Wolfenstein: Enemy Territory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoCSo
Béna 😊))) nah ja én mindig mondtam hogy elbénáztam meg ellámáztam szal én anyitt nem lámázok publicon mint mecsen mert mecs az más mecsen a profik is hibaznak sokat. Szal lehet hogy mondtam hogy bena de az nem ugy volt ertve szal ha ezen megsertodott valaki akkor.....
Mhosah Myth
Lepuffantjuk azt aki LEBÉNÁZOTT!!!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
MiZo gyere fel mircre....

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Jaja, már az infódból tudom 😊)
Tudod, a kiabálás az még csak az eleje volt.. Kicsit felbaxta az agyam, de nem is azzal törõdtem... A legfõbb ok ami miatt eljöttem az az volt, hogy egy bizonyos személy meccs közben azt mondta, hogy "Béna!" Na azon kicsit felkaptam a vizet, és már meg ne bocsássatok, de ez kicsit illetlen volt... Fogalmazzunk így.....
Ragnarok
MiZo!
Mond neked az a név nalamit hogy Kódném 47?😊))))

My High Performance: PI 133Mhz | 64 Mb SDRAM | Voodoo3 3dfx | 10Gb winchester | Yamaha soundcard | Genius Netscroll+ & Tesco gazd. szövet egérpad

BADE
Már leírtam,hogy nem uszítottam senkit!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

RoCSo
Bade: nem kell a múltat felforgatni temesük el és hagyjuk úgy tényleg nem kell úszitani a másikat. Temesük el a múltat felejtsük el és maradjunk barátok.
Peace brother peace!!!
RoCSo
MiZo: az nem tecet hogy orditottam, akkor amikor nem egyszer mondtam a medic ne menjen elõre és akkor is elõre ment szal tom hogy sokat orditottam, de kihozták belõlelem hogy orditsak ha 10szer mondok el valamit és akkor sem ugy csinalja, nem nevezek személyeket és mondom AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!!! szal sajnos ez igy alakult és mindenkinek szive joga oda menni ahova akar és egy jótanács ha állandóan megsértõdtök akkor nem juttok 1rõl a 2re. Szal szokjatok le a sértõdésekrõl, mert végül is azért van az irányitó hogy irányitson nemde??? és ha mások nem hallgatnak rá naná hogy elduran az agya.
és mondom peace!!!
BADE
Sejtettem,hogy így fogsz rá válaszolni,pedig nem ilyen szándékkal írtam!Egy szóval nem mondtam,hogy áruló vagy!!!!!Csak nagyon sajnálom,hogy elmentetek.Az uccsó mondatom is jelzi,hogy nem ányázásnak szántam!

De 😊)))) Elég sokat 😊)))
Big Daddy
Köszike!!!!!!!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Punker
innnen :

http://www.supergamez.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=2356

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Big Daddy
Csáo! nem tudjátok honnan tudnám letölteni az E.T.-t a hc gamer-en kívül

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

mi a különbség a special és a sima edition között a rtcwbeN?

Ragnarok
MiZo!
Te véletlenül nem jártál régebben a Chat.hu-ra a quake szobába?

My High Performance: PI 133Mhz | 64 Mb SDRAM | Voodoo3 3dfx | 10Gb winchester | Yamaha soundcard | Genius Netscroll+ & Tesco gazd. szövet egérpad

Peace
Punker
nem vagy áruló csak dezertõr 😊))
amúgy nem kell a semmin felkapni a vizet, ott játszik mindenki ahol jólérzi magát és kész.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ja és még vmi: nem a Te és Tomi légkörével volt gond....
Most mér kell uszítani? Azt hittem barátok vagyunk és azok is maradunk... Azt szeretném kérdezni hogy honnan vetted azt hogy azért mentem más klánba mert feloszlott a SAS? Önszántamból léptem ki mert elõzõ nap totálisan megelégeltem a kiabálást meg a lebénázást amikor nem tudom ki javította meg a tank 95%át, vitte el teljesen egyedül Goldrushon a 2-es barikádig, amit fel is robbantottam.... Majd szétrobbant a fejem.. Akkor azt mondtam hogy köszönöm szépen de én ebbõl többet nem kérek.... Remélem érthetõ voltam.. A másik meg, hogy a DNS-nek megláttam a reklámját aminek az volt a "szlogenje" hogy: "Ha úgy gondolod hogy képes vagy játékokat anyázás és kiabálás nélkül ûzni akkor jelentkezz".. Hát nem hiszem, hogy Ti másképpen viselkedtetek volna hasonló helyzetben... És mégegyszer mondom ha nem kívánjátok a társaságom többet akkor szóljatok.

