Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben sem néz erre senki sem, szal mindegy 😛Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Hasonló mint BG csak másabb 😊)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Ettõl függetlenül nem akarok szomorkodi, a bf, bg és a dc-vel is jókat szórakozom.
Cobra: kár, a bg egy szvsz nagyon jó mód.
A bf és modjairól annyit, hogy én eddig minden játékot meg tudtam unni, csak a bf (és modjai) tartósak számomra...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem akartam egy csomó képet bepakolni, hiszen a munkahelyemen is egy vaczak mondem van.😞
Talán mégy van valami jó mód: vietnami konfliktust dolgozza fel....😊))Arra még kíváncsi lennék, bár jön ez a BF vietnam vagy mi....😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Itt a felfegyverzett jeepen kívül érdemes megnézni a "javító" APC-t.😊))
Hopsz...😊 ZRINYI nevû tank.Természetesen made in Hungary.😊
Korábban én sem tudtam a "nimród" és "zrinyi"-rõl. Hogy mire jó egy mód?😊
remélem nem voltam off.
Én elképzeltem: csodás játékélmény!
-úgyhogy meg "kell elégednünk" a Nimitz-el, esetleg lopakodóval, meg a kiskopterrel, és remélem rengeteg pályával...

A Battlegroup 42 egy szintén kellemes II. VH. mod. -HangsúlyosABB a történelmi hûség. Tehát nem realisztikus mod, de azok a fegyverek, tankok, repcsik, egyenruhák szerepelnek amik a valóságban voltak. (rengeteg új páncélos, repcsi, de fõleg tank: rengeteg fajta tiger)
-Fõképp a kelet európai hadszintérre koncentráltak, így a MAGYARRA is.😊
-Számos új pálya: így például DEBRECEN.😊
-Az enginer végre kapott egy félautamata puskát, és nem karabéllyal rohangászik 2 perc/lövés idõvel.
-a többi kaszt is változott fegyverekben, a scout fegyvere talán erõsebb.
-több tüzérségi löveg van. Ez szvsz jó, hiszen a vh.-ban ez fontosak voltak, sokat használták, de a BF.-ben hanyagolják.
-számos új repcsi, változtatott repülési tulajdonságokkal. Pl. a Stuka lomhább, nehezebben fordul. Illetve a legtöbb gépen nincs bomba, helyette valami számomra meghatározott lövedék van. Bocs, de ez nemtom mi konkrétan. A bombával felszerelt gépek kevesebb bombát tudnak szállítani.
Elsõ ránézésre fõképp a történelmi hûség látható, és a átdolgozott sebzési rendszerû, valóban használt tankok szúrnak szemet.
Hirtelen ezek jutnak az eszembe. Számomra egy jól játszható, kellemes kis módként összefoglalható. A battlegroup pályákra pedig jellemzõ a monumetalitás, szóval nagyobb mappokat képzelj el. Pl.: BG kurks: büdös nagy terület, vagy 6 zászló, rengeteg tank, oroszoknak ütegek, már csak az idõ, míg "átrobogsz" a térkép egyik szélébõl a másikra.
0.6 bétatesztek? Hmmm...
Ez már csak jó lehet.
Remélem hamarosan közkézre is adják.
Bár most egy kicsit hanyagoltam a DC-t, frissítésképpen elõvettem újra Battlegroupot. Azé' az sem rossz.
Így legalább nem unok bele a dc-be.
Jól tudom, hogy lesz az új verzioban a "Saddam in da hole" nevû pálya???

És az F2-F2 rádióparancsot átírják, a koaliciós katonák ezt mondják: prezident bus szendsz jú ö KICK ASS!

caddie
Szerintem ez már erõsen csítnek bizonyul, figyelmeztetni kéne egy-két kirúgással, aztán jöhet a ban.
caddie
caddie

Mindenki duhos volt ra. Joggal!
Valahogy be tud menni a bunker aljaba vagy hova.. e sonnan ki is tud loni!
Gondolom ki es bemaszkalni is.. igy eshetett meg ,hogy lekeselt!
Vagy esetleg a kese a falon keresztul is hat ha kozel vagy hozza!
Ez nem csit! Ez BUG! Hidd el!
Meg mindig tartom a velemeny.. ez nem egyenes es normalis jatek.. szal nem ezert vedelmezem!
U'42.:.Pampalini
ui: Amugy ha szepen kered biztos megmutatja hogy kell...
talan akkor mar neki se nyujt majd olyan elvezetet es leszokik rola!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Btw, akkor még nem modellbugként fogta fel senki, úgy volt, hogy a tanknak az a pontja amúgy is ezt idézné elõ, ha eltalálják, és a játék készítõi szándékosan csinálták ilyenre a tankot. Most anélkül, hogy elárulnám melyik pont az😊
mér jó bagra jáccani, élvezi? hagyományos módon nem is jó?
¥ xfire: kistekila
ebben hol a bag??
Inkább nevezzük nevén a gyereket.
¥ xfire: kistekila
A falon átlövés meg teljesen "normális" a BF-ben, fõleg, ha a sarokban fekszel.
Kedves JCSR-esek, ha nem tetszik valakinek a játékstílusa, akkor ne dtk-zatok, hanem menjetek máshova játszani.