17064
-
#3830 És már morfi is mondta! -
#3829 Eztet szedd lehttp://episteme.arstechnica.com/eve/ubb.x?a=tpc&s=50009562&f=39309975&m=178008229121&r=178008229121#178008229121 -
Vez #3828 Petko nincs eredménytábla a DW-n! Ez most bug vagy szerver beállítás? Illetve nem lehet szavazást sem eszközölni az új módon. -
Smitiz #3827 jajj, de láma vagyok ! bocs már tárgytalan. megint előbb írtam és csak utána gondolkoztam... -
Petko #3826 legyeszerubb a jatekon belul a szerverkereso alatt van, azt beikszeled
vagy valahol van egy pb clientes con file is ahol 1 esre kell cserelni a 0 at.. ez a masik modszer -
Smitiz #3825 Hmm. hogy kell enable-ezni a bunkbustert? -
Borg #3824 Elbasztam egy egész napot ennek a szarnak az életre keltésére, de akkor leszek csak igazán zabos, ha nem valami überkirály újdonságokat találok az 1.6-ban.. fogadni mernék benne van egy halom semmirevaló új feature, meg a PunkBuster, ami kb 1 hétig fog védeni bármi ellen is... -
Borg #3823 Második CD még nem ért le.
Sajnos asszem igy ma már nem lesz game belőle...
basszamegabasszameg... -
#3822 Tehát akkor ma nem DC zünk:) -
Petko #3821 melyiket? a masodik cdt kell bemountolni, es az biztos megy (en mar a bf kiadasa ota igy jatszok)
lehet hogy regi a dt verziod esetleg -
Borg #3820 B-E-A-U-T-I-F-U-L.
Beautiful. -
Borg #3819 De én bemountolom DT-vel, akkor nem ismeri fel, még safedisc emulációval sem.
Ugyanúgy insert correct cdromot ir ki! -
#3818 jolvanna, most keltem, szülinapom van, haggyámááá:D -
#3817 Ase már az uj verzió szerint írja a scoret.. ebből következtetve, nem hiszem, hogy még mindig az 1.5 el lene felvértezve.. nameg a DW üressége, és az ACC kemény 5 játékoslétszáma is mutatja, hogy már azúj verzióvan fenn:D -
Petko #3816 itt irtuk egesz nap
a hagyomanyos isos valtozatban elveszik a safedisces adatcsomag es nem ismeri fel a jatek, ezer krekkelni kell
a clonecds az jobb, es azt felismeri a safedisc eredetinek... csak a playdisc legyen ilyen amikor inditja valaki a jatekot
a krekkmentesseg meg azert kell:
1. mert meg nincs 1.6 os krekk
2. mert ha lessz is, akkor a pb le fogja kickelni, mer eszreveszi hogy nem egyezik a file -
Smitiz #3815 Most indult az ACC'1, az már 1.6!!!! -
#3814 nem lehet:D
-
Smitiz #3813 -
Smitiz #3812 hmmm... lehet -
#3811 Kösz petko, előbb is mondhattad volna:D -
#3810 nem lehet hogy az még nem esett át az upgrade n?..
-
Petko #3809 sztem azer hivjak a masodik cdt play discnek, mert az kell betenni jatek kozbe...szal eleg ha a 2. cd clone cds valtozatat toltitek le, es azt kell daemonba nyomni jatek alatt -
#3808 miért kell letölteni a DC t ujra?.. ezt most nem vágom.. nem arról szól ez az egész cloneCD s dolog, hogy ne kelljen a krekk? .. gondolom utána a CD key t, már lehet variálni belátásom szerint, de a DC tudtommal free.. nem értem, miért kell letölteni még egyszer. Mondd már el Goro pls, mert akkor elkezdem azt is. Még mielőtt telepítek. -
Petko #3807 ilyen ritka fos 2. vh rus filmet mar regen lattam, ez nagyon amator 80 as evekbeli... az a poen sztem hogy szeirntem nem csak bennem kelti azt az erzest hogy az angolok voltak a nagy tetu gecik ezzel a kemes akciojukkal... egyalatalan nem katonahoz melto..
de az igazi lamasag, hogy pl a szallitojarmu az az amerikai apc volt.... tanknak meg amcsi m60 pattonok voltak benne, kereszttel:) -
Smitiz #3806 Próbált már valaki belépni az ACC'2-re 1.6-os CloneCD-s, javított stat képernyős, DC-vel ellátott BF-el? Nekem Failed to connect to server.... -
#3805 Hajjaj jönnek a gondok :P -
#3804 :D oké:D
-
Borg #3803 Természetesen én is azt mountoltam be. -
Vez #3802 Azt én most nem látom, de clone cd nek van egy .ccd kiterjesztésű fájlja is. Na én ezt mountoltam be és nem az image-t. -
#3801 kiderül -
Borg #3800 Megnéztem az én BF iso CDmet, a clonecd első cd-jét.
Fullra ugyanaz a kettő, csak az isoson van egy crack könyvtár is.
Lehet hogy a kettes CD-ben rejlik a megoldás? -
Borg #3799 nekem meg van legal serialom csak kitörölhetem vele:) -
Vez #3798 battlefield.exe van csak org nincs - 5648384K
mod.dll - 815723
Minden jó megy lokálban, csak kéne egy legal serial :)
Reméljük ithon majd serial mentesek lesznek a szerverek. -
Borg #3797 BF1942.exe 5 648 384
BF1942.org 8 908 800
mods/bf1942/mod.dll 815 723 -
Borg #3796 akkor nézzük már meg, melyik file különbözik az installban vajon!
bf1942 exe,org
meg a mod.dll -ek méretét ird már be -
Vez #3795 Én uninstalláltam minden bf anyagot. Aztán telepítettem demon-al a clon cd-s bf-et. Rátelepjtettem az 1.6-ot. Vissza mountoltam az 1. cd a demon-ba és így nekem el is indul. -
Borg #3794 Átvariáltam a meghajtó betűjeleket is, összevissza, safedisc stb emuláció, semmi hatás. Látszik, hogy ránéz, mert tovább kint van a kép induláskor, de utána ugyanugy kiirja, hogy Please Insert Correct CDROM -
#3793 bazze nem fogok 2cd-t elk*rni erre főleg mivel csak 8cm-es van itthon -
Borg #3792 De bassz.
Valaki varrjon gombot erre, mert kezdek ideg lenni, hogy feleslegesen töltögettem le... -
#3791 na ne b*ssz