Wolfenstein: Enemy Territory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okok, semmi gond 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

No problem, én pedig az odabaxot szarom le, csak gondoltam segítek másnak is

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

jah axis map, épp ezért teccik, axis powa! 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hát egy klánal nem lehet a tisztaságot tartani..., amugy te miylen klánban is vagy? 😛

Punker
hát nem tom tegnap este én is kipbóbáltam de nekem nagyon axis pályának tûnt (jobban mint a rhine) a templomban meg fullosan eltévedtem.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Titan
Hmm...milyen igazad van....
Néhányan ezért klánozunk, hogy a játék szinvanalat, tisztaságát tudjuk tartani....

fel kéne kcisit futtatni odabax szervert ha ilyen szintü mapok leszenk rajta ako nagyon állat lesz 😛

amugy egyedül belenéztem odabaxon lévõ temple.pk3 map-ba az nem tünt rossznak

1.mert uncsi az a 6 map amibõl vagy 2-t amugy is utalok de 1et tuti 😄
2.mostanában elég érdekesre sülyedt a magyar et scene szinvonala folyamatos anyázások ujal mutogatások, és vanak télleg elég kétes játékosok
3. jobb dolgom is van néha 😛

Titan
Vannak köztük egész jók...érdemes megnézni õket, de sajna nincs fönt semelyik szerveren se az összes....😞
Miért untad meg az ET-zést?

nem tom meguntam, de uj mapokat meg akarom majd nézni 😛

Titan
Miért nem ET-zel mostanában???

amugy 99 megában hány pálya van?? 😛

RoCSo
Még egy dolog:
Nem tudom a magyar klánok menyire olvassák ezt a fórumot de aki olvassa és még nem nevezett a ClanBase ET stopwatch -ba annak azt ajánlom nevezzen nagyon kevés magyar ET klán képviselteti ott magát.
Ha összejön 10 klán akkor kérhetünk magyar ET ligát is nos hajrá 😊))
RoCSo
http://wklub.hu/wolf/ujpajak.tar.gz
errõl a cimrõl letölthetõk az uj pályák természetesen az igényesebbek 😉 Dale kollega köszönjük hogy összeválogadtad 😊)
ááá enyhe félreértés, engem rohadtul nem érdekel hogy nagyon sok mapom legyen, én csak azután érdeklõdtem hogy konkrétan odabax szerveren mi van fent és honnét lehet leszedni, a többi anyira nem érdekel 😛

http://www.planetwolfenstein.com
http://www.rtcwfiles.com
http://pcgamemods.com/4
www.etmaps.rar.pl
www.fpscentral.hu

csak ez az egy van?

Azt konkrétan innen is : http://mapdesign.free.fr/download/et/temple.zip

#1090,#1100 használd az erõd jedi

odabax szerveren lévõ mapokat honnét lehet leszedni?? (pl valami temple.pk3)

Titan
Bakke! Jól elcsesztük, ráadásúl a fueldump-nál, meccs közben rámjött a szapora...😞(((5 perc kényszer szünet)
Hülyék voltak ezek a Hollandok: Vonyítanak az eljén, hogy ne legyen pánczer, hogy szép tiszta játék legyen, azt a pálya utolsó 10 percében elkezdtek panczerozni és amíg folyt a vita, hogy most akkor mi van, az utolso 1 percben felrobbantották a tartályt!😞(
Nah így lett döntetlen!

Punker
1:1 😞(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Oasis-t megnyertük 😊)))

Jah megy a meccs... es eleg jol... vagy nem? lol
Punker
na most megy a második Clanbase meccsünk...

Még 2 link a pályákhoz :
http://www.rtcwfiles.com
http://pcgamemods.com/4

Punker
configolás gyorsabb lesz tõle a game....

BADE
Ez meg mi az Isten?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
valószínûleg

Viharmadár
Sziasztok!Tudna valaki segíteni?A BoB szerveren van egy TS cím de nem mûködik.Mi lehet a gond?Lehet,hogy csak néha megy a TS szerver?
RoCSo
OK maradjunk a lengyelnél 😊)))
Fogtam és download all with ReGet Deluxe oszt majd kimazsolázom 😉
Nem tudja valaki az ELTE ET server adminjának az elérhetõségét??? Õk üzemeltetnek newmaps szervert van egy pár amit fel lehetne rakni a kampányba mert nagyon jok vannak közte 😊)))
Jah meg a másik bajom hogy a ClanBase ET bajnokságán csak a 6 alap map közül választhatnak a klánok 😞(( pedig szivesen waroznék egy két uj mapon is 😉 Akinek van olyan jó az angoltudása hogy ezt megirja nekik e-mailben megköszönöm 😊))
Ne is foglalkozz a lengyel nyelv szépségeivel csak klikk a "mapy" fülre és töltheted is :-) Egyébként ott nincs kakukktojás, mind et map. Ismerek még jó oldalt de akkor a japán nyelvben is otthon kell lenned

RoCSo
Thx fpscentral sux sose szeretem nah mind1 ez lassan már offtopicnak minõsülne ha folytatnám 😉
Az oldal jó csak lengyel 😞 én meg egy mukot nem tok lengyelül 😊 Az a kérdésem hogy ezek a mapok mind ET-hez valók vagy vannak közte kakuktojások is 😉))
Én találtam egy német oldalt azon vannak olyan mapok amiket én még nem láttam de vannak olyanok amiket láttam hogy futnak német servereken de nincsenek fent az oldal cime: http://planetwolfenstein.de
A segitséget elõre is köszi 😊
Hehe a D-day már nem egy mai darab ;-) Ajánlok egy nagyszerû magyar oldalt a pályákhoz : www.fpscentral.hu (sajna 2 napja nem mûxenek :-/ ) illetve egy külföldit : www.etmaps.rar.pl
Jó szórakozást :-)

RoCSo
Ehhhh most jövök egy német serverrõl van egy uj map neve d-day 😊)) gondolom sejtitek milyen nos ehte a wofból ismert beach pálya kicsit átalakitva nagyon jó nekem nagyon tecik kiba jó a ahngulata meg minden 😊))
Apropó nem tudja valaki honnan lehet letölteni az uj mapokat???
Némelyik nagyon jó és kár hogy magyarországon nem jáccák 😞((
Laalee
mass delete userrel együtt 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Titan
HEHE! Hova lett #1085-ös hozzászólás?????!!!!

I.C.ram
Sajnos halottunk, mert vagy 50x leírtad minden topikban ezt a szarságot! Ez az egész produkció olyan szánalmas.... Ultraszar próbálkozás!
Punker
na azért bazzz nincs kiszállás ))

RoCSo
Mi is küldtünk már a PB-nek ilyet annak az oldalnak a linkjét is elküldtük ahonnan le lehetet tölteni, az oldal azóta nem müködik hál isten 😉 De nem csak ET cheatek voltak hanem minden játékhoz találtál amit multiban lehet jácani 😊
Köszönöm Poggyász a biztatást elég sokan biztatnak mostanában és ez jól esik meggondolandó az inaktivitásom a klánban (SAS-ok örüljetek 😊))
Az új mapok nekem is bejönnek de az a baj hogy uj mapokat tartalmazó magyar szerver csak az ELTE server futatt és az köztudottan nincs jelszavazva. Sajnos oda meg feljárnak emberek horibilis pinggel vagy ha netalán jó a pingje akkor nem jelent kihivást lelõni.
És egy jótanács ha tele a BoB szerver lehet menni az OdaBaX szerverre is irok is egy IP-t, ugyanaz a szerver config mint a BoB-é nos az OdaBaX server IP: 195.70.37.128:27960 jelszó ethun
Vagy az xDk klán is inditott egy public srevert igaz az csak 12 fõs de SW megy rajta és az bõven jó 😊 annak is mondom az ipjét de azzal egy bajom van néha nagyon belagzik és nincs jelszvazva a külföldiek ellen nos tehát az xDk server IP: 195.228.75.178:27962
😞(( most nézem már ELTE Newmaps server sincs.... 😞(((
Lehet marhaság, de nekem úgy tünt, hogy egyesek értik a módját miként tartsák meg a szintjüket új kör kezdetekor, vagy eleve be tudják állítani maxra.
Picit fura, amikor mindenki alapon van és egyesek duplaerõs airstrikot, vagy tiz másodpercenként zárótüzet nyomnak már 😞

tényleg egy 5let: küld már el a progit a pb-nek hátha tudnak vele kezdeni valamit nem?

Viharmadár
RoCSo:
Köszi a segítséget!
szvsz itt nem hiszem hogy kérnék mert aki kérné azt élve meglincselnék 😛P
hogy titokban ki mivel basza el a saját szorakozását az magánügy, de azért publikusan nem jo dolog csinálni... 😛

jah amugy configolok ellen egy 5let:
neha van egy bug(?), hogy nem enged elsõre connectolni a servere mondvan hogy tuleptem a max configstrings-et, pedig egy darab configolasom nicns menuson kivül 😛P
na szal nem lehet egy szerveren bealitani hogy max configstrings legyen anyi mint amit menuvel el lehet érni

gondolom kilehet ezt cselezni hogy ako eredetibo kiszedunk mas folos configokat de ha ez bevan nyomva ako talan megse lehet anyira configolni, vagy rosszul gondolom? 😛

ucso kerdesre a valasz egyszerü: sajnos soha, mint ahogy feltörhetetlen rendszer se lesz soha, stb, faszok meg márpedig mindig vanak voltak lesznek...

RoCSo
No meg anno a klánnal (SAS) ill. Rustyval elterveztük a magyar ET liga inditását de tök fölösleges dolgo mert az eredmények egyértelmüek:
1.T-4s (allias xDk)
2.RT
3. helyre nagy esélyel pályázhat a Soldier klán de ebben meggátolhatj a BoB klán ill. a Waffen-SS klán
Nos minek akkor liga???? Teszem fel én tisztelettel a kérdést.
Annyira rosz hogy ilyen egyenlõtlen az ET-s társadalom küzdelme. Én pl. egyenlõre inaktív lettem a klánban mert ugy érzem nem tudok lõni és addig fölösleges klánban jácanom amig nem tudok jól lõni. No meg az elõbb publicon jácottam (BoB server) fueldump pálya megyek le a command post fele axisként az ellen nem láthatott de ahogy léptem õ rögtön lelõtte a sisakom nem emlitek nevet de Õ nagyon jól tudja hogy róla beszélek, hát kérdem én mi ez???? mert nem mák az tutti mert a mák az egyszer fordul elõ de Õ rendszeresen eljácca ezt nah mind1 ez a játék és szét lett baszva mint anno a CS kiváncsi vagyok mikor lesz végre olyan FPS gamma ahol nem csalnak az emberek.....
RoCSo
Jah és mi a különbség a menü configolás meg a config parancsokban való turkálás : nos pl. menüben nem tudod beállitani azt hogy ne havazon, ne esen az esõ ami szép ugyan de kiba hátrányos de consoleból ezt lehet és egy rakás ilyen dolog van...