Wolfenstein: Enemy Territory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
nem gyogyul, hanem kis ideig faradas nelkül futhat, illetve light weapon 1* tol kezdve +1 tárat kap

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

medic 3 csak anyit csinál hogy a feltámasztott emberkék full életel jönnek vissza...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

manula rulz... 😄
amugy a kevencem: heavy 4nél lehet vinni magaddal gépfegyvert pisztoly helyett 😄
ja és covops 4-nél meg megkapod az aszassint, de azt én se tom hogy covops 3 nál az az improved kémtevékenységek mi a szart csinálnak 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bocsika a hajnali hátbalövésekért.
Egy részt még kezdõ vagyok (összesen kétszer játszottam), másrészt néha a lag miatt mire löttem, már "más" volt a célkeresztben, harmadrészt meg simán béna vagyok 😊

Onnan olvasom THX
Jéééééé..... Ezt már egyesen is megkellett volna kapnom!!!!!! Pedig tuti 3-as voltam
És én egyszer medic 3*-nál kaptam valami medic-ammo-t. Az mire jó?????
Punker
Medic 4 csillagnál kap valami adrenalint vagy mit amival magát gyógyíthatja maxra....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
mérnöknél pl. 4 csillagnál már nem egy hanem 5-6 dinamitot tudsz lerakni, lõszeresnél 2 supportot tudsz eldobni (ami már kétszer robban)

4-es light weapon adja a 2 pisztolyt (de kell hozzá valamekkora battle sense is)
4-es battle sensenél már simán látod az aknakat a földben.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
már van pár...

shaba23
Valaki télleg összeszedhetné, hogy milyen elõnyöket jelentenek a csillagok, mert szinte csak a távcsõ egyértelmû.
I.C.ram
Nem alapítunk egy magyar klánt? 😊
I.C.ram
Most jöttem a játékból. 😊
na mivan már mindenki alszik? 😄

és ha covops-al vagy akor az hangtompi, na ako micsinálsz?? 😄

nem tom nekem idöjaras nem nagyon szokot terhelni...

I.C.ram
tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni az idõjárást? Nagyon lelassítja a gamet! Mondjuk minden a lehetõ legnagyobb értéken van +1280*1024*32-ben, de akkor is nem akarok mást lejjebb venni. 😊 Ha nagy a csata egy nagy mezõ, amin még az esõ/hó is esik, akkor 22-25 fps körülire megy le. 😞
I.C.ram
asszem jobb gombbal lehet két pisztolyra váltani és vissza.
egy dolgot nem értek vagyis kettõt, mért van az hogy ha elérem max ligtwep-et nem kapok két psiztolyt, azt késöbb egyszer csak mégis kapok, de fogalmam sincs mitõl függ ez hogy mikor kapom meg mégis, a másik az heavy4esnél ugye lehet az hogy panzer vagy hasonlo mele geppisztolyt visz az ember, na most én azt se kapom meg egyböl, +ba felveni se tok halottol, de egy idõ mulva megkapom mégis hogy ezzel induljak, csak nem to mitõl függ
szal valaki pls homályositson mrá föl hogy ez mitõl függ mert én nem igazán értem... (de pl battlesense 1-nél egybõl megkapom a távcsövet, szal tényleg valami nagy káoszolás van itt 😄)

Punker
pl: nagyon jó aknat hatástalanítani én mindig azt csinalom 😊

I.C.ram
Végre thx! 😊
Punker
IP:195.70.37.179:30000 pass ethun

I.C.ram
Azt sajnálom, hogy COVOP robbananyaga nem jó sok mindenre. 😞 Tehát OBJ-ket nem tud felrobbantani, csak kisebb építményeket.
I.C.ram
Én COVOP-pal megyek mostanában, és általában én vagyok a legtapasztaltabb. 😊

Tudtátok, hogy ha megkéseltek valakit álruhában, akkor nem fogtok visszaváltozni? Elég egy álruhában leírtani az egész ellenséget. 😊 Az Assasin meg arra, jó, hogy egy vágásból megõl akárkit, ha háttal van neked.
I.C.ram
lusta vagyok lapozni... 😊 akkor nem is kell 😄DD
Punker
A fórum elején van.....

I.C.ram
Nem baj ipt! Ha engem lelõ egy medic triplán fizetem vissza, abban biztos lehet.
I.C.ram
Nem a faszt nem! Nem egyszer volt már olyan, hogy löttem az ellent, kiabálok medicért, erre lelõ.... rosszabb esetben õ is meghal. Engem ne lõjjön le medic.... Nem én vagyok az õ XP bányája.
akkor neked nem kell magyar ip mert FFON az összes magyar server is... 😄 (a medicek meg azért lõnek le mert ha felenel kevesebb eleted van gazdasagosabb az ujraelesztes, mit a csomagdobalas, és ettõl még neked semmi bajod nem lesz...)

I.C.ram
Ja teljesen jó az! Filterek is tök jók. Pl énnem megyk FFON szerverre, mive ott a medicet lelõnek, TKznak egyesek, mások hibájából szopja be a csapat.
I.C.ram
Na megkapom végre az ipt, vagy még háromszor kérdezzem meg? 😊
mi a 30 dollár??
törésrõl még nem hallotál? 😄

shaba23
mér' van az, hogy mindkét team "is LOCKED"?
30 dollár????
Akkor inkább GameSpy!

ase akkor is jobb, külön kilistáza a magyar servereket, kiirja ha haverok épp jácanak akkor hol , stb, és ezt bármilyen játékhoz 😄D

Punker
minek ase? siman play online menu és kész.....

minek külön szerverkeresõ ha van ase?? 😄DDDD

Na megeccer hogy ertheto legyen:
http://www.enemy-territory.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=8
Ha meg nem tudnatok van egy kulon szerverkereso ehhez a jatekhoz, neve Pathfinder Enemy Territory! Toltsd le innen: http://www.enemy-territory.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=8
Elnézést a Medic-em tegnap est/ma hajnali bénázásáért, már attól, akiket érint 😊
Majd belejövök.

1. nem állit összevissza semit
2. ingame browser ugy szar ahogy van, ase jobb
😄DD

szerintem nem

I.C.ram
De nem rakom fel az ASE-t, mert az ingame browser ezerszer jobb. Ráadásul ASE összevissza allítgat mindent. Nekem csak az ipk kellenek! 😊
A Mindent Látó Szem nem akad össze a GameSpy-al???

nos...
lásd kivel van dolgod:
http://www.udpsoft.com/eye
ezt szedd le rakd fel és ako királylesz 😄DD

I.C.ram
Nem vagyok hajlandó visszaolvasni és ASEm sincs! 😄 Tessék elmondani! 😄 Lustaság RULZ 😄
semmi ip! akkor is ASE!!! 😄DDD

Punker
nem kell sokat visszaolvasni ott az ip

tessék ASE-t használni! 😄

mortar: õõõ lehet nem tom, de keto fajta van a celtabla alaku a te lovesed es a celkereszt meg asszem amikor egy filedops tavcsovel artyzik valahova 😄

I.C.ram
Írjátok már le a magyar szerver címét! 😊