Wolfenstein: Enemy Territory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viharmadár
A pontos ip: 62.112.194.17:2797. : )
Viharmadár
Új klánt szeretnék szervezni szeretettel várok minden átlagon felül játszó nem csítert!!!!
Viharmadár
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Sajnos dolgozom ezért nem tudom megnézni az új szerverünket.Akinek van kedve és lehetõsége az látogasson el a 62.112.194.17:default-port-ra és nézze meg a szervert.Bármilyen észrevételeteket ,javaslataitokat szívesen veszem!Elõre is köszi!
RoCSo
a SAS 2 részre oszlott diviziókra 1es tagjai: Rusty, RoCSo, Hentes, SAN, Gunnar, Pjotr, Punker | 2es tagjai: MiZo, Myth, Duke, Hasufel, SMRT a 2es divizióba tagfelvétel van. Aki klánba szeretne csatlakozni az keresen meg IRCnet-en a #sas-clan.hu csatin.
BADE
Sajnos csalók voltak,vannak és lesznek még egy jó ideig😞((

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

0Fritz0
Na jó, akkor kikapcsolom az aimbotot és a wallhacket!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BADE
Én sem vagyok sehol tag(engem is hívtak már klánokba) és mégsem csítelek.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

RoCSo
Én nem mondtam hogy csíter vagy olvasd el pontosabban amit irtam
Amugy biztos jol nyomtad a gamat es azert hivtak meg mi is hivtunk olyan tagot akit akkor latunk jacani eloszor es fel ora demonstracio eleg is volt jol nyomta es kesz.
Amugy aki jacott mar mas FPS-el is azok altalaban az atlagon felul gamelnek
0Fritz0
Kedves RoCSO!
Nekem csak pár napja van meg az ET, de pár óra gém után már megkérdezték, hogy szeretnék-e a mittoménmilyen klánba belépni. Mivel a csávó Német volt, nem fogattam el... Akkor én most csíter vagyok? Kérlek segíts, mert teljesen összeomlottam, nemtom kivagyok!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Titan
Húú, de korán keltél.....

RoCSo
Reggelt mindenkinek
Csak azért irok ide hogy elõrébb legyen ez a topic
Bye
az lehet 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

RoCSo
Most már tele van de anno nem volt 😊)))
RoCSo
Ezt most olvastam a CB honlapján: Match rules Matches are played on only 1 map, which is picked by the challenger. This map is played 3 times in a match: Team A attacking while team B defends Team B attacking Team A attacking The challenged team chooses weather they start as A or B. All matches are played in the StopWatch mode The recommended team size is 6on6. If one clan shows up with less players than agreed upon, the opponent can demand a forfeit win. The clan that accepted the war can choose what side he wants to start on in the first round. Nos eddig nem is eszerint jácotunk 😊)) és tudomásom szerint egy magyar klán sem jácott igy még mecset CB-n 😊))
RoCSo

Hy! Ért itt valaki a ClanBase szabályzathoz??? Most volt mecsünk az õ pályájuk fueldump támadtak nem tudtak idõt felállitani swap mi támadunk mi sem tudtunk idõt állítani szerintünk az 1-1 de szerintük 1-0 nekik. Battery mi támadunk 2:34-es idõ swap nem tudtak beatelni. A végeredmény szerintünk 2-1 de calanbase irc csatin azt mondták vagy 2-1 nekünk vagy 1-0 nekünk 😊)) szal akkor most mivan??? 😊))
Punker
nem tudom, hol van hol nincs 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem tudja valaki miért nincs BoB szerver?
Valaki utalt valamire meg, hogy nézzem meg a hcgamer-en, de arra nem szoktam járni, iszont itt szoktak lenni BoB-os arcok ...
Csak nem szüntek meg???

Punker
a 3. CB meccs 1. körét nyertük....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem akarlak elkeseriteni de a net televan már cfg-s honlapokal, ilyen limbo nelküli valtas meg hasonlo cfg-kel televan a net... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Azért a sivatagi Templom pályán elég nehéz freggelni, ha nem géppuskával, vagy távcsövessel nyomulsz. Néhány alkalommatól eltekintve csak akkor sikerült a Medic-el, ha átjutottam élve a túlpartra és betámadtam õket face-to-face.
Csak én ritkán csinálok ilyet, mivel béna vagyok céllövészetben, így viszont nem is vádolnak meg cheat-tel 😊
Nagyon fasza ez az új pálya, csak SOK ember kell hozzá.

