81
Magyar MMORPG Online
-
krisz073 #29 -
#28 -
krisz073 #27 ÁÁÁÁÁÁÁÁ lemaradtam rola :)) -
#26 Na sikerül venni? -
krisz073 #25 Ok,köszi és holnap utána nézek az infonak. -
#24 Azt csiripelik a madarak, hogy Dark Age of Camelot collector's pack érkezett a CD galaxisba 10 990 Ft-ért, de ez nem biztos, mert a madarak gyakran tévednek, de sokszor igazuk van -
#22 Én pl. nem rajongok az ehhez hasonló fantasy világért, de más Online RPG-t - ami magyar fejlesztésű és olcsó - el tudnék képzelni a jövőben ... De lesz valaha ilyen?
:(
Egy próbálkozást remélem azért ... -
#20 na ezt a hírt örömmel olvasom...
már régóta ki szerettem volna próbálni, csak persze a havidíj lefakasztotta a mosolyt a pofámról...
de most ez alacsonyabb lett, ráadásul magyar csomagban... iigéretes... -
Xboxman #18 Gondolj bele ,hogy a külföldi cégek mennyi ideig és hányszoros tőkével/munkaerővel csinálják és még így is bugosak kiegyensúlyozatlanok.Egy hónapot majd azért én is befizetek ha lesz belőle valami:) -
Xboxman #15 Szerintem az ilyen MMO RPG-eknek semmi esélyük a nagy tőkével készített társaikkal szemben!Több okból is...Én nem fizetnék érte 1600Ft-ot havonta az tuti,bár inkább tömném magyar emberek zsebét ha jó lenne de erre semmi esély(tudom nem szép dolog előre eltemetni egy gamet) -
radical #14 Nem szép szerintem. -
#12 ez most amatör dolog, vagy tenyleg komoly fejlesztök csinaljak? -
#10 Jéé, kiváncsian várom mi lesz belőle! :) -
krisz073 #8 Reménykedjünk,hogy hamarosan beindul a béta teszt és akkor már több derül ki a játékrol. -
#7 Ez jol fog kinezni!!!
Remelem lesz belöle valami hamarosan. -
krisz073 #6 :-)) -
krisz073 #5 semmi gond:-)) -
#4 ebben a topikban az első hsz.
bocs, nem tudtam kihagyni.... -
krisz073 #3 de mibe? -
krisz073 #2 Sziasztok.
Tegnap találtam ezt a linket :http://www.bark.hu/pantheon/indexhun.htm
Egy Magyar csapat fejleszt,egy teljes egészében Magyar Online Szerepjátékot.
Szerintem érdemes figyelemmel kisérni a dolgot,hátha egy jó kis progi lesz belöle. -
#1 első