1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • vivi66
    Gyertek a www.travelindex.hu/chat/index.php3
    Na császtok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • Laalee
    vedd meg mashol
  • MiZo@game
    De a másik 2 egész jó!
  • RoCSo
    Jah de a trainyard nagyon xar :))))))))))
  • MiZo@game
    IGEN.
  • RoCSo
    A k***a életbe baker még mindig nem jött meg az uj VGA-m ATI Radeon 9600 Pro :)))) tegnap azt mondták ma ma azt mondták jövő hét Kedd LOL :)))))))))))))
  • Inquisitor
    Nem értem. Ezek ÚJ és Játszható MAP-ek???
  • MiZo@game
    Az összes mappet az etmain könyvtárba csomagoljátok ki!
  • MiZo@game
    RoCSo, megint beszart a mikrofonod!
  • dikki*yysw
    ethun
  • RoCSo
    Ehhhh bocsánat az én hibam meg nincs kilinkelve és a honlapra egyenlore nem is lesz de itt adom a pontos linket: http://sasclan.uw.hu/map/etmain.zip ez az első kettő és mingyá itt jön a 3dik :) http://sasclan.uw.hu/map/etmain2.zip
  • Inquisitor
    Ahogy elnéztem a szerkesztőt, meg a doksikat ... Ha elkészültél a térképpel (Map) utána még bele kell szerkeszteni mindent, ami rombolható, épíhető, stb. Megadni mennyi XP jár értük.
    De a lényeg az, hogy Script programot kell ámírni az eseményekhez!
    Tehát lehet valaki jó pályatervező és grafikus, de programozói segítség nélkül ... nos, ilyenek lesznek a pályák. :)
  • RoCSo
    Hy!
    Nos kiprobaltuk az egyik uj ET mapot neve: trainyard nos nagy LOL az egész mapot ugyanis nem fogjuk kihasználni a karaktereket nincsenek objectivek :))) nem épül semmire kicsit visszavezett a wolfhoz :) nekem nagyon nem jött be.
    15 percig jácotunk és az idő lejárata után nem nyert senki LOL LOL :))) akkor mi értelme az időnek, sötét a pálya meg minden szal nem ez lesz a kedvenc uj mapom :))))
    A többi SAS tag teszteli a masik kettot nekem mennem kell melozni :) remélem megirják ha nem akor ircneten a #sas-clan.hu szobában nyagasátok őket :))))
    Byezzz
  • RoCSo
    Hy!
    Nos kiprobaltuk az egyik uj ET mapot neve: trainyard nos nagy LOL az egész mapot ugyanis nem fogjuk kihasználni a karaktereket nincsenek objectivek :))) nem épül semmire kicsit visszavezett a wolfhoz :) nekem nagyon nem jött be.
    15 percig jácotunk és az idő lejárata után nem nyert senki LOL LOL :))) akkor mi értelme az időnek, sötét a pálya meg minden szal nem ez lesz a kedvenc uj mapom :))))
    A többi SAS tag teszteli a masik kettot nekem mennem kell melozni :) remélem megirják ha nem akor ircneten a #sas-clan.hu szobában nyagasátok őket :))))
    Byezzz
  • Titan
    :)
  • Viharmadár
    Ügyes vagy!
  • Punker
    LoL megpróbáltam kirúgatni egy admint az ELTE szerverről mert nem tudja mit kell csinálni a pályán és csak feltartott, erre engem vágtak ki.
  • Laalee
    előfordul, a sok offtopik forumozo miatt :D

mi persze sosem vagyunk ilyenek :D
  • RoCSo
    LOL baker az elobb beszart az sg :)))
  • Laalee
    na azért... :D
  • RoCSo
    oka bocs elnéztem :PPPP
  • Laalee
    az juharlevél :D
  • RoCSo
    mongyuk a nickedbol rajohettem volna :))) a dzsanga nagyon rulezzz :)))
  • Laalee
    találd ki bazeg :D
  • RoCSo
    Te ezt honnan tudod?????
  • Laalee
    LOL banyek a macskátok megint leszarta a kanapét majdnem :D
  • RoCSo
    reggelt mindenkinek
  • Punker
    Már készülnek az új pályák kb 1 hét.
  • Punker
    up
  • Inquisitor
    Az editor csak a GoldRush pályát látja, és ha jól figyeltem meg, az nem is a végleges verzió.
    (Valami ládák vannak a bank elött, 4 db.)
    Nem tudja valaki, hogy lehet a többi pályát is betőlteni?
  • RoCSo
    Hey!!!
    Nah jó volt ez a war nagyon látszott, hogy gyúrtunk a csapatmunkára, no meg mindenki egyénileg is fejlődött :)
    Én pl. a field ops-ra gyurtam abban jó is vagyok no meg még a medicre de azt a poziciót Gunnar nagyon jól csinálja, nem akarom elvenni a kenyerét :)))
    Igaz hogy a BoB-osok csak 5-en voltak de a múltkori meccsen is csak 5-en voltak Cf.Hay ált be besegíteni de Ő nem BoB klántag :) habár HC_boy már nagyon annak szeretné tekinteni :))))
    És még egy hír kicsit frissült a honlapunk, hamarosan elkészül az angol része is:
    http://sasclan.uw.hu/index.html

Byezzz all!!!!
  • Punker
    SAS (ALLIES)- BoB (AXIS) :
    4 - 2

(bár mi 1 emberrel többen voltunk)
  • shaba23 #758
    hajrá!!!
  • Punker
    Na 8-tól WAR a BoB-osokkal...
  • Punker
    tudom azért nem zavart :))
  • shaba23 #755
    téged nem lőtt le :))
  • Punker
    engem nem zavart :)))
  • shaba23 #753
    Sorry a játékért ami az én nevemmel ment, de a haverom kiakarta próbálni a game-t...szóval a TK-kat nem én követtem el:)
  • Inquisitor
    1760 volt a pingem, ezért kiléptem.
    Tagnap meg 50 alatt volt egész nap, a fene se érti.
    Majd még megpróbálom :)
  • Punker
    Na mi van? Senki nem játszik?