Photoshop help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal ha a kör megvan, tölts ki fekete színnel (PAINT BUCKET TOOL), majd SELECT / MODIFY / CONTRACT menüben írd be: 5px
ez a kiválasztott területet csökkenti 5px-lel
a végén nyomj egy DEL-t, a fekete kör belsõ része ezzel törlõdik, és marad egy 5px vastag szabályos fekete köröd.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Aránylag kezdõ photosoppos vagyok. Sok mindent sikerült már elsajátítanom, de van egy számomra alapfeladat amit nem tudok tisztességesen megcsinálni.
A kérdésem hogyan kell egy szimpla kb. 5 pixel vastag tisztességes karikát csinálni, és mit kell tennem ahoz, hogy valoban sima legyen?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Lenne egy nagyon egyszeru kerdesem megis nemtok rajonni egy dologra: Hogy a fenebe lehet SZAGGATOT VONALAT huzni photoshoppal????
(erdekelne pontokbol allo vonal is :) Amugy nem a textboxban nyomkodjam a -, es a pontot megoldasra varnek.)
elore is koszi ha van megoldas :)
Találkozott már valaki ezzel, illetve tud v.ki megoldást a probléámára?
Itt vannak hasonló webdesign cuccok...
Egyébként nem én gyártottam, de sejtem mire gondolsz. Rákeresek majd én is...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ezeket mivel gyartottad?
AnimationFactory? mint ahogy a kep mondja?
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

De rakeresek/elokeresem/utanakerdezek :-)
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
Ezzel a minta vegtelen lesz, viszont konnyu vele olyan "csunyat" csinalni, amiben nagyon latszodik ez a negyesseg.
Vannak meg pluginek Photoshophoz, amik megcsinaljak ezt neked amugy.
Megjegyzem, nekem is sokszor hianyzik egy ilyen feature a Photoshopbol. Ugy remlik meg nehany eve, amikor meg Paint Shop Pro-t hasznaltam, az alapbol tudta ezt, egyszeruen.
Weboldalhoz szeretnék valamlyen nonfiguratív végtelenített hátteret csinálni. A probléma elsõ felével még nincs is gond, de hogy tudom végteleníteni? (arra gondolok, hogy a kép szélén ne látszódjon az illesztés)
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
Mission Impossible 2010: PRO Class
Hogy kell egy kép szélét, úgy levágni, hogy legyen kerek íve?
Próbáltam Rectangular Marquee Tool-lal, 10 pixelt állítottam be neki, de úgy mindig hagyott a
szélébõl, nem vágta le pontosan.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1067092832
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Most csináltam egy új project-et és ismét dölt a betütipus. Nem értem ez miért van!
Tud valaki segíteni?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem értem hogyan, de egy másik project-ben már normális volt a font.
Beírtam amit akartam, copy-paste, és jó volt.
De hogy mi volt, azt nem tudom....
-Megszereztem egy fasza fontot az egyik site-ról, ami egy létezõ ruhamárka logójának a font-ja.
-egyébbként egy True type font
-Photoshop-ban nem ugyan olyan a cucc, mert az összes font ferdén jelenik meg. Ha bekapcsolom az ITALIC-ot, akkor még döltebb lesz, viszont ha ki van kapcsolva, akkor sincs egyik fontban sem egy fügõleges vonal sem, mindegyik dõl egy picit.
Mi a megoldás?????
per aspera ad astra
Honnam tudnám megszerezni a Nik Color Efex Pro
Photoshop kiegészítõt.
Köszike
Amúgy Ceno-unreg mondja a rankót, idiótán vannak lefordítva az egyes toolok. Soha nem felejtem el, amikor anno ps tutorialokat bújtam, és mennyi idõbe telt mikor rájöttem hogy a noise magyar megfelelõje a zaj, és persze a hasonló okosságok. Persze a jelentése ez, csak K.ra szokatlan, nah azóta se ültem még le magyar PS elé:) ez volt a 4-es verziónál...
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Feltettem e PS 7-et, ügyeltem is hogy angolra állítsam erre mi lett? magyar minden benne... hogy lehet a nyelvet átállítani angolra?
Elõre is köszi
Youth
per aspera ad astra
Beillesztés után nyomj egy Ctrl+T-t, vagy a menübõl menj rá a Free Transformra.
Így megkapod a FreeTransform Gizmóját, ott lehet méretezni, a sarkokkon kívül draggelve forgatni, mozgatni az éppen taransformált cuccot stb...
per aspera ad astra