Wolfenstein: Enemy Territory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoCSo
Töltsd le az újabb verziót a patchet az ET-hez. Itt is megtalálod az SG-n a Letöltések menü alatt, továbbá nem árt a Punkbustert sem frissíteni, azt meg a www.punkbuster.com oldalról töltheted le. Sok szerencsét
Punker
áááá az elsõ clanbase kupa meccsen 18 secen múlott hogy nyerjünk így csak döntetlen......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Titan
Nagyon szivesen! Köszönöm a SAS-Clan nevében és nektek is sikerekben gazdag, tiszta, vidám játékot kívánunk!

Viharmadár
Köszi az infót.Már gyorsan le is védtük a nevet a ClanBase-en.Mindenkinek jó játékot és egy kalappal a WAR-okra!
Punker
d1-nek holnap kupa meccs, szombat CB-meccs W-SS ellen aszem....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mhosah Myth
Hi all!
6 órám van majd megyek haza.
Lesz valami meccs hétvégén?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Titan
Ja, de ahogy nézem a Clan Base-en, az ET-sek között nincs regiszrálva ilyen nevû klán...
De más játékokban igen...www.platoon-clan.de

Viharmadár
Te esetleg találtál?
Viharmadár
Én nem találtam ilyen nevût,pedig kerestem.
Punker
most akkor mi van ET Pro-val 1 nap alatt már javítás kell hozzá.....

Titan
ööööö...izé....nincs már egy ilyen nevû klán a ClanBase-n?????

Punker
http://www.clanbase.com/rating.php?qid=35128d2467EB&lid=1042

Second League E csoport

Viharmadár
Igazság szerint fogalmam sincs hány éves kortól adnak piát az Államokban.Természetesen rendkívül tehetséges játékosokkal szemben nagyon elnézõek tudunk lenni!
Na tegnap éjjel jól elpics*ztak minket az általam nem ismert TIBET tagjai ... vagy 8x egymás után összes custom pályán. 😊
Biztos Stopwatch-on gyúrtak, mer' ilyet mág életben nem láttam, olyan gyorsak voltak.

RoCSo
Jah nekem se megy vannak jo dolgai pl. el lehet tuntetni azt a kiba fejet onnan de a fo gond a 2.0-as verzioval van nem tom mi lehet a baja de nem megy az RT publicon a régi verzió van fent az jó az uj az állandóan ledob és bannol temporarilag
Héten már CB Kupa mecsek amit ETpro-ban kell jácani de igy?????
nem 21? vagy amerikában nem akortol lehet alcoholt fogyasztani?? 😛PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Punker
ez az ET pro elég gagyi a térképen csak az épületek jelentek meg nekem + nem tudtam spown helyet váltani....

Viharmadár
Sziasztok!
Van szerencsém bejelenteni,hogy megalakult a klán!Tagok:
fukeneh,
Gerik,
Bagoj,
Vihar
Várunk minden 20.-ik életévét betöltött személyt,aki szeretne egy jó csapatban,igényes körülmények között játszani.És ezért hajlandó tenni is valamit.
[email protected]
Laalee
válaszom neked

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Mhosah Myth
na 7 órám van ma.Majd megyek haza

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
RE...

Mhosah Myth
RE...

RoCSo
reggelt
Punker
45.-ek vagyunk a ClanBase-n 😊)

Punker
Az enemy a war felénél feladta 😊)

Nem tudjátok melyik magyar szerveren van még a Temple(2) pálya???

Punker
Hát ez a Helix video kissé uncsi, ok hogy iszonyat jól lõnek meg ilyenek de a vid 2-3 perc után már unalmas nagyon......

Titan
Zerind! Nagyon jól látod a lényeget! Bizony ideje lenne egy normális játékkultúra kialakulásának a klánok között....

Titan
Nincs mit...

Titan
B@meg Rocso!!! Mé' nem alszasz??