RoCSo
Jah én is csináltam ilyet 😊))
És tudod mi a fura hogy van trainingeken a mecs elött a warmup akkor olyan HS-ket osztok mint állat mikor mecs elkezdõdik akkor már nem megy 😊))
De általában aki medic és rambozik ezek szoktak csitelni tisztelet a kivételnek aki tényleg jó (lásd xDk, RT klánok tagjai meghajlok nagyságuk elõtt ) ugyanis Õk fraggolnak és megmondom az õszintét utóbbi idõben én is ezt csinálom mert egyszerüen publicon fölösleges objectivere menni mert nem lehet és nem érdemes mert csak felb@szom az agyam
Ha meg olyat láttok hogy "jól nyomja" és nem klántag (gy.k. allias csíter) akkor az állnevezeik ugyanis ha annyira jó akkor miért nem megy klánba jácani vagy eddig miért nem hivták klánba vagy ha hívják miért nem fogadja el
RoCSo
Nah ja mondjuka cfg-m egyes részeit én is csak klántársaknak fogom odaadni, mert olyanok tartoznak bele mint pl. cast váltás limbo menü nélkül, spawn hely váltás ugyancsak limbo menü nélkül szal ezeket a neten kerestem meg és nem egy éjszakám ment a bóklászásra ezt ne várja el senki, hogy odaadjam a klántársakon kivül
De a többi része az publikus szal ha valaki akinek kell én szivesen elküldöm neki feltéve ha teceni fogy neki a bindelés
RoCSo
Nekem is szarakodott az Odabax serverrõl állandóan leb@szott PB-t is frisitettem de semmi, aztán sztanpet elküldte a PB könyvtárát és ugy jó vol szal feltettem ezt a csomagolt könyvtárat (winrar 3.0-val van csomizva gy.k.) a SAS klán serverére innen letölthetõ:
http://sasclan.uw.hu/pb.rar
nekem müködött remélem nektek is fog
Punker
mióta felraktam a patch-t azóta szarakodik a game 😞

Titan
Szerintem, aki nem hajlandó "demo"-t csinálni és azt nem kûldi el ha kérik és a cfg-je is titkos, az becstelenûl játszik!!

Titan
Múltkor néztem egy emberkét spec-ban, hogyan játszik!
Néhány adat: 35 kills, 43 headshot!!!!! Azé' ez kicsit fúrcsa, hisz nem kezdõkkel játszott! Pl. egy furcsaság amit észre vettem: menés közben állandóan rángatott a célkeresztje(hol hirtelen lenézet, hol meg fel)! A tag beugrott egy tömegbe 2 embert azonnal leszedet (HS), pisztolyra váltott és elintézte a maradék 2 embert!! Maradt kb. 50 HP, elkezdett medikpakkokat dobálni magának és angolosan távozott!!
Az új pálya betõltése után elindúlt egy félre esõ zugba, ott állt kb. 2 percig majd elindúlt és folytatta a mészárlást, és ezt minden pályán eljátszotta!!
Egy teljes kampányt kuksiztam végig!! Na, ennyit a PB.-rõl!!!!

Titan
...nem mindenki csítel, akire azt mondják! Pl.: tegnap nekem is célzást tettek a wallhack használatára vonatkozólag, mert kiszúrtam egy emberkét aki elbújt és nem láthattam, hogy ott van...De könyörgöm, ha elbújik valaki az nem topogjon, mert ha látni nem látja az ember, de hallani még halja, és ha a radaron se jelezi, hogy ott csapattárs lenne, akkor az ember csak megnézi, hogy mi az a mocorgás....
A hangokról meg annyit, hogy mivel fûlhalgatóval játszom, így igencsak érzékelem a sztereo hatást, tehát gyakorlatilag be lehet határozni a hang helyzetét...és ez nem csalás!

