Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Csak figyelj, hogy kicsit magasabbrol tamadj. Nem rosszindulatbol mondom persze.

Together we'll fly someday...

mesor
Én egy nap alatt tanultam meg helizni mert idegesített hogy nem megy!
De egy nap oda ültem elszántan és botok ellen megtanultam.<#eplus2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Beers
Nagy néha én is helizek (szigorúan csak single playerben)<#vigyor> !
Maradok a tanknál!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DannyL
Igen azóta nem helizek mióta a joy-t bekalibráltam a repülõre. És pont a tolóerõ miatt nem helizek, mert nem lehet a tolóerõszabályzóval úgy játszani, mint ha bill-rõl csinálnád. A repülõhöz meg jobb ha azt használom és nem bill-t, szal innentõl kezdve helikopter ugrott. Nagy néha helizek csak, akkor is padlógázzal. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Nem szerénység ez, tényleg nem az assault tudományomért szeretnek. 😊

Svindler
Kis szerény 8-)) !

PT-6| Rodat

Svindler
Nyugodtan használj Helihez is joy-t! Ha egy kicsit segíteni akarsz magadon akkor a tolóerõt a heli miatt rárakod a bill-re, állitólag kicsit könnyebb vele gázadás. Egyébként szerintem joy-al a legjobb repülni, bár ez szokás kérdése + anyagi lehetõség.

PT-6| Rodat

leslieboy
AHA!!<#buck><#whatever>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

DannyL
Helikoptert egérrel próbáld, a repülõhöz joy kell ha eredményes akarsz lenni fél év múlva. 😉)

leslieboy
Köszi!De tényleg?Mert nekem amint felemelem pl a helit, a hátára fordul!Ez mitõl van?Ennyire hátrarántom??<#wow2>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Frankieboy
"Nincs valami,amivel irányíthatóbbá lehetne tenni??"
De igen.
Egy jó joy, vagy eger, es gyakorlas.
Sok sok gyakorlas... <#nevetes1>
<#eljen><#kacsint>

leslieboy
Köszi a választ!Még valami!Most vagy én vagyok béna,pedig már sok szimulátorral játszottam,vagy tényleg ennyire irányíthatatlanok a légi jármûvek?!<#falbav>
Nincs valami,amivel irányíthatóbbá lehetne tenni??<#wow3><#sir>

Sajna nincs,úgyhogy ügyeskedni kell😊.
A Vietnam-ban ott van hõkövetõs raksi

leslieboy
Én még csak most próbálom a játékot elõszõr,ezértteszek fel ,egy ilyen (hülye?) kérdést:

Van valami célbefogója a rakétavetõnek?Mert állandóan mellélövök a repülõknek!<#szomoru1>

DannyL
Háttod ha már célozni nem tudok, legalább dobálózok. 😄DD

Svindler
A kis bc-s <#hehe><#gun>!

PT-6| Rodat

DannyL
Választható más kaszt is. 😉 Gránátesõ sallala! 😊))

datango
pöh , de utálom , nameg mit érek rajta rpg vel ? .( 😊

DannyL
Berlin a legjobb hentelõ map, csak érteni kell hozzá. <#eplus2>

Baromira nem is érdekel.
datango
hehehehehehehehe ! 😊 nemszeretem 😊 nekem a desertshield, meg el alamein meg gazala meg az ijen sztájl mapok jönnek be! .)

---

amit gyûlölök basra night , sztalingrad, berlin...
(bocsesz a helyesírási hibákér! 😊

Kharkov pl. nagyonjó map szal most elkezdek flémelni : MIAZHOGYTENEMSZERETED KARKOVOT???????? 😉 😄
geri15
okkkk
johh legyen neked is neki is meg mindenkinek igaza..

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

datango
gazala hát az az egyik legbesztesebb map , csak én meg megyek ebédelni 😞 grr... miko meg tudok jácani akkor meg mindig ijen kurksz meg kharkov meg ijen xar mapok mennek <#vigyor1>

DannyL
Azon vagyok csak épp Gazala megy és arra most nem vágyom. 😊

datango
igazad van ... ! mennyunk lõõni ? .) <#vigyor2>

DannyL
Hagyjátok már abba könyörgöm, mindenki belepofázik mindenbe és senki sem enged a saját igazából. És ez így is marad, szal nyaljatok sót vagy pinát, de hagyjátok abba plz.

datango
már megint te kezded...

"Ne nevezz fiamnak, azt se tudod ki vagyok."
Kisseb vagy mint õ ... tehát a fia lehetnél...
Szurkálódsz... ahelyett hogy a közös nevezõt néznéd...! 😞

<#eljen><#puszi>

DannyL
<#sniffles>

geri15
Ne nevezz fiamnak, azt se tudod ki vagyok.

(B😎Zozo: én megadom mindenkinek az alapvetõ tiszteletet, és most kérek elnézést ha ez nem így történt volna. Mindössze a fórumban leírtak alapján ez jött le, ami beismerem meg se közelítheti a teljes igazságot. És csak arra próbáltam rávilágítani, hogy viták helyett csak jáccunk. Ennyi <#lookaround>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

TS Zolly
Félre értések elkerülése végett!!! Amit irt Murry, akkor nem voltam ott. Ez tény. De mikor bannoltam, akkor ott voltam, Desert Shild map volt, ráadásul csapat társam. Halott kamerával néztem a ténykedését. Bizony kempelt repülõvel. Bizonyítékom nincs, hisz nem vettem fel. Ja hogy miért késöbb bannoltam? Megszületésem után, állandóan szu-val baszogattam DR? Shrank nevü harcost. Esetleg ö még emlékszik is az esetre. Mikor nagy nehezen lelött, akkor taszkoltam ki, és akkor bannoltam. Itt elismerem hibát követtem el, miszerint nem egybõl léptem ki a játékból, és ezt itt a fórumon szememre is vetették. Sokok bánatára, ugy kezeltem Kriszt mint bármely más játékost aki fellép a szerverünkre. Ha ez bün akkor kövezzetek meg. De nem hagyom, és ezekután sem fogom hagyni, hogy egy jó, ügyes, és még fejlõdõképes játékos elb@ssza más játékát.

