1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • MiZo@game
    Töltsd le újra......
  • MiZo@game
    Hát... Passz.. Talán: van tűzfalad? mert lehet az rontja el :( kapcsold ki ha van és próbáld meg úgy
  • Coco
    Hello!A telepítés 86%-ánál ezt az üzenetet kapom:"An I/0 error occured while installing a file.This is normally caused by nad installation media or a corrupt installation file."Mitől lehet?Előre is thx
  • Daniel
    aha :) !
    de mostmár hibát jelez meg minden baya van ,most letöltöttem mégegyszer mert az installja is hibát irt :(
  • MiZo@game
    Te voltál a Daniboy? :)
  • Daniel
    már minden megy,thx!épp msot gameltem egy 1:30 órát
  • Daniel
    ÁÁÁÁ!!!!
    Bazzeee!!!!
    Már letöltötte a pályákat és aztán nemtölt be a loadingnál,másiknál betölt és természetesen ez:

És egy másik nem HUN serveren is kiprobáltam és ugyanez!!!!!
    PLEASE HELP MEEEEE!!!!
  • MiZo@game
    Reconnect; addig amíg fel nem megy.....
  • MiZo@game
    Most jön ki a Return to Castle Wolfenstein SE; itt nézz utána: www.cdgalaxis.hu
    De talán ezt inkább RTCW topicba kéne nem?
  • Daniel
    Most pedig ez jön ki:
  • llacee
    Hello !

Meg szeretnénk vásárolni az eredeti Wolfot.
    Az RTCW vagy a GOTY is jó inkább az előző és minél olcsóbban.
    Tudtok valami jó helyet ? online vagy boltot ? az mm-ben nincsen.

Köszi !

Laci
  • Titan
    Ma kipróbáltam egy Cseh szervert...na az már egy kicsit jobb volt! Igaz volt vagy 100-as pingem, de azé' így is mindig az első 3-4ben bent voltam...
    Én rájöttem, hogy sokkal jobb kűlföldi szerveren nyomni, mert nincs az a sok okostojás, meg a sok csíterező kretén! Lehet, hogy vannak ott is, DE ÚGYSEM ÉRTEM!!!!!Szal...így nem zavar!
    Jah, a Németekhez képest és a magyarokhoz képest kevesebb a panzerLáma!
  • MiZo@game
    LOOOOOOL hát igen én hétfőn voltam egy német szerveren késsel írtottam miközbe ők mp40-nel jöttek :DDDD akkora faszlámákat még életemben nem láttam... :DDD Így is lett 45/7 kill/death arányom.... abból 28 kill volt kés :DDDD
  • Titan
    Na, megnéztem pár kűlföldi szervert! Ehh...nem vagyok nagy játékos, de ami ott folyik az nevetséges!!! Sírtam a röhögéstől! Fueldump pályán az Allies-nál nem volt Engi!
    Dirrekt nem voltam Én se és képesek voltak úgy végigjátszani, hogy nem volt engi és a tankot csak a hídig vitték el!
    A supportokba úgy rohantak bele, mint az éjjeli lepkék a fénybe!
    85/35 kills/death arány? Nekem??!! Húúú de jó vagyok!
    A magyar szerverek sem szinvonalasak, de azé' sokkal nehezebb és jobb...
  • Titan
    Valszeg pecselned kéne a gémet! Asszem 1.02!
    A szerverekhez meg használj ASE-t! Ott láthatod a magyar szervereket!
  • Daniel
    Sziasztok!
    Kene nekem egy olyan WOLF:ET cím ahol ti jatszotok és eleg jo...
    Mert a wolf.hcgamer.hu n van egy olyan ami "rendes" de kidob valami olyannal hogy old version vagyvalami ilyesmi mikozben direkt letoltottem a legujabbat onnan!
  • MiZo@game
    Funwarról is lehet szó ha leszünk elegen.... :)
  • MiZo@game
    Akkor indul ha leszünk elegen.... Amivel egyelőre gondok vannak mert eddig összvissz 1 edzés volt levezényelve... Sose ér rá mindeki. Kellenek új tagok.
  • Fukeneh
    MiZo: A DNS indul a mikulás kupán?? Vagy lehtne arról szó hogy nyomjumk egy FunWart valamikor?

• Punker
    MiZo : Myth-t még az életben nem láttam játszani a WWIIonline-nal.......
  • Big Daddy
    Nekem megy.
  • Lala
    Csak nekem nem megy a HCgamer fóruma? Vagy lehalt a server?
  • MiZo@game
    RoCSo ez nem kiegészítés LOL :) EZ EGY TELJESEN KÜLÖN JÁTÉK, ALIG VAN KÖZE AZ RTCWHEZ! Najó azért van de én inkább nevezném folytatásnak mint kiegészítésnek.........
  • MiZo@game
    Engem ez nem lep meg az több embernél is aktiválva van igaz Necro? :))))))))
  • MiZo@game
    És ki nem szarja le? A játék jó ennyi a lényeg...... Engem nem érdekel az hogy mennyit öltem, csak kill/death arányom és a 4es light weapon.
  • MiZo@game
    Bazz :D Tomi is azt nyomja, ennyire jó? :) Látom megfertőzte az egész családot! Bade azért te még tartod a frontot remélem :) Punker nem csak RoCSo nyomja az ET-t sőőt még inkább hogy arra kell várni hogy felférj publikra!
  • MiZo@game
    A DNS klán tagokat keres! Aki úgy érzi hogy képes anyázás nélkül tolni a játékot, és jól is nyomja, az jelentkezzen a http://dnswolf.uw.hu website-on, vagy IRCneten a #dnsclan szobában!

Kikötés: azért értsél valamennyire a számítógéphez, mert ez nálunk kötelező! :)
  • Punker
    #1336 hozzászólás.
  • Adam5
    Honnan tudom letölteni az ase programot?
  • RoCSo
    Ez a fórum kihalt használd ezt HC Gamer ott többen segitenek majd. De olvass vissza itt pár hozzászólást és megtudod van egy ASE nevü progi amelyik tök jó szerverkereső Sok Sikert
  • Adam5
    Tudtok magyar servert? 1.02 oz?
  • Punker
    jó majd felnézek :))
  • RoCSo
    Az mi? huh kezdünk átmenni offtopicba sőt lassan chatelünk ;) de xarni rá, miért nem jársz irc-re tudod hol találsz nyah majd gyere :)))
  • Punker
    WWIIonline-t nyomok.....
  • RoCSo
    Bolond vagy te mindig tele vannak a szerverek most is arra várok hogy jáchassak de nem baj jácál csak azzal a láma CoD-al olyan béna lassú játékot xarabb mint a mohaa ;)))))
  • Punker
    talán mert senki nem játszik már az ET-vel csak te :)))))))))
  • RoCSo
    Jó ez a fórum el van veszve 1000 éve nem ir ide senki nem is baj használjátok inkább a HC Gamer fórumot :)
  • Punker
    a számláló néha kiakad, 1* leteszteltük nem öltem senkit mégis kíirta az előző pálya adatait, szal néha nem nulláz és összeadja a kill-eket......
  • RoCSo
    Magyar Maratoni ET Kupa
    Tessék nézegetni és jelentkezni :DDD
  • BADE
    Már magyar szerveren is láttam ilyet(az arányra gondolok),szerintem csak bugos a game.De ez az új mód nagyon király lehet.