Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger
A róta=Azóta

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Nálam a dc battle of 73 easting meg El Alamein a lag király.A róta hogy sounban mindent a lagkisebbre vettem a többin már annyira nem.

Szerintem ez nem szoritkozik a custom mapokra.

Pl SID II is bazinagy, mégsem laggolbe, ugyanakkor ott a gazala, ami alapmap, és néha mégis lagol.

Apropó SID II, szerintem az is rém unalmas pálya.

Nekem utóbbi napokban 1-2x fordult elõ kisebb lag csak, és az is elmúlt rövid idõn belül (még a map alatt).
persze kiszedhetjük ha sokan gondoljátok... meg berakom amit modntok (egyébként nehogymár unalmas legyen a cycle, amikor teli van custom mapokkal...)
Meg azt kérdezném hogy dannyn kivül másnak is gáz van a szerveren, vagy szerintetek csak a custom mapok laggolnak be egyes gépeken?
Jah, én is unom már.
De hidd el külf szervereken is rengeteget megy a LostVillage.

Ki kellene szedni a cyclebõl a francba DWn.

Szavazzuk már meg😊

Petko, demokrácia van a szerveren?😊 Mert akkor itt az elsõ szavazat, hogy le a lostvillageval😊
Danny
A géped abszolúte megfelelõ. Én vágom egyébként hogy a DC-nek nagyobb a gépigénye mint a BF-nek, nade nem ennyivel. Valami szar van a levesben a DW-n sztem.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Nekem meg ez😊
AirborneRanger
És a "közel kerül hozzám egy mozgó jármû akkor qrvára beakad" is a lag miatt van? A gépem az jó a játékhoz?

Danny
Nem a helikopter hülye hanem laggolsz. Nálam ugyanez a probléma ezért nem járok fel mostanában DW-re.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

AirborneRanger
Vki megmondhatná nekem mér van az ha elkezdek lõni a heli vel, akkor elveszi a gázt és a lövések után mindig lezuhanok. Esetleg a lag miatt? Meg ha közel kerül hozzám egy mozgó jármû akkor qrvára beakad. A gépem:1.7 celeron, MSI845PE MAX, 256MB DDR2100, GeF4 Ti4200 128MB 4X, meg 384-es ADSL. Vki helpejjen please!

AirborneRanger
a parncsikonjával indicsd el (desert combat)

traXion
mert krekkelt, összes krekkelt kidob a vinfosba ha modot aktiválsz, nincs megoldás!

traXion
biztos ebben van az a sok benzin.... 😄

traXion

traXion
Ilyen mikó lesz? 😄

AirborneRanger
Aug 15.

AirborneRanger
Szerintem ilyesmi dszipp mg42-essel már van a bagdadi õályán nem ??

traXion
kicsit dadox nem? 😄

TheGOro
hupsz "hozzáfogott fogott" 😊))

http://GOro.hu

TheGOro
Na akkor péntek lévén csapjunk 1 kis hírösszefoglalót:
Az elmúlt 5nap DC hírei:

+Hamarosan itt a 0.39! - A fejlesztõ csapat jelenleg tükörszervert keres, és várják a szervert biztosítani tudó személyek jelentkezését, az [email protected] e-mail címen. Elvárás, hogy a szerveren megtekinthetõ legyen a letöltések száma. Így elképzelhetõ hogy már a jövõ héten letölthetõvé válik a 0.39 /további infó www.desertcombat.com /

+ A Trauma stúdió új tagja- Goetterfunke, az Eve of Destruction tagja(vezetõje) csatlakozott a DesertCombat csapatához, és rögtön hozzáfogott fogott a következõ kiadáshoz!

+ Civil jármûvek - kuksizzátok meg az 1ik új mappon található civil jármûveket...

Lada powa:

Toyota terepjáró:

AirborneRanger
Nem lehet,hogy az a10-es nyikorog? Mer nagyon vonyíít!

AirborneRanger
A rücskös mindenit hogy pont ezt a képet tetted be amelyiken ott virítok 1 kemény fraggel? Kellett ez? Heeeee??😛

TheGOro
1 emberke névszerint mocskosgeci

Hamed
Szép😊) De látom itt is intelligens nevekkel játszanak az emberkék...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TheGOro
Huhuhú de jót játszottam a kedvenc mappomon 😊))
GOro powaaa

TheGOro
Az A10-nek tényleg durva hangja van, aminek az elõnye /legalábbis ha ellen ül benne / az hogy jó messzirõl is lehet hallani ha közeledik, és tudhato hogy bombázás lesz tehát, gyorsan fedél fölé kell hajtanom ártatlan fejemet...

Hamed
Ja, meg azt hogy lehet beállítani, hogy a spawn képernyõn kiírja, milyen kasztbõl hányan vannak a csapatomban??

Hamed
Nah, csak letöltöttem én is😊) Hát...

Eddig egyedül a Su-25-be szerettem bele, a többi gépet egyelõre hanyagolom. Az A-10-nek télleg ilyen idegtépõ hangja van, vagy nálam van gond?

