1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
MORO67 #1726 megint én volnék szoval egy képernyő feljön mikor elinditom aminek a fejléce:Create Profile ezt érteném hogy állitsam be a profilom de ott csak egy ablak van ami elé az van irva hogy Player Alias na oda probáltam meg be irni a szerver számot és a 0-nál jött fent a képernyő tetején lenyilt az a DOSos ablak és ha mégegyszer megnyomtam a 0-át akkor eltünt aztán nevet probáltam beirni de akkor sem történt semmi.Hát ennyi röviden ha találkozott már valaki ijennel mondja már el hogy kell elinditani a game-t.Köszi -
MORO67 #1725 köszönöm sikerült letölteni egy usa belit remélem jó lesz mert elinditottam és feljött egy fekete ablak ahova gondolom bekell irni a szerver számát én meg is tettem de feljött egy olyan dos féle ablak amivel már nemtudom hogy mit kezdjek tudnátok segiteni hogy hogy kell elinditani mert még soha nem játszottam szerveren elöre is köszönöm. -
#1724 tesék -
MORO67 #1723 sziasztok megtudnátok mondani honnan tudnám leszedni a Wolfeinstein Enemy Territory alap game-t??? -
#1722 Pl. #1719 -
hoozy #1721 olla mindenki!
1problemám volna :
honnan lehet leszedni a patch-et?
elöre köcce
-
#1720 Örülök, h sikerűlt megoldani. Ha a játékban futtatsz 1 beállítást (exec akármi), akkor felülír minden beállítást! Szal , ha az internetről letőltött vagy sajátkészítésű cfg-t használsz, akkor abban kell e megfelelő paramétereket megadni!
De látom már sikerűlt... :)
A magyar szerverek kereséséhez használj ASE-t!
Ha végiglátogatsz pár magyar szervert, de ez igaz a külföldi szerverekre is, nem egyformák a "játékosszint" tekintetében. Ha 1 erősebb szerveren bontogatod a szárnyaidat , ahol többet fexel, mint állsz, akkor nincs sikerélményed és nagyon hamar megunod a játékot! Szal a lényeg, h ne itélj elsőre, olvass sokat a játékról FAQ meg ilyenek!
A legnagyobb magyar ET-s oldal linkjét láthatod a #1717-es kommentben ill. adnék még neked 1-et: Adr3nalin <--itt megtalálsz engem és a barátaimat is, bármiben segítünk, nekünk nncsenek titkaink és a leglámább kérdésekre is válaszolunk, hisz mi emléxünk, h milyen volt kezdőnek lenni 3? éve... -
#1719 Illetve ugyanott:
Magyar szerverek (30 s-ént frissülő lista) -
#1718 Enemy Territory - Magyarország -
#1717 Köszönöm a gyors segítségnyújtást!
Vettem a bátorságot és a etconfig.cfg -ben átírtam a megfelelő (pitch) beállítást.
Sikerült.
Így már tudok játszani, Heuro néven vagyok ott, már 100 meghalásra jut akár 8-10 ölés is :-))
Szerintem klasszissal jobb, mint a WarRock, attól is függetlenül, hogy már nem lehet belépni, mert 28. -ától fizetős lesz (mármint a WarRock).
Az Enemy Territory hangulatát nem sikerült utánozniuk.
Egy kérdés:
- magyar szervert hol találok?
Köszönettel! -
#1716 Ha a játékon belül nem sikerült, esetleg két megoldást még kipróbálhatsz:
- az elegánsabb megoldás: Bár általában az egereknek nem kell külön driver, mert az winfosh telepítés nélkül felismeri őket, de némelyik speciális egérnek van telepítője is pl. az esetleges extra szolgáltatásai elérésehez. Tehát próbálj az egeredhez drivert keresni - hacsak nem adtak hozzá eleve egy telepítőlemezt
- a nem annyira elegáns megoldás: az inverz beállítást próbáld meg előbb a winfosh vezérlőpultjában beállítani. Tudom, hogy ez így elég gáz, mert a játékon kívül lehet, hogy nem "ergonómikus" így az egér használata, de amikor nem játszol, azt vissza is állíthatod.
Még esetleg lehet egy harmadik probléma is, de az ritka esetekben fordul elő. Észrevettem néhány játéknál, amelyekhez készült magyarítás - és amelyekhez azt nem elég körültekintően készítették el -, hogy a magyarítás telepítése után az irányítási beállításokat már nem lehet megváltoztatni, vagy a változtatásokat nem lehet elmenteni.
Erre csak egy megoldás van, a kívánt beállításokat még a magyarítás telepítése előtt kell megváltoztatni és elmenteni. De néha így sem szokott sikerülni, így jobb felejteni a magyarítást.
Márpedig a W:ET-nek van magyarítása, ha jól emlékszem. -
#1715 Szevasztok!
Nagy-nagy segítségre lenne szükségem. Minden tiszta az összes beállítással és egyebekkel kapcsolatban, de ...
Sok éve játszom FPS -t. Nálam mindíg úgy volt beállítva, hogy ha előrenyomom az egeret, akkor felfelé néz, ha hátrahúzom, akkor lefele néz.
