1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • Inquisitor
    Ez engem is érdekelne. :)

Más. Tegnap este érdekes dolgok voltak egy német szerveren.
    Pl. az egyik "érdekes" játékos Medic-el rohangált. 100 méterről sima pisztolyal egy lövéssel bárkit leszedett a srác.
    A dolog akkor kezdet "picit " feltünni, amikor a vonatos pályát valami 4 és fél perc alatt nyomták végig.
    Mert picit fura volt, hogy mindenkinél 3-2, 4-3, 2-1 volt a kill/death arány, ennél a két pofánál meg 68 és 82 volt a kill ugyanazon idő alatt!!!
    Lehet aim-bot volt aktiválva???
  • BADE
    Honnan lehet letölteni az új módot,amiben sebesülteket lehet cipelni?
  • Big Daddy
    Köszi!
  • RoCSo
    Nyah ha már igy belejöttem itt a gépelésbe hajnalok hajnalán akkor csekoljatok még egy weblapot, nevezetesen a Waffen-SS klán megújult és általam készitett weblapját
    ...::: Waffen-SS clan HQ :::...
  • RoCSo
    Nyah igy talán jobb és müködik is
    ASE
  • RoCSo
    Javaslom az All Seing Eye nevü server keresőt!!! Letöltheted innen: <a href="http://waffenss.fpn.hu/downloads/eyeinstaller.exe">ASE</a>
  • RoCSo
    EZ EGY INGYENES GAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    De ez le lett ide irva 10000szer, meg a sok n00b összekeveri a Return To Castle Wolfenstein-el, de leírom még1szer:
    Ez a Wolfenstein - Enemy Territory az RTCW kiegészitése és INGYENES nem kell hozzá CD kulcs a netről le lehet tölteni!!!
  • Big Daddy
    Helló! Felraktam az ET-t meg az 1.2 patch-et,nyitom a play online-t és egy rohadt szervert sem ír ki a game! Nem tom hogy én vagyok e a "tökbéna" vagy más a gond ?
  • Davidka
    Hi! Nekem is kéne egy CD kulcs thx.
  • Fukeneh
    Pill tedd fel a kérdésedet a http://wolf.hcgamer.hu-n (Enemy Territory) ott nagyobb a mozgás és hamarabb kapsz választ.
    Üdv: [Platoon]Fukeneh
  • RoCSo
    Pill: 6 ambernek Base meg DDay kiba jo mapok a custom kozul de van meg egy par szal bongesz :DDD Attól függ milyen szöveget ir ki szal....
    Gurgula: Ez egy ingyenes játék szal ehez nem kell CD kulcs sőt meg az RTCW sem kell hozzá
  • Gurgula
    Sziasztok!
    Bocsi a zargatásért,de kéne nekem egy CD kulcs az eredeti játékhoz.
    Előre is kösz!
  • Punker
    olvass vissza és valahol lesz egy link.....
  • Palleon_home
    Sziasztok! Egy kis segítség kéne, mégpedig tudtok-e oylan oldalt mondani, ahol minden le van írva ami kell a játékhoz, hogy a tegnapi első alkalolmból okulva, ne kelljen a szerverről töltögetnem a pályákat, patchakat meg mittudomén?
  • t. Füly
    Vki válaszoljon please
  • t. Füly
    Hello azt nem tudjátok mitől van hogy haveromnak miután belép egy serverre onlineon kb. fél perc mulva lefagy és csakresettel tud kilépni.5let?már rakta ujra és az nem működött kösszi előre is a helpet
  • Viharmadár
    Átadom a war felelősnek,és ő majd felveszi veletek a kapcsolatot.GL!!!
  • Viharmadár
    Nem vagyunk SSR szinten és a stratégiánk is csak formálódó félben van.De vannak új ötleteink,meglepetéseink amiket nem kívánunk mindenkivel megosztani.Szépen kértek titeket,hogy menjetek.Miután nem léptetek,csak utána lettetek kick-elve.

Üdv:
    Vihar
  • RoCSo
    Mi is köszönjük a Platoon klánnak a wart és a folytatás nos semmi akadálya akár jövő héten valamelyik este nos? benne vagytok a mapok ezútal legyenek mások pl. oasis a milyenk a tietekét meg majd megtudjuk :D Mert ugye azt belatjuk hogy csak ugy lehet fejlodni hogy sokat warozunk :D
    Én sajnálom hogy nem tudtam jacani dehat chello sux, war elott fel oraval total bexart es szeretnek ottlenni a kovetkezo waron :DDD Nos Platoon jövö héten valamelyik napra mondjatok egy idopontot es egyeztetunk, de keresetek meg IRCen a #w-ss.wolf szobaban az irc.extra.hu serveren, vagy e-mail nekem GL & HF
  • Viharmadár
    SSR?Ez pontosan mit jelent?Amennyiben előre jelzed,hogy szeretnél spectator-ként résztvenni,nem érnek ilyen kellemetlen meglepetések,mint tegnap.
  • Punker
    miért akarsz te minden war-t megnézzni? engem is rohadtul idegesíteni szoktak a spectatorok....
  • Viharmadár
    Szeretném megköszönni a Waffen-SS klánnak a tegnap esti Funwar-t.Igazán tanulságos volt.Remélem hamarosan megismételjük!
  • Punker
    csak te.
  • RoCSo
    Hy na mi az senki sem ir ide :DD
  • RoCSo
    Ez egy Enemy Territory fórum, de mivel a játék kapcsolódik RTCW-hez ezért elmondom
    Szal a Sima Edition az sima no extra
    A Special Edition azaz Game Of The Year Edition tartalmazza a GOTY map csomagaot (gy.k. Game Of The Year map csomag) jah meg mikor patcheled az 1.4 lite patchel kell ennyi
  • Augustus Gigo
    mi a különbség a special és a sima edition között a rtcwbeN?

• Inquisitor
    Most voltam a "ChiGC's ET shrub" szerveren, ami 64 játékos, így elég mozgalmas is :)
    Van fent egy 69MB-os mappack, amiben 4 érdekes pálya van.
    A Ressurection pályán nem az ellenfél miatt fog az ember syívrohamot kapni, az eredeti Wolf zombis-katakombás rész készítői elmehetnek a sunyiba. :)
    Recsegő deszkák, villogó-zizegő neonok, halálsikolyok, szellemek!, és egyébb érdekes hangok csinálják a hangulatot.
    Meg van egy szépen kivitelezett templom is, bár nem vágom ott mit kéne csinálni, de van pár titkos járat is ...
    Szerintem megéri kivárni, amíg letöltödik.
  • antijedi
    nem rossz a honlap , de vegyetek ki a belepes gombot valahogy nem illik bele a stilusba szvsz (oda is valami wolfos kep kene :P)
  • Mhosah Myth
    Mármint nem te vagy aki lebénázott volna valakit!
  • Mhosah Myth
    Szerintem nem te vagy aki bénázott... Velem is megtörtént már!És nem te voltál. Ne hibáztasd mindenért magad!
  • RoCSo
    Béna :)))) nah ja én mindig mondtam hogy elbénáztam meg ellámáztam szal én anyitt nem lámázok publicon mint mecsen mert mecs az más mecsen a profik is hibaznak sokat. Szal lehet hogy mondtam hogy bena de az nem ugy volt ertve szal ha ezen megsertodott valaki akkor.....
  • Mhosah Myth
    Lepuffantjuk azt aki LEBÉNÁZOTT!!!

• Mhosah Myth
    MiZo gyere fel mircre....
  • MiZo@game
    Jaja, már az infódból tudom :))
  • MiZo@game
    Tudod, a kiabálás az még csak az eleje volt.. Kicsit felbaxta az agyam, de nem is azzal törődtem... A legfőbb ok ami miatt eljöttem az az volt, hogy egy bizonyos személy meccs közben azt mondta, hogy "Béna!" Na azon kicsit felkaptam a vizet, és már meg ne bocsássatok, de ez kicsit illetlen volt... Fogalmazzunk így.....
  • Ragnarok
    MiZo!
    Mond neked az a név nalamit hogy Kódném 47?:)))))
  • BADE
    Már leírtam,hogy nem uszítottam senkit!
  • RoCSo
    Bade: nem kell a múltat felforgatni temesük el és hagyjuk úgy tényleg nem kell úszitani a másikat. Temesük el a múltat felejtsük el és maradjunk barátok.
    Peace brother peace!!!
  • RoCSo
    MiZo: az nem tecet hogy orditottam, akkor amikor nem egyszer mondtam a medic ne menjen előre és akkor is előre ment szal tom hogy sokat orditottam, de kihozták belőlelem hogy orditsak ha 10szer mondok el valamit és akkor sem ugy csinalja, nem nevezek személyeket és mondom AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!!! szal sajnos ez igy alakult és mindenkinek szive joga oda menni ahova akar és egy jótanács ha állandóan megsértődtök akkor nem juttok 1ről a 2re. Szal szokjatok le a sértődésekről, mert végül is azért van az irányitó hogy irányitson nemde??? és ha mások nem hallgatnak rá naná hogy elduran az agya.
    és mondom peace!!!
  • BADE
    Sejtettem,hogy így fogsz rá válaszolni,pedig nem ilyen szándékkal írtam!Egy szóval nem mondtam,hogy áruló vagy!!!!!Csak nagyon sajnálom,hogy elmentetek.Az uccsó mondatom is jelzi,hogy nem ányázásnak szántam!