Postal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Már a Pénteknél tartok és ott az utolsó küldetést csinálom, valakihez vinni kell valami ajándékot, ott ahol van egy nagy telek és benne egy ház amit körülvettek a rendõrök. Vannak itt tankok, harckocsik meg egy csomó rendõr, és épp felgyújtják a házat mert van odabent valaki akihez szerintem be kell jutni de nem tudom hogyan mert a bejáratot elállja egy nagy tank más ajtót meg nem találok, pedig már egy csomószor körbejártam a házat. Most mit csináljak?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
pls irja le...
Hát, videókártya nélkül is végigjátszottam, bár néhol borzalmasan belassult. Jól értettem a végét (SPOILER JÖN!!!) hogy a hapsi lelõtte a feleségét? 😊)))
Igen a videókártyámmal van baj. Mert kiderült hogy integrált ráadásul. 😞 SZal szerinted egy 64mb-os radeon vgakártya megoldaná a problémát? JA, a share the pain van meg nekem. A játék már megy, de néha pályatöltésnél kilép és rebootol szal nem megy stabilan.😞
Akkor a kártyacsere segíthet?
Van egy olyan gondom, hogy nagyon lassú a játék. Pedig P4em van, 300valamennyi mega memória, S3 videó vagy micsoda 32 mega memóriával, minden megvan bõven a minimális rendszerkövetelménnyekhez viszonyítva, mégis lassú.... És nem reagál a billentyûzet nyomogatására, csak néhány gombra....
Tudna valaki megoldást?
az lenne a kérdésem,hogy milyen ez a game multiban, illetve mi kell a multis játékhoz????
"Rögtön az ECTS elsõ napján örömteli hírt közölt a Running With Scissors. Bejelentették, hogy készülõben van brutális játéksorozatuk második részének, a Postal 2-nek multiplayer változata. Nem is kell sokáig várnunk, ugyanis már a hideg, téli éjszakákon gyilkolászhatunk a Whiptail Interactive-nak köszönhetõen."
Forrás: Játékhírek.hu
Király! Remélem jobb lesz, mint a single...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vagyis + memoria+defrag.
"Csillogó szemmel, lelkesen mesélni a játékról pszichopata dolog. Arról mesélni, miként lestünk meg fegyvertelen nõket, hogyan vágtuk õket fejbe, majd amikor az életükért könyörögtek, hogyan végeztük ki õket puskával - abnormális."
Ehhez képest másról sem olvastam a cikkben, csak arról ami elég "pszichopata dolog".
"Ha a távolban nem látunk vértócsát, akkor a rendõr csak az eszméletét vesztette el. Ekkor odamehetünk agyonrugdalni vagy levágni a fejét."
"Mûvészi beállítottságunk hangsúlyozhatjuk azzal, hogy a holttesteket bizonyos formába rendezve rugdossuk."
"A lapát lefejezésre is alkalmas eszköz, ezért óvatos használata - enyhe bökdösés - javasolt csak."
stb.
Ha már ítélkezünk akkor már nézzünk magunkba is egy kicsit.
Én is végigkentem a játékot, és kinyírtam mindenkit aki mozgott, de nem hiszem hogy pszichopata lennek. Vagy igen? 😊
persze hivatkozhatsz erre-arra, max mosolygok rajtad
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szavazzatok
1. elo a lapatot
2. pisiljem le
3. locsoljam le benzinnel, es gyujtsam meg
4. lojem fobe shotgunnal
5. ebben a sorrendben mindet
en nem ugy latom
En azt gondolom, az agresszivitas elleni harc ott kezdodik, hogy ha haragszol valakire, nem utod meg. Ertsd ezt fizikai es szellemi szinten is.