Wolfenstein: Enemy Territory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoCSo
Ehhhh a lényeg lemaradt a link: http://www.repsej.com/etconfig.php parancsoljatok 😉
RoCSo
Viharmadár: Én nem vagyok egy nagy config túrkáló de vannak akik azok nem mondok nevek én más configjait használom ill. pofozom ki a saját tetszésemre de adok egy linket azon vannak alap dolgok de a java az titok mert hogy mi mit jelent egész pontosan azt én sem tudom 😊)) és az igazi config turkálok nem is fogják elárulni mert ilyenek.... és az Õ jellemábrázolásukat nem is folytatnám.
Csalásról pedig csak azt tudom mondani hogy inkább öljek egy map alatt 15 embert becsületesen mint 40-et csalva 😉 Aki csal az meg.....
már msot undorodom magamtól hogy enyit is scriptelek de ezt muszály mert ez a limbomenüzés elégé egy idegtépõ dolog 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nah megvan a spawn script, már nem kell köcike 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Viharmadár
RoCSo irhatnál errõl a menü config-ról is egy hasonló szájbarágós tanulmányt mint a Stopwatch-ból!Elõre is köszi!
eheh ezt énis utálom, viszont ez a spawn script érdekelne? honnét lehet lekapni? 😛

RoCSo
Mondjuk én már azt sem szeretem ha valaki a cfg-ben turkál csak azt állitsa be amit menübõl lehet
De sajnos muszály volt nekem is a cfg-ben turkálni mert annyira elõnytelen helyzetben vannak azok akik akik csak menübõl configolnak hogy ihaj 😊 sõt most beszereztem egy spawn scriptet is amivel bindelt billentyükrõl állitom hogy miként és hol akarok spawnolni 😊 muszály mert nagy elõnyben voltak 😊))
jah és nem azokal van a gáz akik lugerel 10esével veszik az embereket mert az feltünõ és kickelik õket ugyis, hanem az a gáz amikor valaki mértékel ügyesen használja mert roszab esetben te sem veszed észre jobban is csak anyit érhec el hogy anyázol és ugyse rugják ki mert nem fognak neked hini mivel nem feltünõ és a saját csapata meg benttartja mert "jó" játékosnak tünik... 😛

RoCSo
Nah akkor egy kis Wolf ill. ET tanulmány:
SW allias Stopwatch a játékmód a sima Wolfból lett átvéve ugyanis ott nincs fejlõdés meg rang hanem csak objective van adva vagyon az idõ Allies támad Axis véd Allies felállit egy X idõt pl. legyen 5:46 akkor swap teams (gy.k. csapatcsere) és akkor ezt az idõt kell megdönteni 😊)) jó játékmód csak aki nem Wolfozott anno annak nem jön be.
Amit BoB-on jácunk az Single map objective tipusu játékmód itt adva vagyon az idõ ha megcsinálod jó ha nem akkor cumi 😉 És XP megmarad ezzel ellentétben SW-ben veszik az XP 😊))
Nah ha nem voltam elég értelmes akkor bogozd ki vagy filozzál egy kicsit rajta 😊))
RoCSo
Laalee spanuknak igaza van PB lófaxt nem ér és tesztelve lett. Sajnos ez van még egy játék amit elbaxnak a köcsög csiterek 😞((
Laalee
A PB lofaxt sem ér... 10böl 8 wallhack vagy aimbot átveri

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Punker
jó kérdés, nekem is szokott ilyet csinálni én át megyek más szerverre ami nem ökörködik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Titan
....ha kimész specratorba és nézed az aimbot gyanús játékát, akkor ha aimbotot használ láthatod, hogy "rángat" a képe a köcsögnek!
Ha ezt tapasztalod kezdhetsz anyázni és a vérmérsekletedhez híven pingelgeted a netjét, vagy akár.....ezt nem mondom!
De elég 1 egyszerû KICK is a többi játékost tájékoztatva!
Tanács! Csak olyan szerverre menjél fel ahol, Punker barátom is javasolta, rendes Punk Buster van fent....

