Wolfenstein: Enemy Territory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Big Daddy
Nekem megy.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Lala
Csak nekem nem megy a HCgamer fóruma? Vagy lehalt a server?

RoCSo ez nem kiegészítés LOL 😊 EZ EGY TELJESEN KÜLÖN JÁTÉK, ALIG VAN KÖZE AZ RTCWHEZ! Najó azért van de én inkább nevezném folytatásnak mint kiegészítésnek.........
Engem ez nem lep meg az több embernél is aktiválva van igaz Necro? 😊)))))))
És ki nem szarja le? A játék jó ennyi a lényeg...... Engem nem érdekel az hogy mennyit öltem, csak kill/death arányom és a 4es light weapon.
Bazz 😄 Tomi is azt nyomja, ennyire jó? 😊 Látom megfertõzte az egész családot! Bade azért te még tartod a frontot remélem 😊 Punker nem csak RoCSo nyomja az ET-t sõõt még inkább hogy arra kell várni hogy felférj publikra!
A DNS klán tagokat keres! Aki úgy érzi hogy képes anyázás nélkül tolni a játékot, és jól is nyomja, az jelentkezzen a http://dnswolf.uw.hu website-on, vagy IRCneten a #dnsclan szobában!

Kikötés: azért értsél valamennyire a számítógéphez, mert ez nálunk kötelezõ! 😊
Punker
#1336 hozzászólás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam5
Honnan tudom letölteni az ase programot?

RoCSo
Ez a fórum kihalt használd ezt HC Gamer ott többen segitenek majd. De olvass vissza itt pár hozzászólást és megtudod van egy ASE nevü progi amelyik tök jó szerverkeresõ Sok Sikert
Adam5
Tudtok magyar servert? 1.02 oz?

Punker
jó majd felnézek 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoCSo
Az mi? huh kezdünk átmenni offtopicba sõt lassan chatelünk 😉 de xarni rá, miért nem jársz irc-re tudod hol találsz nyah majd gyere 😊))
Punker
WWIIonline-t nyomok.....

RoCSo
Bolond vagy te mindig tele vannak a szerverek most is arra várok hogy jáchassak de nem baj jácál csak azzal a láma CoD-al olyan béna lassú játékot xarabb mint a mohaa 😉))))
Punker
talán mert senki nem játszik már az ET-vel csak te 😊))))))))

RoCSo
Jó ez a fórum el van veszve 1000 éve nem ir ide senki nem is baj használjátok inkább a HC Gamer fórumot 😊
Punker
a számláló néha kiakad, 1* leteszteltük nem öltem senkit mégis kíirta az elõzõ pálya adatait, szal néha nem nulláz és összeadja a kill-eket......

RoCSo
Magyar Maratoni ET Kupa
Tessék nézegetni és jelentkezni 😄DD
BADE
Már magyar szerveren is láttam ilyet(az arányra gondolok),szerintem csak bugos a game.De ez az új mód nagyon király lehet.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ez engem is érdekelne. 😊

Más. Tegnap este érdekes dolgok voltak egy német szerveren.
Pl. az egyik "érdekes" játékos Medic-el rohangált. 100 méterrõl sima pisztolyal egy lövéssel bárkit leszedett a srác.
A dolog akkor kezdet "picit " feltünni, amikor a vonatos pályát valami 4 és fél perc alatt nyomták végig.
Mert picit fura volt, hogy mindenkinél 3-2, 4-3, 2-1 volt a kill/death arány, ennél a két pofánál meg 68 és 82 volt a kill ugyanazon idõ alatt!!!
Lehet aim-bot volt aktiválva???

BADE
Honnan lehet letölteni az új módot,amiben sebesülteket lehet cipelni?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Big Daddy
Köszi!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

RoCSo
Nyah ha már igy belejöttem itt a gépelésbe hajnalok hajnalán akkor csekoljatok még egy weblapot, nevezetesen a Waffen-SS klán megújult és általam készitett weblapját
...::: Waffen-SS clan HQ :::...
RoCSo
Nyah igy talán jobb és müködik is
ASE
RoCSo
Javaslom az All Seing Eye nevü server keresõt!!! Letöltheted innen: <a href="http://waffenss.fpn.hu/downloads/eyeinstaller.exe">ASE</a>
RoCSo
EZ EGY INGYENES GAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ez le lett ide irva 10000szer, meg a sok n00b összekeveri a Return To Castle Wolfenstein-el, de leírom még1szer:
Ez a Wolfenstein - Enemy Territory az RTCW kiegészitése és INGYENES nem kell hozzá CD kulcs a netrõl le lehet tölteni!!!
Big Daddy
Helló! Felraktam az ET-t meg az 1.2 patch-et,nyitom a play online-t és egy rohadt szervert sem ír ki a game! Nem tom hogy én vagyok e a "tökbéna" vagy más a gond ?

