Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot
Amugy itt a Comanche pilótafülkéje:

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
caddie
Kanyarodasrol nem tudok, max egy ido utan lefele szallo ivben mennek, vagy ilyesmi, de ahoyg irtam kovetesrol szo nincs - akkor kapnanak meg idegbajt a foldiek 😊 - meg a legiek.
caddie
, a rakéták egyenesen mennek. A Stinger meg valóban a repülõ mellett is felrobban, csak sokkal kevesebbet sebez.Hide and fear, Cobra Commander is here !
Úgy általában pedig az amcsik erõsebbek ha 50-50 a playerek eloszlása, változatlanul jobb cuccaik vannak.
Igen, a pb-re gondoltam, igaz engem ez -most-, nem érint, de érdekel. Na persze a patch érint, remélem tesznek bele valami kellemetes kis pályát. A tiszta assault pályákat szvsz lehetne erõsíteni.
-más: A repülésrõl kérdeznék tõletek. A vadászgépeket hanyagolni szoktam, csak ritkán repülök velük. A rakéták hogy is vannak? Fõleg a levegõ-levegõkre gondolok. Meg lett külön csinálva? Ugyanis: láttam egy screenshotot, amelyben a vadászgéprõl-vadászgépre kilõtt rakéta pályája nem egyenes volt. ilyet viszont nem tapasztaltam játék közben. A stinger sebzése ha jól tudom ugye úgy van megoldava, hogy a nem direkt talál a közelében robban és úgy sebzi.
A 0.39-es verzióban láttam AH-64rõl kilõtt elsõdleges rakéták "mintha" néha "kanyarodnának".( vagy csak megint elfelejtettem a haloperidolt bevenni?)
Hülyeséget, ostobaságot nem akartam kérdezni, remélem nem is az.(ha mégis, kéretik nem flémezni!😊 )
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Trident: mire gondolsz. pb-re? - PB folyamatosan frissul, sztem m.o.-ra kis szerencsevel a legujabb csitek nem jutnak el idoben (ertsd: a pb frissitese elott).
caddie
Én nem kételkedem itt senkiben. Normálisnak tûnik itt mindenki. De csak úgy néz ki!
-más: a bf fórumon nem bíznak az 1.6-os patchben-punkbuster- ti mit gondoltok? Valóban csak ideig-óráig elég?
Na megyek, le kell engednem a sorompót.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Csajádröcsögei bakter vagyok, vigyázok a forgalomra: Bizmot! balra, balra!!! A kárpátia expressz veled szembe jön!!!
Mellékállásban A-10 berepülõ pilóta: berepülni tudok a harctérre, csak azok a shilkák, meg az AA, meg a...

caddie
http://GOro.hu
Mit csinaljon egy admin a 20 vs 12-vel, kezdje el kickelgetni a masik csapatbol random az embereket? Autobalance team ki van kapcsolva, tehat nem mukodik, mi sem tudunk mast tenni, mint pofazni, meg fenyegetni, ha teszunk valamit, akkor rogton jon, hogy rosz csunya admin, visszael a jogaival...
"De lehetne. Ha rajtam mulna mar a mult heten 10 ember ki lett volna bannolva. Aki egy keresbol nem ert, annak nincs akkora az ertelmi szintje, hogy megerdemelje a jatekot velunk. 😉" - ez igy van, csak utanna meg jonnek a lancos kutyai, meg õ es kezdnek anyazni, meg a forumba is, es demoralizaljak az egesz jatekot, tenyleg csak nagyon kirivo esetben szoktunk ilyet tenni.
Nekem is volt olyan, hogy megkertem el alameinen, hogy amig van bazisunk addig felejtse mar el a basekemperkedest, mennyen tamadja azt, kertem 3x, semmi aztan kickeltem... 5 perc mulva u.a. a szitu, aztan megint kickeltem, ekkor mar jott valami emelkedett ismerose aki ramolvasta, hogy mit kepzelek, mi az hogy en dontom el, hogy ki jatszik meg, hogy, meg jol allunk, ha mar ilyenek mint en dontenek... no comment.
"Nem lehet ellene tenni? Admin, ban, vagy beállítani, hogy a friendly sebzés önsebzés?" - sztem onsebzes rossz 5let, mert megolheted magad egy veletlen talalat miatt, es ha mar egyikotok meghalt veletlen, akkor masikat legalabb ne veszitsuk el ertelmetlenul. Persze a direkt dolgok masok, ilyenkor keszit nehany shot >> szol adminnak, es megfelelo retorziok biztos lesznek imho.
caddie
A Sok admin az elvileg most 4 emberke mivel valaki kiadta idegen kezbe a pass-t "Petko"
Sajonos en meg lusta voltam arra ,hogy konzolbol megtanuljak adminolgatni!
Progi meg biztonsagi okokbol..(amit nem ertek HBA serveren jo itt miert nem?) szoval nem fut!
Pedig igazad van.. nem telik el nap ,hogy se tortenne valami f*szsag! Nemreg valaki kibanolta az egyik tagunkat!
Pedig elvileg Admin a kozelben sem volt.. raadasul U'42 es admin nem hinnem ,hogy kitete volna!
Arrol meg nem is beszelve ,hogy a srac...erosen atlag felett normalis!
Igyekszem osszekapni magam es idot szanok mar a konzol adminolgatas elsajatitasara! 😊 Akkor viszont nem lesz kegyelem osztogatom a bant mint komunistak a virslit! 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Most meg azt írja hogy Wrong version... Felaraktam az 1.45-ös bf peccset meg a 0.5-os dc full installt. Valamit kihagytam ezek szerint?