17064
-
Csíra Csicska L #4029 Miért nem? -
#4028 Mondanám hogy szedd le a CloneCD-s változatot Petko-tól, de már nem tod. -
Csíra Csicska L #4027 Ne má -
Petko #4026 basszus, komolyam mondom felmondok... ilyenek jonnek nekem icqra nap mint nap:
Morphotox (06:08 PM) :
hi. vagy?
Petko (06:09 PM) :
hi itt
Morphotox (06:09 PM) :
hol itt? :-)
Petko (06:09 PM) :
marmint itt vagyok
Morphotox (06:09 PM) :
szia
Morphotox (06:11 PM) :
nem tudok játszani :-(
Petko (06:17 PM) :
es hol, mivel?
Morphotox (06:18 PM) :
nem értelek.
Petko (06:19 PM) :
azt kerdeztem mirol beszelsz?
Morphotox (06:20 PM) :
arrol...
Petko (06:20 PM) :
most viccelsz velem? nem mondtal semmit csak hogy nem tudsz jatszani? szabadna megtudnom mi a francra vonatkozik ez?
Morphotox (06:21 PM) :
mind1. hagyjuk
Petko (06:21 PM) :
ok
ha te ennyire nem érted, hogy miről beszélek, akkor nem erőltetem a dolgot
:-(
pedig eccerűen és érthetően leírtam.
Petko (06:22 PM) :
akkro sztem nem jott at az icqn...
Morphotox (06:23 PM) :
ha meg nem vágod, hogy miről beszélek és nem akarsz segíteni, akkor hagyjuk
ennyi
:-( -
#4025 Mert csak eredetivel megy -
Csíra Csicska L #4024 pedig please insert the cd-t ír -
Csíra Csicska L #4023 +o -
Csíra Csicska L #4022 Hogyhgy? :( -
#4021 Krekk az nincs -
Csíra Csicska L #4020 Hi!
Lehet nagyon dedós a kérdésem, de felraktam frankón az 1.6-ot, és kéne hozzá crack! Valaki tudna írni egy jó helyet ahonnan le lehet töltei? Már nagyon kíváncsi vagyok rá! Köszi! -
#4019 Én most Agnitum-ot használok software-es tűzfalként. -
#4018 Nis.. na ezt nem ismerem, letöltöm:)
-
#4017 Rossz tűzfal! Én használok egy software-eset, illetve a router-ben is van. A Software-est főként csak azért használom mert szűri a leveleket, bizonyos képméreteket nem tölt le (magyarán kiszedi a hirdetéseket), illetve a pop-up okat is gyilkolja! -
#4016 n a NIS-sel meg vagyok elégedve -
#4015 Outlookban be lehet állítani, hogy ne nyissa meg automatikusan a levelet, utána annyi vírus lehet a levélben, amennyi csak akar, ha rögtön törlöm, akkor nem tud fertőzni. -
#4014 Milyen tűzfalat használsz?.. tippeket keresek.. és ne za legyen, mert az nekem nem jött be:)
-
#4013 Illetve ami a másik jó hogy vírusom sincs, viszont van 1 eredeti mydoom-os levelem egyenesen az index-től szal ha valaki kéri szivesen elküldöm neki -
#4012 Én is Operát használtam egy ideig, sokkal hangulatosabb, mint az explorer, nem beszélve a pop-up killerről.. ha jól emléxem, ez is van benne. De az emilkliens része nem jött be, egyszerűen nem tudtam megértetni vele, hogy a jelszavam megegyezik az általam beírtal, folyamatosan kérdezgette, meguntam, töröltem :(
Lehet majd most ujra próbálkozom:) -
#4011 nekem is van tűzfalam, vagy 3, de az az emilt nem szűri, meg a saját magad letöltött cuccokat :)) -
#4010 Nem csinál azt amit akar mert a jól bekonfigurált tűzfalacskámon nem csak ő nem jut be hanem olykor még én se ki. -
#4009 Sinclair-nak részben igaza van, ezért használok the bat-ot, az nem futtatja le automatikusan az email makrókat, hanem csak kijelzi, hogy lenne itt egy makró, mi legyen a levéllel :)) -
#4008 ez a mydoom is megpróbált bejönni, de mivelhogy bat-t alkalmazok, megszívta :)))
az explorer meg minden szart letölt a háttérben (megkérdi, hogy le akarod-e tölteni (pl. flash plugin), azt mondod, hogy nem, erre a háttérben letölti, s te még csak nem is tudsz róla!!!) mindez akkor gáz, amikor különböző crack oldalakon vírusos trójai faló programokat akar letöltetni a gépedre, de az OPERA az explorerrel ellentétben nem tölti le háttérben a dolgot.
mégvalami: van az XP-ben egy beépített csak Microsoft-os ember által használható account, melyet alapból az XP nem tílt le, ergo a Microsoft szakembere azt csinál a gépeden legálisan, amit csak akar.
Ez az account is le van tíltva a gépemen. -
#4007 Öcsémnél ugyanez a gond állt fenn, tegnap még. Aztán ugy 20 fájlból kiírtottuk a mydoom nevű vírust, párat törölt is a software.. és megszűnt a konneksön probléma is:)
Amugy a feladatkezelőben látsz egy svchost nevü folyamatot, ami (amennyiben nálad is ez a gond) folyamatosan használja a CPU időt. Vagy csak szaggatottan, és akkor használja a a hálózatot is. Ezt nézd meg, lehet nálad is ez a gond. Ja és utána futtas le egy ad-aware-t, spy bot ot.. stb.. -
#4006 dehogynem -
#4005 tényleg, lehet hogy a fránya kutya az oka (már egy hete bement a számítógépbe, de még nem jött elő :)
lehet ki kéne szedni. -
#4004 lehet, de legalább nem járnak kelnek a gépemben :) -
#4003 Opera, mert megérdemled -
#4002 Akkor valahol másutt van a kutya elásva -
#4001 de aljas, pont lekéstem -
#4000 Jeee megéltük a 4k-t :))) -
#3999 ja, meg url-t is tudok linkelni, meg szmilj-t is, csak a makró kódok egy része és a válasz nem müxik
mint most se -
#3998 Privátot tudsz küldeni??? -
#3997 hát OPERA 7.23-at használok, és az nem mindegyiket viszi ezek szerint -
#3996 Nehogy azt mondd hogy a böngésződ nem támogatja a java scriptet :)))) -
#3995 mondom hogy nem megy :) -
#3994 teszt -
#3993 úgy nem megy :), már próbáltam -
#3992 Úgy hogy klikkelsz annak az üzenet fejlécében található Válasz szövegre, amelyre válaszolni akarsz! -
#3991 hogy lehet azt megadni, hogy lent a sarokba kiírja, hogy "válasz x.y üzenetére (#xxxx)" -
#3990 pl. különböző színű övek, szallagok, rangjelzések, danok