Egyéni szocprobléma, de nekem így jön be. Pilótáéknál szokásos ez a "előretolom-lefele megyek" dolog. De én nem vagyok pilóta ... :-)
Itt is megtaláltam az "Invert mouse" beállítást, de hiába jelölöm meg a checkboxot, nem változik a tengely iránya.
Fent van az 1.02 és 2.6 patch is.
Baromira játszanék, de kb. 3-10 másodpercem van, mert az első arra tévedő túrista is megöl, mire ráigazítom a célkeresztet.
Mi annak a módja, hogy fordított függőleges tengelyt bírjak elérni?
Köszönettel!
-
#1714 akkor shrub...sry -
#1713 etpro-n nem megy tudtommal csak shrubon...de lehet neked van igazad.. -
#1712 etpro-n:D -
#1711 /playdead? :D
nem is tuttam,hogy van ilyen :D loool
majd kipróbálom -
#1710 mostanában a /playdead parancsal szórakozok:D!
kurvajó, mittomén egy ellenséges mg42 előtt beírod, megvárod míg odamegy egy emberke (jó ha nincs nálunk covert op, mert az rádcuppan) felkelsz és megölöd:)
van még ilyen "fun" parancs??
/god:DDDD -
#1709 hát azért eléggé ölj és kapsz pontot alapú a játék...
főleg az új mod óta...
eddig sem volt egy lassú játék, de most aztán nagyon begyorsult, főleg ha sokan vannak a szerveren :/
amúgy jó játék :) -
#1708 nem, csak a grafika és a fegyverek egyeznek meg "custom mapok"...
kurvajó netkód, full ingyenes, csak neten lehet játszani és nem az a "menny , ölj és kapsz pontot" rendszeren alapul hanem pölö 5x feléleszted a társad mediccel, akkor szintet lépsz, több elsősegélydobozt tudol kiosztani stb, vagy mérnök vagy, dinamitot teszel le egy fontos falhoz, felrobban ugyanigy szintet léphetel stb:)
de csak ajánlani tudom, Counter Strikeozó haverom le se tud kopni az ET-ről -
steweee #1707 ez amúgy miből más mint a return to castle wolfeinstein? ez nem egy kiegészítő volt hozzá csak sokan játsszák multiban? ha jókat mondtok róla lehet letöltöm hogy kipróbálhassam -
#1706 Ezt úgy hívják, hogy CSÖCS!!! -
#1705 jaja szép kis hardwerban :p -
#1704 Értem, majd átadom neki.
Köszönöm a nevében is. -
Daniel #1703 et be bevezettek egy olyat hoggy aki csal és pb megtudja az ugymond "hardweresen" bannolják azaz csak ha uj gépet vesz akkor mehet fel!
de asszem elég winyót cserélni -
#1702 Ezt kifejtenéd bővebben, ha megkérlek?
Amúgy már egy jó ideje nem csalt. :D -
Daniel #1701 levan tiltva a hardvere!
bizti csitelt és kitiltották :(( -
#1700 Hi!
Egy barátomnak tönkrement az ET-je.
Akármilyen szerverre akar felcsatlakozni 1-2 perc után ezzel a hiba üzenettel kidobja.
Többször újra lett telepítve, különböző helyekre.
Tud vki segíteni? -
#1699 Gáz van gyerekek, és nem tudom, hogy mi...
Kifagy a játék. Már újra telepítettem párszor a játékot is, a vga drivert is, és a windowst is, de mindig kifagy...KIVÉVE egy szervert aminek az a neve, hogy NO XP RESET...
A hibaüzenet a szokásos windows dolog, az et.exe hibát okozot...blabla...
A játék elindul be is enged a szerverre, de kb 3mp múlva megáll a tudomány. Ha arra a fenti szerverre lépek be akkor gond nélkül tudok játszani.
Mi lehet a gond? Én már feladtam teljesen. -
#1698 egyébként 2003. májusa óta ET-ztem...a régi szép idők + easy red ez server ;'(
végigzúztam apám gépén a szervereket anno (PIII, S3 Savage, hang nélkül) azvolt a szép nyár..:)
aztán 2005 januárban abbahagytam -.-
de ez a játék még mindig etalon!!! -
#1697 má nyomultam 1000L:))
elég sok dolog megváltozott.. főleg az uj mapok ..de bejövősek:))
a UPC szerveren szoktam lófrálni, csak az a baj hogy minden kör végén leszedem a mapokat, és 1. nyomulok egy-egy pályán , élesbe:S -
#1696 weboldal: www.enemy-territory.hu ;>
patch-ből csak 2 van, az 1.02 és a 2.6! Mindkettőt fel kell tenni... ETPRO-ból van sokféle, de azt úgyis leszedi a serverről.. játékosok is vannak még.. :)) -
#1695 Naná, hogy vannak! -
#1694 Háát hogynee..... -
#1693 höhö -
#1692 patch-ek, engedélyezed a PB-t, és beirod konzolba cl_allowdownload 1...leszed mindent ami kell :)
-
#1691 jah és még egy lammi kérdés:
milyen progik kellenek ahhoz hogy egy MAI magyar ET szerveren nyomulhassak?:S
...bizony régen ET-ztem má... -
#1690 magyar enemy territory-val foglalkozó weboldalak vannak?:P -
#1689 tolja még valaki?:D -
#1688 Ennek örülök.. -
#1687 azzal a pbsecurity-s paranccsal sikerült megoldanom :)