Magyar MMORPG Online

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szervusztok MMO Játékokkal foglalkozó youtube csatornám szeretném veletek megosztani: https://www.youtube.com/channel/UCPsg8ppMEuon1ZyV-C_-chg
Facebookon is elég ha rákerestek az "MMO Ajánló"-ra rögtön meg lesz a találat 😊 Előre is köszönöm aki bármily nemű értékelést ad, szívesen várom a pozitív illetve az építő jellegű kritikákat is.

Nem.
Készül egy magyar MMORPG.

Nektek bejön?
Ez egy magyar játék, szöveges klienset a honlapról le kell tölteni:
http://www.amosrpg.hu/
Nem tudtok ajánlani valami wow hoz HASONLÓ ingyenes mmorpg-t ha lehet magyar legyen. a mu-t meg a metin2 õt már próbáltam nem tetszenek. vagy valami ojlyat mint a project entropia. De ha lehet ne legyen magas a gépigénye

Tom3
"A dolgok úgy hozták, és a jelen helyzetet reálisan felmérve úgy döntöttünk, le kell állítsuk a Pantheon fejlesztését. "
Ezt írja a weblapja.😞

Mellesleg nekem ezen nem jött be az oldal: http://www.bark.hu/pantheon/indexhun.htm
Így jött csak be:
http://www.bark.hu/pantheon/index.htm
RedDragon
MADár, a te keresztneved Péter??

nemcsakfeel
Mi történik, ha meghal a karakter?

: Ha a karakter meghal (mindegy, hogy a játékos online-e vagy sem), akkor idõrendben a következõ történik:

1.
A karakter összeesik.

2.a
Ha valamelyik vallás hívõje a karakter és rendelkezik hitpontokkal, akkor néhány másodperc elteltével a holttest eltünik, és a karakter újászületik a vallásának megfelelõ legközelebbi tenaktnál.

2.b
Ha a karkter hitetlen (semleges), vagy hívõ de elfogyott a hitpontja, akkor valamivel hosszabb idõ után a holttest eltûnik, és a karakter újászületik a vallásának megfelelõ legközelebbi tenaktnál (ha semleges, akkor a legközelebbi semleges tenaktnál).

3.a
Ha a karkater hívõ és van hitpontja, akkor újászületés után minden felszerelése és tulajdonsága változatlanul megmarad.

3.b
Ha a karkter hitetlen, vagy hívõ de elfogyott a hitpontja, akkor újászületés után a felszerelése megmarad, de bizonyos tulajdonságai és képzettségei kis mértékben csökkennek.

4.
A karakter folytatja életét a világban.

Az 1. és a 2. pont közötti idõben (amíg a holtest még a halál helyszínén van) a karaktert nem tudja senki kirabolni, kifosztani, felszerelését, fegyvereit, tárgyait, ruházatát stb. nem lehet elvenni. Ezek a feltámadás után minden esetben hiánytalanul a karakternél lesznek.

*hihi ** *

Helló!

Milyen játékok futnak most magyar nyelven? A Beholdereseket ismerem, de azok nekem úgy tûnnek, hogy mind olyanok mint a túlélõk földje...

Apropó, tudja valaki, hogy mennyi a havidíja az Everquestnek? Csak úgy viszonyításképp...

MADár

Taranov
Igen, mostmár én is kezdem belátni 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

taranov szerintem te magadal beszélgestz itt😊

\"Life is around you and in you.\"

Taranov
az biztos 😊
Mindjárt vége a nyárnak 😞((((

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
jaja, de a színes köpenyt hogy kell megtervezni?

Taranov
hát most nagyon.

Zombies of Hungary 😊)))))))))

Taranov
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Taranov
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja.

Ja.

Taranov
meg kéne kérni egy operátort, hogy nevezze át a topikot viccezõs topiknak, nem?

Taranov
;-)))))))))))))))))))))))))))

Taranov
;-))

😊)

Taranov
na visszagyüttem 😊)

😊)

Taranov
😊)

bocsi kicsit sok lett 😊)

😊)

Taranov
Tükrözi, hogy mily színes az egyéníséged

Taranov
szép név 😊

ezért lett a tojás100 név 😊)

Taranov
hhe 😊)

Éppen nem volt kedvem bejelentkezni és ez jutott eszembe 😊)

Taranov
igen

attol fühhetlenül, h még sosem jáccotam mmorpg-t, és valszeg nem is fogok mostanában, azért drukkolok nekik.. mégiscsak MAGYAROK!

football without ultras is nothing

Taranov
de igazad van, kipróbálni megéri, de az az 1000-es tényleg nem számít, abban az esetben, ha a DAoC jobb, de lehet, hogy ez jobb lesz, bár ha magyar, akkor nem gondolom.
Valahogy a magyarok nincsenek annyira otthon az MMORPG játékok világában. Nem?

Rasti: Honnan ered ez a tojas 100 név? 😊)

Taranov
intelligenciagép 😊)

zippofcy
Akkor mar olyan mindegy az az ezres amivel a DAoC dragabb ... es "kicsivel" tobb jatekos van.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Taranov
most az árát kérdezed?

Egyáltalán biztos, hogy a közeljövõben lesz a játék, nem fog késni, meg semmi?

[HUN]PAStheLoD
mennyi lesz a pantheon pontosan 2500 1500 3000 ???

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Taranov
😊

Taranov

ÁÁÁÁÁÁÁÁ lemaradtam rola 😊)

Taranov
Na sikerül venni?

Ok,köszi és holnap utána nézek az infonak.

Taranov
Azt csiripelik a madarak, hogy Dark Age of Camelot collector's pack érkezett a CD galaxisba 10 990 Ft-ért, de ez nem biztos, mert a madarak gyakran tévednek, de sokszor igazuk van

a.carkey
Én pl. nem rajongok az ehhez hasonló fantasy világért, de más Online RPG-t - ami magyar fejlesztésû és olcsó - el tudnék képzelni a jövõben ... De lesz valaha ilyen?
😞
Egy próbálkozást remélem azért ...

A medve nem játék.

PResident Evil
na ezt a hírt örömmel olvasom...
már régóta ki szerettem volna próbálni, csak persze a havidíj lefakasztotta a mosolyt a pofámról...
de most ez alacsonyabb lett, ráadásul magyar csomagban... iigéretes...

Gondolj bele ,hogy a külföldi cégek mennyi ideig és hányszoros tõkével/munkaerõvel csinálják és még így is bugosak kiegyensúlyozatlanok.Egy hónapot majd azért én is befizetek ha lesz belõle valami😊

Szerintem az ilyen MMO RPG-eknek semmi esélyük a nagy tõkével készített társaikkal szemben!Több okból is...Én nem fizetnék érte 1600Ft-ot havonta az tuti,bár inkább tömném magyar emberek zsebét ha jó lenne de erre semmi esély(tudom nem szép dolog elõre eltemetni egy gamet)

Oldal 1 / 2Következő →