Vége!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

datango
végülis TS help kellene nekem... ! ha vki tud segítsen má ! pls .D

DropTable
Este TS-n! 195.70.38.91:8769

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

datango
murry-t hol tudom elérni???

Frankieboy
Sziasztok, szia Bozso.

Ez igy van... Egyetertek Swinderrel (#12112 uzenet).
Nem szegett szabalyt Krisz. Irottat legalabbis.
En nem is bannoltam volna. Nem akarom idezni Swindlert, faradt vagyok de jol mondta.
Iszonyat felb@ssza az ember agyat ha ez tortenik. Murry ezert lepett ki a jatekbol.
A dontes egyeni volt. CoR-t nem kell belekevernem, mert sajna jelenleg kis tarsadalmunkban ugysem az a story lenyege, hogy Zolly nem birja Kriszt a viselkedese blablabla miatt es bannolta, hanem - mint egy ilyen velemenyt mar olvastam is - a CoR klan diktatorikus modszerekkel el a szerveren.
EZ NEM IGAZ.
Azzal egyetertek, hogy a velemenyeket el lehet a forumon mondani, hiszen erre valo e csodas talalmany. (#1 - KEREK., #2 - SZILIKON IMPLANTATUM., #3 - DC., #n - FORUM <#nevetes1>)
Ha valaki nem var beleszolast kulso szemleloktol, az a sajat belso forumaba ir ugyis.
Es TALAN aki kivulrol nezi az esemenyeket, sokkal objektivebb kepet tud alkotni a dolgokrol, mint akit ellenerzesek - esetleg szemelyes ellentetek - futenek.
Ezzel a velemenyalkotassal senkit nem bantanak meg. (magambol indulok ki, engem nem)
Egy biztos. En az ellentetek elsimitasaban tevekenykedtem eleddig.
Ezzel mind a klantarsaim, mind nehany mas cimbi tisztaban volt.
Sajna ugy latom, hogy BEERS baratunk felszolitasat - amivel tokeletesen egyetertek - miszerint inkabb jatsszunk, nehanyan nem tekintik olyan fontosnak mint a flame-et.
En azert megmaradnek abban a jatek dologban es a tovabbiakban nem nagyon szeretnek belefolyni az ilyenekbe.

Summazva: Krisz jatekat ebben az esetben demoralizalonak gondolom, (mivel erre egy admin is figyelmeztette, de a konnyu frag csabito volt) ennek ellenere nem bantottam volna.
Fontos: nem voltam ott, az egesz storyt olvastam es telefonon halottam! Ezert nyilatkozom finoman.
Murry eljarasat megertem. Fontosnak tartja a ket klan kapcsolatanak megorzeset, hiszen a beke eleg lassan es soka allt helyre.
Zolly dontesevel nem tudok mit kezdeni, O hozta az O kompetenciaja, attol fuggetlen, hogy nem igy dontottem volna. Ha nem hajlando elviselni VALAKI jatekat (nem gondolom, hogy azert, mert BB van a neve elott) akkor nyilvan nem engedi jatszani a szerveren. Megindokolta miert, ezzel a szabalyainkkal nem utkozott.

Nem altalanositok semmilyen esetben es nem tamogatok semmilyen jatekon kivuli csatarozast.

Ez a velemenyem esszeciaja Bozso.

Ha ezeket a sorokat is sertonek talalja valaki, azzal tenyleg nem lehet mit kezdeni.
Szal BEERS igazad van: LECC PLEJ <#email>
(let's play - mielott valakitol flame indul, hogy nem tudom hogyan kell leirni. <#nevetes2><#eplus2>)

Udv: «CoR» Frankie

Ps.: Nem igaz am a kecske dolog. Nem aldozunk kecskeket. Deni viccelt.
<#hehe>
Ritualis emberaldozatokat hozunk.<#worship><#nevetes1> Es tenyleg O a soros... <#nevetes2>

datango
szerintem tegyünk végre pontot a mondat végére és legyen békesség...
ne tépjük fel a sebet mindig... hanem inkabb békesség .)

Én nem kurvaanyáztam senkinek.
Csak megjegyeztem, hogy meglehetõsen tiszteletlen hangnemben nyilatkozol valakirõl, akit nem is ismersz. Ez igen messze van az anyázástól. Szerintem a dologhoz pedig valóban nem sok közöd van, mivel nem voltál ott, és ez itt nem népszavazás a ban jogosságáról.
Véleményed lehet persze, de add meg az alapvetõ tiszteletet a másiknak, akkor is, ha csak 13 éves.

datango
<#hehe><#hehe>

DannyL
Az enyém ebbõl készült. <#vigyor3>

DannyL
lolka <#hehe>, fogadjunk ez az óvodás köpenyed

Me0w

Svindler
Már szólni akartam! <#hehe>

PT-6| Rodat

Svindler
Cicázós meg cowboyos! <#vigyor>

PT-6| Rodat

Me0w
😄 lattam nem maradhatok buta kep nelkul 😊

Beers
Inkább játszatok <#gonosz3>!!!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DannyL
enyém dzsokis <#idiota>

DannyL
Nyau, hádde cicás az avatarod! <#vigyor3>

Me0w
Akkor megint ures lesz 1 hetig a topik :p

DannyL
Szerintem folytassátok ezt máshol, senki se kiváncsi rá!