1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
lent van valahol link... -
Smoke #882 És hogy kell őket használni? -
Smoke #881 Honnan lehet leszedni új mapokat? -
Aspyrin #878 Hmm és utánna ? Ezzel teszem vágólapra ? Mert képet nem találok sehol :-/ -
Aspyrin #876 Megtudja mondani valaki hogy tudok screenshotot készíteni ?
-
Na mivan már nem játszik senki?
-
antijedi #874 lol :DDD -
új játékosokat toborzok éppen :) -
antijedi #872 hm? :D -
up -
az már réginek számít, nézzd meg a kanyont. (ja a játékhírek között vannak commandos 3 képek :) ) -
A Rhine Bridge nem rossz pálya,ajánlom mindenkinek. -
Sziasztok!Valamelyik magyar szerveren fut az ET mellett valamilyen kommunikációs progi(TS,Roger,Ventrilo..stb)?
-
nekem a kanyon tetszett a többit nem néztem. -
Inquisitor #865 Hát ebből a King of The Hill tűnik érdekesnek, meg a Password 2, amiből máshol már béta 3 van. -
új pályák: http://www.etmaps.rar.pl/ -
antijedi #863 nm :) -
Működik... Érdekes, pedig viszonylag új driver volt fent előtte. Mindenesetre kösz! -
antijedi #861 ok, asszem nekem is azvan, ha ez nemsegit ako nincs jobb 5letem -
Szedem a legújabb Detonatort.... -
antijedi #859 igyan ilyen configal nekem hibátlanúl fut :D -
antijedi #858 szeritnem valami driver gondod lesz -
PLS segísetek. Újra feltettem a Wolfit, feltettem rá az 1.4es pecset de ha indítom kilép ezzel a hibaüzenettel(a konzolban jelenik meg): could not load OpenGL subsystem. Gef2 GTS kártyám van és WinXP op rendszer. Anno még win98 on tökéletesen ment ezzel a kártyával, szóval az oprendszerrel lesz a gond. Tudja valaki mi a megoldás? -
Inquisitor #856 "nincs is a játékhoz cdkey"
De a Punkbuster-hez van, igaz azt se használhatná más, feltéve, hogy te regisztráltad ... -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ET nem enged be semmijen szerverre mondván hogy a cdkey-t más ip címről használják :(
nincs is a játékhoz cdkey -
ezt nekem írtad? -
antijedi #851 vegyél új gépet... :D -
Valaki mondja már el pls, hogy hogyan tudnám a weather effecteket (eső, havazás) kikapcsolni, mert lassítják a játékot, és nem akarok levenni semi mást a max deatila 128O*1024*32-es beállításból! :D -
antijedi #849 thx, amugy elöbb látam az egyiken hogy letöltés helyet ofdaáirták hogy csak joinolj egy servere és leszedi
no comment... :DDD -
http://www.rtcwfiles.com/ -
antijedi #847 pontos linket nem tudsz? most keltem még fáradt vagyok keresgélni :DD -
de itt a topicban is beirtak pár oldalt, én is az egyik ilyenröl töltöttem le -
van google is :D -
antijedi #844 hc gamernél nem látam, egyébb "népszerű wolfos oldal"-t meg nem ismerek :D -
mi lenne ha rákeresnétek valami népszerübb wolfos oldalon? :D -
antijedi #842 gondolom azért mert meg van adva hogy aki nem tud bajutni x idő alat azt kivágja mert csak terheli sávszélt a probálkozásal, namost a letöltés joval több időbe telik ... :D -
Nekem sem sikerül,állandóan kivág.Miért van ez? -
antijedi #840 igen csak nekem max 7kb/s-el akarja szedni, és igyis mire eljut max a feléig tuti kivág, utána meg előlről akarja kezdeni, valami emberibb megoldás?? :D -
szerverről a
leszedi magától..... -
Honnan lehet leszedni az új pályát?