RoCSo
Megjelent az ET elsõ videója a Team-Hellix klán kiadásában.
Mérete kicsit durva de érdemes letölteni és mégnézni. Itt lehet véleményezni is
És a várva várt link: http://www.swertcw.com/default.php? c=download&id=445
Jó mozizást! Nekem nagyon tecet fõleg a vége meg a fekete-fehéren megismételt jelentek
Mondjuk hiányoltam belõle az olyan jeleneteket amikor ellámázzák a dolgokat, biztos csináltak Õk is olyat
Nah jó múvizást és várom a véleményeket
RoCSo
Nah ja ma este elmaradt a CB mecs, de hál istennek olyan kiba jót trainingeztünk a Waffen-SS klán ellen hogy ihaj 😊)) szal Õk is mondták hogy ilyet többet kellene csinálni. Részünkrõl OK 😊 Mellesleg megjegyzem, hogy történelmileg a 2 név nem férhet össze de nagyon jó barátság alakult ki közöttünk szal Hajrá Waffen-SS!!! Hajrá SAS!!!
Viharmadár
OK!Elõbb-utóbb összefutunk!
Punker
úgy látszik nekünk nem sikerül soha sima CB meccset játszani most a változatosság kedvéért nem jelent meg az enemy.......

RoCSo
Jah csak sikerült mindig akkor amikor nem voltam ott 😊)) este vagy délután általában ott vagyok, de ha nem kérdezd meg a többieket mert valszeg tudni fogják merre vagyok mikor jövök 😊)
Viharmadár
Dr.Hentes,Punker:
Köszi,hogy kipróbáltátok!Megpróbáljuk orvosolni aproblémát!
RoCSo:
Már kerestelek többször is IRC-en privi.Beszélnünk kellene!

Mindenkinek jó játékot!
RoCSo
Nekem is szarakodott az Odabax serverrõl állandóan leb@szott PB-t is frisitettem de semmi, aztán sztanpet elküldte a PB könyvtárát és ugy jó vol szal feltettem ezt a csomagolt könyvtárat (winrar 3.0-val van csomizva gy.k.) a SAS klán serverére innen letölthetõ:
http://sasclan.uw.hu/pb.rar
nekem müködött remélem neked is fog
Hibalehetõségek szerverledobásnál:
1. Nincs felpakolva a Punkbuster, ezér' nem enged be.
2. Fel van pakolva a Punkbuster, de csalni akartál ... 😊
3. Szimplán szar a szerver.
4. Rossz a pinged vagy a 3-as pont miatt lassú a szerver.
5. Nincs meg a pálya amin játszanak, ilyenkor ha letöltés közben egy másik pályára vándorol a banda, akkor legtöbbször megszakad ...
6. Nem tetted fel a patch-et ...
7. A belépésnél futó pálya update-elve volt (pl. temple) és neked a régi van fent.
8. Gáz van a Main szerverrel:
"The main server is down. That means that you cannot see the serverlist in game. You can still connect to servers by opening the console (by pressing tilde: ~) and type /connect 1.1.1.1"
http://www.enemy-territory.com/

http://www.deheerenvandelift.nl/Bane/et_patch_1<1>.02.exe
http://www.fileplanet.com/files/130000/130185.shtml

Punker
Az ET központi szervere miatt vannak ezek a problémák.

Feltetted az uccsó patch-et?????

Azt meg magából a játékból tudsz ...

RoCSo
Ezt már többben mondták más fórumon is nem tudom mi lehet a hiba használj egy serverfigyelõ progiz mint pl. az All Seeing Eye 😉
Punker
na végre elismerték, hogy megnyertük az usscó CB meccset 😊)))))))

Mhosah Myth
még gépírásom van...

Mhosah Myth
RE...Majd megyek haza 2:15-re otthon vagyok...

Punker
hát már bocs de a szerver 8 embert nem bír el 😞(

Titan
Akkor ne ide irogass, hanem figyelj az órára vazzeg, mert nyakon leszel hajíntva....😊

Mhosah Myth
Csaó Hentes...Épp Gépírás órán ülök...

Titan
Ma délben leteszteltük a szervert és 4 mebernél már erõsen lagolt!!!!!
Szumma: NAGY SZAR!!!!

RoCSo
Vihar nem ugy volt hogy d2SAS-ba mész????