Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny
Miert bevetettek a Sivatagi Viharban Commanche-ot is?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

DF Ranger
Jahh 😄

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

Lacc
Wow!! Lesz Commanche a köv. verzióban? Remélem azok a képernyõk a fülkében tényleg fognak mûködni!
Locutus PT
DF Ranger
Jah Borg te mijen néven jáccol?
Amugy itt a Comanche pilótafülkéje:

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

Jah, basrahs edge kiraly volt... kar hogy lehalt
Lacc
Ki van lõve a DW server most jöttem onnan 😞 Pedig pont egy király map volt 😛
Danny
csao, jo8

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
OK l, de 24 ora mulva lesz csak aktiv 😉, addig elnezzuk 😊

Danny
Igen ma nekem is tetszett. Es egyszer sem TK-ztak le aminek kulon orultem 😊

Lacc
Jó kis csaták voltak ma is. Kár hogy estére elfogynak az emberek 😞
Danny
Ez nem zsarolas, sot meg talan feled is valamilyen szintu tisztelet nyilvanitas, mivel szeretnenk megismerni akivel beszelgetunk. 😉 Ennyirol van szo. Ez az "l" meg olyan mintha arra sem venned a faradtsagot, hogy beird a neved. Regelj be mert nem nagyon komazza senki sem az unreg emberkeket. Na csak ennyi es nincs harag ok?

Danny
Esetleg ha beirod a rendes neved vagy beregelsz normalisan szoba allunk veled. Kosz!

Cobra.
Szerintem az ACC-n az anticheat csak poén, valószínûleg sok lett a mínusza vagy valami olyat csinált, ami nem tetszett egy adminnak.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danny
Hmmm... Passzolom.

CAD
Utanna a DW szerveren o is nehezmenyezte, hogy elvileg semmi rosszat nem tett, es lecsiterezte a szervert, mikozbe elmondasa szerint semmit nem hasznalt.

caddie

Danny
szerveren fut valami anti cheat program? Mert lattam, hogy WARNING CHEATER!!! felirattal levagta |=P@nelnet=|Robco nevu arcot.

CAD
A raketak olyanok mint a golyok, egyenesen mennek, csak nagyobb a sebzesuk es lassabbak 😊. Tehat kovetes nincs a jatekban.

Kanyarodasrol nem tudok, max egy ido utan lefele szallo ivben mennek, vagy ilyesmi, de ahoyg irtam kovetesrol szo nincs - akkor kapnanak meg idegbajt a foldiek 😊 - meg a legiek.

caddie

Cobra.
szerintem a szemüvegeddel van gond , a rakéták egyenesen mennek. A Stinger meg valóban a repülõ mellett is felrobban, csak sokkal kevesebbet sebez.

Lacc
Na kicsit kiteszteltem én is ezt a 0.5-t. Végülis egész jó lett, de kár hogy levették a Stinger sebzését, így szvsz túl erõsek lettek a vadászgépek. Így néhány maptõl elteikintve, a helik is a háttérbe szorultak, mert egykettõre le lehet õket kapni repcsikkel.

Úgy általában pedig az amcsik erõsebbek ha 50-50 a playerek eloszlása, változatlanul jobb cuccaik vannak.
trident
Szia Cad.
Igen, a pb-re gondoltam, igaz engem ez -most-, nem érint, de érdekel. Na persze a patch érint, remélem tesznek bele valami kellemetes kis pályát. A tiszta assault pályákat szvsz lehetne erõsíteni.
-más: A repülésrõl kérdeznék tõletek. A vadászgépeket hanyagolni szoktam, csak ritkán repülök velük. A rakéták hogy is vannak? Fõleg a levegõ-levegõkre gondolok. Meg lett külön csinálva? Ugyanis: láttam egy screenshotot, amelyben a vadászgéprõl-vadászgépre kilõtt rakéta pályája nem egyenes volt. ilyet viszont nem tapasztaltam játék közben. A stinger sebzése ha jól tudom ugye úgy van megoldava, hogy a nem direkt talál a közelében robban és úgy sebzi.
A 0.39-es verzióban láttam AH-64rõl kilõtt elsõdleges rakéták "mintha" néha "kanyarodnának".( vagy csak megint elfelejtettem a haloperidolt bevenni?)
Hülyeséget, ostobaságot nem akartam kérdezni, remélem nem is az.(ha mégis, kéretik nem flémezni!😊 )

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

CAD
Most mar biztos, hogy nem mukodik probaltam beloni, nem reagalt ra.

Trident: mire gondolsz. pb-re? - PB folyamatosan frissul, sztem m.o.-ra kis szerencsevel a legujabb csitek nem jutnak el idoben (ertsd: a pb frissitese elott).

caddie

trident
Ezt valóban nem tudom bizonyítani így fórumon keresztül, de szvsz nem is kell...
Én nem kételkedem itt senkiben. Normálisnak tûnik itt mindenki. De csak úgy néz ki!
-más: a bf fórumon nem bíznak az 1.6-os patchben-punkbuster- ti mit gondoltok? Valóban csak ideig-óráig elég?
Na megyek, le kell engednem a sorompót.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Csak gondolod! Csajádröcsögei bakter vagyok, vigyázok a forgalomra: Bizmot! balra, balra!!! A kárpátia expressz veled szembe jön!!!
Mellékállásban A-10 berepülõ pilóta: berepülni tudok a harctérre, csak azok a shilkák, meg az AA, meg a...

CAD
Probaltam, de hiaba tettem, nem tortent semmi valtozas, sot ha jol emlekszem a visszateresi erteke "1" volt, ami ugye a hibat jelenti.

caddie

Danny
Repterek felett nekem is 😉

DonC
Sziasztok, dc nofly zone mindenkinel akad vagy csak nalam ?

