Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
De egy nap oda ültem elszántan és botok ellen megtanultam.<#eplus2>#eplus2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Maradok a tanknál!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
PT-6| Rodat
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
De igen.
Egy jó joy, vagy eger, es gyakorlas.
Sok sok gyakorlas... <#nevetes1>#nevetes1>
<#eljen>#eljen><#kacsint>#kacsint>
Nincs valami,amivel irányíthatóbbá lehetne tenni??<#wow3>#wow3><#sir>#sir>
A Vietnam-ban ott van hõkövetõs raksi
Van valami célbefogója a rakétavetõnek?Mert állandóan mellélövök a repülõknek!<#szomoru1>#szomoru1>
---
amit gyûlölök basra night , sztalingrad, berlin...
(bocsesz a helyesírási hibákér! 😊
johh legyen neked is neki is meg mindenkinek igaza..
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
"Ne nevezz fiamnak, azt se tudod ki vagyok."
Kisseb vagy mint õ ... tehát a fia lehetnél...
Szurkálódsz... ahelyett hogy a közös nevezõt néznéd...! 😞
(B😎Zozo: én megadom mindenkinek az alapvetõ tiszteletet, és most kérek elnézést ha ez nem így történt volna. Mindössze a fórumban leírtak alapján ez jött le, ami beismerem meg se közelítheti a teljes igazságot. És csak arra próbáltam rávilágítani, hogy viták helyett csak jáccunk. Ennyi <#lookaround>#lookaround>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Vége!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ez igy van... Egyetertek Swinderrel (#12112 uzenet).
Nem szegett szabalyt Krisz. Irottat legalabbis.
En nem is bannoltam volna. Nem akarom idezni Swindlert, faradt vagyok de jol mondta.
Iszonyat felb@ssza az ember agyat ha ez tortenik. Murry ezert lepett ki a jatekbol.
A dontes egyeni volt. CoR-t nem kell belekevernem, mert sajna jelenleg kis tarsadalmunkban ugysem az a story lenyege, hogy Zolly nem birja Kriszt a viselkedese blablabla miatt es bannolta, hanem - mint egy ilyen velemenyt mar olvastam is - a CoR klan diktatorikus modszerekkel el a szerveren.
EZ NEM IGAZ.
Azzal egyetertek, hogy a velemenyeket el lehet a forumon mondani, hiszen erre valo e csodas talalmany. (#1 - KEREK., #2 - SZILIKON IMPLANTATUM., #3 - DC., #n - FORUM <#nevetes1>#nevetes1>)
Ha valaki nem var beleszolast kulso szemleloktol, az a sajat belso forumaba ir ugyis.
Es TALAN aki kivulrol nezi az esemenyeket, sokkal objektivebb kepet tud alkotni a dolgokrol, mint akit ellenerzesek - esetleg szemelyes ellentetek - futenek.
Ezzel a velemenyalkotassal senkit nem bantanak meg. (magambol indulok ki, engem nem)
Egy biztos. En az ellentetek elsimitasaban tevekenykedtem eleddig.
Ezzel mind a klantarsaim, mind nehany mas cimbi tisztaban volt.
Sajna ugy latom, hogy BEERS baratunk felszolitasat - amivel tokeletesen egyetertek - miszerint inkabb jatsszunk, nehanyan nem tekintik olyan fontosnak mint a flame-et.
En azert megmaradnek abban a jatek dologban es a tovabbiakban nem nagyon szeretnek belefolyni az ilyenekbe.
Summazva: Krisz jatekat ebben az esetben demoralizalonak gondolom, (mivel erre egy admin is figyelmeztette, de a konnyu frag csabito volt) ennek ellenere nem bantottam volna.
Fontos: nem voltam ott, az egesz storyt olvastam es telefonon halottam! Ezert nyilatkozom finoman.
Murry eljarasat megertem. Fontosnak tartja a ket klan kapcsolatanak megorzeset, hiszen a beke eleg lassan es soka allt helyre.
Zolly dontesevel nem tudok mit kezdeni, O hozta az O kompetenciaja, attol fuggetlen, hogy nem igy dontottem volna. Ha nem hajlando elviselni VALAKI jatekat (nem gondolom, hogy azert, mert BB van a neve elott) akkor nyilvan nem engedi jatszani a szerveren. Megindokolta miert, ezzel a szabalyainkkal nem utkozott.
Nem altalanositok semmilyen esetben es nem tamogatok semmilyen jatekon kivuli csatarozast.
Ez a velemenyem esszeciaja Bozso.
Ha ezeket a sorokat is sertonek talalja valaki, azzal tenyleg nem lehet mit kezdeni.
Szal BEERS igazad van: LECC PLEJ <#email>#email>
(let's play - mielott valakitol flame indul, hogy nem tudom hogyan kell leirni. <#nevetes2>#nevetes2><#eplus2>#eplus2>)
Udv: «CoR» Frankie
Ps.: Nem igaz am a kecske dolog. Nem aldozunk kecskeket. Deni viccelt.
<#hehe>#hehe>
Ritualis emberaldozatokat hozunk.<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1> Es tenyleg O a soros... <#nevetes2>#nevetes2>
ne tépjük fel a sebet mindig... hanem inkabb békesség .)
Csak megjegyeztem, hogy meglehetõsen tiszteletlen hangnemben nyilatkozol valakirõl, akit nem is ismersz. Ez igen messze van az anyázástól. Szerintem a dologhoz pedig valóban nem sok közöd van, mivel nem voltál ott, és ez itt nem népszavazás a ban jogosságáról.
Véleményed lehet persze, de add meg az alapvetõ tiszteletet a másiknak, akkor is, ha csak 13 éves.
Together we'll fly someday...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!