Postal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
takarék Mike, takarék !!! :-)))

Mike at home
neha odaeszi a fene
de akkor nem ir, csak masol

mno cikkeket

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
2 hozzaszolassal? 😊

ugyanmar

es te miert nem hiszed el, hogy en is annyi vagyok,

na jo mar nem, inkabb 12

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Gandhi, szerintem meg dogoljel meg

unom az otvarr pofadat

(na latod krakk, tudok igy is)

Mike at home
meg, hogy penzt utalt oda, ahova nem kellett volna

Mike at home
tuti hogy bigott kereszteny vagy
ha rajtatok mulna, a szoges kesztyut is visszahoznatok

Mike at home
meg lehetne gyozni, ha azerveid racionalisak lennenek
azonban most inkabb csak megmosolyogtatoak

Mike at home
csakhogy maximum te fantazialsz 5 evesekrol, itt senki nem mondta, hogy 5 evesen ilyennel kellene jatszania valakinek

Mike at home
nem volt hobbi

teves elkepzeleseid vannak, nem gondolod?
kicsit tisztaba kene lenni a totenelemmel, es azon belul is nem csak a kotelezo minimummal

Mike at home
egyszer ernenk meg, hogy az ilyen okossagokat szolo emberek legalabb a nickuket vallalnak

Mike at home
oh, rajtam nagyon is meglatszik, ugye?

Mike at home
gyermekkorodban egyetlen baba kezet sem tepted le? es ha igen, anyad nem rohangalt fel s ala tebolyultan sikoltozva, micsoda szornyszulet o kicsiny magzatja?

Mike at home
kepzeld el, vannak olyan emberek, akik kulonbseget tudnak tenni a virtualis ter es a valosag kozott, mert szellemileg nem ragadtak meg egy 5 eves gyermek szinvonalan

Mike at home
A TV es a szamitogep (amelyek ugye korunk fobunie) elott nem volt gyilkossag? Nem olt meg senki senkit? Csak amiota a TV-ben latja?
az elmeleted santit egy kicsit

Mike at home
milyen igaz

foleg az utolsp mondat

Mike at home
szoval szerinted a koolaj nem letfontossagu?

Mike at home
az allatok is gondolkodnak, okoska

biologia 1-es!

Mike at home
ezek szerint te ott voltal

"2003. május 03. - Játék

A Whiptail Interactive nyilvánosságra hozta, hogy a cenzorok rémálmának számító Postal 2 vezeti az eladási listát a Gamestop és az Electronics Boutique online boltokban, és kezdetben legyártott 50 ezer darabból már csak néhány található meg a boltokban. A játék egyelõre még nem szerepel az NPD piackutató cég Top 10-es játékeladási listáján (ez a lista sokkal több bolt, illetve bolthálózat eladásait összesíti), de valószínûleg egy-két héten belül itt is fel fog tûnni a brutalitásáról elhíresült játék. "
Lynx_TWL
"Aztán jönnek sokan azzal a csontig rágott dumával, hogy feszültség-levezetés"
Aztán jönnek sokan azzal a csontig rágott dumával, hogy ez okozza az erõszakot.
Már egy ideje ugyanazt az árut vágjátok egymás fejéhez, csak más csomagolásban.
ez vicces 😛

๏̯͡๏﴿

Grave Digger
gandheee, te meg húzzál valamilyen politikai fórumba és ott osszad az észt, itt nem errõl van szó

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Most én csak azt nem értem,hogy jönnek ide az arabok,meg az iraki háború.Mintha kezdenénk eltávolodni a témától...

Mike at home:miért nem hiszed hogy 11éves vagyok???Egyébként igazad van nagyon kiri a játék!
😊
na ha ö tényleg 12 éves akkor tudom sajnálni,de krakk:szerintem azért lehet korlátozni hogy ki játszon vele és ki nem...
ilyen fiatalon tényleg nem ajánlott,de egyébként normális emberekre tényleg semmi hatással nincs.Vagy nemtom lehet hogy mindenkire hatással van,csak rám nincs?😊

De pont ez az,hogy nem a játék miatt van,mint ahogy kezdö123 is monta vannak olyan helyek ahol már a gyerekeknek Ak-47 t nyomnak a kezébe,hogy "nesze,játssz vele!".Vannak biztos olyan labilis emberek akik ez miatt megörülnek de akkor azok bármi mástol is,hidd el nekem,hogy ezektöl a játékoktol sokan nem lesznek elmebetegek.Ja és az 5 éves gyerek,akinek még kialakulóban van a világképe,gondolom nem ezzel játszik...Nem véletlenül 18+ ajánlott...

