Wolfenstein: Enemy Territory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Kikötés: azért értsél valamennyire a számítógéphez, mert ez nálunk kötelezõ! 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tessék nézegetni és jelentkezni 😄DD
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Más. Tegnap este érdekes dolgok voltak egy német szerveren.
Pl. az egyik "érdekes" játékos Medic-el rohangált. 100 méterrõl sima pisztolyal egy lövéssel bárkit leszedett a srác.
A dolog akkor kezdet "picit " feltünni, amikor a vonatos pályát valami 4 és fél perc alatt nyomták végig.
Mert picit fura volt, hogy mindenkinél 3-2, 4-3, 2-1 volt a kill/death arány, ennél a két pofánál meg 68 és 82 volt a kill ugyanazon idõ alatt!!!
Lehet aim-bot volt aktiválva???
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

...::: Waffen-SS clan HQ :::...

De ez le lett ide irva 10000szer, meg a sok n00b összekeveri a Return To Castle Wolfenstein-el, de leírom még1szer:
Ez a Wolfenstein - Enemy Territory az RTCW kiegészitése és INGYENES nem kell hozzá CD kulcs a netrõl le lehet tölteni!!!

Üdv:
Gurgula: Ez egy ingyenes játék szal ehez nem kell CD kulcs sõt meg az RTCW sem kell hozzá

Bocsi a zargatásért,de kéne nekem egy CD kulcs az eredeti játékhoz.
Elõre is kösz!
Üdv:
Vihar
Én sajnálom hogy nem tudtam jacani dehat chello sux, war elott fel oraval total bexart es szeretnek ottlenni a kovetkezo waron 😄DD Nos Platoon jövö héten valamelyik napra mondjatok egy idopontot es egyeztetunk, de keresetek meg IRCen a #w-ss.wolf szobaban az irc.extra.hu serveren, vagy e-mail nekem GL & HF

Szal a Sima Edition az sima no extra
A Special Edition azaz Game Of The Year Edition tartalmazza a GOTY map csomagaot (gy.k. Game Of The Year map csomag) jah meg mikor patcheled az 1.4 lite patchel kell ennyi

Van fent egy 69MB-os mappack, amiben 4 érdekes pálya van.
A Ressurection pályán nem az ellenfél miatt fog az ember syívrohamot kapni, az eredeti Wolf zombis-katakombás rész készítõi elmehetnek a sunyiba. 😊
Recsegõ deszkák, villogó-zizegõ neonok, halálsikolyok, szellemek!, és egyébb érdekes hangok csinálják a hangulatot.
Meg van egy szépen kivitelezett templom is, bár nem vágom ott mit kéne csinálni, de van pár titkos járat is ...
Szerintem megéri kivárni, amíg letöltödik.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp