17064
-
TS Zolly #3668 Mi ebbe az ellentmondás?! Egyszerübben, hogy a gyengék is megértsék! Nem gyalogolhatsz be az ellenség bázisára, nem állhatsz fel a javitojukra, nem irthatod onnan az ellent. Magyarán hosszabb ideig nem tartozkodhatsz ott. Ha véletlenűl a bázis felett lelőnek, kiugrol, és véletlenűl az utatba kerülőket lelövöd, és elfoglalod a javítón álló járművet, közben kinyirsz egy-két ellent míg igyekszel kifele, az nem BaseCamp. Sniper vagy és lelövöd az ujjászületöket,ez sem az. Repülővel egy-két bombát elvesztesz a bázisuk felett, ez sem BaseCamp. Scud-al a te bázisodról lövöd a bázisukat, ez sem BaseCamp. De ha helivel ott forgolodsz közben ugy tüzelsz mint egy kanca, az már az. Egyszerű a megoldás! Ha van ellenséges elfoglalható zászló, akkor ne is menj oda, mert megkiabálnak, sőt, ha cirkuszolsz akkor ki is rúgnak. Legalábbis az ACC szerverén. Mert ott tiszta harcot akarnak, szerintem jogosan. -
#3667 Igaz, ez kicsit az, de a lényeg a tankos basecampen van. Ami szerintem is tiltandó dolog. -
Kristo4o #3666 Ez vonatkozik a légtérre is.
-----Repülő-----, Sniper, és tüzérségi támadás nem számít BaseCamp-nek.
Szerintem ez ellentmondásos.
-
#3665 Mit találsz ellentmondásosnak ? Én úgy gondolom, hogy átmehetsz a bázison és közben megölhetsz embereket, de (amit én is utálok) nem állhatsz be a spawnpoint mellé tankkal és nem ölheted folyamatosan a megszülető embereket. A sniperezés nálam még elmegy, de elég idegesítő, viszont könnyebb ellene védekezni, mint egy tank ellen. Repülővel (helikopterrel) se lehet nagyon basecampelni, mert azt is könnyen le lehet lőni, ráadásul a repülővel elég nagy időközönként tudsz csak lőpozícióba kerülni. -
Unreal1942 #3664 ja---> http://murry.dyn.hu/acc/new/szabalyzat.html -
Unreal1942 #3663 ACC szerver szabályzat!
. BaseCamp
Tilos az ellenség nem elfoglalható zászlójánál ( Főbázisában ) hosszabb ideig Folyamatosan tartózkodni, és az ott születő játékosokat sorozatosan irtani. Ez vonatkozik a légtérre is.
Tilos az ellenség nem elfoglalható ( Főbázisában ) a javítópadon tartózkodni s ott megszülető játékosokat sorozatosan irtani.
Repülő, Sniper, és tüzérségi támadás nem számít BaseCamp-nek.
( A játék során, valamint, ha minden zászló elfoglalásra került természetesen a Bázis is támadható, de a fenti két szabályt akkor is vegyétek figyelembe! )
Ha az ellenfél Főbázisában lévő járművek egyikét kívánod ellopni, azt úgy tedd meg, hogy a két Szabályt ne sértsd meg!
Lehet ,hogy en értem rosszul ,de nekem ugytunik ,hogy vannak ellentmondasok ebben a szabályzatban!
Persze nem flame szandekkal irtam!
-
TS Zolly #3662 Egyszer proszélam joy-val. Oszt maradtam az jó öreg bilnél. -
#3661 Sztem repulni joy nelkul nem sok ertelme van... vagy legalabbis tudomasul kell venni, hogy alapbol hatrannyal kezdesz.
helihez nem tudok hozzaszolni, azokat csak leloni szoktam .) -
#3660 Pffujjj :) -
#3659 Ej de mocskos a fantáziája valakinek -
#3658 Hát ezek szerint -
#3657 ÚÚÚÚÚÚÚ , tudsz vele önkielégíteni is? -
#3656 Én billentyűzettel vezetem és bármit megtok csinálni helivel. Aki nemhiszi járjon utána (vagy teszteljen le) -
TS Zolly #3655 Találtam egy brazil szervert. Elég szépen megy a dc rajt. Néha tudnak angolul a fickók. Egy brazil és egy argentin volt fent. Érdekesség szempontjából érdemes benézni.
Ip: 200.221.1.8:14568 -
#3654 Hát nekem az egér + bill fekszik a legjobban helihez, azzal kenem a legjobban :) -
TS Zolly #3653 Miért? Tudsz helizni? Nem is tudtam. -
Kristo4o #3652 Én joyyal helizek, mással nem is tudok, néha elsokallok dolgokat, de az inkább az én hibám, vagy mert a joyom kicsit kontakthibás tengely irányú forgásnál -
#3651 Jóllő... Hiddel... Én joyyal... Jól lövök... :))) -
#3650 Egér nélkül heli? Nem célzol kicsit elnagyoltan? :) -
#3649 Játszottam vele. "tam" :D -
TS Zolly #3648 Két t-é? Nem mondod?! -
Kristo4o #3647 ezet az két t
ezett -
Kristo4o #3646 Azon nevettünk, hogy a film végén mindenki bf-ezet valami repkedős pályán a dc meg leürült. -
Kristo4o #3645 Köszönöm amit szerettem volna megtudtam. -
#3644 Én meg inkább aludtam -
#3643 Ja, elég szar volt én is azé jöttem fel:-) -
Kristo4o #3642 Valaki le tudná írni nekem akár privátba vagy mailban, ha nincs eredeti bf cd-d akkor mi a teendő lépésről lépésre, hogy az ember dc-zni tudjon.
olyan bf cd-ről van szó ami crack file cserével indul el.
eccer már kisérleteztem vele, de mikor a bf patch felkerült többet nem indult el. -
Borg #3641 Nem, az volt a baj, hogy szar film.
Attól hogy röpködnek benne, meg bombáznak, még nem lesz jó... -
Subzero #3640 Sziasztok! Tudom, hogy adobe photoshoppal csináljátok a logókat (Legalábbis GOro igen :) ) , de sehol nem tudom letölteni. Adjatok egy linket pls. -
TS Zolly #3639 Az volt a baj, hogy nem voltak benne apacsok meg migek mi? -
#3638 Hát nem is néztem végig... -
Borg #3637 Elég szar egy film. -
TS Zolly #3636 Angliai csata. Ja most reklám. -
#3635 Mi ez a nagy pangás szervereken? -
#3634 Mi ez a nagy pangás szervereken? -
#3633 Látom most tévézik a DC hardcore. -
#3632 Fuh akkor az nekem való játék, szivesen elvállalnék a sivatag közepén 1 tankban tankkerék pumpáló segéd asszisztensi manager poziciót. -
#3631 Én nem oly rég próbáltam átszokni joy ra, de nem ment, túlságosan is hozzászoktam már a billre, helizéshez, meg nagy ritkán repcsizéshez csak billt használok, még egeret sem. -
#3630 wwiionl rulezz :)) -
#3629 Jatszanod kellene world war two online-al, ott ilyen 15-20 perces gyaloglasok sem ritkak... en napokig ugy jatszottam, hogy igazabol nem is lattam ellent :)) - ott megtanulod, hogy turelmesnek kell lenni.