1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
#1602 nincs mit -
#1601 köszi -
#1600 jah, és a punkbusternek enablednek kell lennie z optionsba... -
#1599 nah azért!
egyébként nagyonfasza...
én 1 évig csak ezzel játszottam -
#1598 Nem megvettem, hanem amikor még anno PC Guru-t vettem, benne volt teljes játékként, de csak most akarom kipróbálni ! :) -
#1597 frissíts punkbustert!
egyébként minek eredetibe megvenni, amikor full ingyenes game??? -
#1596 Hali!
Mit csináljak akkor, ha csatlakozni akarok egy szerverhez és kiír egy hibát valami Punkbusterrel kapcsolatban? Eredeti játékom van.
Előre is köszi! -
sokadikgab #1595 azota rajottem, hogy csak 1-2 szerver nem megy rendesen, a tobbivel nincs gond...
De sajnos most lett 1 meg nagyobb problema, mostanaban amikor jatszok online, a tobbi gepen a LANon nem megy az internet. Es ez eleg nagy gond. 1024 es DSL-unk van. Gondolom az ET nem foglalja el az egesz savszelesseget?! De ha le is foglalna attol meg kellene mennie az inetnek a tobbi gepen, meg ha lassabban is, de sajnos egyaltalan nem megy ... Miutan kilepek az ET bol, rogton beindul a net is :-)
Mitol lehet ez?
-
#1594 Lenne 1kérdésem melyik fájl taltalmazza azt hogy a menüpontokat angolul írja?
Mert most elcsesztem.
Letöltöttem mapokat egy oldalról és német lett alig értek valamit.(emlékezetből tudok csak dolgokat)
úgy hogy valaki email-ben esetleg át tudná küldeni?és hogy mit kéne nekem felülírni azt is lekéne írni.
Email címem: [email protected]
-
#1593 esetleg frissítés???
-
sokadikgab #1592 Mondjuk sokat nem jatszok vele, de amig nem raktam fel az SP2t semmi problemam nem volt vele, csak azota viselkedik eleg furcsan a game.
En a PB-re gyanakodok, de hat eddig nem lattam hozza javitast ... -
#1591 nekem sp1 van, nem is lesz sp2 egy darabig...
nekem is néha szakadozik, főleg akkor, amikor egy jó ideje nem játszottam már vele :SSS
és olyan is tapasztaltam,hogy elkezd tölteni a map, de amikor a loading csík végig ér, akkor kilép a game
megoldást nem tudok rá, csak gyönyörű nyelvezetünk ékes szavait
pl: ó,hogy rohadna meg az a kibaszott kurvaanyád!!! -
sokadikgab #1590 WinXp Pro ra feltettem az SP2-t, azota szarakodik az ET.
Van szerver amin megy gond nelkul, de van olyan is amirol kidobal, vagy csak elszal a jatek... Mar a Data Execution Prevention-ben is bealitottam a kiveteleket, de me'g igy se megy?
O:tletek?
Koszi szepen.
Gabor -
#1589 tenksz
csak ennyi lett volna... :D -
Aspyrin #1588 1. kreálj egy autoexec.cfg szöveges file-t
2. ezt nyisd meg --> innen kell indítani a többi file-t, így pl.:
exec próbababa.cfg
exec csítelek.cfg
stb. lényeg, hogy minden az /etmain könyvtárban legyen. -
#1587 :DD
szóval...
az lenne a kérdésem, hogy a scripteket, hova, melyik fájlba kell berakni?
esetleg egy new fáájlba kell?
-
Aspyrin #1586 kérdezz, hátha tok rá választ adni :-D -
#1585 eztet énis ismerem, de itt meg angolul van leírva minden... :SSSSS -
maxius #1584 jajj... ET...a kedvenc multi FPSem...sztem jobb mint a CS, csak az a gondom, hogy modemmel akad, és nem tudok így célozni. Marad a field ops szerep: exp ammo szórásból, és tüzérségi támadásból...az a jó! -
Aspyrin #1583 ez a kedvencem -
#1582 :SSSSSS
itt pont a script beillesztésről nincs semmi leírva... :( -
Aspyrin #1581 no práblem -
#1580 veri, veri tenksz!!! -
Aspyrin #1579 Háj, nézz körül itt -
#1578 hy all!
látom, jó régen nem írt ide senki...:SSS
remélem azért majd csak lesz valaki, aki erretéved és válaszol neke...
nah szal az lenne a kérdésem, hogy mi a szisztémája ennek a cfg-editálásnak?
illetve tud valaki egy linket mondani, ahol le van ez MAGYARUL írva???
próbálkoztam vele, de nem jártam sikerrel... :SSS
-
#1577 Sajnos a game egyik baja, hogy (némely esetben, ill. gépen)nem akarja a nyomorút megjegyezni az options-ban beállított értékeket...
Megoldásként tudom javasólni a "cfg" buherálását vagyis ott szerkesztővel beírni a megfelelő értékeket, majd írásvédetté kell tenni a file-t!
Ha játék kötben átvált a szerencsétlen angol bill.-re, akkor a op.rendszer beállításoknál el kell távolítani az "angol" nyelvi eszközt és csak a "magyart" hagyni!! -
Aspyrin #1576 Talán nem. Valaki "hozzáértőbb" jár erre?
-
#1575 TALÁN OPTIONS? -
Aspyrin #1574 Valaki megmondaná nekem, hogy mit kell átállítanom ahhoz, hogy a játék ne 800x600-ban hanem 1024x768-ban induljon? -
#1573 Gef2 MX-en ment -
#1572 lol ez a topic még megy? -
#1571 tudom de videókártyára gondoltam(433Mhz-en is ment) -
#1570 1ghz n már megy! mint az állat!
320 -
#1569 milyen videó kártya kell neki?vagy milyen gép? -
#1568 hmm.. -
#1567 Nézi még valaki ezt a topikot???
Ha, igen akkor kisegíthetne....kéne nekem bot a játékhoz(szeretném kipróbálni, hogy milyen)..
Találtam olyan oldalakat ahonnan le lehet tőlteni (elvben), de nem akarja az igazságot, és marad az elvi sík..:(
Továbbá kéne nekem 1 kis tutorial az admin parancsokhoz... -
maxius #1566 Nekem ez a kedvenc MultiFPS-em, CS 100%ban veri ...
A kedvenc apróságom a lábak megjelenítése: két fekete pötty szaladgál a földön! -
#1565 + az is poén,hogy elromlott a jobb egérgombom,elvileg arra váltana fovot-sensit a javított:) configban,erre úgy veszi,mintha többször nyomnám meg és elkezd villogni:D
egyébként ha et-zni akarnek,milyen peccs,osp vagy valami kell? -
#1564 Az UPC szerveren kicsillagozza a "NIGGER" szót!!! hahaha -