17064
-
Borg #3870 Nektek is akadozik kicsit a pályára belépéskor?
Néha nekem nem is kicsit... aztán egy 10mp után már jó...
Amúgy irták az 1.6 readmeben, hogy a kharkovon az egyik repcsit lecserélték. Namost ez a DC-re olyan hatással van, hogy van 2 heli, az egyik ráadásul fegyverzet nélküli, és nincsenek repülők :( -
Csíra Csicska L #3869 Sziasztok! Tervezem egy DC site indítását, segítőket keresek, akit érdekel írjon ímélt ide: [email protected]
Remélem sok ímél fog jönni -
#3868 hiába Petko 1 úr -
#3867 Na végre leszedtem én is a CloneCD-s változatot, Petko köszi az ftp-t!!! Ma délután rásáznom magam egy komplett rendszer-reinstallra mert már az explorerem se bír elindulni, Operával vagyok itt Aztán jöhet a BF is. Csak találjam meg azt a sokszáz megányi peccset hozzá... -
#3866 Vazz traxnak már megint új logoja van :)) -
#3865 (pl. 1.85-ön 2300Mhz=nem célzás, sértés, csak egy saját gondolat, kéretik, hogy senki ne vegye magára!)
-Na most fűzhetem havrom, hogy szedje le nekem a clonecd-s tzutzot......mert a munkahelyi gépem erre már nem alkamas...
Ezért bosszúból nézzétek meg ezt, és ha tetszik, akkor tetézzétek ezzel! -
-Borg, illetve akit érdekel: Barton tuning adatbázis
Zárójelben: én a 2500+ Bartont mióta megvan 2200 Mhz-n(11x200)-on járatom, viszont alapfeszültségen, egy nem hangos Spire hűtővel. Szvsz nekem "szimpibb" (höhö,milyen szavakat írok) így, mint 1.85-ön 2300Mhz).
-Most elég fáradtan jöttem melózni, ezt az 1.6-os témát újra át kell olvasnom, hogy most mi van??? 2 napja telepítettem az XP-t újra, ma a BF-et (még gondolkodtam is, hogy csak "simán", "fix exe" nélkül kéne, hátha van valami újdonság...Ehe...
-
#3863 Az jó :)) ők tuggyák -
#3862 Elég érdekesen működik a teambalance, mert pl Desertshield végén 9-14 volt a létszám ACC 2-n. -
#3861 Nem tom, nekem most 1.6-al full gfx-en is egészen jól megy, de lehet hogy azért mert a teljes BF újra lett rakva :)
Jah, és kösz Petko az image-t, hálám üldözni fog!
-
Unreal1942 #3860 A Teambalansz jol mukodik gratula!
Rendszeresen attesz a masik csapatba nem egyszer az elso helyekrol amit kinkeservesen harcolsz ki!
Es mindezt a sok szellemi fogyatekos miatt akik nem tudnak kezdetektol ugy rendezodni, hogy egal legyen!
-
TS Zolly #3859 3747 üzenet. -
Vez #3858 Kicsit olvass vissza. Petko-tól le lehet tölteni. -
#3857 majd találkozunk ha lesz rendes patch a játékhoz, vagy ha lesz eredetim (fél éven belül)... most addig e miatt nemtok játszani, nemtok szerezni clonecd-s szart... -
TS Zolly #3856 Cloncd müxik. Alkohol 120%-al kel megcsinálni, ki sem kell irní cd-re. Köszi Petko. Te egy ur vagy. -
#3855 Na egy kis szívózás után sikerült beüzemelni :))) -
#3854 Egyébként király a scoreboard -
#3853 Előreláthatólag, hogyha minden jól megy én 10 órára lejön a 0.6os DC peccs is akkor rögtön megyek fel. -
#3852 Nah kicsit kipróbáltam az 1.6-os BF et csináltam 1 szervert Bekaphatod!!! néven és jöttek is fel főkent Hu.man osok! -
Borg #3851 köszi, onnan jön ezerrel -
#3850 van egy link a www.desertcombat.ch -ról is, hátha az jobb -
Borg #3849 A Menu.RFA-hoz nincs valakinek rendes linkje?
Mert amit alább irtatok, onnan 800byte/s-al jön csak... -
Borg #3848 Kettétöröm a kurva annyát is annak aki ezt a Daemon toolst kitalálta...
Ezt kell ujrainstallnom bazmeg, és már megy is tökéletesen minden...
De happy end végülis, mert a 4 gigás BF-et nem kell ujraraknom:) -
#3847 Hát én ugy ahogy van az előző BF et uninstalláltam a francba majd EA GAMES könyvtárat kitöröltem a francba. Megnéztem regedittel is hogy mit hagyott benn, azt is kitöröltem a pics*ba. És szépen feltelepítettem. -
Borg #3846 Hogyan működik???
Újratelepítetted róluk?
Mert nekem ugyanazt irja ki ha a második clonecdt mountolom be. -
#3845 orig powa :) -
#3844 Simán -
#3843 Neked nem volt meg?:D törölted?.. nem értem:( -
#3842 Goro, de mondd már el minek ujra leszedni a dc t... ? -
#3841 Szal most felpatchelem 1.6-ra, és tovább várom hogy lejöjjön a 0.5 és a 0.6 -
#3840 Működik!!! -
#3839 Na már fel is telepítettem. -
#3838 aztán még várhatom hogy lejöjjön a DC -
#3837 nekem meg 2 -
#3836 ja kira -
#3835 nekem még fél óra.. -
Borg #3834 Nekem még 5 file... -
#3833 Na pillanatokon belül lenn van a teljes CloneCD-s image -
#3832 Szép az ujj ruhám mi? :) -
Vez #3831 Kösz!
Már fasza