Postal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az is jó ha ftp-n kell
<#banplz>
Császtok nem tudja valaki hogy honnan lehet ingyen letölteni a Postal 2: Share The Pain-t ??? válaszoljatok léccy
Helló! valaki már szerkeztett pályát?
NEOreg3
mit értesz azon, hogy letöltései?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hello! Nem tudná valaki megmondani hol vannak a postal 2 letöltései? Köszi!
Sziasztok!elakadtam csötörtöknél a rendörségen.Hol van az a kibaszott ticket?Valaki segitsen már.Amugy nagyon tetszik a game!
császtok nem lehet a játékba beszélgetni az emberekkel csajozni vagy ilyesmi?
Megakadtam, légyszi segítsetek!
Már a Pénteknél tartok és ott az utolsó küldetést csinálom, valakihez vinni kell valami ajándékot, ott ahol van egy nagy telek és benne egy ház amit körülvettek a rendõrök. Vannak itt tankok, harckocsik meg egy csomó rendõr, és épp felgyújtják a házat mert van odabent valaki akihez szerintem be kell jutni de nem tudom hogyan mert a bejáratot elállja egy nagy tank más ajtót meg nem találok, pedig már egy csomószor körbejártam a házat. Most mit csináljak?
mármint a játékban <#wink>
a temetõbe apád sírját kell lehugyozni
Megakattam a játékban Szerdánál tartok és valamit kell vini az öregekhez a temetõbe de nem tudom mitt és hogyan.Tudna valaki segiteni???
NEOreg3
van egy multi-s béta egy single demo és egy multi-s demo

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

reménytelen
Ha jól tudom, annak még csak demója van, nem?
Jó játék de nagyon régi az igazi jó a F.E.A.R<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>
reménytelen
És a kiegészítõ?
biomage
végre megvan a játék tök jó ahogy gondoltam

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

reménytelen
A GTA:SA-ra is azt mondtad, hogy a legjobb játék...
biomage
ez tényleg jó játék kár hogy csak a kiegészitése van meg

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

EZ A LEGJOBB JÁTÉK ÉS MINDENKI BEKAPHATJA!!!!!
<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

NEOreg3
námis:CC

sweech
szar game DDDD:

NEOreg3
kell hozzá a Postal 2, vagy a Postal 2 Share the Pain, azután felteszed és krekkeled (márha kell)

Hali, tudja valaki hogy kell elinditani a postal 2 Apocalypse Weekend-et?
pls irja le...

menyus77
nagyon súlyozott game.. Bár nálam ilyen téren még mindíg a carmageddon van a csúcson..<#violent>

SZia!

Hát, videókártya nélkül is végigjátszottam, bár néhol borzalmasan belassult. Jól értettem a végét (SPOILER JÖN!!!) hogy a hapsi lelõtte a feleségét? 😊)))

NEOreg3
nekem 16 megabájtos voodoo 3-ason is elindult még rég, szal tuti menni fog😊

SZia!
Igen a videókártyámmal van baj. Mert kiderült hogy integrált ráadásul. 😞 SZal szerinted egy 64mb-os radeon vgakártya megoldaná a problémát? JA, a share the pain van meg nekem. A játék már megy, de néha pályatöltésnél kilép és rebootol szal nem megy stabilan.😞
Akkor a kártyacsere segíthet?

NEOreg3
A videókártyád elég gyengus, amúgy a játék tényleg nagyon lassan tölti be a pályarészeket, amit a cikkbõl is elolvashattál volna. A multiplayerrel kiegészített változatában a share the pain-ben ezt a gondot már megoldották. Az optionsban nézd meg a billentyûzetkiosztást.

Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy nagyon lassú a játék. Pedig P4em van, 300valamennyi mega memória, S3 videó vagy micsoda 32 mega memóriával, minden megvan bõven a minimális rendszerkövetelménnyekhez viszonyítva, mégis lassú.... És nem reagál a billentyûzet nyomogatására, csak néhány gombra....
Tudna valaki megoldást?

burkusdió
Hy all!
az lenne a kérdésem,hogy milyen ez a game multiban, illetve mi kell a multis játékhoz????

