1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • fabiang
    ŐŐŐŐŐŐ CSÁO
    Én csak kezdő vagyok ebben a játékben de asszem elég jól megy!!:)
    az én nevem a játékba:/HuN\!Shaka!
    légyszi irjátok meg a neveiteket ti is !
    kössz!!
    na hy
  • DBoy
    vagy kikapcsoltad..
    lehet az options viewvnél állítani hogy látszodjon vagy sem
  • Cefre
    Köszi
  • Titan
  • Titan
    Háát, ez sok mindentől lehet...Tedd fel a játékot, pecseld 1.2-re, aztán menj fel akármelyik pro szerverre és elvben magától frissít Etpro-ra...
    Aztán nem árt egy vid driver frissítés és egy defrag a célvinyón...elvben ezek után mennie kell!!!
  • Titan
    A 2.60-as patch-el vigyázz, mert csak nagyon kevés szerver támogatja még! Ha jól tudom, akkor a magyar szerverek közűl csak 1 van...szal szerintem lehet hanyagólni...
  • Gykor
    Hello sziasztok

Felraktam a 2.60 patchet

Nekem az problémám hogy a medic-nél nem lehet látni a csapat társak életét vagy a mérnöknél a szerelés állapotát (fehér csík jelezte).
    Etpro-ban kell vagy options-ba kell valamit bekapcsolni?
    Köszi előre is a választ
  • Cefre
    Hát öreg nemsokat segitettél
  • DBoy
    sajnos akik 2005 óta játszanak vagy az elött picivel nemtudják hogy milyen volt ez a játék egy éve.. kik voltak mik voltak
    és melyik klánokból lettek a legjobb klánokba stb! és az egész ET múlt olyan fantasztikus és különös :DD
  • Cefre
    Van egy kis problémám a játékkal letöltöttem internetről,felinstaláltam ,elinditom bejön a menü de ha rámegyek valamire kimegy a játékból.
    Tudna valaki segiteni?
  • Punker
  • Titan
    Lassan 3 éve....
  • Slayerboy
    Ez a játék a number ván...
  • Titan
  • Cujo01
    Akkor az a DR. HENTES vagy!!! :DDD Cujo-ból csak 1 van!! ;>
  • Titan
    Cujo Te Ribanc ! Te az a Cujo vagy??!!....szerinted!? Jah és doktor, ha kérhetném..:DDD
  • Cujo01
    lassan már frissülnek a magyar szerverek is... talán majd az új etproval.. meg aztán még CB-n sem hivatalos a 2.6-os!
  • Cujo01
    régóta játszol? klánok? :)
  • Inquisitor
    Mióta 2.6-os ET van fent, azóta összevissza, alacsonypinges német, svéd szervereken. Valamiért a T. Magyar szerverek cs*sztek upgradelni és oda nem tudok bemenni. Amúgy ritkán vagyok mostanság, és mióta a GameSpy eladta a nickemet, azóta Komplikato álnéven.
  • Cujo01
    Titan: te az a Hentes vagy? :)
  • Cujo01
    melyik serveren szoktad tolni?
  • Inquisitor
    Köszi, ez biztató. Ezért kár volt letöltenem :(
    Na mindegy, megyek nyomok egy kör "sima" ET-t.
  • Titan
    fos....
  • Cujo01
    szar..
  • Inquisitor
    Valaki próbálta már ezt az ETFortress-t? Milyen?
    http://www.etfgame.com/
  • XRV
    Megoldódott, Driver Ati Driver csere.
  • Sheppard
    Sziasztok!
    van egy kis gondom...
    linuxon nem indul el az ET...
    ha valaki tudja mit kellene az szóljon
    előre is kösz
  • XRV
    Sziasztok!
    Bocsi, nem olvasok vissza, mert most hót ideg vagyok.
    Bajom az, hogy amikor fellépek egy szervere, spectator modban akkor a gépem csontá fagy.
    2,6CPU, ATI9600XT 4,10 Catm 1 gm memo. Lehet hogy a Catalyst verzio nem tetszik neki? kár, eddig semmi bajom nem volt vele. Meg a DOOM3 mal sem.
  • Cujo01
    Nincs már igazán ilyen server! (magyar) Srubnet is csak 1 (UPC), ott pl. van playdead és eljátsza, hogy meghalt.. :) meg duplaugrás, meg gyorsabb az egész, de akkor is Etpro az igazi!
  • Titan
    Ha fent van a game, akkor van ott olyan könyvtár, hogy PB! Na most ott futtasd a pbweb.exe file-t és ollé, máris fut a kis dos-os progi, ami frissíti a pb-d!!!
  • Titan
    Elvben tényleg csak a COV tudja felvenni (F) az ellenség ruháját, bár némely szerveren van olxan "pöcs", ami engedélyezi a kaszt és ruhaváltást! Pl. Te medic vagy és lelövik a társad aki engi, akkor Te (F) felveheted a ruhályát és egyben a kaszját is és le tudod rakni pl. a dinamitot....Nem tudom, hogy van-e még ilyen szerver, de régen volt...
  • Titan
    HAHA
    Mindenkinek eredeti az Enemy Territory-ja (!), mert ingyenes!!!!
    MUHAHAHAAHAHAHAA
  • Cujo01
    És ha pl. egy csapattárs medic lelő azért, hogy élesszen, akkor ne complainolj (F2-öt nyomj), különben rövid úton repülsz a serverről!!
  • Csuhai G
    Ok, köszi
  • burkusdió
    csak a Covert Ops-szal tudod felvenni az ellen ruciját...
    fölé állsz és megnyomod a használ gombot...
  • Csuhai G
    Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet az ellenfél ruháját felvenni?
  • Csuhai G
    Köszi a segítséget, már megy a játék!
  • Csuhai G
    ok :)
  • burkusdió
    www.google.com, beírod,hogy Punk Buster for Enemy Territory
    és az ad neked egy közvetlen linket :P
  • Csuhai G
    Adnál egy közvetlen linket, ahonnan le lehet tölteni ezt a PunkBuster legújjabb verzióját?