UI: én nem hiszem, hogy árulónak kéne nézni
BADE
Azért,mert felbomlott a klán nem kellett volna egybõl másikhoz "szerzõdni",hiszen szinte meg sem történt a feloszlás.De a ti dolgotok és sok szerencsét kívánok nektek.Nem hiszem,hogy olyan rossz lett volna a légkör nálunk.Remélem még összefutunk

Azért én is sok sikert kívánok RoCSo és SAS!
LOL
Danke!
RoCSo

Nem hiszitek el de napvilágot látott az ETpro 2.0.5 -ös verziója amiben a bugok javitva vannak http://bani.anime.net/etpro/ Néztem egy demot az echto klánnak volt kupamecsét és olyan bug volt benne hogy a felrobbantott railgunt nem lehetett megjavitani valami pause bug vagy mifene mindenesetre kellemetlen az biztos. Szal nem ragadsz a falba hanem nem tod javitani az agyut nah mind1 remélem 2.0.5- ös verzióban javitva van. Egy próbát megér habár szerintem a legstabilabb es legjobb az etmain és shrub modok nah ennyi 😊))
RoCSo
Nagyon helyes!!! Sok sikert nektek és ovakodjatok a hibáktól amikbõl tanulhatatok GL & HF (Good Luck & Have Fun)
Hajrá SAS!!!!!!!
MiZo, Gunnar nektek hasonlókat a DNS-be csak keményen
Én meg megprópálok W-SS-ben jol mukodni
Punker
a SAS klánt újra szervezzük még nem tüntünk el teljesen 😊)

RoCSo
Nos emberek eljött ez a pillanat is. A SAS klán feloszlott, legalábbis én belefáradtam a vezetõségbe, és pláne abba hogy csinálom csinálom és nincs eredménye. Rusty ugyszintén és MiZo is, tehát nincsenek vezérek, még nem kaptunk infót arról, hogy valamelyik tag átveszi-e az irányitást igy mondhatom azt hogy feloszlott. Én meghivást kaptam a Waffen-SS klánba, amelyet elfogadtam remélem nem bánják meg hogy felvettek és én tudásom javát igyekszem nekik nyujtani. Szép volt jó volt de imho már csak mult idõ a SAS 😞(( Az ex tagoknak sok sikert kivánok bármihez is kezdenek.
Dud [OBI]
Töltsd le az 1,2 -es peccset és ennyi. Aztán a PB -t edd a helyére és go to szerver! Wolf1,2peccs

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Felteszem ha fel kell, de honnan lehet leszedni?

Dud [OBI]
Így már jó.

Dud [OBI]
Na bez! Máááá nem ez a módi? Tán akkor így? Punkbuster

Dud [OBI]
Itt: <a href="http://www.evenbalance.com/index.php">Punkbuster</a>

Punker
a javítás javítása 😊

Dud [OBI]
Az mi?

Punker
ET pro 2.0.2-t tegyétek fel....

Titan
...de ha be van kapcsolva az automata letõltés, akkor leszedi a szerverrõl is....

Punker
lent van valahol link fejbõl én se tudom.

Dud [OBI]
Még egy hülye kérdés: custom mapokat honnan lehet levadászni?

Dud [OBI]
Ok, köszi.

Punker
nem, ethun a jelszó álltalában...

Dud [OBI]
Magyar Wolf szervereken a standard jelszó a wolfhu? Mert akkor elõre bevarrom mindenhová!

Punker
na ja az tényleg idegesítõ a sok reklámban hogy egyenként kell lelõni.

Punker
igen látod, én gamespy-t használok az is látja a magyar szervereket (illetve nekem csak azokat mert úgy van beállítva)

Dud [OBI]
ASE -ból látom a Magyar szervereket? Most nem tudom megnézni mert melóban vagyok. Ha igen akkor este megyek Magyar szerverre. Tegnap szüttyögtem kicsit egy német szerveren és nem volt rossz.

Punker
😊

Dud [OBI]
Anno a témát elindítottam, de sokat a SOF miatt nem játszottam... De most újult erõvel nekiesek. Kicsit peccselgetek, kicsit PB -zek, aztán jövök!!! Reszkessetek!

Punker
csak 3 sort kéne vissza olvasnod......

Punker
tegnapi CB war a W-SS ellen 2-2....

Punker
http://mkh.uw.hu/