Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
caddie
De most mennék fel a DW-re, és nem tudom a jelszót. Ezek szerint megváltozott vagy én emlékszem rosszul? Nem dchun vagy dchu volt?
Meg pl azzal, amikor usa-nak beáll 20 ember, másiknak meg 12, es hiaba tépi a száját bárki, hogy ugyan álljon már át valaki, rá se szarik egyikse.
Ha ennyi admin van a szerveren, csinaljanak is mar valamit legalabb...
Pl kezdhetnétek azzal a destiny nevû egyénnel, folyton csak szid valakit, nem birja elviselni ha lelövik, rögtön anyáz...
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
azért akkor is kellemetes dolog hogy már ilyen munkahelyeken is lehet netezni, meg gamelni is esetleg😊
Na ennyi volt az OFF.
-MeOw: hmmm.😊 Szerencsére a Trauma studios nem a Valve, és a Desert combat nem a Hl2 és nem is CZ...😄
Kellemes megelepetés lehetne! Fõleg így az elüzleteseidett karácsonykor.😞
-tk? Amúgy ilyenkor nem sajnálom, hogy nem játszhatom. Igencsak elveheti az ember kedvét a JÁTÉKTÓL. Persze gondolom ezt hiába magyarázod....a tk-zónak...
Nem lehet ellene tenni? Admin, ban, vagy beállítani, hogy a friendly sebzés önsebzés?
-TheGoro: mondták már, hogy a "mobilis ak" nagyon jó lett?😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
http://GOro.hu
Aki tud németül, nem nézné meg, mit írnak a Comanche-ról december 1.-ei keltezéssel? Hogy én is okosodjak.😊 Mindenesetre megugrik bárkinek a vércukra a képek láttán, aki szeret a Dc-ben repkedni...Szvsz...
-A little bird már csak kismiska....
Gondolom a mezõgazdasági hajlamú bf-sek ezzel tudnak permetezni Bocage mezein.
-Azt a három pályát meg ki kellene próbállni (bár a "killbox" színvilága egyedi, de szép).
(hírezni nem akartam, lévén friss vagyok, pervollal vagyok még mosva, de ha még nem láttátok, akkor "kellemes és üde reggeli színfolt" lehet a fenti link.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a; a BSA éjszakai brigád tagja vagyok, oszt unatkoztam...
b; a cserkeszõlõsröcsögei intel gyár portása vagyok.
c; sürgõsségi ellátásban tevékenykedem magas hatásfokkal.
d; krókikus hazudozó vagyok, most pattantam a 'lipótról. Ott csak úgy ismernek: "a heteske".
-Ha a Nimitzen egyszerre tényleg ennyi jármû található egyszerre akkor már felszállni is mûvészet lesz.
-mikor is esedékes a 0.6?

Majd meghalok egy jó kis gyakásért erre elsunnyogjátok nélkülem... Ehh... 😞
😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Na megint elohozakodnek a Februarban tartando BF/ DC lan partyval kapcsolatban!
Valszeg Februar 13-14-15 lenne az idopont!
Eddig 38 ember jelezte ,hogy erdekli! 34 hogy nem!
Felemas eredmeny.. 50 fo alatt nem is kerul megrendezesre!
Valoszinuleg BF es ek tobben jonnenek.. mivel nagyobb a scene!
Azert nem volna rossz ha az aktiv DC csapatok keviselnek magukat legalabb 8 fovel!
Jo kis gamakat tolnank! Egyenlobb eselyek a lan miatt!
Raadasul testkozelbol lathatnank kit is miert anyazunk "egyesek" !
U'42.:.Pampalini
ui: Lehet potyott tenni az igen vagy a nem melle aki meg nem tete meg, hogy lassuk van e meg igeny!
illetve csapatok vezetoi kuldhetnek nekem e-mailt esetleg szandekukrol ,hogy jonnenek vagy ne is szamitsunk ra!
Termeszetesen funbol is el lehet jonni... jatek jut majd mindenkinek 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot
Aki a helikopteredre lovoldozott fobazison a legvedelemmel, az nem veletlenul Destiny volt? Engem o szokott ilyennel szorakoztatni.
A nevem Danny. Tenyleg veletlen repultem beled, igaz masodik alkalommal valoban bena voltam. De csak azert mert, tegnap iraki csapattarsaim, eleg gyakran lopkodtak AH-kat az amcsiktol, igy nagyon meg kellett neznem hogy melyikre repulok ra. Szerencsetlen veletlen volt, hogy akkor is pont teged fogtalak ki es nem tudtam idoben leolvasni, hogy kek vagy piros vagy. Hezitaltam, de csak azert mert nem akartam szetloni a csapattarsamat. Ezert mentem neked.
A masik meg az, mint ahogy azt alant is leirtam: Miota tiltott belerepulni a masikba? Nem szep dolog, en sem szeretem, nem is szorulok ra, de neha szukseges es elkerulhetetlen. Inkabb csattanok en is, mint hogy utana legyakd a tankjainkat amik epp foglalnak. Miutan tegnap nem zaszlonal csattantunk, ebbol is lathatod, hogy semmi ertelme nem lett volna reszemrol, hogyha direkt csinalom. De mint mondtam, nem szoktam ezt csinalni, mert siman leszedem a helikoptert anelkul is.
Reszemrol ennyit tudok mondani az esettel kapcsolatban, de mar az is vicces, hogy ez egyaltalan tema.
én csak megjegyeztem, mivel kétszer egymás után "véletlenül" belémrepültél.
sõt, utána még azt is mondtad, hogy lehet, hogy nem is volt véletlen...
meg hogy azt hitted csapattárs vagyok!?
most akkor mi is van a színvonallal?
caddie
Lost Village
-=
-=
73 Easting
-=
Összesítésben 499:313, 186 pont differenciával gyõztünk!
Ezúton is köszönjük az
Suttyo a szinvonal emberek!

Hide and fear, Cobra Commander is here !