Wolfenstein: Enemy Territory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Az lenne a kérdésem, ha én egy fritz kémmel lekapok egy amcsi hadnagyot, és átveszem a ruháját, akkor kivülrõl negrónak tünök vajon? 😄 És hogy a fegyverek kivülrõl hogy néznek ki, mert ha pl gyilkosom kezében FG42 van a néhai szövetséges meg mondjuk Tommyval, akkor kivülrõl tommynak, vagy FG-nek tünik?
I.C.ram
A kém szerintem a késsel az igazi! 😄 Ha kémkedek tuti szerzek az elején egy egyenruhát, és késsel elbújuk forgalmas helyekre, majd mikor a tag elöttem van hátbadöföm késsel. 😊
nem tom én mesterloveszt hasznalok közelre berontasz vele ha nagyabol jol celzol max 3 találat elég bárkinek, nekem bevált...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Calver
Rá kellett jönnöm, hogy az biza németeknél van. Német oldalon van a K43 nevû remekmû, 10 golyó, tölthetõ, amcsi oldalon meg az M1 Garand, 8 golyó, nem tölthetõ. Viszont mondja meg vki: akkor mi hozza egyensúlyba a 2 fegyvert? Garand nagyobbat sebez? Vagy mi? És még egy dologra rá kellett jönnöm: gyûlölöm a kémekben azt hogy lassan megy fel light weapons. Ennek oka az hogy alapból nem olyan jó a fegyije és csak orvgyilkosságra vmint mesterlövész életmód fenttartására alkalmas. Ez azért gáz, mert csak orvgyilkolásnál fejlõdik így light weapons, ami meg 4 csillag kéne hogy legyen, hogy dupla stukkerrel szétkaphassak mindenféle jóembert. Kellemetlen...

"The trees move. Do you not see it?"

lipovics
Itt egy kep az elso Generalsrol akit lattam.

http://etnies.muskatli.hu/kepek/wolf/2003-06-30-234239-oasis.gif
I.C.ram
Nekem még soha sem leehtett megtölteni és mindig csak 8 volt benne
nem to de van amikor meg lehetet tölteni és 10 fert bele 😄
azt tom hogy miylen a grand de akkoris 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Hát ismerni kéne a valoságban is a fegyvert!

1. Azért nem tölheted újra, mert a Garand automatán kidobja az üres tárat, amnuálisan nem lehet újratölteni a valóságban sem!
2. Valamit félrenéztél, mert csak 8 töltény megy bele.
jaja ez más én csak mondtam hogy azué jo az a fegyver is 😄

Punker
Na most láttam fullosan fejlett karaktert 6 palya alatt, szal grat Wotan!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Az amerikai puskat csak 8 lövetû és nem lehet újra lölteni.......

Ez így volt az eredeti puskával is a társzerkezet miatt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dikki*yysw
Ha tudta volna használni, akkor ok. Mert ügyes. De hogy arra fussa a tudásából, egyszer maga elé belövi a bunkerba, egyszer meg kilõ az ablakon az elég szánalmas volt, közelharcban meg fossá henteltem az emberkét.

#465: 😄DD

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Calver
Ne nézz hülyének. Néha ugy dönt a puska, hogy most akkor 8 golyó fér bele 10 helyett, és hogy azt is csak akkor tölthetem ujra ha kilõttem a tárat. Mi a fene ez? Ekkora bugot bennehagytak?

Nem tudom ki az a HUN Boy, de üzenem neki, hogy ha valami színes füstöt lát, akkor ugyan ne menjen már oda megnézni mi az! Akkor talán nem rontaná állandóan szegény FieldOps-om hatásfokát ...
Mondjuk a gránátot se értem, én a saját gránátokat éppen úgy igyekszem kikerülni, mint az ellenségét. Mások meg ráállnak szteppelni.

