Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Hehe! De megmondja! <#taps>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

geri15
Megyek majd 😄
I'm on my way <#circling>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
Azér kérdezek mert így logikusabb 😄 és az ASE nemmondja meg nekem hogy pl BurnBaby meg a SG fórumos arczok mejik szerverek nyomják <#nevetes2><#nevetes2>

geri15
Köszi szépen! Bocs hogy eddig nem válaszoltam, csak most értem haza...
Szal thx <#vigyor3>

ui: aza bizonyos Krisz meghúzhatja magát mer a segge alá fogok pörkölni <#gun><#violent>

BurnBaby
jah má megy a bfhelp, rajta a dc is

www.battlefield.hu

TerranceG
<#nevetes1>

Igyunk sört jól!

DropTable
Miért vannak nemjó szerverek is ? <#wave><#nevetes1>

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Murry
Ja meg szombaton gyere a Fragvadászatra, ami 16h - 20h ig lesz a CoR on.

A SZENT
tehát odamenj ahol éppen vannak, leginkább estefele

A SZENT
meg a melyek a legjobb magyar szerverek is jó, ez nem csé nincs 1000 magyar szerver csak kb 5

BurnBaby
nos ha majd ha használod bfhez is (vajon miért nem, ha cod meg cs megy?!), nem merül fel ilyen kérdés 😊 elég jól látható lesz melyik szerveren vannak, annak mi az ipje, stb, ugye. na de neked magyarázzam, aki ismeri az ase-t? persze kérdezni könnyebb, csak lassabban jutsz információhoz 😊

www.battlefield.hu

TS Zolly
CoR 195.70.38.91:14568

GSdc 195.38.96.78:14567

Papa 84.21.4.43:14567

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Még nem találkoztál Krisszel...<#hehe>

geri15
Egyébként valszeg félreértetteket: szervereket én is tudnék kereseni, csak azzal wan a gond, hogy nem tudom hogy melyik a jó, és melyik nem, váx..?
Szal mind1, majd betévedek valahova, tökmind1 úgyis én leszek a listaelsõ <#vigyor5><#vigyor5>

geri15
Nemondd! Komolyan?? 😄

TS Zolly
Ugyan ugy müxik az ASE Battlefieldben, mint ahogy a CoD vagy Cs-ben.

geri15
Használom, csak nem a Battlefieldhez... CoD és CSS-ben használtam eddig az ASE-t.

Svindler/FRX.Rodat: Köszi szépen!

Svindler
Hungarian No.1 DC Final Server : 195.38.96.78:14568

PT-6| Rodat

BurnBaby
nem egetrengetõ, csak fura, miután aszondod használod az aset 😊)

www.battlefield.hu

leslieboy
És mégis mozog a föld!Azaz az ég!!<#vigyor2>
Bocsi,de ezt nem lehetett kihagyni!<#vigyor1>
Persze csak vicc volt!!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

geri15
Kösz megint <#idiota>
Kaphatok egy-két épkézláb IP címet? Persze csak ha nem egetrengetõ kérés 😄DD

Frankieboy
Ja «CoR» Frankie... <#nyes>

Frankieboy
Akkor meg mar fel is soroltad a jokat... <#hehe><#nyes>
<#awink>

geri15
Ismerem és használom is. Nem azt kérdeztem hogy mivel lehet szervert keresni <#idiota>
ASE-bõl nem fogom megtudni mik a JÓ szerverek. Azoknak az IP-it kérdem, amiken pl ti is játszotok. 😊
Elõre-is-kösz

Cobra.
Használj ASE-t

Hide and fear, Cobra Commander is here !

geri15
Üdv arcok!
Pár jó magyar szerver IP-jét meg tudnátok adni? Ilyenek hogy CoR, U42, stb stb klánszerverek (bocsi azoktól akiket kihagytam, még nem vágom a honi viszonyokat <#vigyor3>), és még minden ami jó jöhet! 😊
Thx elõre is

Jaja<#wink>
-<<ßųþçħêø>>-

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Murry
Ha már itt vagyok leírom azt is, hogy fejlesztettem a http://murry.srv.hu/ -n most már a fõoldalon mutatja, hogy melyik TS-en hány user van fenn. Így nem kell feleslegesen ki be lépkedni sehova. <#vigyor2>

Murry
Ja és a mapok kötelezõen : LV no para és El ala 2 az elsõ héten mind a 16 klánnak.

Murry
Megvan a 16 közé jutott klánok csoport beosztása.

CoR - KoD
sFB - cc42

Szóval szar van.
Ha mind a két magyar klán tovább jut akkor sajna magyar - magyar mecs lesz a 8 közé jutásért.

DannyL
<#vigyor2>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Me0w
Nem irtam hogy kurva ugyes vagy, azt irtam ,hogy ugyes vagy b+

Together we'll fly someday...

datango
hm.. nem hangzik rosszul ... <#wow1>

Frankieboy
Tisztelt "DC tarsadalom", hello Holgyek, Urak.

Csapattarsaimmal a jatek feldobasara - a Desert Combat magyar kupa utani kisse ellaposodasa ellen - egy eleg jonak tuno kezdemenyezesunk van.
Szeretnenk, ha a jo jatekosok tovabbra is elismerest kapnanak.
Mivel a frag vadaszat soxor nem rossz, tehat:
A szerverunkon MINDEN SZOMBATON 16 - 20h-ig spec game.
Tikettek fullra felhuzva, idolimit nelkul. Porgetni csak gyilkolassal lehet...
Az elso palya egy altalanos, (Desert Shield, El ALamein, stb), majd ket ora utan egy
assault palya (Berlin, Lost Village, Stalingrad stb).
Ket egymast koveto hetvegen nem lehet ugyanaz a ket palya.
A resztvevok csak MAGYAR versenyzok, jelszoval zart szerver, "bf42hu" jelszoval.

Tehat elso alkalommal:
ELoszor El Alamein, majd Lost Village.

A negyedik ora vegen vege a pontvadaszatnak.
A vegen a harom legeredmenyesebb jatekos nevet kozzetesszuk minden forumon.
Emiatt fontos: Minden jatekos a sajat nevevel lepjen fel!
Nem hiszem, hogy alnevek hasznalata barmi miatt szukseges lenne.

Ami nagyon fontos:
Szigoru CB-s szabalyok szerint megy a game, (mint eddig a szerverunkon tehat)
NO BASECAMP, BASERAPE, TEAM KILL...
Illetve az SG-n MeOw- is leirta, nem plagizalni akarunk, de egyetertunk (es bocs MeOw, de ha jol megfogalmaztad, minek atirni...):
- Ha belepsz a szerverre ne abba a csapatba allj be ahol 4-el tobben vannak es vezetnek 50 tickettel. (Neved ne "player" legyen...)
- Probalj meg a jarmuveknek megfelelo kaszttal kelni, abramsot/T72-t es bradleyt/bmp-t nem szokas assaulttal, sniperrel elvinni.
- A tank es bmp NEM taxi! Setalj vagy keress mas jarmuvet, ne ezeket vidd el, hogy hamarabb odaerj a repulodhoz/helidhez!
- Ha lehet a frissen szerzett repulogep/heli tudasodat ne masok rovasara gyakorold, arra ott a single play...
- Ne csiterezz le altalaban olyanokat akik 2 eve evvel a szutyokkal jatszanak te pedig 2 hete...
- Ha egy ures jarmuvet latsz, amit epp szerelnek, beszallhatsz addig mig szerelik, de utana add vissza a gazdajanak!
- Ha howitzerbe (tuzerseg) szeretnel ulni, nezd meg nincs-e valaki a lovesz pozicioban. Lehetoleg ne vezesd el alola.

Azert, mert egyedi a palya a szabalyokat be kell tartani.
A szabalyok megszegese illetve be nem tartasa, buntetest von maga utan. (Figyelmeztetes utan: Kick illetve BAN)

Szoval hat remelhetoleg mindenkinek tetszeni fog a kezdemenyezes,
mindenkit varunk szeretettel.

Jo Hentelest, jo jatekot kivan Nektek a:
«CoR» Clan

joebacsi
...
- ha valaki véletlenül elüt a platós kocsival, és nemgyõz elég sry-t nyögni, akkor nem a "kurva ügyes vagy b+" a legjobb reakció rá 😛
...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

datango
- Ha tudod hogy te a piros csapatba vagy akkor a kék nevûket lõdd és ne a pirosakat , ha forditva akkor természetesen fordítva ! 😊
-Ha valaki rádión keresztül segítséget kér , akkor kéne neki segíteni !
....

Me0w
Egyszer mar le kene irni az ujaknak par ilyen kis szabalyt. Pl.:

- Ha belepsz a szerverre ne abba a csapatba allj be ahol 4-el tobben vannak es vezetnek 50 tickettel.
- Probalj meg a jarmuveknek megfelelo kaszttal kelni, abramsot/T72-t es bradleyt/bmp-t nem szokas assaulttal, sniperrel elvinni.
- A tank es bmp NEM taxi! Setalj vagy keress mas jarmuvet, ne ezeket vidd el, hogy hamarabb odaerj a repulodhoz/helidhez!
- Ha lehet a frissen szerzett repulogep/heli tudasodat ne masok rovasara gyakorold.
- Ne csiterezz le altalaban olyanokat akik 2 eve evvel a szarral jatszanak te pedig 2 hete (ugye HDA-s arcok? ;p)
- Ha egy ures jarmuvet latsz, amit epp szerelnek, beszallhatsz addig mig szerelik, de utana add vissza a gazdajanak!
- Ha howitzerbe (tuzerseg) szeretnel ulni, nezd meg nincs-e valaki a lovesz pozicioban. Lehetoleg ne vezesd el alola.

Kb ennyi, majd masok kiegeszitik, de ha ennyit mindenki betartana mar sokkal jobb lenne a jatek...

Svindler
Na ezt valszeg azért nem láttam mert kiléptem asztalra, nehogy mégegyszer elnézzem a számot!Egyébként mint mondtam én is 6x nyomtam, ogy negatív! Na mind1,ilyet ne nagyon csinálj többet plz! Peace <#eljen>

PT-6| Rodat

KurtVampire
utánna megpróbáltam vissza letenni a gépet ha nem vetted volna észre, csak elbasztam és utánna be is írtam neked h bocs! Bocs! Bocs!

Halottvagy [eR] Arijuen

datango
áhh nekem csak az rpg-s a jó , csak azt szeretem ! .) még assault mapon is... neha lelovok egyet vagy kettõõt .)

Svindler
Ember vannak alapvetõ ugymond iratlan szabályok! Ha valaki leszál pl. egy helivel azért, hogy azt megjavítsa,akkor ne legyél már akkora bunkó, hogy elviszed a javított helit!!! KB 6x szóltam, hogy szálj ki de le se sza..tad! Ami meg fõleg felbosszantott, hogy a hülyeséged miatt véletlenül, helyetted szegény (B😎Apa-t rugtam ki /sorry Apa még1x/. Szal ha nem tudsz kulturáltan játszani akkor sokk jóra ne számíts sehol sem!

PT-6| Rodat

Svindler
Délelött valószínüleg nem volt fent 1 admin sem! Ha lett volna hidd el ki lett volna rakva a BC-s, BR-es!<#pias>

PT-6| Rodat

DropTable
De nem sikerül! 😞 Délelõtt akkor BC és BR volt hogy otthagytam. Dühömben fotóztam párat, de a fene ottegye inkább...<#nezze>

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Svindler
BB szerver 2 napja Hungarian No.1' DC Final Server néven fut, ahol a BB clánon kívül más is próbál normális játékot biztosítani a szerveren!

PT-6| Rodat

KurtVampire
Sziasztok jo már a BB szerver?

Halottvagy [eR] Arijuen

mesor
Az a baj ha magasra megyek akkor 80% hogy jön egy frx-es és leszed egy vadászgéppel.<#buck>
Egyébként nem nyomom olyan profin még, de azért elég jól megy már.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Svindler
1 óra kb oszt megyek! 😊

PT-6| Rodat

Me0w
Ventrilo papa ;p

Svindler
1 nap alatt??? <#guluszem1> Azért rendesen megtanulni egy kicsit tovább tart!

PT-6| Rodat

Svindler
Miért Nyau van aki úgy csinálja? <#hehe>Tényleg, kéne már egy kis tréning! <#hawaii>

PT-6| Rodat