Ami elég furcsa volt, az az hogy a tankok nyílegyenesen lõnek... Így hogy lõjem õket seggbe szembõl?😊) Meg majd mindenki AT-vel, vagy heavy assival nyomul. Egyelõre tanulgatok külföldi szervereken, aztán majd jövök.

nem mindhez, de ebben igazad van. az elso számú ok viszont fennáll
traXion
de ahhoz eredeti BF kell nem?

ezt már több ezren kérdezték, de nem lessz a dw public mert külföldi sávszélt nem használhatom. Másrészt meg akkor mi értelme, ennyi erõvel ott egy csomó osztrák meg német dc szerver amin ugyanennyi a ping
traXion
megy az 😄

HBA Danny-meló
Nekem pl. nem hiányoznak a külföldi seggfejek. Gondolj bele, hogy neked is minden anyázásodat angolul kéne beírnod 😉

traXion
Petko nem teszed publicra a szervert, szerintem sokkal többen lennénk rajta, nem árt a vérfrissítés 😄

HBA Danny-meló
Hát igen, mostanában már mindenki fél óra gyakorlás után elvezeti az AH-t. Bezzeg az 1.2 idején még érteni is kellett hozzá. Emlékszel milyen volt? Mindegy én azért még egybõl kiszúrom, hogy ki a veszélyes és ki az aki 100m-es sugarú kört képes csak belõni. Ma este felmegyek DW-re az tuti. 😉

Na az emlegetett szamár😊 valami weasel gyerek...

Én csak tankkal nyomultam, az meg mindig kivárta az apacsát, aztán 20 rakétával kilõtt nagy nehezen, és még járt a szája. Lelámázom, erre ilyet mond nekem: tanuljak meg repülni inkább én is😊
LOL
Mondom pici fiu en felszallok neked veged mint a botnak, és annak 2 vége van.
(már ha valaki szembetalálkozott velem még az aktiv PTs korszakomban az tudja mirõl beszélek, ha alám repcsi kerül😊
Danny
Majd ha már 2-vel kitudják szedni 😉

Na az AH60 picit más téma...
Igazából kezdem megutálni a helikopteres témát, mert minden kezdõ alma attól naffiú, hogy az apacsból 40 rakétával le tud szedni 1 tankot...
Danny
Velem a héten már nem találkoztok egyik szerveren sem, mert a sima BF-ben is csak 8 fps-t mértem este. DC-ben ez kb 2 lenne. Kicsit széthullott a rendszerem, hétfõn fogom felrakni az egész szart újra. Pedig tegnap szívesen felmentem volna, olyan jó volt látni, hogy több mint 20 ember van fenn. Fájt is a szívem nagyon 😞 , de jövõ héten jövök 😊

TheGOro
jajajaj jól beszélsz Borg AH60 powa

Na ez a bocage jo volt most😊
Csak az a baj, a 20emberbõl néhány alma is volt...
Meg a csapat nem szuperált igazán. Ott téptem a számat, hogy támadjanak már, de mindegyik csak dekkolt valahol, és várta hogy az ellenség menjen hozzá. Közben persze el is foglalt mindent a másik...
Na de végülis nyertünk, mert jobban apritottuk õket, mint a ticket😊
Baj csak abból a szempontból, hogy az XPnek több felé kell keresgélni a swappoláshoz.
A méret pedig azért nem jó ha nagyobb, mert az XP hajlamos elõbb swapfileozni néha, mint hogy a fizikai memóriát használná. Igy ha nagy a swap, az lassabb...
TheGOro
Én nem gondolom semmibõl, nekem is mondták...

HBA Danny-meló
Nekem 4 partícióm van. A C:\-n van egy Win98, a G:\-n az XP, és van egy E:\ és egy F:\. A swap-ok meg úgy vannak, hogy van 500Mb a C: q-n és 500Mb a G:\-n. Baj, hogy nem egy partíción vannak? És az probléma hogy több mint 768?

A particio nem egyenlõ a HDDvel.
Tök mind1 hány particiod van egy HDDn.

Ha viszont van egy plusz winyó is a gépedben, akkor azért arra rakd a swapfilet, mert ott nem a rendszerwinyót terheli a swappolás -> gyorsabb.

Pl nekem a 80as 3 felé van osztva, ebbõl a 3ból tökmind1 hova rakom a swap filet. Amúgy nekem 512MB ramom van, és 1 768as swap file a C-n, ahol a zixpé is van.
HBA Danny-meló
Tehát akkor a lényeget összefoglalva: Ne a rendszerem partíciójára rakjam. Az a 768Mb lapozófájl az egy partícióról származzon, ne 2-rõl vagy többrõl. Tehát ha az XP-m a G:\-n van akkor rakom mondjuk az E:\-re és mind a 768Mb ott lesz. Így gondoltad?

Ja.
Általában a RAM 1.5-2x méretére szokták tenni, de 512MB RAM alatt lehet több is.
És csak EGY lapozófile, és a teheted, nem a rendszerwinyóra. Ha csak egy HDD van, tökmind1 hova rakod, csak fix legyen.
HBA Danny-meló
Mármint ekkorára állítsam a lapozófájlok méretét?

512 vagy 768 max bõven elég.
nemtudom mibõl gondolod, hogy a .4 mostanában megjelenik... én úgy tudom hogy még nincs körülbelüli dátum se rá, csak valami apróbb patchet fognak kiadni nemsokára