hali
elöször én is azt mondtam a gamera hogy hülyeség,de aztán kicsit többet jáccottam vele,és azt kell hogy mondjam,ez egy kiváló játék.Grafika rendben,hangok rendben,hangulat rendben.És nem fogok megörülni töle,sajnálatos hogy még vannak olyan nagyon okos emberek akik az ilyen programokat tiltják be...
Persze 100% hogy lesz majd olyan eset hogy valaki megöl valakit a valóságban és a megintcsak nagyon okos emberek ezt a Postal 2 re vezetik vissza,de hát ez a világ.Ha nem ismerjük be önnön hibáinkat,fogjuk a játékokra...

lipovics
Eppen az kulonboztet meg minket az allatoktol, hogy gondolkodunk. Ez a jatek meg nem arrol hires...
Mike at home
nos

a celtalan gyilkolas tenyleg unalmas

de a kuldetesek, es a kozben lenyomott dumak, eszmeletlenek

Mike at home
persze, ugy vagy te 11, ahogy en

Laci73
A játékon sem meglepõdni sem felháborodni nem érdemes. A horror mûfajban - ami igen sikeres ágazata már hosszú-hosszú évtizedek óta a filmiparnak - sokkal keményebb és brutálisabb látványvilággal és hangulattal talákozhatunk. Azt pedig fel kell fognia mindenkinek hogy a játék egy POÉN. Nem kell mellreszívni, mert csak az ösztöneit éli ki az ember vele, a horror látványa pedig nem újdonság.

Magáról a játékról: a játék motorja elég jóra sikeredett, a modellezésnél nekem tetszik a "rongybaba" effektus, illetve a leüthetõ fej - ugyanakkor hiányolom (pusztán szakmailag 😊)a test többi részének hasonló sérülés-modellezését - különös tekintettel a végtagokra. Sajnos ebben a játékban is elõjön a poénok kiismerése után az "egy idõ után már unalmas" érzés. Ettõl függetlenül egy remek hangulatú játék, feldobja az embert - nem kell tartani semmiféle pszichés károsodástól, de természetesen nem egy ötéves gyereknek kell mutogatni a játék nagyszerûségét 😊

Még valami: minden zsivány tudja hogy az ásó (háromszögletû hegyes feje van) és a lapát (négyszögletû lapos) nem ugyanaz. A játékban használt kézi készségünk tehát nem ásó, hanem lapát.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Lion
hmm

Mike: Lehet, kicsit OFF lesz, bár nem annyira...
Amatõr természetbúvár vagyok 😊 Szinte semennyire, csak próbálok nyitott szemmel, füllel járni és használom a józan parasztit (legalábbis assz'em).
Szerintem, minimális pszichológiai ismereteket is kellene az iskolában oktatni, hogy legalább magunkat meg tudjuk védeni és inkább tudatosabban alakíthassuk a személyiségünket, értékítéletünket.
Csak ez sajnos nem érdeke egyik hatalmi renszernek sem, mivel tudtalan embert könnyebben lehet manipulálni, mégha õ azt is hiszi, hogy a saját véleményét hangoztatja.
Nah, tényleg sikerült elkanyarodnom... 😊
Sz'al, azt szeretném kihozni a mondandómból, hogy ne zárkózatok el mereven az elõl, hogy Rátok semmilyen hatással sincs ez a game (vagy egy másik, vagy bármilyen - nem csak akció - film, a nagyvilágban történõ események), inkább próbáld megfigyelni Magadon, hogy mit vált ki belõled. Bár, ha jobban belegondolunk, akkor ettõl az önelemzõs dologtól is be lehet csavarodni 😊
Ha nem veszel észre semmi különöset, akkor még mindig elmondhatod, hogy játszottál egy jót vagy láttál egy olyan játékot, ami segít a gyomrodon, ha nagyon tele van és még csak pirulákat sem kell szedned! 😊)

Nos, én is letámasztom a lapátot a falhoz, mielõtt a pisztolyt az övembe dugom és a gumibotot a kabátujjamba... csak ezután lépek a zutcára! 😊)
Nektek is jó játékot! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hi all!!!Nem tudom miért mongyátok hogy egy meró szarkupac a POSTAL 2!Én egy 11 éves kölök vagyok és fel sem tûik benne a brutalitás!Ez egy nagyon jó gamma.A SOF 1 szerintem brutálisabb,DE NEM JOBB!!!😊
lipovics
Ha nem karos a jatek, akkor miert gondolod, hogy lesz egy is, aki szembejon veled?
Te igazolod az allitasod hamissagat!
Penya
HOGY LEHET VALAKIT MEGEROSZAKOLNI? HELP! 😊

KG21
Ezt a játékot nem szabad komolyan venni. Aki azt mondja rá gusztustalan, lélekromboló.. stb, és ezek után más fps-ekkel játszik, az képmutató.
Ezen a gammán felháborodni olyan, mint egy Irigy HM paródián. A morbid humor egyáltalán nem káros, ha annak fogjuk fel ami.
A játék amúgy fos lett, legalábbis engem idegesít, hogy 10 méterenként töltöget egy órát.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

SoDI---
Megmondom õszintén, nekem se tetszik túlságosan a játék. Hónapokig az ember tükön ülve várta a játékot, mert az elõzetes képek alapján bár bün rossz grafikájú dolognak tünt, de a mészárlós feeling azért mégis reményt öntött.

Az ember felrakja, meghagyja az alapértelmezett beállitásokat, max a billenytüzetet variálja át egy kicsit, majd SINGLE PLAYER...

Elindul, lemészárol 5 járókelõt... Majd 10-et, betör egy házba, megvárja, hogy a lakó rémülten térdre eresztkedjen, majd háta mögé lép, és tüzel. Bemegy a diszkóba, néhány percig csak nézegeti a táncoló alakokat, majd elkezdi leszedni õket.

Újabb mókát eszel ki, hosszasan követi az egyik sikoltozva rohanó hölgyet, de ez sem tarthat sokáig, mert õ peidig az elszabadult kis pitbull fogai között leli halálát.

Mindez végtelenül viccesen hangzik, de én már egy-másfél óra után sajnos nagyon meguntam.

Bár lehet, hogy azért, mert még a késõbbi pályákra se volt türelmem eljutni, vagy egyetlen normális küldetést se teljesiteni...

Talán ezért--

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

lipovics
Remelem majd szembejon veletek egy Postal2-n felnovo amokfuto orult...
Mike
te milyen szinten értesz a pszichológiához?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem

soha nem jutott eszembe meggyilkolni senkit

Nem a vérengzésrõl van szó, de biztosan kerültél már olyan szituációban, hogy inkább fejbe csaptad volna az illetõt, hogy abbahagyja, elkezdje, észrevegye magát stb. Valószínû, hogy ha soha sem találkoztál volna az erõszakkal, akkor fogalmad sem lenne, hogy mi is azaz érzés, ami hatalmába kerít ilyen helyzetben, sõt, azt sem tudnád, hogy hogyan is fogj hozzá az erõszakos cselekedetednek.
Én csak azt akartam az elõbb is - és most is - mondani, hogy tévedsz, ha azt hiszed, hogy nem befolyásol, debizonyhogy! Minden, ami Veled történik az csiszolgatja a jellemed! Ezzel NEM azt akarom mondani, hogy TE tömeggyilkos leszel az FPS-ektõl vagy az erõszakos játékoktól, de könnyen befolyásolható emberek, igen is sokkal jobban a hatásuk alá kerülnek. Sõt, ha egyáltalán nem kapna semmilyen más ingert, mint erõszak (képekben, játékban, hírekben, stb.), akkor nagy valószínûséggel hamarosan pályázhatna a Postal 3 fõszerelõi teendõinek ellátására! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Mike
túl sokat játszottál a delta Force-szal

Mike
az az

Mike
szerintem meg nem

azért mert a játékban febecsapok vkit lapáttal, vagy tökön lövöm mint a SOF-ban még nem állok le vérenngzeni a valódi világban

és nem azért nem leszel sorozatgyilkos, mert ugyan van rá késztetésed, de ezt te elfolytod. ez egy marhaság ()bár ettõl még lehet, hogy vkinek tényleg van, és elfolytja), de az átlag nem ilyen

Vazze, FPS-t akartam írni... Hogy lett ebbõl RPG ??? Eh, mind1 😊)

Dynamic
Ezt most nem értem, hogy kapcsolódik a mondandómhoz.
Arról magyaráztam, hogy lentebb 1-2 két ember szinte be akarja bizonyítani, hogy ez a játék nyíltan vagy titkoltan, de MINDENKINEK TETSZIK.
Na EZ baromság.
Minden, ami történik Veled, vagy Te teszel, annak a hatását érzed, érzõdik, ha nem elõbb, hát utóbb. Sz'al ez a játék is (mint az összes többi, + mozi, tv stb.) hatással van arra, aki játszik vele.
A egyén befolyásolhatósága nagyban függ attól, hogy van-e határozott véleménye dolgokról, sz'al mennyire befolyásolható. Ennek mértéke függ az egyén itelligenciájától. Ez akadályozza meg azt is, hogy végigjátszás után nem folytatjuk ugyan ezt az utcán.
Nos, azt nem jelenthetjük ki egyhangúlag, hogy senki sem lesz sorozatgyilkos egy RPG-után, de reménykedjünk, hogy a nagytöbbségben csak elfojtható életérzéseket kelt!

Mike
akkor érdemes volt letõlteni

Mike
már bocs, de szerinted ki nem szarja le, hogy neked tetszik-e vagy sem. sohasem aszerint játszottam egy játékkal, hogy éppen trendi volt-e vagy sem, meg hogy kiknek tetszett, vagy hogy mit irtak róla akárkik az újságban pl.

Mike
látom, te sem nagyon tudsz különbséget tenni a képzelet és a valóság között