M@TriX
"Rögtön az ECTS elsõ napján örömteli hírt közölt a Running With Scissors. Bejelentették, hogy készülõben van brutális játéksorozatuk második részének, a Postal 2-nek multiplayer változata. Nem is kell sokáig várnunk, ugyanis már a hideg, téli éjszakákon gyilkolászhatunk a Whiptail Interactive-nak köszönhetõen."
Forrás: Játékhírek.hu

Király! Remélem jobb lesz, mint a single...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Punker
Szerintem az 1 durvabb volt ez csak látványosabb, rohadt Hollywood......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Honnan lehet ezt megszerezni?Nagyon kell!!!

Sati
az lehet hogy töredezett amugy XP van fent op redszernek...

Lehet hogy tükörbe nézett 😊
op rendszert nem irtal, de memorianal latom a szuk keresztmetszetet + valoszinu, hogy a 60 gigas vinyod toredezett.

Vagyis + memoria+defrag.
Sati
De ritkán meg nagyon sokáig tölt....

Sati
Nekem is van egy AMD2100XP GF4600 256 MB 333DR IBM 60GB 7200 és 1024*768 ba full grafikán akad 😞

Most a Postal 2-hoz hogy jon "Krisztus utolso megkisertese"? 😊
Nem tudom hol lattad azt, hogy barkit is elitelnek a jatekkal kapcsolatban. Sem rolad sem masrol nem allitottam, hogy pszichopatak lennenek. Tehat ha igy ertelmeztel valamit a cikkben, akkor utolag is meg szeretnelek nyugtatni: senkirol semmi rosszat nem volt szandekomban irni + aki a jatekkal jatszik, nem rossz ember.

Nem igazán tetszik a cikk írója. Miért ír olyat másról amit nem kéne?
"Csillogó szemmel, lelkesen mesélni a játékról pszichopata dolog. Arról mesélni, miként lestünk meg fegyvertelen nõket, hogyan vágtuk õket fejbe, majd amikor az életükért könyörögtek, hogyan végeztük ki õket puskával - abnormális."

Ehhez képest másról sem olvastam a cikkben, csak arról ami elég "pszichopata dolog".

"Ha a távolban nem látunk vértócsát, akkor a rendõr csak az eszméletét vesztette el. Ekkor odamehetünk agyonrugdalni vagy levágni a fejét."

"Mûvészi beállítottságunk hangsúlyozhatjuk azzal, hogy a holttesteket bizonyos formába rendezve rugdossuk."

"A lapát lefejezésre is alkalmas eszköz, ezért óvatos használata - enyhe bökdösés - javasolt csak."

stb.

Ha már ítélkezünk akkor már nézzünk magunkba is egy kicsit.
Én is végigkentem a játékot, és kinyírtam mindenkit aki mozgott, de nem hiszem hogy pszichopata lennek. Vagy igen? 😊
ááá gandheeeet ugyszem lehet meggyözni,nagyon önfejü,hihetetlenül hisz abban hogy a számitógépes játékok mindent és mindenkit tönkretesznek...kár.

Mike at home
csakhogy en ertek valamicsket a pszichologiahoz, te meg nem. ennyi.
persze hivatkozhatsz erre-arra, max mosolygok rajtad

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Gandhikam, ha szoktal masolni a polba, akkor bizony dogoljel meg. Ha nem, akkor sorry

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
oh, latom szeretsz, en is teged

szavazzatok
1. elo a lapatot
2. pisiljem le
3. locsoljam le benzinnel, es gyujtsam meg
4. lojem fobe shotgunnal
5. ebben a sorrendben mindet

Mike at home
miert, unregkent irtam, apa?
en nem ugy latom

Azert bocsesz, de a "parasztbarokk" mint minosites nem elsosorban az objektiv stilisztikai vitastilus ismerve.

En azt gondolom, az agresszivitas elleni harc ott kezdodik, hogy ha haragszol valakire, nem utod meg. Ertsd ezt fizikai es szellemi szinten is.
zseniarc
azta, nem rossz
Slipknot rajongóknak ajánlott
Rambo [OBI]
Jaj, úgy várom már az elsõ háborús-bûnös szimulátort! Az lesz az igazi!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom