Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem gondolom ,hogy csitel!
Viszont etikatlanul jatszik!
Nem szep dolog ,de csak a fejlesztok altal meg nem korrigalt hibakat hasznalja ki a jatekban!
U'42.:.Pampalini
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

, de ez nagyon lol:
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Ennek kapcsán szeretném jelezni, hogy hamarosan kezdõdik a game.hunter.hu oldalán a Battlefield1942 és a DesertCombat liga, ahol a CB ladder rendszeréhez hasonlóan mérhetik majd össze tudásukat a magyar csapatok. A szervezés folyamatban. Várom olyan játékosok jelentkezését e-mailben, akik csapatukkal indulni kívánnak a ligában, és vállalkoznak BF1942 vagy DC admin feladatok ellátására
( www.battlefield.hu )
Hatha jatszunk vegre meccseket szervezet formaban😊
73 eastinget en is csak dicserni tudom, sztem kivallo map...
caddie
1. unalmas volt
2. végig szidta mindenki, de arra nem volt képes senki, hogy elszavazza.
Apropó, adminokkal mi a helyzet? Senki sem végzi a munkáját a szerveren? Csakmert rengeteg esetben nincs team balance... 20vs10 aztan szarik ra mindenki...
Jo az A10 azert kemenyen tud szorni 😄
Szerintem mashol sincsen tul nagy kulonbseg!
73Easting nem olyan rossz az... Wake meg meg jobb legalabb lehet repulni.. Mai xar az a Weapon B. na az gagyi!
Meg a partraszallas sem ide valo!
Ebbol is latszik ,hogy mindenkinek mas tetszik...
Akkora unalmas egy pálya hogy csak na. Órákon át állóháborúk, oda vissza foglalás, semmi más.
Ezeket a modern repcsiket én egyáltalán nem tudom irányítani, túl gyors meg nehéz vele pontosan célozni, szóval nem az én asztalom. De lelõni õket már annál inkább 😛
Egyébként nem értem, hogy miért kell szinte az összes létezõ mapet berakni a maplistabe a DW serveren?? Nem lehetne inkább kiválogatni mondjuk a 6 legnépszerûbbet, és azokat berakni? Mert az ilyen mapek mint a Wake (ami a bf-ben király de itt szvsz nem), a 73 easting (ami egy borzalom), stb. nem tudom mit keresnek itt, mikor ezek jönnek mindenki húzza a száját (legalábbis sokan 😊.
Sztem radiok zsirok, olyan illuzio rombolo lenne ha nem igy lenne.
Amerikai fegyverek jobbak, tobb van, stb... mint a valosagban, kar, hogy ezzel jatekelmeny rontjak, es 0.6 ezt meg tovabb rombolja... bar mig29-tol levegoben nem sok jobb van, f16 is csak epp, hogy felveszi versenyt vele 😊
caddie
-cad, Cobra: thx. Nincs szemüvegem, de most hogy mondod...Lehet kellene...
-A helik tényleg visszább lettek fogav, és az amcsiknak "jobb" fegyvereik, jármûveik vannak. Engem az "irakiaknál" inkább a rádióparancsok zavarnak. Persze jól lett megcsinálva, eredeti nyelven jó, érdekes lenne tört angolsággal...
-Bf vietnam? Höh, szólok asszonypajtásnak, hogy tudom mit szeretnék valentin napra...
Na azé' a BF vietnam mellé megveheti még a söldnert is. Az se tûnik rossznak.
-Commanche? Én a vállról indítható taktikai atomtöltetû rakétát várom a következõ patchben.
Üdv mindenkinek!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
caddie
D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot