Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
hát, én pl ha közel van az enemy fõ bázisa beszoktam menni lopni valami járgányt és természetesen nem lövök ki senkit de ha lõnek , akkor nem hagyom magam <#vigyor2>..
---

"Esetleg akkor kerül ki ember a szerverrõl bün elkövetése nélkül, amikor tele a szerver, és egy CoR-os akar felmenni. De ekkor megnézzük elösször is a külföldieket, nagy pingüeket, minusz szkorban lévõket. "

Azért ez is "klándiktatúra" nem? most akkor tartsatok fennt helyet adminoknak... mert kellemetlen nézni mikor ha kûlföldi ha nem és csak ugy repûl az ember , hogy bejöhessen egy CoR-os ...
<#pardon1>

Svindler
De hozzád van mert egy kis kecseg tapló vagy! És már szinte mindenkit idegesítesz a faszságaiddal! <#mf1>

Rájöttem, hogy neked nem Krisszel van bajod hanem a BB-vel! Ez nagyon emlékeztet egy régebbi szituációra! Kecseg kis talpnyaló élõsködõ vagy, aki kapott egy kis hatalmat és nem tudja azt rendesen kezelni! <#mf3>

PT-6| Rodat

TS Zolly
Bozsot idézném:
,,..én nem szóltam hozzád, és kérlek ezt te se tedd.,,

Semmi közöd az ügyhöz, semmi közöd a CoR-hoz.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

datango
nemtudom hogy most õ az vagy nem... (nem is érdekel 😊 )

TS Zolly
"klándiktatúra"??????? Ha engedünk a tisztességtelen játéknak az a gond. Ha tiltjuk, és egy idõ után keményen fellépünk ellene akkor meg azért sir a szátok. Egyszer és mindenkorra vegyétek tudomásul! CoR szerveren tilos a basecamp. Ha ennek az alapvetõ szab-nak eleget tudtok tenni, akkor a játékos bc maitt nem is lesz kirúgva. Másik dolog ami miatt szanáljuk az embereket a trágár beirások. Sem én, és gondolom sok más embernek szúrja a szemét az ilyen személyeskedõ beirások. Gémelni megyek fel, nem q anyázást olvasni. Banned worlds most már egy ilyen irásért is kiteszi az embert. Eddig kétszer figyelmeztetett. Miért oly nehéz azt felfogni, hogy egy tisztességes szervert akarunk üzemeltetni, ahol a játékosok a harcal, és nem egymás fikázásával vannak elfoglalva. No meg ahol nincs bc.

Esetleg akkor kerül ki ember a szerverrõl bün elkövetése nélkül, amikor tele a szerver, és egy CoR-os akar felmenni. De ekkor megnézzük elösször is a külföldieket, nagy pingüeket, minusz szkorban lévõket.

Ez a klándiktatúra.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Svindler
Zolly te annyira szánalmas vagy, hogy az már szinte röhej! Kíváncsi vagyok a klántásaid megmondják-e azt amit nekem is elmondanak rólad?! Kicsit tele van már veled a f...k! Aszongyák kezdesz olyan N...ás lenni! Keresned kellett valami indokot amiért kirakhattad Kriszt! Nekem sem mindíg kerek amit csinál dehát ez van! BB szerveren kívûl más magyar szerveren nem láttam még bc-ni pedig elég sokat toljuk együt!

"Drága Krisz bavátunk bc-zet, igaz a kirugása elött percekkel." Percekkel??? Akkor mi a bizonyíték??? Láttad? Vagy éppen fentvoltál csak még megrágtad 5 percen keresztül azt, hogy adj neki egy bant?

Murry piszok kis szemétség amit csinált Krisz azt elismerem <#hehe>, de semmi szabályba ütközõ nem volt abban , hogy várta a fõbázisról kilövõket! Okos dolog csak idegesítõ!

Gore44, Frenki, Murry!!! Csináljatok rendet! <#violent>

uff

PT-6| Rodat

Deniboj
Igen, még! Többet, gyerünk!
Sõt, nálunk a tagdíj mellett havi egy kecskét be kell adni, amit közös rituálé keretén belül feláldozunk. Ebben a hónapban én vagyok a soros.

TS Zolly
Háááááát! lehet ne ö tényleg, ám az irása amit korábban irt, az olyan VK-s. Különben is. Multkor láttam sx|HRS névvel gémelni. Néha még a nagyhírû játékos nevét is felveszi a beljan vagy kicsoda. Régebben =RX= ben nyomta.

BurnBaby
atw megy nálam, át is pakoltam a bfhelp, mert x3 végleg lehalt, csak bsznak értesíteni a loosereket... amint a try.hu-t átirányítják az új címre (persze ezt sem tudom én...) lesz faq. szal kitartás 😊))

www.battlefield.hu

datango
mostanában én is hallom , hogy a COR serveren "klándiktatúra" folyik... 😞

datango
félreértés történt vezérkutya nevét lopja valaki...!
Fórum

..én nem szóltam hozzád, és kérlek ezt te se tedd. Ha érvelni akarsz akkor tedd meg Murry-nél vagy Morfinál.
bozso
ps: aki meg cigányozik, buzizik annak intézek egy letelepedési engedélyt a Jeruzsálembe a rokonaihoz.<#fogmosas>
TS Zolly
Na aggodj, az atw sem müxik most. Oldal megy, de nem tok feltõlteni rá.

BurnBaby
hát sajnos nem mûxik az x3 ftpje és képtelen vagyok felimádkozni az oldalt... szal remélem egyszer csak hirtelen ott lesz... qrvabugosvackok 😊 további jó flémet nektek

www.battlefield.hu

TS Zolly
Na ez a vicc!!! Ha látnád a bann listát, akkor észre vennéd, hogy jelen pillanatban 4 azaz négy ember van ott, mind bc-ért. És nem azért mert engem vagy egy CoR-ost lelöttek. Mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek, akik a szerverünkre fellépnek. Amiért mulkor lecsitereztem Kriszt, és bocsánatot kértem tõle, mert nem tudtam bebizónyítani, az nem jelenti az, hogy immunins lett a Zolly-tól, és bármit csinálhat a szerverünkön. Most olyan érzésem van ebbõl az ügybõl, mint a q nagy életbe, miszerint a romák bármit megtehetnek ebben az országban, a rendes emberek meg nem szólhatnak semmit, mert egybõl fajgyülölettel vádolják. Jó Krisz nem csiter. De viszont basecamp miatt hadd mi döntsük el, hogy milyen büntetés von maga után. LBani is volt már bannolva bc miatt még anno a szerverrõl, de ez már rég volt. Meow saját magát szokta kirugatni a csunya csetért. És??? Ök mivel másabb játékosok mint Krisz???
Egyébként egy kis CoR történelem kedves Bozso. Igaz nem voltam jelen az adott esetnél, de viszont nagy flém kerekedett belölle. Naszóva: Asszem december elején volt az eset, mikor pár CoR-os fent volt a szervereteken este gémelni. Tom a ti szervereteken akkor még szabad volt a bc. Krisz ezt be is tartotta, és sokan ezért elkezdtek irkálni. Magyarán ment a bc tõle ezerrel. Frankie is belecsöppent valamejst, de csak védte a kis campert. Végén még õ lett bannolva, és Töci, meg még valaki, asszem LBandi de ebben nem vagyok biztos. Semmi kedvem visszakeresni itt az irásokat. Akkor a fiatal kora miatt érveltetek. Most meg, hogy már nagyfiu, már megérti a jó szót is. 13 évesen szerintem már tud olvasni. Ha tud, akkor talán értelmezni is tudja a szereren néha feltünõ, és feltûnõ helyen lévõ szürke irást ami imigyen szól: basecamp=bann.

Témával kapcsolatban, sem fórumon, sem TS-en nem vagyok hajlandó foglalkozni. Irhattok bármit, nem fogom felvenni a kesztyüt, nem fogok válaszólni. Kriszt én bannoltam, csak én szedhetem le róla, más közülünk nem. De nem szakad meg a szívem Krisz miatt, hisz jó, ügyes, és még fejlõdõ képes játékos talál magának külhoni szervereket, ahol ugyanojan kaliberü játékosokat talál mint ö maga. Legalább a mi szerverünkön a sok hüje láma, akik nem olyan jók mint Krisz, nyugodtan tudnak harcolni.

ui: bann oka a basecamp.

Me0w
Igazabol miota talalkoztam Krisz-el a talin, nem tudok ra igazan haragudni 😊 Szerintem ezeket a problemakat meg lehetne oldani, es a bant olyan kulfoldieknek tartogatni, akik tenyleg a total faszsagukkal teszik tonre a jatekot. Ha mar nagyon idegesit a dolog, 5-10 perces kick boven eleg lenne. De Te vagy az admin...

