17064
-
#13182 EGY KERES A MAGYAR KLANOKHOZ!
aKI ELOTTUNK ALL A CB LADDERBEN, HIVJA KI OKET.
(KIKAP ES O IS VISSZAESIK MOGENK...
De komolyan. Sajnalom, hogy nem lehet megovni a meccset, es hogy nem volt BIRO.
Mindenki kapott mar ki. Fel lehet dolgozni. De ilyen pofatlanul jatszani, es a szova tett egyertelmu csalasra annyit valaszolni vigyorogva, hogy BUG...
Menjenek a jo dan edesanyjukba.
Ne fogadjatok el a kihivasukat... -
#13181 De a csúcs az volt, hogy Lost Villán szinte nemis láttam ellenséget soha szemből. Bakker mindig a hátamba tudtak kerülni, és onnan szedtek le.
Az ideg megöl.... -
HU.man butcher #13180 Érdekesek voltak az biztos
Bradly-vel orrpáncél alatt lévő részre lőttem a T-72-re miközbenn felettem állt(kilógott az a rész amire lőttem) 2 rakétával és közben folyamatosan lőttem az ágyúval, ez semmi neki kiszed és füstölés nélkül továbbgurul! Na ettől leszakadt a pofám -
#13179 Hihetetlen. ez a LOTS klán 2x druvább volt mint a HFD. Azt hittem nem lehet a HFD-d túlszárnyalni csalásban. Ezeknek sikerült.
-
#13178 Ne mondd... Most megyek fel mert elegem lett.
Mindenkinek: 1-est javasoltunk nekik, mert ekkora tetu bandat meg nem lattam.
(folyamatosan lojuk a helit, eltalalom gunnerkent folyamatosan, osszeutkozunk frontalisan, mi meghalunk, o FUSTOLES NELKUL ELREPUL...)
Tank ALATTUNK PONT, nem is lottunk re csak a helire... Erre fuggolegesen felfele leszed...
Ez csak egy ket pelda volt, de volt SOK ilyen... ezt nekik... NAGYON ZABOS VAGYOK RAJUK.
Melyhez kivanok hasonlo jokat...
Byez -
TS Zolly #13177 Aszongyátok a HFD RX egy csiter klán?! Akikkel ma waroztunk, na azok náluk is csiterebb! [LOTS] Dán klán. -
#13176 Ez már beteges egy kissé nem? -
HU.man butcher #13175 Szerintem nem kell új map, csak a jól bevált mappokat kell felturbózni! -
#13174 új mappok ! rulez ! -
#13173 Nem rossz ! -
TS Zolly #13172 A kínaiak világhódító hadjáratba kezdenek, és szépen lassan eljutnak a
Székelyföldig.
Felsorakozik a két hadsereg egymással szemben, majd a kínai vezér
megbeszélésre hívja a székely vezért, Áront.
- Nem félsz? kérdi a kínai.
- Há' mér' félnék? kérdi hetykén Áron.
- Azért, - válaszol a kínai, mert mi 200 millióan vagyunk, ti meg csak
40 ezren.
Elkerekedett Áron szeme, feltolta a kucsmáját, megvakarta a fejét, majd
hátrafordult a hadaihoz:
- Emberek! Hova a f...-omba fogunk eltemetni 200 millió kínait? -
HU.man butcher #13171 Ez jó ötlet
Ha kivitelezhető akkor tényleg csináld meg -
#13170 Mondjuk csak a reszemre egy olyan M-16/AK47-et, aminek a granatvetoje kis atom/hidrogenbombat lo ki. Nem negyot, par szaz Megatonnasat...
Tolteni persze ugyanugy lehetne akarhol a pack-oknal...
Na ezt csinald meg nekem...
-
TS Zolly #13169 Jajmán hát! Csak most találtam ki. Még meg is kell beszélni a többiekkel. Ha ok, akkor regelünk valamilyen gyorsabb tárhelyet. -
#13168 Rakjátok fel magyar szerverre azokat a pályákat, amiket be akartok rakni, különben pályaváltáskor max 1-2 Cor-os marad bent. -
TS Zolly #13167 Ja. Regelős, de eszméletlen sok pálya van. És ha nem jó a balance, akkor a jobbakat Murry átirja. Első már kész, 3 vagy 4 pálya van bent, most egy 38 megás pályát töltök, aminek a cime: Ut Bashraig. -
#13166 Fileshack regelős, nem?
Murry pályái már csak ázért is jók, mert nem kell letölteni hozzá semmit. Meg tőlem a pályák maradhatnak, csak az elrendezés változzon. Sajnos a legtöbb custom pálya nem valami jól sikerült mind balance, mint élvezhetőség szempontjából. -
TS Zolly #13165 Itt viszont több. Csak az emberek vegyék a fáradságot hogy leszedjék. -
TS Zolly #13164 Kezdetnek itt van egy pályacsomag. -
TS Zolly #13163 Össze kellen szedni pár costum mappot nem? -
HU.man butcher #13162 Murry, ez jól mutat -
#13161 Én örülök, ha Murry ráér, már nagyon unalmasak a stock pályák
Gazala-ra is kitalálhatnál valamit. -
#13160 Ja most de. volt egy kis szabad időm, viszont 5 perc múlva sajna indulóba veszem magam. -
#13159 Murry te nagyon ráérsz:D -
#13158 A végeredmény:
-
#13157 Sikerült. Műkxik az URAL / Heli a szerveren. :)
-
#13156 Kár, lehetett volna bombázni, bár Goro rájött, hogy iraki bázist anélkül is lehet
És végre rájöttem, mit csinál a tartálykocsi
Tigris jó poén, csak sajna használhatatlan, a SCUD is gyorsabb nála. Ja és Desert Shielden nincs turbo a LADA-kban. -
#13155 Ja a NEM az Cobrának ment. Nem fér bele. -
#13154 Nem. De ha már a fej törésnél járunk... Tegnap ugye poénból csináltam egy Tigirs-t el alán a titkos reptér mellé, és targoncákat, hogy lehessen velük rodeózni. Csak sajna a targoncának csak a hátsó kerekei kormányozhatóak, ezért nagy sebességnél kipördül. Szóval az nem jött be. Viszont azon töröm a fejem, hogy csinálok olyan URAL teherautót, aminek a platójára egy kis heli spawnol, amivel persze fel lehet szállni, és persze az URAL tud rohangálni a hátán a kis helivel.
Na ez most nálam az aktuális SSM project... :)
-
#13153 Min töröd a fejed -
#13152 AC-130-ba befér a a LADA? -
TS Zolly #13151 Nem nő fű??? Na füvezni azt már NEM!!!!!! Sör, bor, pálinka még ok. Talán még egy kis viszkicske. Fü nem!
Hidromasszázs kád power!
Szolok az illetőknek majd, de elötte nap tudjam.
Ajka? Asszony kinyir. Vagy pont azt akarod?! -
#13150 Akkor lesz csak tali ha megyek...
Kulonben a fu sem no feletek...
De ne aggodj. Kb. ket het es eletet viszek kis varosotokba.
De akkor ujra ott szallok meg a masszazskadas szobaban.
Es elmegyunk ajkara a kollegamhoz egyet "meetingelni" a krimojaba.
Inkabb gyertek fel a Hungarotherm-re jol a jovo heten.
En is ott leszek. (<-csabero mindenki szamara ) -
#13149 Nem lebecoltam el...
Korrektul pialtunk a spannokkal, es megbeszeltuk a kora nyari buvarkodast, aztan meg az asszonyok kiengeszteleset.
Csutortokon OTT VAGYOK!!!
Azt hiszem Murryke, nekem is fel kell vennem melletted a logot...
-
#13148 Elmarad, mert nem muxik a "NÓCSZERVER"
-
#13147 Köcce szépen.Majdmeglátjuk mire leszünk képesek.Nem vagyok valami optimista ebben a kérdésben,de legalább lesz egy kis és ez a lényeg. -
TS Zolly #13146 Még egy Magyar klán a CB-én!!!!!!!!!!!!
Hajrá Dokik!!!! -
TS Zolly #13145 Hát tod, kinek a pap, kinek a papné. -
#13144 Gratula! -
#13143 Sztem meg teljesen korrekt kis szerkezet lett...