[LoverZ]Neo_HUN
csináltam

Punker
csinálj külön topicot plz akit érdekel az úgy is oda talál.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[LoverZ]Neo_HUN
Hi All!
Kellene egy kis segítség...
Ebben az évben írom a szakdolgozatomat a következõ témában:

Online multiplayerek, virtuális világok. (Kizárólag az interneten létezõ, saját hardverre letölthetõ multiplayer szerepjátékok története, helyzete, jövõje. Milyen lehetõségeket rejthetnek az új virtuális technológiák)?

Aki tudna hozzászólni a témához, van véleménye, illetve ismeretei, azzal szivesen csinálnék online interjút emailben.

a címem [email protected] vagy [email protected]

elõre is köszi a segítségeteket!

Punker
olyan szervereken kell játszani ahol rendes punkbuster van.

Ok ok megvan köszi! #240

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Punker
olvass vissza kb 200. hozzászólás körül le van írva

Mit kell ahhoz csínálni, hogy a játékban megadott névben a betûk színesek legyenek?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

BADE
Írjatok,ha mûködõképes a Bob szerver.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Laalee
megy nélküle

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Kell az alapjáték a Rtcw:Enemy Terrority-hez, vagy megy annélkül?
Punker
😞((

BADE
Én úgy tudom,hogy csak hétvégére lesz mûködõképes.

Punker
BoB még mindig halott 😞

Viharmadár
Szerintem nincs is annál nagyobb élvezet,mint amikor egy olyan játékost nyúvasztasz ki aki köztudottan csal!Ebbõl kiindulva nekünk akarnak örömek szerezni!
Titan
....ez 1 jó kérdés....
Ráadásúl tönkre vágja a játékot...😞

BADE
Csak azt nem tudom megérteni,ha valaki csal minek játszik egyáltalán?Mit élvez benne??

Punker
hát minimum 6 ember, de az kevés mert nehéz megoldani hogy mindenkinek jó legyen 1 idõpont, mi most 11-en vagyunk.

ez sem jo mert a rámpa igenis létszükséglet ha nem nyomorék az axis team... 😛

Viharmadár
Sziasztok!Azt az információt kaptam,hogy egy klánba monimum 6 ember kell,mert a WAR-ok legtöbbször ennyi fõvel mennek oldalanként.Meg tudná ezt valaki erõsíteni?
I.C.ram
Új definicó: Mindent feltud robbantani, ami nem létszükséglet a gyõzelemhez amcsi/axis részrõl.
I.C.ram
jóvanna! 😄
megkésve bár de törve nem... 😛PPPPPP

ez nem igaz, mert battery-n a rampat feltudja es az obj 😛

egy progi ami celoz helyetted 😛 gyk ha bekapcsolod ako auto fejloves oszes enemynek, tehat csalas tehat nem etikus, es raadasul a pb le is kapja elvielg 😛

Titan
Van 1 iszonyú láma kérdésem!
Mi az az "AIMBOT"?????

Viharmadár
Plussz az ellenfeleket is egy kis aljas húzással!
I.C.ram
Akkor jó 😊
I.C.ram
Tehát, amit nem üvölt be a narrátor, hogy semmisítsd meg, azokat mind.
I.C.ram
Mindent, kivéve az OBJECTIVEket.
Punker
rampa, command post, kis híd, gepuska fészek/torony, kerítés

Koszi ... megyek is nyomulni. 😊

azt ahol egy raska szeru jel van
pl fuel depotnal a kis hidat

Hulye kerdes, de meg nem nyomultam CovOps-al ...
Mit tud a CovOps felrobbantani pontosan???

Viharmadár
De igen az vagyok kedves I.C. Ram.
I.C.ram
Te nem az RPG.hu-s Viharmadár vagy? 😊
Viharmadár
Köszi!
I.C.ram
etmain könyvtárba!