Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak véleményt fejtettem ki, bocsánat, máskor megnézem mit merek leírni...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
És nem kell egybol lebaszni a másikat.. Szerintem...
Halottvagy [eR] Arijuen
Halottvagy [eR] Arijuen
Together we'll fly someday...
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Miért kell valakit szemtelen kölyöknek nevezni, akit nem is ismersz, és sohasem beszéltél vele ?
Kit forditott hova ? Még meg sem szólalt. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ennyit errõl.
A flame-hez csak annyit, hogy szerintem mindenféle személyes érzelmet félre kéne tennie az adminnak, ha elbírál egy esetleges csalást, vagy tiltott cselekedetet (basecamp, baserape etc.). Ezt csak azért mondom, mert írta itt Frankieboy, hogy nem igazán szívleli Zolly ezt a bizonyos Kriszt.
Nos, szerintem ha védelemre szorul ez a gyerek (mert az, ha csak 13 éves!) akkor majd önmaga elintézi, itt a fórumban, nem hinném hogy bárki védelmére szorulna. Mert, a frissen spawnolt játékosokat komolyan felidegesítheti ha rögtön kilövik.
Nem, nem ütközik egyenesen egy szabályba sem, de ezt észre kéne venni, hogy ez a szabályok szán szándékkal való kijátszása, hogy a többi játékos élményét tönkretegye! Vegyétek már észre, hogy ezen nem veszekedni, meg anyázni kell, hanem normálisan viselkedni.
Zolly csak rendet akart tenni, ez a szemtelen kölyök meg ellene fordított itt, ebben a fórumban mindenkit.
Természetesen meglehet hogy teljesen rosszul látom a dolgokat, amin többen kapnak is, de mindegy, az utóbbi 20-25 postból ez derült ki.
Én nem vagyok klánvezér, sõt még egy BF-es vagy DC-s klánban sem játszottam, de külföldi és magyar public szervereken sokat játszottam már, és láttam már érdekes dolgokat. A lényeg annyi lenne, hogyha lehet akkor ne egymás torkának essetek, hanem élvezzétek a játékot.
--
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
És azért írogatom ezeket egyfolytában mert itt van egy csomo ember aki ezzel foglalkozik, játszik egész nap és nem segít...
Leírtam h nekem alapbol M n van a vote map..
Ha tudtok akkor adjatok TS IP-t ahol tudnak esetleg segíteni és akkor nem fogom ezt ide írkálni...
Amugy már másodjára tettem fel és 3 óta ezzel szarakodok!
Ja amugy ha optionsban megprobálom átállítani a vote map-ot másik gombra, akkor egybol kilép a game..
Halottvagy [eR] Arijuen
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hozzászólásomnak csak akkor van értelme, ha komolyan veszem Murry értekezését ahol leírja, hogy Krisz nem szeget semmi szabályt, hanem mindöszesen idegesítette a tisztelt publikumot. Ha szerinted ezért ban jár akkor vegyed komolyan az említett szabálymódosításokat. Ha viszont van szívedben némi kétség akkor kérlek kezeld a hozzászólást némi iróniával, igy harminc felett.
bozso
Ps:
Tudom hogy kis hazánkban nincs precedensjog, de ezek után óhatatlanúl el fog mindenki játszani a gondolattal hogy pofára bannoljon. CoR-t meg kérlek ne keverd bele. Szerintem ez egyéni döntés volt.
Várom válaszod.
de ha azt megnyomom akkor sincs semmii
Halottvagy [eR] Arijuen
PT-6| Rodat
Ha elmondod Krisznek hogy rá nem azok a szabályok vonatkoznak mint másra pl: tilos lelõnie COR-ost illetve nem mahet a fõbázis közelébe mert Zolly bannolja, akkor 13 éves létére fel fogja ezt fogni. Ha jól értem a szavaid akkor a szabályok szerint játszott csak kicsit idegesítõ volt. Én nagyon sajnálom hogy ennyire nem birkoztok meg a problémával és csak azért kirúgtok valakit mert jól játszik.
bozso"
Sziasztok...
Eloszor is bocs, de ez a hozzaszolas volt az elso amit meglattam.
Tiszta ciki, hogy mikor szetb@szodik az alaplapom akkor tortenik ilyen.
Nem szeretnek JELENLEG belefolyni semmi flame-be, de az elobbi hozzaszolasban van csusztatas.
Milyen - ne haragudjatok, de ocska, fesztivalt szito - duma az, hogy tilos leloni COR-ost?
