RTCW topicba kéne nem?
Meg szeretnénk vásárolni az eredeti Wolfot.
Az RTCW vagy a GOTY is jó inkább az elõzõ és minél olcsóbban.
Tudtok valami jó helyet ? online vagy boltot ? az mm-ben nincsen.
Köszi !
Laci
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Én rájöttem, hogy sokkal jobb kûlföldi szerveren nyomni, mert nincs az a sok okostojás, meg a sok csíterezõ kretén! Lehet, hogy vannak ott is, DE ÚGYSEM ÉRTEM!!!!!Szal...így nem zavar!
Jah, a Németekhez képest és a magyarokhoz képest kevesebb a panzerLáma!
Dirrekt nem voltam Én se és képesek voltak úgy végigjátszani, hogy nem volt engi és a tankot csak a hídig vitték el!
A supportokba úgy rohantak bele, mint az éjjeli lepkék a fénybe!
85/35 kills/death arány? Nekem??!! Húúú de jó vagyok!
A magyar szerverek sem szinvonalasak, de azé' sokkal nehezebb és jobb...
A szerverekhez meg használj ASE-t! Ott láthatod a magyar szervereket!
Kene nekem egy olyan WOLF:ET cím ahol ti jatszotok és eleg jo...
Mert a wolf.hcgamer.hu n van egy olyan ami "rendes" de kidob valami olyannal hogy old version vagyvalami ilyesmi mikozben direkt letoltottem a legujabbat onnan!