Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háborúban csak a gyengék akarnak szabályokat.
TheGOro
Nem csak ott viselem rosszul! Minden pályán ahol nem elfoglalható bázison ellenfelek nyüzsögnek.

http://GOro.hu

Danny
Ja ez valami pálya szerkesztõ.

Nem igaz, hogy milyen rosszul viseled ha bemegyek a fõbázisotokra Bocage-on M10-el!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TheGOro
Re! Hogyha olvasgatjátok/nézegetitek az Sg Bf fórumot akkor észrevehettétek, hogy megint volt idõm játszani, sõt Dannyval találkoztam a mai nap a HBA szerveren. A bfcentral file szervere nem mûködik, a bftracks-el sem tudom mi van... Természetesen a Battlecraft42 még mindig nem jelent meg...
Képek a battlecraft42-rõl
A Battlecraft42 hivatalos weblapja

Yan
😞

¥ xfire: kistekila

Danny
Igen már nem! Próbáltam másikat találni de nem sikerült. 😞

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Yan
Már nem jön 😞

¥ xfire: kistekila

majd lehet megnézem, bár én az eredetivel is meg vagyok elégedve
Danny
Az yoo! Ezt a hang cuccot próbáltad már? Szerintem elég jó lett.

Üdv!
Na en is ide tudok már nézni mer 6 vizsga megvan a 7 bõl😊 Szal cdkey ellenõrzés firewall kihagyás miatt volt, de már resetletem, ugyhogy újra jó, és beenged. Szokasos "linux szerver suxx" témahoz annyit, hogy ez van de nem tiszteletlenségbõl... Viszont pont napok kérdése hogy kijön az új szerver az 1.4 es patchel, és máris 42 esként indul újra tökéletes teljesítménnyel
Danny
Na már vágom, hogy mirõl beszélt Lacus! Szóval kiadtak egy izmos kis Sound Pack-ot a DC-hez amiben sok sok új és reálisabb hang van. Innen lehet letölteni:

http://www.bfcentral.com/pafiledb31/pafiledb.php?action=file&id=501

Danny
Hogy cserélted ki?

Danny
Már sikerült megcsinálnom.

Danny
Ne szidjad, örülj hogy van egy hely ahol néha összeugorhatunk egy játékra mi magyarok. Ha kijön az 1.4-es pöcs, jobb lesz a linuxos mit a winfosos.

Igazából nem vettem észre😉

Másrészt kicsit összeszedhetné magát már mint a magyar DCs közönség, mind a szerver.
Kellene már valami stabil jól játszható magyar DC.
Elég sux ez a linux szerver, akad is, bugos is...ÜRES IS...

Igy mindig külföldi szerverre kényszerülök.
Danny
Helyesbítek: Egyetlen DC szerverre sem tudok felmenni

Danny
Petko! Nincs ötleted, hogy miért nem tudok felmenni a DW-re? Folyton azt írja ki hogy invalid cd key, pedig eredeti BF-em van. És mindenhova máshova fel tudok menni csak a DW-re nem.

Danny
Utáltam a matekot. Középiskolában 4 évig, egyetemen is még 2 évig tanultam. Ma sem tudom, hogy végeztem el az elsõ 2 évet az egyetemen. Sok sikert a többihez. Nekem most kezdõdik a vizsgaidõszak és a szopatás. Eddig csak 6 mrd zh-t írtam! 😊

TheGOro
Hi
Gondolom észrevettétek hogy mostanában nagy inaktivitásba vonultam ez többek között a (3.-os)Matek kisérettségi, illetve az arra való felkészülésnek köszönhetõ. A lázas tanulás folyományaképp 4-est kaptam, aminek nagyon örülök, mivel az osztály 1/3-át meghúzták. Lassan újra tovább tudom folytatni a map készítést...

HU.man Josy

Danny
Mókás! 😊)

HU.man Josy

Danny
Ez az új pálya amit Petko most rakott fel a DW-re (Inshallah Valley), hát ez valami mesésen szép.

Danny
A sebaly = sebaj ! Ehh

Danny
Ehh Petkó akkor nem itt a hiba, én meg leszedtem az egész BF-et meg vissza! 😊) Sebaly, ráfért már a vérfrissítés. Az a poén hogy a HBA és Dragon szerverre is csak úgy tudok felmenni ha játékon belülrõl connectelek. És ezt mind ma hoztam össze. Tiszta káosz van. OMG? Levele!!!

Danny
Huh itt vagyok! Nem engedett be a bitang.

most néztem meg... nekem is így tesz, ugyhogy nemsokára kiveszem a market gardent a rotationbol...
Danny
Gáz van babám! Ha DW-n Operation Market Garden megy, akkor miután betölti a pályát, rögtön kivág windowsba. Kivan a tököm, fõleg mert nem értem miért.

