Wolfenstein: Enemy Territory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
<#wave>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Titan
Lassan 3 éve....<#wave>

Slayerboy
Ez a játék a number ván...

Voltam zárás elõtt. _______________

Titan
<#vigyor5>

Cujo01
Akkor az a DR. HENTES vagy!!! :DDD Cujo-ból csak 1 van!! ;>

Titan
Cujo Te Ribanc ! Te az a Cujo vagy??!!....szerinted!? Jah és doktor, ha kérhetném..:DDD

Cujo01
lassan már frissülnek a magyar szerverek is... talán majd az új etproval.. meg aztán még CB-n sem hivatalos a 2.6-os!

Cujo01
régóta játszol? klánok? :)

Mióta 2.6-os ET van fent, azóta összevissza, alacsonypinges német, svéd szervereken. Valamiért a T. Magyar szerverek cs*sztek upgradelni és oda nem tudok bemenni. Amúgy ritkán vagyok mostanság, és mióta a GameSpy eladta a nickemet, azóta Komplikato álnéven.

Cujo01
Titan: te az a Hentes vagy? :)

Cujo01
melyik serveren szoktad tolni?

Köszi, ez biztató. Ezért kár volt letöltenem :(
Na mindegy, megyek nyomok egy kör "sima" ET-t.

Titan
fos....

Cujo01
szar..

Valaki próbálta már ezt az ETFortress-t? Milyen?
http://www.etfgame.com/

Megoldódott, Driver Ati Driver csere.
Sziasztok!
van egy kis gondom...
linuxon nem indul el az ET...
ha valaki tudja mit kellene az szóljon
elõre is kösz
Sziasztok!
Bocsi, nem olvasok vissza, mert most hót ideg vagyok.
Bajom az, hogy amikor fellépek egy szervere, spectator modban akkor a gépem csontá fagy.
2,6CPU, ATI9600XT 4,10 Catm 1 gm memo. Lehet hogy a Catalyst verzio nem tetszik neki? kár, eddig semmi bajom nem volt vele. Meg a DOOM3 mal sem.
Cujo01
Nincs már igazán ilyen server! (magyar) Srubnet is csak 1 (UPC), ott pl. van playdead és eljátsza, hogy meghalt.. :) meg duplaugrás, meg gyorsabb az egész, de akkor is Etpro az igazi!

Titan
Ha fent van a game, akkor van ott olyan könyvtár, hogy PB! Na most ott futtasd a pbweb.exe file-t és ollé, máris fut a kis dos-os progi, ami frissíti a pb-d!!!

Titan
Elvben tényleg csak a COV tudja felvenni (F) az ellenség ruháját, bár némely szerveren van olxan "pöcs", ami engedélyezi a kaszt és ruhaváltást! Pl. Te medic vagy és lelövik a társad aki engi, akkor Te (F) felveheted a ruhályát és egyben a kaszját is és le tudod rakni pl. a dinamitot....Nem tudom, hogy van-e még ilyen szerver, de régen volt...

Titan
HAHA
Mindenkinek eredeti az Enemy Territory-ja (!), mert ingyenes!!!!
MUHAHAHAAHAHAHAA

Cujo01
És ha pl. egy csapattárs medic lelõ azért, hogy élesszen, akkor ne complainolj (F2-öt nyomj), különben rövid úton repülsz a serverrõl!!

Csuhai G
Ok, köszi

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

burkusdió
csak a Covert Ops-szal tudod felvenni az ellen ruciját...
fölé állsz és megnyomod a használ gombot...

Csuhai G
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet az ellenfél ruháját felvenni?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Köszi a segítséget, már megy a játék!

Csuhai G
ok :)

burkusdió
www.google.com, beírod,hogy Punk Buster for Enemy Territory
és az ad neked egy közvetlen linket :P

Csuhai G
Adnál egy közvetlen linket, ahonnan le lehet tölteni ezt a PunkBuster legújjabb verzióját?

burkusdió
nincs mit

Csuhai G
köszi

burkusdió
jah, és a punkbusternek enablednek kell lennie z optionsba...

burkusdió
nah azért!
egyébként nagyonfasza...
én 1 évig csak ezzel játszottam

Csuhai G
Nem megvettem, hanem amikor még anno PC Guru-t vettem, benne volt teljes játékként, de csak most akarom kipróbálni ! :)

burkusdió
frissíts punkbustert!

egyébként minek eredetibe megvenni, amikor full ingyenes game??? <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Csuhai G
Hali!
Mit csináljak akkor, ha csatlakozni akarok egy szerverhez és kiír egy hibát valami Punkbusterrel kapcsolatban? Eredeti játékom van.

Elõre is köszi!

azota rajottem, hogy csak 1-2 szerver nem megy rendesen, a tobbivel nincs gond...

De sajnos most lett 1 meg nagyobb problema, mostanaban amikor jatszok online, a tobbi gepen a LANon nem megy az internet. Es ez eleg nagy gond. 1024 es DSL-unk van. Gondolom az ET nem foglalja el az egesz savszelesseget?! De ha le is foglalna attol meg kellene mennie az inetnek a tobbi gepen, meg ha lassabban is, de sajnos egyaltalan nem megy ... Miutan kilepek az ET bol, rogton beindul a net is :-)

Mitol lehet ez?
Tom3
Lenne 1kérdésem melyik fájl taltalmazza azt hogy a menüpontokat angolul írja?
Mert most elcsesztem.
Letöltöttem mapokat egy oldalról és német lett alig értek valamit.(emlékezetbõl tudok csak dolgokat)
úgy hogy valaki email-ben esetleg át tudná küldeni?és hogy mit kéne nekem felülírni azt is lekéne írni.
Email címem: [email protected]
burkusdió
esetleg frissítés???

Mondjuk sokat nem jatszok vele, de amig nem raktam fel az SP2t semmi problemam nem volt vele, csak azota viselkedik eleg furcsan a game.
En a PB-re gyanakodok, de hat eddig nem lattam hozza javitast ...
burkusdió
nekem sp1 van, nem is lesz sp2 egy darabig...
nekem is néha szakadozik, fõleg akkor, amikor egy jó ideje nem játszottam már vele :SSS
és olyan is tapasztaltam,hogy elkezd tölteni a map, de amikor a loading csík végig ér, akkor kilép a game
megoldást nem tudok rá, csak gyönyörû nyelvezetünk ékes szavait
pl: ó,hogy rohadna meg az a kibaszott kurvaanyád!!!

WinXp Pro ra feltettem az SP2-t, azota szarakodik az ET.
Van szerver amin megy gond nelkul, de van olyan is amirol kidobal, vagy csak elszal a jatek... Mar a Data Execution Prevention-ben is bealitottam a kiveteleket, de me'g igy se megy?

O:tletek?

Koszi szepen.
Gabor
burkusdió
tenksz
csak ennyi lett volna... :D

1. kreálj egy autoexec.cfg szöveges file-t
2. ezt nyisd meg --> innen kell indítani a többi file-t, így pl.:
exec próbababa.cfg
exec csítelek.cfg
stb. lényeg, hogy minden az /etmain könyvtárban legyen.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

burkusdió
:DD

szóval...
az lenne a kérdésem, hogy a scripteket, hova, melyik fájlba kell berakni?
esetleg egy new fáájlba kell?

kérdezz, hátha tok rá választ adni :-D

burkusdió
eztet énis ismerem, de itt meg angolul van leírva minden... :SSSSS

jajj... ET...a kedvenc multi FPSem...sztem jobb mint a CS, csak az a gondom, hogy modemmel akad, és nem tudok így célozni. Marad a field ops szerep: exp ammo szórásból, és tüzérségi támadásból...az a jó!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]