"Valamit félrenézhettél, mert COVOP nem vehet fel heavy weapont."
Nem. Csak nem képzeltem, hogy ekkora Isten állatkertje! 😞

válts vissza a scopeból és ujratölt 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Calver
Jóemberek! Katonák, kémek és minden egyebek! Hogy a fenébe lehet újratölteni a kémek M1 Garand puskáját? Egyszerûen nem enged tölteni csak ha kilövöm az összes golyót, akkor lehet... Ötletek?

shaba23
ha nincs medic a közelben, akkor érdemes lelõni, de még jobb a gránát. Gondolni kell az ellenséges CovOp rossz szokásaira...
1. panzer hatásos fegyver ha tudják használni akkor még kellemetlenebb... 😄
2. hullákat lõni nem bün hanem taktika, ezt el kell fogadni 😄

dikki*yysw
És most mennem kell focizni 😞

dikki*yysw
Izom ez a játék, ráadásul magyar szerveren szinte mindenkit ismertem 😄

Viszont vannak akkora gyökerek, hogy hihetetlen. A Viktor nevû egyén pl. állandóan panzerfausttal lõdözött, kb. ennyire futotta a tudásából, remélem élvezte hogy a medicre váró hullákat szétlövi. Szerencsére minden 2. lövését maga elé sikerült irányítani, szal sokszor halt meg saját lövésétõl.
Meg a pöcs aki lövi az embert miután meghalt stb.

mondom én 😄DD

Punker
persze csak jo csapat kell

I.C.ram
Valamit félrenézhettél, mert COVOP nem vehet fel heavy weapont.
I.C.ram
DE!
covops nem vehet fel heavy fegyvereket nem?? mindenki csak azt veheti fel amit amugy is felvehetne nem???

Azon röhögtem a múltkor játék közben, hogy az egyik csapatban mindíg lefújták a respawn-oló játékosokat lángszoróval, persze az õ egyenruhájukban lévõ emberke, aztán sírt a csapat, hogy milyen hülye a játékosuk.
Undercovert-rõl ezek nem hallottak még? 😊
Nagyon szemét húzás, volt amikor megvárta a faszi, amig a FieldOps oszt neki lõszart, és csak utána grillezett.

Egyébként a partraszállós pályánál mi történik, ha mindkét gumicsónak felrobban? Csak mert tegnap láttam elöször, hogy a németek bombát telepítettek oda, de nem sikerült rájönnöm, hogy minek 😊

Azért tök jó, hogy 999-es pinggel is lehet szerezni 6-8 csillagot.

Jó helyre kellenek az aknák az ágyú köré, meg tartani kell egy darabig a másik bázist i, és akkor a németek tudnak nyerni szépen. 😊

shaba23
naja...elõfordul szerencsétlen kiosztású allies team...
én olyat is látam hogy németek kb másfél perc leforgása alatt nyerték meg... 😄

de viszont mééért van ennyi nyomorék és mért mindig az én csapatomban?? könyörgöm már majdnem sirok hihetetlen ilyen mértékü lámaság nem létezik amit néha egy egy szerveren az emberek 90% csinál...

ok megoldodott

Titan
Szerintem azért, mert valaki induláskor zárolta! Szoktás sjna mikor értelmetlenûl nyomkodják az elején a F1 gombot...
Egyébbként bárki feloldhatja a játékban levõk közül...szólni kell ilyenkor.

khm, izé mért van az hogy Black's ET world -n minden team-ra azt irja hogy locked???

"A Battlefeildben lehet rengeteg jármûvet vezetni, sokkal összetetteb, rongeteg pálya (20-30) van és nagyok.
Több a lehetõség és ott is lehet jókat taktikázni, Szrintem ott a legjobb a játékosok neveinek a kiírása és a kezelésük."
Na ja. Azért kerül 14.000 ruppóba ... az ET meg ugye ingyenes. 😊

Titan
OK! Vettem leesett! #440 STORNO

Titan
Ezt hova írod be?

Punker
altgr+3 1 H altgr+3 7 U altgr+3 2 N

Mayday
Bocs, ezt rossz topicba irtam! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Ööööööööö, en egy kicsit lemaradtam. Mostmar muxik a multi? Valami peccs vagy uj krekk kell hozza? Vagy csak siman vannak tort-szerverek? Este megyek en is szivesen, ha mukodik (bizt. masolattal)!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dikki*yysw
Én nem jelölöm meg a nevem, mert tudok angolul is, németül is, és mivel új vagyok, ha szarul megy vagy véletlenül TKzom, nehogy már a magyarokat égessem.