TheGOro
"Mit csinaljon egy admin a 20 vs 12-vel, kezdje el kickelgetni a masik csapatbol random az embereket? Autobalance team ki van kapcsolva, " Be lehet kapcsolni a autobalanceteamot, az elég gyorsan kieggyenlíti a csapatokat, majd utána kikapcs, és már minden rendben...

http://GOro.hu

Cobra.
Valamilyen videótömörítõ programmal le kell tömörítened (pl DrDivX)

frapsot keresd a neten
Danny
Kerdezd meg a Nordern Brigadosoktol. Ok mar szamtalan BF filmet csinaltak, szerintem tudnak majd segiteni. Keresd BurnBaby-t vagy Air-t a BF forumon, vagy a bf.hu irc csatin.

CAD
Destiny az ilyen dehat mit kezdjunk vele, ez van, ha olyat csinal kicket kap.

Mit csinaljon egy admin a 20 vs 12-vel, kezdje el kickelgetni a masik csapatbol random az embereket? Autobalance team ki van kapcsolva, tehat nem mukodik, mi sem tudunk mast tenni, mint pofazni, meg fenyegetni, ha teszunk valamit, akkor rogton jon, hogy rosz csunya admin, visszael a jogaival...

"De lehetne. Ha rajtam mulna mar a mult heten 10 ember ki lett volna bannolva. Aki egy keresbol nem ert, annak nincs akkora az ertelmi szintje, hogy megerdemelje a jatekot velunk. 😉" - ez igy van, csak utanna meg jonnek a lancos kutyai, meg õ es kezdnek anyazni, meg a forumba is, es demoralizaljak az egesz jatekot, tenyleg csak nagyon kirivo esetben szoktunk ilyet tenni.

Nekem is volt olyan, hogy megkertem el alameinen, hogy amig van bazisunk addig felejtse mar el a basekemperkedest, mennyen tamadja azt, kertem 3x, semmi aztan kickeltem... 5 perc mulva u.a. a szitu, aztan megint kickeltem, ekkor mar jott valami emelkedett ismerose aki ramolvasta, hogy mit kepzelek, mi az hogy en dontom el, hogy ki jatszik meg, hogy, meg jol allunk, ha mar ilyenek mint en dontenek... no comment.

"Nem lehet ellene tenni? Admin, ban, vagy beállítani, hogy a friendly sebzés önsebzés?" - sztem onsebzes rossz 5let, mert megolheted magad egy veletlen talalat miatt, es ha mar egyikotok meghalt veletlen, akkor masikat legalabb ne veszitsuk el ertelmetlenul. Persze a direkt dolgok masok, ilyenkor keszit nehany shot >> szol adminnak, es megfelelo retorziok biztos lesznek imho.

caddie

CAD
Igy van, bf faq-ban minden le van irva reszletesen.

caddie

Danny
Akkor jo! 😊 Nem Redline-ozik itt valaki komolyabban? 😛

Cobra.
hozzuk össze a bf 60 ezrével együtt 😊

TheGOro
még 229 üzi kell 2000 ig 😊

CAD
Nemkell, en megtanultam az ingame adminolast konzolbol ;> volt kin gyakorolni ;>

caddie

TheGOro
Jah és egyébként jó8

TheGOro
De úgy látom nem túl sokan tanulmányozták a www.battlefield.hu-n a konzol parancsokat, ezért most ezt tegyétek meg 😊 http://www.battlefield.hu/faq/konzol.htm

TheGOro
Bannolni nem így kõ

DF Ranger
😄D és igy bannolni is lehet? pl meghatározott idõre? és lelehet idõ elõtt venni a bant?

TheGOro
Danny ugyebár miért kéne kilépni? egyrészt DW BF remote manager nem megy, így szépen konzolba gépelési gyakorlat admin.enableremoteadmin *********** admin.execremotecommand "admin.kickplayer x"

Lacc
Hopsz 😄
Cobra.
Akkor azért nem tudtam múltkor kickelni, mert már nem jó a passwordom. Pedig már valószínûleg sikerült volna konzolból. 😞

Danny
Szoktak ok azt latni, csak ugye a kick-hez ki kell lepni a desktopra, hogy elinditsd a remote admint.

TheGOro
Elméletileg én is az vagyok, vagy voltam, nem tom de én nem kaptam új pass-t, a régivel nem mükszik, szóval én nem tok semmit tenni az ügy érdekében...

AirborneRanger
bf má 1.5 😉

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Hat igen.. elviekben en is az adminok kozott vagyok!
A Sok admin az elvileg most 4 emberke mivel valaki kiadta idegen kezbe a pass-t "Petko"
Sajonos en meg lusta voltam arra ,hogy konzolbol megtanuljak adminolgatni!
Progi meg biztonsagi okokbol..(amit nem ertek HBA serveren jo itt miert nem?) szoval nem fut!
Pedig igazad van.. nem telik el nap ,hogy se tortenne valami f*szsag! Nemreg valaki kibanolta az egyik tagunkat!
Pedig elvileg Admin a kozelben sem volt.. raadasul U'42 es admin nem hinnem ,hogy kitete volna!
Arrol meg nem is beszelve ,hogy a srac...erosen atlag felett normalis!
Igyekszem osszekapni magam es idot szanok mar a konzol adminolgatas elsajatitasara! 😊 Akkor viszont nem lesz kegyelem osztogatom a bant mint komunistak a virslit! 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lacc
Thanx.

Most meg azt írja hogy Wrong version... Felaraktam az 1.45-ös bf peccset meg a 0.5-os dc full installt. Valamit kihagytam ezek szerint?
DF Ranger
Oops ez én voltam csakhát ugye ki meg be jelentkezni :/