Wolfenstein: Enemy Territory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Na mindegy, megyek nyomok egy kör "sima" ET-t.
http://www.etfgame.com/
van egy kis gondom...
linuxon nem indul el az ET...
ha valaki tudja mit kellene az szóljon
elõre is kösz
Bocsi, nem olvasok vissza, mert most hót ideg vagyok.
Bajom az, hogy amikor fellépek egy szervere, spectator modban akkor a gépem csontá fagy.
2,6CPU, ATI9600XT 4,10 Catm 1 gm memo. Lehet hogy a Catalyst verzio nem tetszik neki? kár, eddig semmi bajom nem volt vele. Meg a DOOM3 mal sem.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
fölé állsz és megnyomod a használ gombot...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
és az ad neked egy közvetlen linket :P
egyébként minek eredetibe megvenni, amikor full ingyenes game??? <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Mit csináljak akkor, ha csatlakozni akarok egy szerverhez és kiír egy hibát valami Punkbusterrel kapcsolatban? Eredeti játékom van.
Elõre is köszi!
De sajnos most lett 1 meg nagyobb problema, mostanaban amikor jatszok online, a tobbi gepen a LANon nem megy az internet. Es ez eleg nagy gond. 1024 es DSL-unk van. Gondolom az ET nem foglalja el az egesz savszelesseget?! De ha le is foglalna attol meg kellene mennie az inetnek a tobbi gepen, meg ha lassabban is, de sajnos egyaltalan nem megy ... Miutan kilepek az ET bol, rogton beindul a net is :-)
Mitol lehet ez?
Mert most elcsesztem.
Letöltöttem mapokat egy oldalról és német lett alig értek valamit.(emlékezetbõl tudok csak dolgokat)
úgy hogy valaki email-ben esetleg át tudná küldeni?és hogy mit kéne nekem felülírni azt is lekéne írni.
Email címem: [email protected]
En a PB-re gyanakodok, de hat eddig nem lattam hozza javitast ...
nekem is néha szakadozik, fõleg akkor, amikor egy jó ideje nem játszottam már vele :SSS
és olyan is tapasztaltam,hogy elkezd tölteni a map, de amikor a loading csík végig ér, akkor kilép a game
megoldást nem tudok rá, csak gyönyörû nyelvezetünk ékes szavait
pl: ó,hogy rohadna meg az a kibaszott kurvaanyád!!!
Van szerver amin megy gond nelkul, de van olyan is amirol kidobal, vagy csak elszal a jatek... Mar a Data Execution Prevention-ben is bealitottam a kiveteleket, de me'g igy se megy?
O:tletek?
Koszi szepen.
Gabor
2. ezt nyisd meg --> innen kell indítani a többi file-t, így pl.:
exec próbababa.cfg
exec csítelek.cfg
stb. lényeg, hogy minden az /etmain könyvtárban legyen.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
szóval...
az lenne a kérdésem, hogy a scripteket, hova, melyik fájlba kell berakni?
esetleg egy new fáájlba kell?
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]