Meg ha a bazis kozelebe megy Krisz, akkor Zolly banolja?
Minden ellenfel a palyan lovi az ellenfelet, lehet barmi a neve elott...
AKI BASECAMPEL, (nem tevesztendo ossze a fobazis kozelebe menetellel) az meg ki lesz b@szva lehet az barmilyen clan barmilyen tagja. Akar en is olyan bant adok neki, hogy csak. Akkor is ha a klantarsai ott nezik mellette.
Volt erre precedens nem is egy. (nem vegleges volt... figyelmeztetes utan egy indoklassal ellatott 3 napos)
Aki tragar, az is. Azt nagyreszt a szerver elintezi. eleg tagas a banned words szokincse.
EZ nem klandiktatura. Csak sokak szamara a demokracia=anarchia.
Morfi, Zozo, KTC (mivel BB tagok erzik erintettnek magukat) de meg egy csomo nevet mondhatnek. Miert nem voltatok kirugva soha a szerverrol? Gyorsan meg is felelem a kerdest:
MERT BETARTJATOK A SZABALYOKAT ES ASZERINT - KULTURALTAN - JATSZOTOK!!!
Nem a diktatorikus, teljesithetetlen szabalyok garmada ez.
Ugyanaz, mint amit barhol mashol barki betart, mert ha nem kib@sszak mint a permetes kalapot. (kulfoldi szerverek)<#nezze>#nezze>
Es ott nincs utana magyarazkodas, nincs flame, nincs semmi.
Nagyon sajnalom, hogy egy ket ilyen dolog szemelyeskedesbe megy at, azt meg meg jobban, hogy par arc csak az ilyen esetekre var, hogy szithassa a feszkot...
Ha jol veszem le a dolgokat Zolly utalja Kriszt, Morfi es a tobbiek utaljak Zolly-t, szerintem ennyi eleg, hogy elkeruljek egymast.
Ha valakinek ez a kollektiv eszme a vegso mentsvara: amiert Zolly CoR tag ezert minden CoR-os szemet (spermicid) es ezert engem is utalni fog azt - nem igaz, hogy sajnalom - tudomasul veszem.
Nem titok senki elott, hogy Krisz jatekaval hadilabon allok, (tudom es elismerem, hogy klasszis jatekos...) DE szemelyesen is (Tapolcan egyutt voltunk csutortokon) forumunkon (hetekkel ezelott) is szoltam Zolly-nak, hogy hagyja beken a sracot. Semmi retorziot nem alkalmaztam vele szemben soha, es nem is teszem. Semmivel nem kezelem maskent, mint barki mast.
Zolly ha nem teszi az az o sara. Ha nem hajlando Vele egy szerveren lenni, nem tudok-tudunk mit tenni vele.
Az O dontese, ot kocsogozik, utaljak stb.
Azt gondolom, altalanositani nem lehet.
A mult vasarnap a fel BB Clan fent volt a szerverunkon es a TS-unkon is.
Mindenkivel el lehetett beszelgetni.
Sot: En is raszoltam - Gore is - sot GORE el is hallgattatta egy sracot is, aki Kriszt utalja, csalonak tartja es erre egy korabbi jatekbol allitolag bizonyiteka van. (most remelem nem jon az, hogy a klanban Murry csak szinleg vezer, de Gore es en fasiszta diktatorok vagyunk...)
A srac kilepett a TS-rol.
MERT NINCS SZUKSEG A B@SZAKODASRA.
Ahelyett, hogy a szabalyokat BETARTVA KORREKTUL JATSZANANK, 30 feletti fejjel is olyanok egy paran mint az ovis fiam. <#szomoru1>#szomoru1>
A szabalyokat mindenki ismeri. (Aki nem tud olvasni, annak kicsit pechje van, de ez a ritkabb gondolom.)
Aki vet az figyelmeztetes, majd kib@szas utan eldontheti, hogy akarja e folytatni NORMALISAN. Meg lehet beszelni. (Forumok, TS stb...)
Erre kulfoldi szerveren nincs esely.
Csak sajonos azt latom, hogy sokan nem a jatekot tartjak fontosabbnak, hanem a balhet...
Da Tango: Az ha egy full szervernel a legrosszabb (150 feletti) ping-el rendelkezo, vagy minus score-os skacot kihajitjak, mert kell egy szervergazdanak a hely, nos: jobb lenne egy veletlenszeru kick?
Nem koveznek meg senki szervergazdat azert, mert a sajat szerveren, amire fel akar menni, egy minus 4 pontos arcot valt le.