Davidka
Hi! Nekem is kéne egy CD kulcs thx.

Fukeneh
Pill tedd fel a kérdésedet a http://wolf.hcgamer.hu-n (Enemy Territory) ott nagyobb a mozgás és hamarabb kapsz választ.
Üdv: Fukeneh
RoCSo
Pill: 6 ambernek Base meg DDay kiba jo mapok a custom kozul de van meg egy par szal bongesz 😄DD Attól függ milyen szöveget ir ki szal....
Gurgula: Ez egy ingyenes játék szal ehez nem kell CD kulcs sõt meg az RTCW sem kell hozzá
Sziasztok!
Bocsi a zargatásért,de kéne nekem egy CD kulcs az eredeti játékhoz.
Elõre is kösz!

Punker
olvass vissza és valahol lesz egy link.....

Palleon_home
Sziasztok! Egy kis segítség kéne, mégpedig tudtok-e oylan oldalt mondani, ahol minden le van írva ami kell a játékhoz, hogy a tegnapi elsõ alkalolmból okulva, ne kelljen a szerverrõl töltögetnem a pályákat, patchakat meg mittudomén?

Vki válaszoljon please
Hello azt nem tudjátok mitõl van hogy haveromnak miután belép egy serverre onlineon kb. fél perc mulva lefagy és csakresettel tud kilépni.5let?már rakta ujra és az nem mûködött kösszi elõre is a helpet
Viharmadár
Átadom a war felelõsnek,és õ majd felveszi veletek a kapcsolatot.GL!!!
Viharmadár
Nem vagyunk SSR szinten és a stratégiánk is csak formálódó félben van.De vannak új ötleteink,meglepetéseink amiket nem kívánunk mindenkivel megosztani.Szépen kértek titeket,hogy menjetek.Miután nem léptetek,csak utána lettetek kick-elve.

Üdv:
Vihar
RoCSo
Mi is köszönjük a Platoon klánnak a wart és a folytatás nos semmi akadálya akár jövõ héten valamelyik este nos? benne vagytok a mapok ezútal legyenek mások pl. oasis a milyenk a tietekét meg majd megtudjuk 😄 Mert ugye azt belatjuk hogy csak ugy lehet fejlodni hogy sokat warozunk 😄
Én sajnálom hogy nem tudtam jacani dehat chello sux, war elott fel oraval total bexart es szeretnek ottlenni a kovetkezo waron 😄DD Nos Platoon jövö héten valamelyik napra mondjatok egy idopontot es egyeztetunk, de keresetek meg IRCen a #w-ss.wolf szobaban az irc.extra.hu serveren, vagy e-mail nekem GL & HF
Viharmadár
SSR?Ez pontosan mit jelent?Amennyiben elõre jelzed,hogy szeretnél spectator-ként résztvenni,nem érnek ilyen kellemetlen meglepetések,mint tegnap.
Punker
miért akarsz te minden war-t megnézzni? engem is rohadtul idegesíteni szoktak a spectatorok....

Viharmadár
Szeretném megköszönni a Waffen-SS klánnak a tegnap esti Funwar-t.Igazán tanulságos volt.Remélem hamarosan megismételjük!
Punker
csak te.

RoCSo
Hy na mi az senki sem ir ide 😄D
RoCSo
Ez egy Enemy Territory fórum, de mivel a játék kapcsolódik RTCW-hez ezért elmondom
Szal a Sima Edition az sima no extra
A Special Edition azaz Game Of The Year Edition tartalmazza a GOTY map csomagaot (gy.k. Game Of The Year map csomag) jah meg mikor patcheled az 1.4 lite patchel kell ennyi
mi a különbség a special és a sima edition között a rtcwbeN?

Most voltam a "ChiGC's ET shrub" szerveren, ami 64 játékos, így elég mozgalmas is 😊
Van fent egy 69MB-os mappack, amiben 4 érdekes pálya van.
A Ressurection pályán nem az ellenfél miatt fog az ember syívrohamot kapni, az eredeti Wolf zombis-katakombás rész készítõi elmehetnek a sunyiba. 😊
Recsegõ deszkák, villogó-zizegõ neonok, halálsikolyok, szellemek!, és egyébb érdekes hangok csinálják a hangulatot.
Meg van egy szépen kivitelezett templom is, bár nem vágom ott mit kéne csinálni, de van pár titkos járat is ...
Szerintem megéri kivárni, amíg letöltödik.

nem rossz a honlap , de vegyetek ki a belepes gombot valahogy nem illik bele a stilusba szvsz (oda is valami wolfos kep kene 😛)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mhosah Myth
Mármint nem te vagy aki lebénázott volna valakit!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Szerintem nem te vagy aki bénázott... Velem is megtörtént már!És nem te voltál. Ne hibáztasd mindenért magad!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp