1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
ha müxik plz írj vissza mert majd akkor én is megtesztelem -
ezt próbáld meg:
clal-a7wj-dtsj-warp-88 -
pasz -
irc.extra.hu / #sas-clan.hu -
Leszedtem ez a Mircet, de nem tudom mi a szerver címe ahol a sas klán található.... -
Nem csak most helyette beszélek.... -
Rusty=Punker?? -
http://sasclan.uw.hu/klantagsag.html -
pill -
RUSTY! ITT DR. HENTES RENDEL!
-
gondolom a tesója :)) -
Ki nyulta le a neted???!!!! Lesz csit-csat! :)
-
nekünk egyszer már sikerült :))
(igaz kb 20. próbálkozásra úgy hogy az axis béna volt) amúgy tényleg nagyon axis pálya a hidas de nem baj mert kell az is -
xDK-sok is érdekesek voltak.Ki se tudtunkmozdulni a spawn pontról nem hogy a tankot elvinni a bankig.Köszönöm szépen a két kezdő partnerem nevében is.Biztos nagyon tetszett nekik a játék és sűrűn fogjuk látni őket!
-
233-234
-
Az új pályákról + annyit, hogy szerintem az aranyas pálya nekem nagyon tetszik, hogy olyan pörgős és hatalmas hent van! A vonatosnál nagyon el lehet tévedni és csak nagy számú játékossal érdemes nyomni és úgy, hogy mind a két csapat tudja, hogy mit kell csinalni!
A hidas 1 nagy szar, ha Allies-sel nyomja az ember csak arra tud menni, hogy minel tobb KILL pontot szerezzen, mert a kaput felrobantani 1xűen lehetettlen! Az AXIS respawn pontja ott van, amit nem lehet elfoglalni és kb. 4-7 mp idővel....Tehát, ha letarolja az ember a környéket még akkor sincs annyi ideje, hogy lerakja a dinamitot és bevédja azt... -
Ja. Kik voltak? ? Melyik szerveren?
Én BOB-ról 8 körül léptem le...nagy mecs volt... -
MiZo@game #819 Öhm, ezek kik voltak? Sajnos tegnap este lenyúlták a netem....... -
Madmaxx #817 összes új pálya egy rakat fos. Felesleges volt felrakni. -
Inquisitor #816 Nekem sikerült kb. 5-ik nekifutásra :)
Az széfes pálya nagyon jó, és pörgős, csak aki nem ismeri ki magát ...
A hídas pálya meg rohadt nehéznek látszik a szövetségesekkel, de biztos van jó megoldás.
Jó csapat, jó teamwork-kel megoldhatja, vagy gagyi csapat nagyszámú túlerővel ... :)
A többi "új" NEM tetszett. -
BOB.UW.HU ---bróbáld meg innen! -
a 230. nem az első 100 ban van :D
-
Hát az első 100-ban nem találtam semmit!!!
-
gyere fel mircre #sas-clan.hu -
úgy a 230. hozzászólást nézd meg, párszor már leírtuk most meg lusta vagyok...... -
Inquisitor #809 Alt+1,2,3,4,... stb. próbáltad már? :) -
Sziasztok!Remélem tud valaki segíteni:hogyan tudon szines betűkkel irni a nick-em a játékban?
Előre is köszi!
-
Nekem is onnan töltötte le és 10KB jött. Igaz eleinte 2x 3x ledobott különböző hibaüzivel, de csak erőltettem a reconnectet és leszedte... -
MiZo@game #805 Jujj ez de lol volt :) Najó csak poén volt.... :) -
MiZo@game #804 Bár ha nem készül el ezt Neked: 
-
Rusty #803 hat ez biztos
-
MiZo@game #802 Sztem különösen nagy hangsúly van Rusty két szaván:
"ha elkeszul"
-
Rusty #801 1) tenyleg nagyon allat a Rhine map, de a grafika eleg szar... de a trainyardnal ezerszer jobb :)
2) igen tenyleg csinalok egy mappet, ugyan nem a legjobb, szarabb lesz mint a Rhine, de jobb mint a trainyard :) (ha elkeszul) -
MiZo@game #800 Ez a Rájn nagyon beüt
!
-
MiZo@game #799 Rohadtul!!!!!!!!!!! -
áááááááá állat nagyon az új map!!!!!!!!!!!! -
A Rhine map-t leszedte már valaki? -
háát... :D
dvdt elpaszoltad? -
Nem mentem ma be haverod boltjába mert korábban végeztem nem volt kedvem ott várni :)
Pisti azt mondta estére hoz egy ATI Radeon 9700 Pro -t Hercules vagy Club3D márkájut 50ezerért kivácsi vagyok mi lesz belőle :)))) -
Rusty pályája folyamatosan készül és ütős lesz nagyon.