Together we'll fly someday...

Szoktad te visszaolvasni amit beirsz?
nem gyenge....<#circling>
Kedves Murry!
Ha elmondod Krisznek hogy rá nem azok a szabályok vonatkoznak mint másra pl: tilos lelõnie COR-ost illetve nem mahet a fõbázis közelébe mert Zolly bannolja, akkor 13 éves létére fel fogja ezt fogni. Ha jól értem a szavaid akkor a szabályok szerint játszott csak kicsit idegesítõ volt. Én nagyon sajnálom hogy ennyire nem birkoztok meg a problémával és csak azért kirúgtok valakit mert jól játszik.
bozso
Azért kicsit viszafoghatnád magad mert ilyen hangnembe max otthon beszélj ne egy public forumon(ha nektek otthon ez a szokás).
Amugy meg el kell fogadni ha bann jár a bc.ért akkor nem kell csinálni enyi..... (a CORon énis viszafogom magam inkább <#idiota>)

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Murry
Tegnap Bocage day 2-n ( BB ) Krisz amerikai volt és apache ban ült. Beléptem a szerverre, és amint megszülettem az iraki bázison rögtön meghaltam valakitõl. Szépen elköszöntem tõle, és bannoltam. Megint megszületek erre egy löveggel kapnak szét kb 2 mp múlva majdnem ugyanott, ettõl az „embertõl” is elköszöntem, õt is bannoltam.
Ekkor vettem észre Krisz-t amint kilõtt két embert közvetlenül a bázis mellett. Szóltam neki, hogy ezt ne tegye. Erre berepül a bázis mellé 20 m-re majd megvárja amíg rálõnek, és mivel a szabály megengedi, hogy aki kilõ a bázisról az lelõhetõ, ezért rögtön kilõtte a légvédelmi ütegbõl az ember, és a tankot. Ugye arról már nem tehet, hogy a tank mellett állt 1 ember, akik pont akkor született meg. Õ csak magát védte. Ezután ismételten figyelmeztettem, mire õ ártatlan arccal közölte velem, hogy miért? Õ nem basecampel. Ezután már odafigyelt és közvetlenül a fõbázisra nem lõtt, de folyamatosan a fõbázis közvetlen közelében repkedett, és így állandóan volt mire jogosan visszalõnie. Például õ úgy gondolta, hogy aki az iraki bázison a shilka spawn helyétõl már 10 méterre van az már nincs a bázison tehát, arra már jogosan lõhet. Ezt rendszeresen meg is tette. Engem nem érdekel, hogy Krisz jó játékos vagy sem, de az igenis érdekel, hogy a szerveren mindenki jó hangulatban tudjon játszani. Hiába nem szegi meg közvetlenül a szabályokat, ha a játékával másik 12 ember szórakozását teszi tönkre. Szóval Krisz a szánalmas és nem Zolly, és csak az óriási szívemnek köszönhette tegnap, hogy nem bannoltam ki a szerverrõl.
Nem akartam megint flémet azon, hogy most basecampelt vagy sem. Inkább percenként rászóltam.
Folyamatosan az lebegett a szemem elõtt, hogy a két klán kapcsolatának nem tenne jót ha bannolnám. Ezért mivel már alig bírtam visszafogni magamat, inkább kiléptem a szerverrõl, és elmentem a kutyámmal játszani.
De látom tök mind1, szóval már leszarom. Egy emberként kiálltok mellette, de fel sem merül bennetek, hogy esetleg tényleg jogos a ban. Én nem bántottam õt, de ha Zolly rajta tartja a ban-t nem érdekel, ha leveszi már az
se. <#schmoll2>

TS Zolly
Bocsi! El b@sztam az elöbba másolást. Imigyen lön:

<20:49:59> Guest1 moved by «CoR» Töci to channel «CoR» Terem
<20:50:02> «CoR» Töci grants Guest1 Voice rights
<20:50:42> Guest1 moved by «CoR» Töci to channel -=11-én ClanBase WAR=-
<20:50:49> Guest1 quit

Szánalmas vagy!

Felénk ne gyere többé...
Vicc ez az egész !

TS Zolly
Morfi!

Köszönöm szépen az elismerõ jelzõket, de a dolog lényege most kivételesen más. Drága Krisz bavátunk bc-zet, igaz a kirugása elött percekkel. Mikor mesélték, hogy tegnap ugyanezt tette Bocage pályán, akkor döntöttem a kirugás helyett bann mellett. Tehát a bann oka a basecamp ami nálunk szigoruan tilos, ráadásul néha szürkén meg is jelenik az irás, hogy basecamp=bann. A TS-rõl nem rugtam ki hisz : ,<20:50:42> Guest1 moved by «CoR» Töci to channel -=11-én ClanBase WAR=-
<20:50:49> Guest1 quit, az idõ rövidsége miatt nem is állhatott rendelkezésemre.Ts-rõl bemásolt szövegbõl kiderül, hogy önként és dalolva távozott. De nem állt szándékomban egyébként kirugni. Ugyhogy asszem az igazság ideát van kivételesen.

Itt a fórumon pár irással lejebb nézd meg Mesor irását- nem téveszthetõ össze azzal a Messorral- aki a bannolása után beismerte a hibáját, és mikor olvastam, szóltam annak aki bannolta, és egybõl levette róla. Tudod csak kérni kell, megbánni a bûnöket, és nem pedig tagadni azt ami megtörtént.

Különben is. Krisz annyira jó és tehetséges játékos, ráadásul még fejlõdõ képes is, talál magának olyan szervert ahol hasonló képességü játékosokat talál.

Krisz bannja ezekután végleges. De mégegyszer leírom: Basecamp miatt, és nem azért mert jobb nálam.

Bozso aláírásnak az elõbbiekhez...
CoR Zolly!

A faszom tele van veled! Döntsd már el,hogy mi a faszt akarsz...megint banoltad Kriszt pedíg a múltkor elnézést kértél nyilvánosan...de most a TS-etekrõl is! Milyen csávó vagy te vazzeg? Nem bírod ha lelõ valaki? Ennyire köcsög vagy bazdmeg? A többiek hogy bírnak téged elviselni???
Jelen pillanatban a mi szerverünkön játszik Deniboj meg Willow,akikkel nagyon jó a kapcsolatunk...Miért kell neked faszoskodni???
Murry! Rúgjátok már ki a picsába,vagy vegyétek el az admin jogát vazzeg,mert unalmas...
BurnBaby
kúl thx 😊 majd lesz belõlük vmi este 😊

www.battlefield.hu

mesor
Ok elismerem ezek tényleg jobbak lettek!
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TS Zolly

BurnBaby
jééé nyau érti!
😊

www.battlefield.hu

óóóóóóóyeeeeeee
7végén gyertek sokan játszani

Me0w

Together we'll fly someday...

BurnBaby
mindegy akkor majd egyszer ha sok idõm lesz megrajzolom én. szal követni kéne az oldal és a képek logikáját. ez a megoldás nem teszi 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
azt szeretném amelyiken nem nyomod össze a sisakot ,)

www.battlefield.hu

mesor
Tessék választhatsz hogy melyiket szeretnéd:

Beers
Gondolom ezt ide szánta az sg-re!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
wow magyar fh szerver <#worship>
thx bb clan, remélem hosszan tartó lesz 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Frankieboy
falaki=valaki+helyesirasi hiba

Frankieboy
Hello Mindenki.
Ma este Dark Angel ellen gameltunk Murryvel.
ISZONYU KORREKT modon viselkedett, le a kalappal. <#eljen>
EZT is meg kell emliteni, nem csak ha falaki <#lama>
KOSZ A GAME-t Dark Angel...

Murry
DarkAngel le a kalappal elötted. <#worship>

Eszméletlen korrekt és lovagias ember vagy. Igazi modern kori hõs.

BurnBaby
az rendben. de nekem egy 160x160px kéne ide a sorba

www.battlefield.hu

Beers
Nem rossz!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
Csak sikerült <#vigyor3>

mesor

mesor
Ehhez a Képhez mit szólsz, szóltok?

Svindler
Csak rakd fel oszt meglátod! Szerintem menni fog!

PT-6| Rodat

KurtVampire
és ha most felteszem az 1.61et akkor menni fog? vagy elõrrõl ujra az egész?

Halottvagy [eR] Arijuen

BurnBaby
még egy kérésem van. vki csináljon nekem pls egy dc-s képet a bfhelp.try.hu-ra mivel az én grafikai mûveltségem kimerül a paintnél 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
nem 😊
a .7 meg a final 1.6-ra van. ill. mostmár 1.61 😊

www.battlefield.hu

A SZENT
és mindent feltettél a megadott sorrendben?