Danny
Ja hát a tûzfalam azt nem tudom kikapcsolni, mert meg van osztva nálunk a net és a tesóm gépe a szerver. Így az enyémen az XP miatt eleve nem lehet kikapcsolni. Mondjuk annyira nem izgat a játék.

TheGOro
tûzfal

Danny
Mi az a Kerio PF?

Danny
Daemon-al telepítettem.

Tyler
ne cd-rõl hanem daemon virtuális meghajtoról telepitsd.

\"building better worlds\"

TheGOro
Nem a gép erõforrásait használja jól ki, hanem ha megnézed, az épületek kidolgozása jóval rosszab mint az GTA3-ban, van olyan épület, ami csak egy kocka, és textúra van ráhuzva. Az ETM 2-es CD-jénél nálam is voltak gondok elõször, azután kikapcsoltam a Kerio PF, mert a kettõ valamiért üti egymást.

Danny
GTa VC-ben az a fasza, hogy a gép erõforrásait nagyon szépen használja. Nekem Celeron 2 1.2-es procim, 384 SD Ram-om és egy Gef2-es kártyám van és 1024x768-ban 32bit-es színmélységben akadás nélkül gurul a game. Szóval ez nagyon jól meg lett csinálva. BF pl. csak 800x600-ban 16 bit-en megy jól.

Danny
Ja és már elkezdi installálni a cd2-t és félúton áll meg, nem rögtön az elején.

Danny
Az install azt írja ki a cd2-nél, hogy rossz kötet van a meghajtóban. És már 2x letöltöttem más embertõl a 2es cd-t és ugyanazt írja mindíg.

TheGOro
Az Install ír hibát, vagy maga a játék indításakor ad DEVICE NOT CREATED 2 üzenetet?

Danny
Enter The Matrix-ot képtelen vagyok felinstallálni mert mindig valami hibaüzenetet ír ki. Fos! GTA VC RULEZ !!! Legjobb!

Danny
Töltöm is, bár rohadt lassan mászik lefele. FilePlanet-rõl kemény 20k/sec -el. 2 óra.

Tyler
Nekem is lentvan nemsokára.

\"building better worlds\"

Kinn a .35 os dc... nemsokara felrakom a szerverre
TheGOro
Tudom, hogy mindenki elfoglalt, (többek között én is) de pár napja már letölthetõ két új gamma:
-Enter The Matrix (kicsit bugos, kicsit sok a reklám, de garantált izgalmak, akciók, szép mozgások. Habár a pályák, s azok textúrái nem annyira részletgazdagok, részben kárpótol minket cserébe, a szép játékos modellek, a zene, és a hangok. S az elõbb említetteknek köszönhetõen nem kell hozzá a legmodernebb konfig, csak sok hely mivel a játék 4db CD-bõl áll, és telepítés után 3Gb-ot szakít le winchesterünkbõl!)
-GTA: Vice City (Miami Vice feeling, de valami mégis hibádzik. Talán a feneküket különösen intenzíven, és természet ellenesen riszáló lányok? Vagy a hanyagul kidolgozott ember modellek? Vagy talán a játékkal szemben támasztott igényeim nõttek meg a MAFIA után? Mindenki döntse el maga, viszont felhívnám a figyelmet a kivételesen rusnya, és igénytelen menüre. Röviden: CSAK GTA3 fanoknak)

Danny
Nekem is kezdõdi, már most nagyon sok zh-m van. a héten van pl. 3. De én se fogom kibírni, és majd így pihenek 2 könyv között. Szóval majd ha egyszerre pihenünk akkor összehozzuk! 😊 Egy kalappal a vizsgákhoz!

persze fõnök csak elõbb felrakom rendesen a cuccokat hozzá...
az elõbb viszont a rossz hírt nem közöltem, hogy sajna a rohadt vizsgaidõszak is elkezdõdött és eléggé bezavar a játékba, de úgyse fogom nélküle kibírni😊
Danny
Akkor valamikor mehet a dogfight? Ahogy megbeszéltük! Persze barátságos!

Ui: serverrel semmi gáz nem volt szerintem

jól megy a szerver? mer a hetvegen nem vagyok pesten hogy ellenorizzem..
jó hír(fõleg nekem), hogy megvan új gépem, és természetesen kispárnát kellett az állam alá rakni amikor végre így kipóbáltam a bf et😊 1024x768x32 minden fullon amit csak lehet, és táj repkedésnél nem megy 80 fps alá😊 persze akcióban próbáltam sok bottal, de úgy már ez is be-be akadozott durvább robbanássorozatoknál
HU.man Josy
Nem ír senki? Kár...

Danny

Danny
Szétfórumozzuk az agyunkat! lol