1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • Punker
    :)
  • Inquisitor
    Nem könnyű használni, sajnos.
    De mivel a Q1-2-3, JK, SoF1-2 pályákat is ezzel szerkesztették, biztos bele lehet tanulni.
    Érdemes 3 nézet + prerender ablakkal csinálni, csak nem árt hozzá 22"-os monitor ... esetleg 2 db.
  • Punker
    ja én is elkezdtem de semmit nem értek belőle :(
  • RoCSo
    Uhhhh baker és ezt hogy kell használni?????
    Nagyon bonyolult :((((
    Remélem lesz valaki aki csál majd pályát mer én nem fogom ezt megtanulni az is tuti :))))
  • RoCSo
    Nekem is jön már!!!!
    Áldva legyen az aki kitalálta az IRC-et ill. a csatinkon MiZo aki kinyomta a topicba!!!!!!!!! Thx MiZo Thx!!!!!!!!!!!! :))))
  • Punker
    már én is leszedtem.
  • BADE
    Ebből sem lesz egy hamar új pálya:))Olyan bonyolult:((
  • BADE
    Oké megvan a hiba.Ez az ökör gép arra a meghajtóra akarta installálni,ami nem létezik.
  • BADE
    És,hogyan telepítsem?Nálam azt írja a telepítéskor,hogy katasztrófális hiba.
  • BADE
    Már töltöm is!:))Köszi
  • Eisenhower
    RTCW Enemy Territory official map editor (14.9 MB)
    muhhahah megjelent. http://www.gamershell.com/download_2721.shtml
  • BADE
    Remélem minél hamarabb:))Mert már kezdenek unalmasak lenni ezek a pályák.
  • Inquisitor
    Na most a "mocskok" mindent az amerikai időhőz mérnek, ezért nálunk már este lesz, mire nekik 11-én kijün. :)
    Talán holnap reggelre ...
    De én rendíthetetlenül szkennelem a netet tegnap este óta, ET Editor és BF1942 -BoB ügyben.
  • I.C.ram
    Épp azért kell egy profi! :)
  • BADE
    a map editorhoz.Persze csak,ha megjelent
  • BADE
    Linket tudtok-e?
  • Punker
    Úgy legyen...
  • Inquisitor
    Emberek, meg vagyunk mentve!
    Állítólag ma, vagy holnap kijön az Enemy Territory Szerkesztő!!!

"Activision let us know that the official map editor for their free standalone multiplayer game Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory is expected to be ready tomorrow. Of course, you can count on us to mirror it as soon it becomes available for download :)"
    Tegnap esti info ...
  • Punker
    :)))

Bár csak addig örülsz amíg nem kell várnod neked is 10 percet hogy 1 "turista" megtalalja az F1-t....
  • shaba23 #731
    Magyar vagyok!!!
    Nem túrista!!!
    :)
  • Punker
    code-osok plz tegyetek rendbe a szerveretek mert a sok turistától nem lehet játszani rendesen. :(
  • Eisenhower
    marci van elég lama nálunk^.^
  • Punker
    http://sasclan.uw.hu/home_hu.html

fennt van a demo + egy érdekes video nézétek meg.
  • I.C.ram
    eisen! Esetleg, ha szépen megkértek segítek köv meccsben elverni őket. :)
  • Punker
    miért adtátok fel? minket mégcsúnyábban elvertek a BoB-osok mint mi most titeket de végignyomtuk mert az is gyakorlás. pl. a vonatos pályán jók voltatok nagyon.
  • shaba23 #725
    thx
  • Eisenhower
    most ez a rocso az a rocso? vagy most miva^.^
  • Eisenhower
    hát igen mi már csak ilyen lehetetlenek vagyunk
  • RoCSo
    Ehhhh hát igen de gyerekek valjuk be magunk közt azért a railgunnal meggyült velük a bajunk :)
    De idézem Rusty szavait: "Ha nem az ágyút védjük be hanem egy másik objektumot akkor ki se lőtték volna a töltényt :)"
    Meg megmondom őszintén nekem az volt a fura, hogy minden irányból jöttek nem ismerték a pályát és egyszer csak ott voltak a hátad mögött nah ez nem tetszett ;) lehetetlen helyről jöttek elő LOL
  • Mhosah Myth
    :))))
  • Punker
    http://sasclan.uw.hu/home_hu.html

de még nincs fennt....
  • shaba23 #719
    link?
  • MiZo@game
    Humoros embereknek kötelező, a karbantartáson csak röhögni lehet.....
  • MiZo@game
    A replay a meccsről majd letölthető lesz a klánunk oldaláról.....
  • MiZo@game
    Ja... Először is 7-kor kezdtünk volna, végül is 8.30-kor indultunk szerverkarbantartási problémák miatt.... Az európai pályákat végignyomtuk (3-0), majd azt mondták hogy elég volt ennyi egyelőre nekik......
  • Punker
    Na ez érdekes volt WAR a Code ellen 3-0 után feladták :(
  • Jabba
    Ez alap !!!
  • Laalee
    asszem nem lattad ertelmes videokartyan pl ut2k3at :D ha már grafikárol beszélünk, a játék nekem nem tetszik, wolf roxx
  • RoCSo
    " Hát nekem meg minden bajom volt a cd kulcsal meg a játékal is. "
    CD kulcsal max. azért lehetet bajod mert pont arra a serverre proszáltál csatlakozni amelyik WON-os (gy.k. csak eredeti CD kulcsal lehet jáccani rajta). Amugy a nextra.hu-s server az ilyen a többi tudomásom szerint nem
    " Csatlakozok a servere...punkbaster kijelzi hogy az összes pak.pk3 hibás mondom az a nem mind1 most raktam fel!! "
    Töltsd le a patch-eket a modokat stb stb ... pl. innen: http://wolf.hcgamer.hu meg nemárt ha egy kicsit utánna olvasgatsz a dolgoknak :)
    " Szóval le is mondtam róla maradt az Enemy Territory "
    Az ET nagyon rulezzz gama de a Wolf is jó a fegyverek hangjai jobbak pl. a Thompson Wolfban nem ugy szól mint a dobpergés mint az ET-ben én specielle átpakoltam a hangokat wolfból etbe
    Jah és az utóbbi idők legjobb grafikájú FPS-e az a Wolf szintem
  • dikki*yysw
    Talán peccselni kéne.