Wolfenstein: Enemy Territory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"The trees move. Do you not see it?"
http://etnies.muskatli.hu/kepek/wolf/2003-06-30-234239-oasis.gif
azt tom hogy miylen a grand de akkoris 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
1. Azért nem tölheted újra, mert a Garand automatán kidobja az üres tárat, amnuálisan nem lehet újratölteni a valóságban sem!
2. Valamit félrenéztél, mert csak 8 töltény megy bele.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez így volt az eredeti puskával is a társzerkezet miatt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
#465: 😄DD
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Mondjuk a gránátot se értem, én a saját gránátokat éppen úgy igyekszem kikerülni, mint az ellenségét. Mások meg ráállnak szteppelni.
Nem. Csak nem képzeltem, hogy ekkora Isten állatkertje! 😞
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
2. hullákat lõni nem bün hanem taktika, ezt el kell fogadni 😄
Viszont vannak akkora gyökerek, hogy hihetetlen. A Viktor nevû egyén pl. állandóan panzerfausttal lõdözött, kb. ennyire futotta a tudásából, remélem élvezte hogy a medicre váró hullákat szétlövi. Szerencsére minden 2. lövését maga elé sikerült irányítani, szal sokszor halt meg saját lövésétõl.
Meg a pöcs aki lövi az embert miután meghalt stb.
Undercovert-rõl ezek nem hallottak még? 😊
Nagyon szemét húzás, volt amikor megvárta a faszi, amig a FieldOps oszt neki lõszart, és csak utána grillezett.
Egyébként a partraszállós pályánál mi történik, ha mindkét gumicsónak felrobban? Csak mert tegnap láttam elöször, hogy a németek bombát telepítettek oda, de nem sikerült rájönnöm, hogy minek 😊
Azért tök jó, hogy 999-es pinggel is lehet szerezni 6-8 csillagot.
Egyébbként bárki feloldhatja a játékban levõk közül...szólni kell ilyenkor.
Több a lehetõség és ott is lehet jókat taktikázni, Szrintem ott a legjobb a játékosok neveinek a kiírása és a kezelésük."
Na ja. Azért kerül 14.000 ruppóba ... az ET meg ugye ingyenes. 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Pl.: Vannak akik megsértõdnek mikor a medik 50-nél kevesebb HP-nél lelövi, hogy újraélessze így mert gazdaságosabb mint a MeDpakkokat pakolgatni neki. Meg se várja a történet végét és miértjét rögtön rányom azt anyázik!!!
Vagy pl. egyszer valamelyik barom gránáttal, rakétával vagy 15x kinyírt! 1 szót nem szóltam mert bárkivel elõfordúl, hogy véletlenûl beleszalad egy sorozatba, de 15x belelõni a küzdõk közé területre ható fegyverrel, azért elég primitív dolog! De a szép a történetben, hogy engem rúgtak ki! Sajnos aki nem érti az angol nyelvet, hogy mi van a képernyõre írva azért illik megkérdezni és nem összevissza nyomkodni a "VOTE" gombokat! Itt 1 kicsit megsértõdtem, mert szerintem mindenkinek szarul esik az ilyen eset, ha 1 kicsit is szívvel játszik!
Más.
Azt nem értem, hogy ha indul egy magy. szerver, akkor miért nem csak magyarok játszanak rajta? Azért elég nehéz úgy csapatban dolgozni, hogy nem értjük a másikat....
Továbbá nem értem, hogyha nemzetközi szerverre megy fel az ember miért nem jelöli meg a nevét, mint HUN, PL, USA, NL...stb. nem ez volna az elfogadott nemzetkozi szokás úgymond netkultúra? Hm?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ip: 195.70.37.179:30000
pass: ethun

szal ethun !! kisbetûvel
ethun
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]