Rovidke hozzaszolasommal nem szeretnek tovabbi viharfodrokat gerjeszteni a DC forum haborgo tengereben.
Senkivel nem beszeltem meg a dologrol. (ja nem igaz ma delben Swini hivott. -frx Rodat)
Teljesen maganjellegu kozles volt, mindjart feltelepitem a TS-t a notebookomra, es holnap a cimbikkel megbeszelek mindent.
Mindenkinek udvozlettel:
«CoR» Frankie
BF + bf1.6 + bf1.61 + dc 0.7 + dc final, ha így raktad fel akkor tuti hogy valamilyen beállításod a gáz! Nézd meg pl., hogy nincs-e az insert beállítva valamire a vote map-on kívül!
Segítséged!!!
PT-6| Rodat
A véleményemet mondtam csak...
Halottvagy [eR] Arijuen
Mint korábban leírtam, ez igy is müxik. Álltalában, a nagy pingüek jórésze külföldi. De a fene irogtja neki, hisz a f@xunk tudja millen nemzetiségü. Nagy ping elõszokott fordulni sajnos hazai játékosoknál, ez nem az ö hibája többnyire. Ekkor is inkább, a külföldiek közt nézünk szét. Ha nincs külföldi és nincs nagy pingü, akkor a minuszost nézzük, ha az sincs, akkor jönnek az ismeretlenek. Ha meg egy neves játékos álnéven ment fel, és ezért raktuk ki, hát akkor igy járt. Mondjuk ez még soha nem fordult elõ. Tehát a játékosok közt sorrendet teszünk.
PT-6| Rodat
vagy van egy olyan is aminek simán az a neve h 1.6, mert nekem a keresõbe ezt írta...
Halottvagy [eR] Arijuen
mert itt a fórumon azt írtátok... Akkor most az mégsem kell????
Halottvagy [eR] Arijuen
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Halottvagy [eR] Arijuen
Sztem, igaz amit Zolly mond, hogy ha már fizetnek a szerverért akkor fel is tudjanak rá menni, de Tango-nak is ugyanakkor igazat adok, hogy tényleg nem jo érzés, ha te tök jót játszol és erre egyszer csak kirugnak...
Sztem az lenne a legjobb, (legalábbis nálunk úgy van) ha kirúgás elõtt beírnátok közösbe, hogy valaki lépjen le, mert feljönne egy klántárs, vagy annak a nagy PINGû gyereknek beírnátok, hogy létszi menj le bla bla bla.. És akkor remélhetõleg nem lennének ilyen vitáh és beszologatások..
A Kriszes témához meg annyit fûznék hozzá, hogy ha egy emberke tönkreteszi a másik 12 játékát akkor azt sztem nyugodtan ki lehet rúgni vagy szólni neki, hogy hagyja abba, mert ez itt nem így mûködik és ha nem érti meg akkor BAN....
Sztem ahogy elmondtátok, jogos a Ban..
De tényleg emberek! Nem lehetne megbeszélni ezt TSen? Vagy személyesen összegyûlnek az érintettek és megbeszélik a dolgot, megkéritek, hogy ezt ne csinálja és kész, nem lesz anyázás stb...
Ne felejtsétek emberek vagyunk nem cigók!<#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
Halottvagy [eR] Arijuen
Mai nappal elindult a Hungarian No.1 DC Final Server! Szabályok a megszokott CB szerinti magatartás szerint mûködnek / no bc, no br, no tk/ ( kivéve szerver beállítás)! Csak eredeti cdkey-el lehet felmenni ami gondolom nem okoz már problémát senkinek. Mihelyst összeverõdik a magyar nép onnantól kezdve le is lesz jelszavazva, hogy tényleg csak mi tudjunk rajta játszani.
Jó szórakozást mindenkinek!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
PT-6| Rodat
Megjegyzem, ez a dolog mindenhól igy van. Aki fizeti a szervert, tagdijjat, az bármikor felmehet gémelni. Még akkor is, ha tele a szerver és ezért embereket kell kirugni miatta. Mivel minden CoR-os fizeti, ezért nekik elsöbbségük van a szerveren játszani. 24 fõs a szerverünk. Vagyunk tiznél többen. Azaz legalább 40 fõs szervert kellene fentartanunk, hogy a CoR tagoknak mindig legyen helye, a 24 fõn kívül. Sajnos ez a mostani körülmények közt lehetetlen, hisz néha akkor is laggol mikor tele van. Mi lenne 40 fõnél?