"ja csak az idegesito amikor ugy mennek le a szerverrol hogy csiterekkel nem jatszok ...."
Na jó. De amikor fazonba lõnek 3-5 tárat 2-3 ellenfél és semmi baja, de õ mindenkit egylõvéssel kinyír, vagy amit a múltkor láttam:
Faszi lõ két darab 3-as sorozatot, és négy ember meghalt kürülötte.
Tisztára mint a Top Secretben.
Azt elhiszem valaki jól lõ, de ez azért szerintem túlzás.
Szóval van pár furcsaság.
Igaz ált. nem is klántagok részérõl.

Más.
Próbálta valaki a Sivatagi Templom pályát?
Szerintem azt vagy 64 emberre tervezték 😊
Valaki elregélhetné a lényegét.

Megint más.
Mik változtak a patch-el, mer' én csak a gránátok számának növekedését vettem észre, és a töltényért járó kevesebb XP-t, ... mint FielOps.

Punker
töltsétek le a patch-t hozzá...

Mhosah Myth
Basszus épp infón ülök most van vége...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Punker
hardware fórumban többet tudnak segíteni szerintem

RoCSo
Nekem a nagyobb gondom az hogy megvettem az új vasat tegnap este kiproszáltam jó volt közelharcban végre volt 60-70 stabil FPS-em nem esett le 15 alá mint ezelõtt igy akár 2-3 emberrel is végezni tudtam de a nagyobb baj az hogy valami nem okés mert fél óra játék után lefagyott a gép, most már ott tartok hogy BIOS-ig se jutok el mert se kép se hang csak egy rövid ismétlõdõ sípolás jel a moncsira nuku a VGA az jó tápot is cseréltem 300-ról 400- ra de semmi. Valaki????
engem mikor hallotl igy lemenni? pedig utáloma csitereket, bárki megmondhatja... 😄

Titan
Necro! Mint már említve volt: akinek nem inge.....

fogalom azvar rulz...
mongyuk tudod akinek nem inge...

Nem......
Na ja.... a Csíterek bekaphatják....
Punker

Laalee
wááá az full kamu video 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

az a video már jopár éve fentvan a neten 😛
amugy aszem pont cs lanaprty 😛

RoCSo
Sajnos sokan csalnak ET-ben és mivel ez egy ingyenes gama a készítõk csesznek rá, nincs uj patch (pedig kéne mert bugos a játék) nincs uj PB frissités (az is kéne mert vannak akik télleg érdekesen jácanak). Én mondjuk már lassan xarok az egészre, hogy ki csal ki nem ha csal és erre élvez akkor rohadjon meg, Hentes mutatott egy videot amin kiderült egy LAN partyn egy csákóról hogy csal hát kib@szták az utcára gépestûl és szószerint kidobták a gépét. Én hasonlókat kivánok minden egyes csalónak.
Nekem most spec. az a problémám hogy nagyon lagosok a magyar ET serverek, de ha netalán jó akkor közelharcban az én gépem fosik be hogy szakad 2-t lelövök oszt a többit már nem látom mi folyik körülöttem mert beszagatt. Procim az gyenge 1,2 Tua magos cerka 512MB SD-RAM VGA: ATI Radeon 9600Pro 128MB. Az a baj hogy a Wolf meg ET nagyon zabálja a procit és ezért holnaptól uj vasam lesz 2400+ proci meg ram DDR leasz meg uj lap is lesz 😊)))
Hentes: ha SAS-ban kiderülne hogy valaki csal azt ugy kib@sznám a klánból m int a huzatt és ugy befeketitem a nevét hogy az életben NET-re nem tolja a képét az tuti 😉
Temple: sux axis pálya és utálom az ilyen egyoldalú pályákat D-Day az rulezzz 😊))))
eh nem csak az a lényeg hogy a te klánod nem csal hanem hogy ellened se csaljanak mások...

Titan
De lehet! PL.: SAS! Itt senki se csal....!

Titan
Az jó rég volt...julius....

Titan
Az nem Én voltam, csak lenyúlták a nevem...

meg mintha neha lett volna emberke titan neven is...

hát amikor én még bébietplayer korában láttam servereken ako még nem volt az 😛PP

Punker
Hentes már régi klántag....

eh mieza besasozodas?? 😛

Punker
õ is SAS 😊))