Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny
😄 Szép volt, de mint látjátok én nem voltam ott, tehát nem mérvadó 😄DDDDDD

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

http://dw.unisoftnet.hu/bm212.jpg
http://dw.unisoftnet.hu/bm212.jpg
Mútkor találtam egy jó német szervert, ahol korrekt csapatjátékosok voltak és céloztak is nekem (ez más szervereken rohadt ritka, mert teli van individualista barmokkal).. szal itt az eredménye:

http://www.cnn.com/SPECIALS/2003/iraq/forces/weapons/index.html
ja meg ha sok a custom attól félek hogy még ennyien se fognak jönni mer lusták letölteni.. ahogy pl. a ts el is volt, hogy kérdeztem hogy használák e az emberek, és erre megicsináltam a szervert, azóta se használja senki.
Danny
Micsoda? Azért nem kéne kihagyni mindent ami eddig rotationba volt? Meg vagy húzatva Traxi? 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

traXion
Petko, sztem rakj fel újjakat, és amik eddig voltak rotationbe, hagyd ki!

Danny
Hát nekem tetszett, de ahogy te gondolod. Meg ahogy a szervernek tetszik. Meg volt az az Operation Razor. Az is klassz pálya.

de mostmár akkro elkezdem rakni a customokat, csak egész eddig azthittem, hogy .4 et már mostanában kiadják (mert egész eddig kb. 1 hónap eltérés volt minden kiadás között, és ezek alapján most jött volna ki). Az Iraqi dam egyébként eléggé gagyi volt én ugyemlékszem. De nézd meg localban, és ha még mindíg tetszik berakjuk.
Danny
Petko azt az Iraq Dam nevû pályát nem rakod be rotationbe? Az elég jónak tûnt.

Danny
Iszonyat nagy seggfejek vannak, kicsit sajnálom Archangelt, hogy megint megtalálták.

ja akkor a sima gepuskas, bar szerintem azok pont gyengek (egyebkent azer nem gondoltam ra mer az nem forog😊 )...
Ja latom a bf es topicot, nekem is beszolt valaki felengzõs kedvében értelmetlenül.., majd megunják
Danny
Leütlek ember! 😊 Én a izére gondolok na, arra a gyalogos faszira akinek a legnagyobb géppityuja van, mittomén milyen típus.

BF SG-t olvastad?

ja megvan, bizonyara az apache loveszere gondolsz.. szeritem az ugy kiraly ahogy van.. meg talan lehetne kicsit erosebb, surubb golyókkal
de most ténleg, akkor te nem is gyalogosra, hanem a black hawk gepagyusara gondolsz?
Danny
Jóvan ne kötekedjé mán én arra a heavy assault-ra gondoltam akinek az a forgó morgó gépágyúja van na.

ezt magyarázd😊
supportos csavónak aknája, dinamitja, kése, csavarkulcsa, shotgunja, aknavetõje van... ezekkel melyikkel lehet hatásosan támadni egy levegõben lévõ helit?
Danny
Van benne valami. És igazából a supportos csávó fegyverét sem értem. Úgy kilehet vele osztani az AH-t hogy az már fáj.

jo nem veled van bajom, mert te gyakorlott vagy es be tudsz celozni, igy ok hogy lelossz.. de mara az a gond hogy az is kilo aki eltalalni is keptelen, csak a kornyekemre lo... es pont ezaz hogy mar olyan nincs is hogy vissza kell fordulnia, mer ennyire eros lett
Danny
Lényeg hogy úgy megszórom elsõ nekifutásra a tankot, hogy ne kelljen visszafordulnom, mert olyankor kapom a legnagyobb pofonokat ha nem robban fel és vissza kell rá fordulnom.