Titan
Nem nagyon kell vele tötõdni! Mindig volt és lesznek faszok, akik hazavágják az egész játékot!
Pl.: Vannak akik megsértõdnek mikor a medik 50-nél kevesebb HP-nél lelövi, hogy újraélessze így mert gazdaságosabb mint a MeDpakkokat pakolgatni neki. Meg se várja a történet végét és miértjét rögtön rányom azt anyázik!!!
Vagy pl. egyszer valamelyik barom gránáttal, rakétával vagy 15x kinyírt! 1 szót nem szóltam mert bárkivel elõfordúl, hogy véletlenûl beleszalad egy sorozatba, de 15x belelõni a küzdõk közé területre ható fegyverrel, azért elég primitív dolog! De a szép a történetben, hogy engem rúgtak ki! Sajnos aki nem érti az angol nyelvet, hogy mi van a képernyõre írva azért illik megkérdezni és nem összevissza nyomkodni a "VOTE" gombokat! Itt 1 kicsit megsértõdtem, mert szerintem mindenkinek szarul esik az ilyen eset, ha 1 kicsit is szívvel játszik!

Más.
Azt nem értem, hogy ha indul egy magy. szerver, akkor miért nem csak magyarok játszanak rajta? Azért elég nehéz úgy csapatban dolgozni, hogy nem értjük a másikat....
Továbbá nem értem, hogyha nemzetközi szerverre megy fel az ember miért nem jelöli meg a nevét, mint HUN, PL, USA, NL...stb. nem ez volna az elfogadott nemzetkozi szokás úgymond netkultúra? Hm?

[HUN]PAStheLoD
stern nekem azért kell mert pontos! amúgy melyik a legpontosabb stukker??

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Calver
Ha valaki nem találná, akkor íme:
ip: 195.70.37.179:30000
pass: ethun

Calver
Érdekes dolgok történnek néha itt a magyar szerveren... Egy Filpo nevezetû bunkó paraszt miután belefutott egy általam kiállított csapdába, majd, mivel ellenfélnek néztem, felrobbantottam, elkezdte nyomni a vakert, hogy köcsög tk-s... Elöször közöltem vele hogy nem épp, de mikor nem fogta fel a hülye fejével, nem túl finoman elküldtem a faszba. Aztán megint fel akartam robbantani azt a rohadt command postot, mondtam neki hogy takarodjon már onnan, de mivel a primitív agyával képtelen volt felfogni, egyszer mikor remélhettem volna hogy egy pillára kimegy abból a kurva szobából, robbantottam... mivel ez a lúzer egy igazi mestere szakmájának, természetesen megint belerohant, és megint elkezdett kurva anyázni. Tököm televan már az ilyen pancserekkel... Köv. pályán meg felakartam robbantani egy nácit, odadobtam a gránátot, de mire ez bekötkezett meghalt majd MiZo teljes lendülettel ráfutott, bocsánatot is kérnék tõle, nem direkt ment, de persze erre ez a faszarc Filpo megint elkezdte nyomni a vakert, miért ne... Boldogok a lelki szegények. A másik okoska von Weich volt, nagy viccnek tartotta a 2 pisztolyt és kezdésnél belémlõtt, amit nem épp toleráltam, és képenlõttem. Mikor ezt másodszorra eljátszotta szépen nyomtam egy vote kick-et és lendületesen repült a szerverrõl, ugy tünik a többiek se szerették... Sajnos erre a marhára még van szerencsém emlékeznem BF-bõl, annak idején zsidózásért és cigányozásért lett bannolva a szerverrõl, ugy tünik ma megint belenyomták a nagyfiúk a szarba a képét, és mérges az egész világra. Szép napunk van.

Punker
Este olyan 11 körül megyek Bob-ra gyertek ti is, lent van az ip és a pass valahol.

[HUN]PAStheLoD
de az lehet hogy elgépeltem mert 5 percre rá már a fricceket írtottam!
szal ethun !! kisbetûvel

ethun

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

dikki*yysw
/me

Dikkma
dikki*yysw says: Õ is ezért rakott utána 3 😄 -t.
shaba23
de én úgy gondoltam. Csakazért írtam a hjkáérdõjelet, mert nem voltam benne biztos, hogy arra a szerverre van ez a jelszó...
De azér szerintem enyire nem volt félreérthetõ...