1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
vivi66 #793 Gyertek a www.travelindex.hu/chat/index.php3
Na császtok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 -
vedd meg mashol -
MiZo@game #791 De a másik 2 egész jó! -
Jah de a trainyard nagyon xar :)))))))))) -
MiZo@game #789 IGEN. -
A k***a életbe baker még mindig nem jött meg az uj VGA-m ATI Radeon 9600 Pro :)))) tegnap azt mondták ma ma azt mondták jövő hét Kedd LOL :))))))))))))) -
Inquisitor #787 Nem értem. Ezek ÚJ és Játszható MAP-ek??? -
MiZo@game #786 Az összes mappet az etmain könyvtárba csomagoljátok ki! -
MiZo@game #785 RoCSo, megint beszart a mikrofonod! -
ethun -
Ehhhh bocsánat az én hibam meg nincs kilinkelve és a honlapra egyenlore nem is lesz de itt adom a pontos linket: http://sasclan.uw.hu/map/etmain.zip ez az első kettő és mingyá itt jön a 3dik :) http://sasclan.uw.hu/map/etmain2.zip -
Inquisitor #781 Ahogy elnéztem a szerkesztőt, meg a doksikat ... Ha elkészültél a térképpel (Map) utána még bele kell szerkeszteni mindent, ami rombolható, épíhető, stb. Megadni mennyi XP jár értük.
De a lényeg az, hogy Script programot kell ámírni az eseményekhez!
Tehát lehet valaki jó pályatervező és grafikus, de programozói segítség nélkül ... nos, ilyenek lesznek a pályák. :) -
Hy!
Nos kiprobaltuk az egyik uj ET mapot neve: trainyard nos nagy LOL az egész mapot ugyanis nem fogjuk kihasználni a karaktereket nincsenek objectivek :))) nem épül semmire kicsit visszavezett a wolfhoz :) nekem nagyon nem jött be.
15 percig jácotunk és az idő lejárata után nem nyert senki LOL LOL :))) akkor mi értelme az időnek, sötét a pálya meg minden szal nem ez lesz a kedvenc uj mapom :))))
A többi SAS tag teszteli a masik kettot nekem mennem kell melozni :) remélem megirják ha nem akor ircneten a #sas-clan.hu szobában nyagasátok őket :))))
Byezzz -
Hy!
Nos kiprobaltuk az egyik uj ET mapot neve: trainyard nos nagy LOL az egész mapot ugyanis nem fogjuk kihasználni a karaktereket nincsenek objectivek :))) nem épül semmire kicsit visszavezett a wolfhoz :) nekem nagyon nem jött be.
15 percig jácotunk és az idő lejárata után nem nyert senki LOL LOL :))) akkor mi értelme az időnek, sötét a pálya meg minden szal nem ez lesz a kedvenc uj mapom :))))
A többi SAS tag teszteli a masik kettot nekem mennem kell melozni :) remélem megirják ha nem akor ircneten a #sas-clan.hu szobában nyagasátok őket :))))
Byezzz -
:) -
Ügyes vagy! -
LoL megpróbáltam kirúgatni egy admint az ELTE szerverről mert nem tudja mit kell csinálni a pályán és csak feltartott, erre engem vágtak ki. -
előfordul, a sok offtopik forumozo miatt :D
mi persze sosem vagyunk ilyenek :D -
LOL baker az elobb beszart az sg :))) -
na azért... :D -
oka bocs elnéztem :PPPP -
az juharlevél :D -
mongyuk a nickedbol rajohettem volna :))) a dzsanga nagyon rulezzz :))) -
találd ki bazeg :D -
Te ezt honnan tudod????? -
LOL banyek a macskátok megint leszarta a kanapét majdnem :D -
reggelt mindenkinek -
Már készülnek az új pályák kb 1 hét. -
up -
Inquisitor #762 Az editor csak a GoldRush pályát látja, és ha jól figyeltem meg, az nem is a végleges verzió.
(Valami ládák vannak a bank elött, 4 db.)
Nem tudja valaki, hogy lehet a többi pályát is betőlteni? -
Hey!!!
Nah jó volt ez a war nagyon látszott, hogy gyúrtunk a csapatmunkára, no meg mindenki egyénileg is fejlődött :)
Én pl. a field ops-ra gyurtam abban jó is vagyok no meg még a medicre de azt a poziciót Gunnar nagyon jól csinálja, nem akarom elvenni a kenyerét :)))
Igaz hogy a BoB-osok csak 5-en voltak de a múltkori meccsen is csak 5-en voltak Cf.Hay ált be besegíteni de Ő nem BoB klántag :) habár HC_boy már nagyon annak szeretné tekinteni :))))
És még egy hír kicsit frissült a honlapunk, hamarosan elkészül az angol része is:
http://sasclan.uw.hu/index.html
Byezzz all!!!! -
SAS (ALLIES)- BoB (AXIS) :
4 - 2
(bár mi 1 emberrel többen voltunk) -
hajrá!!! -
Na 8-tól WAR a BoB-osokkal... -
tudom azért nem zavart :)) -
téged nem lőtt le :)) -
engem nem zavart :))) -
Sorry a játékért ami az én nevemmel ment, de a haverom kiakarta próbálni a game-t...szóval a TK-kat nem én követtem el:) -
Inquisitor #752 1760 volt a pingem, ezért kiléptem.
Tagnap meg 50 alatt volt egész nap, a fene se érti.
Majd még megpróbálom :) -
Na mi van? Senki nem játszik?