1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
fabiang #1642 ŐŐŐŐŐŐ CSÁO
Én csak kezdő vagyok ebben a játékben de asszem elég jól megy!!:)
az én nevem a játékba:/HuN\!Shaka!
légyszi irjátok meg a neveiteket ti is !
kössz!!
na hy -
#1641 vagy kikapcsoltad..
lehet az options viewvnél állítani hogy látszodjon vagy sem -
Cefre #1640 Köszi -
#1639 -
#1638 Háát, ez sok mindentől lehet...Tedd fel a játékot, pecseld 1.2-re, aztán menj fel akármelyik pro szerverre és elvben magától frissít Etpro-ra...
Aztán nem árt egy vid driver frissítés és egy defrag a célvinyón...elvben ezek után mennie kell!!! -
#1637 A 2.60-as patch-el vigyázz, mert csak nagyon kevés szerver támogatja még! Ha jól tudom, akkor a magyar szerverek közűl csak 1 van...szal szerintem lehet hanyagólni... -
Gykor #1636 Hello sziasztok
Felraktam a 2.60 patchet
Nekem az problémám hogy a medic-nél nem lehet látni a csapat társak életét vagy a mérnöknél a szerelés állapotát (fehér csík jelezte).
Etpro-ban kell vagy options-ba kell valamit bekapcsolni?
Köszi előre is a választ
-
Cefre #1635 Hát öreg nemsokat segitettél -
#1634 sajnos akik 2005 óta játszanak vagy az elött picivel nemtudják hogy milyen volt ez a játék egy éve.. kik voltak mik voltak
és melyik klánokból lettek a legjobb klánokba stb! és az egész ET múlt olyan fantasztikus és különös :DD -
Cefre #1633 Van egy kis problémám a játékkal letöltöttem internetről,felinstaláltam ,elinditom bejön a menü de ha rámegyek valamire kimegy a játékból.
Tudna valaki segiteni? -
#1632 -
#1631 Lassan 3 éve.... -
#1630 Ez a játék a number ván... -
#1629 -
#1628 Akkor az a DR. HENTES vagy!!! :DDD Cujo-ból csak 1 van!! ;> -
#1627 Cujo Te Ribanc ! Te az a Cujo vagy??!!....szerinted!? Jah és doktor, ha kérhetném..:DDD -
#1626 lassan már frissülnek a magyar szerverek is... talán majd az új etproval.. meg aztán még CB-n sem hivatalos a 2.6-os! -
#1625 régóta játszol? klánok? :) -
Inquisitor #1624 Mióta 2.6-os ET van fent, azóta összevissza, alacsonypinges német, svéd szervereken. Valamiért a T. Magyar szerverek cs*sztek upgradelni és oda nem tudok bemenni. Amúgy ritkán vagyok mostanság, és mióta a GameSpy eladta a nickemet, azóta Komplikato álnéven. -
#1623 Titan: te az a Hentes vagy? :) -
#1622 melyik serveren szoktad tolni? -
Inquisitor #1621 Köszi, ez biztató. Ezért kár volt letöltenem :(
Na mindegy, megyek nyomok egy kör "sima" ET-t. -
#1620 fos.... -
#1619 szar.. -
Inquisitor #1618 Valaki próbálta már ezt az ETFortress-t? Milyen?
http://www.etfgame.com/ -
XRV #1617 Megoldódott, Driver Ati Driver csere. -
Sheppard #1616 Sziasztok!
van egy kis gondom...
linuxon nem indul el az ET...
ha valaki tudja mit kellene az szóljon
előre is kösz
-
XRV #1615 Sziasztok!
Bocsi, nem olvasok vissza, mert most hót ideg vagyok.
Bajom az, hogy amikor fellépek egy szervere, spectator modban akkor a gépem csontá fagy.
2,6CPU, ATI9600XT 4,10 Catm 1 gm memo. Lehet hogy a Catalyst verzio nem tetszik neki? kár, eddig semmi bajom nem volt vele. Meg a DOOM3 mal sem.
-
#1614 Nincs már igazán ilyen server! (magyar) Srubnet is csak 1 (UPC), ott pl. van playdead és eljátsza, hogy meghalt.. :) meg duplaugrás, meg gyorsabb az egész, de akkor is Etpro az igazi! -
#1613 Ha fent van a game, akkor van ott olyan könyvtár, hogy PB! Na most ott futtasd a pbweb.exe file-t és ollé, máris fut a kis dos-os progi, ami frissíti a pb-d!!! -
#1612 Elvben tényleg csak a COV tudja felvenni (F) az ellenség ruháját, bár némely szerveren van olxan "pöcs", ami engedélyezi a kaszt és ruhaváltást! Pl. Te medic vagy és lelövik a társad aki engi, akkor Te (F) felveheted a ruhályát és egyben a kaszját is és le tudod rakni pl. a dinamitot....Nem tudom, hogy van-e még ilyen szerver, de régen volt... -
#1611 HAHA
Mindenkinek eredeti az Enemy Territory-ja (!), mert ingyenes!!!!
MUHAHAHAAHAHAHAA -
#1610 És ha pl. egy csapattárs medic lelő azért, hogy élesszen, akkor ne complainolj (F2-öt nyomj), különben rövid úton repülsz a serverről!! -
#1609 Ok, köszi -
#1608 csak a Covert Ops-szal tudod felvenni az ellen ruciját...
fölé állsz és megnyomod a használ gombot... -
#1607 Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet az ellenfél ruháját felvenni? -
#1606 Köszi a segítséget, már megy a játék! -
#1605 ok :) -
#1604 www.google.com, beírod,hogy Punk Buster for Enemy Territory
és az ad neked egy közvetlen linket :P -
#1603 Adnál egy közvetlen linket, ahonnan le lehet tölteni ezt a PunkBuster legújjabb verzióját?