Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Pl SID II is bazinagy, mégsem laggolbe, ugyanakkor ott a gazala, ami alapmap, és néha mégis lagol.
Apropó SID II, szerintem az is rém unalmas pálya.
Nekem utóbbi napokban 1-2x fordult elõ kisebb lag csak, és az is elmúlt rövid idõn belül (még a map alatt).
Meg azt kérdezném hogy dannyn kivül másnak is gáz van a szerveren, vagy szerintetek csak a custom mapok laggolnak be egyes gépeken?
De hidd el külf szervereken is rengeteget megy a LostVillage.
Ki kellene szedni a cyclebõl a francba DWn.
Szavazzuk már meg😊
Petko, demokrácia van a szerveren?😊 Mert akkor itt az elsõ szavazat, hogy le a lostvillageval😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Az elmúlt 5nap DC hírei:
+Hamarosan itt a 0.39! - A fejlesztõ csapat jelenleg tükörszervert keres, és várják a szervert biztosítani tudó személyek jelentkezését, az [email protected] e-mail címen. Elvárás, hogy a szerveren megtekinthetõ legyen a letöltések száma. Így elképzelhetõ hogy már a jövõ héten letölthetõvé válik a 0.39 /további infó www.desertcombat.com /
+ A Trauma stúdió új tagja- Goetterfunke, az Eve of Destruction tagja(vezetõje) csatlakozott a DesertCombat csapatához, és rögtön hozzáfogott fogott a következõ kiadáshoz!
+ Civil jármûvek - kuksizzátok meg az 1ik új mappon található civil jármûveket...
Lada powa:
Toyota terepjáró:
http://GOro.hu
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
http://GOro.hu
Eddig egyedül a Su-25-be szerettem bele, a többi gépet egyelõre hanyagolom. Az A-10-nek télleg ilyen idegtépõ hangja van, vagy nálam van gond?
Ami elég furcsa volt, az az hogy a tankok nyílegyenesen lõnek... Így hogy lõjem õket seggbe szembõl?😊) Meg majd mindenki AT-vel, vagy heavy assival nyomul. Egyelõre tanulgatok külföldi szervereken, aztán majd jövök.

Én csak tankkal nyomultam, az meg mindig kivárta az apacsát, aztán 20 rakétával kilõtt nagy nehezen, és még járt a szája. Lelámázom, erre ilyet mond nekem: tanuljak meg repülni inkább én is😊
LOL
Mondom pici fiu en felszallok neked veged mint a botnak, és annak 2 vége van.
(már ha valaki szembetalálkozott velem még az aktiv PTs korszakomban az tudja mirõl beszélek, ha alám repcsi kerül😊
Igazából kezdem megutálni a helikopteres témát, mert minden kezdõ alma attól naffiú, hogy az apacsból 40 rakétával le tud szedni 1 tankot...
Csak az a baj, a 20emberbõl néhány alma is volt...
Meg a csapat nem szuperált igazán. Ott téptem a számat, hogy támadjanak már, de mindegyik csak dekkolt valahol, és várta hogy az ellenség menjen hozzá. Közben persze el is foglalt mindent a másik...
Na de végülis nyertünk, mert jobban apritottuk õket, mint a ticket😊
A méret pedig azért nem jó ha nagyobb, mert az XP hajlamos elõbb swapfileozni néha, mint hogy a fizikai memóriát használná. Igy ha nagy a swap, az lassabb...
Tök mind1 hány particiod van egy HDDn.
Ha viszont van egy plusz winyó is a gépedben, akkor azért arra rakd a swapfilet, mert ott nem a rendszerwinyót terheli a swappolás -> gyorsabb.
Pl nekem a 80as 3 felé van osztva, ebbõl a 3ból tökmind1 hova rakom a swap filet. Amúgy nekem 512MB ramom van, és 1 768as swap file a C-n, ahol a zixpé is van.
Általában a RAM 1.5-2x méretére szokták tenni, de 512MB RAM alatt lehet több is.
És csak EGY lapozófile, és a teheted, nem a rendszerwinyóra. Ha csak egy HDD van, tökmind1 hova rakod, csak fix legyen.