Danny
Megígérem soha sem lövök melléd 😄

De szerintem .38 ota erositettek rajta... addig nekem ok volt, amig ugy 2 hellfire telibe kellett egy tank tetejebe... de mostmar minden lamer korbelo 3 hellfirerrel, egy se talal be, es megis felrobbanok.. ez igy mar szar
Danny
Brutkû állat ez a Challenger.
Heli: Én soha sem spórolok a rakétákkal. Ha rárepülök egy tankra akkor legalább 3 hellfire és vagy 10 gagyiroket megy 1x-e. Soha sem számolgattam, hogy mennyi kell ebbe, mennyi abba. Ha elfogy akkor visszarongyolok tölteni azt kész. Közbe meg szarrálõnek általában dehát ez van azt kész. 😊

ja, de néha ténleg csak okoskodni próbálok, ugyhogy nemkell mindíg bedõlni nekem😊

látom most rádjött a heveny helimánia..😊 én most unszimpatizálok a helikkel, mert már kezdenek õrületbe kergetni, amikor lelövöldöznek.. mostmár azér eléggé zavaró hogy bármelyik helis kilõ egy tank/vagy tüzérlövegbõl, amíkor eddig ez nem volt ilyen egyszerû (és nagy faszság is, hogy egy durván páncélozott jármûnek csak ennyi kell).. mintha a .38 ban a stingeren gyengítettek volna, a helinek a hellfirejét felturbózták volna.. nagy buzik.. én most inkább tankmániában szenvedek, ezért is mellékelek egy képet akkro én is a britt challenger II-rõl:

Danny
Ez a háttérképem most, nagyon klassz:

De itt az oldal linkje, szerintem nagyon érdekes: Klikk ide

Danny
Én az elölhaladóról azt hittem hogy M1A1.

Danny
Hát Pajtás azt bírom benned hogy te mindent tudsz. Ezt én se tudtam az Apache-al kapcsolatban. 😊 Második képen nem nagyon vágom milyen tankok mennek, de hát angol amerikai csapat együttmozgás nem elképzelhetetlen. ,)

az csak opcionális lokátor, mert általában erre külön van egy little bird átalakítva lokátorállomásá, és akkor azon keresztül észleli a világot az apache. A második képen meg az a kakuktojás, hogy az amerikai apachok mellett azok angol challenger I esek ha jól látom.
Danny
Ez nagyon tetszik:

Danny
Ez a DC-ben valahogy lemaradt. Pedig ez az Apache lelke. Célzórendszer, meg minden ebben van. Nem nagy gikszer ez egy kicsit?

Danny
Ja láttam! Én írtam vissza a gyereknek, hogy és hogy ez lesz

Ha máshol láttok, irjátok is meg nyugodtan.
Viharmadár
Az érdekelne,hogy tényleg adnak-e erdeti BF progit a videokártyához?
Melyikre vonatkozik kérdésed a 2 állítás közül?
Más: Láttátok hogy kisöpörték az adminok a spamet😊 Pedig én nem is szóltam nekik. Mindenestere jó munka, csak így tovább.
Viharmadár
Ez biztos?
Danny
Nagyon helyes! 😊

Danny
Ja felmentem, csak nem volt fenn senki. De ha játszom és nincs más dolga a fülemnek akkor rajta leszek!

Desert Combat a legjobb mod...mindig ezzel tolom...
na már van a DWhez TS szerver is ugyanott
😊)))
Videokaresz az most hál istennek egy jo darabig nem kell,de köszike!!😊

hát erre csak a mediamarktot tudom ajanlani 10k körüli áron, vagy most van valami msi videokártya, amihez ajándékba adnak bf et
az valszeg én lehettem😊))
Rendes dobozos,amihez van cd key!Ugyanis szeretnék játszani kül. szervereken.

Köszi a gratulációt. Egyébként nem veled találkoztam mútkor személyesen, vagy az a testvéred/barátod volt aki mondta hogy IZB nickel szokott bf ezni?😊
Mit értessz eredeti bf alatt? Eladó eredeti dobozos verziót keresel, vagy clonecd-set letöltésre? - Mert az van elvileg a http://www.swgy.hu/bfforum/viewtopic.php?t=201 oldalon valahol.
majd lehet róla szó, csak elõbb legyen saját netem amin le tudom tölteni õket teszteléshez... egyébként a héten már elvileg mûködik a wlan netem
Király a szerver,király minden!!Gratula az üzemeltetöknek!!Csak igy tovább!
Nem tud valaki egy eredeti BF et??

Danny
Télleg! Custom mapokat nem raksz be?

Danny
Én most nagyon kipihent vagyok! 😉 Nyugalom tengere! 😊

Danny
Rakd fel a BF után az 1.4-es patch-et és crack-et, aztán a DC 0.38-at.