Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
Lesz kit lelõni

¥ xfire: kistekila

Danny
Ne szójjá be kicsi gyereek, kicsik a képek Különben sem néz erre senki sem, szal mindegy 😛

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cobra.
örülhetnek a modemesek

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danny
Szétflémelitek a fórumot 😊 Na ekkis montázs:

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Na talán a jövõ héten már össze tudom rakni az új gépem. Akkor jövök játszani

Danny
Ehh, ez már jó régi kép. Az ott Petkó aki kavirnyál a helin én meg vezettem. Annyira nem nehez, csak stabilan kell repülni. Szerintem csak nagyon faradtak voltunk 😉

Gugger
Tegnap nekem is sikerûlt megállnom a heli tetején, fel is szált, csak mocorogtam és leestem 😄

Danny
Ehh, nagytakaritás közben talaltam. Legyen a neve Rodeo 😊

Danny
Tök olyan csak teljesen más!

AirborneRanger
+F 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
orgotten Hope
Hasonló mint BG csak másabb 😊)

Lacc
FH az meg micsoda? Nem vagyok túl tájékozott mod-fronton 😊
trident
Yan: sajnos erre nincs válaszom.😞 Én csak egy szerencsétlen offline játékos vagyok, akinek el kell tûrnie a botokat. és csak néha adatik meg a LAN lehetõsége. De hát ez van...😞
Ettõl függetlenül nem akarok szomorkodi, a bf, bg és a dc-vel is jókat szórakozom.
Cobra: kár, a bg egy szvsz nagyon jó mód.
A bf és modjairól annyit, hogy én eddig minden játékot meg tudtam unni, csak a bf (és modjai) tartósak számomra...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Cobra.
pedig mennyire tetszik a BG, de még a német szervereken is alig vannak 😞

AirborneRanger
Qrva jó de mindenki kötsög FH val jáccik

Lacc
Szóval nincs hozzá jó scene? 😞 Kár, pedig nagyon ígéretesen néz ki.
Yan
Akkor mé nem jáccik vele senki?
Néha rohangálok rajta 1edül.

trident
Érdemes.😊
Nem akartam egy csomó képet bepakolni, hiszen a munkahelyemen is egy vaczak mondem van.😞
Talán mégy van valami jó mód: vietnami konfliktust dolgozza fel....😊))Arra még kíváncsi lennék, bár jön ez a BF vietnam vagy mi....😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident

trident
bocs, az elcseszett kép linkje:jeep&repair apc

trident
Battlegroup honlap
Itt a felfegyverzett jeepen kívül érdemes megnézni a "javító" APC-t.😊))

Hopsz...😊 ZRINYI nevû tank.Természetesen made in Hungary.😊
Korábban én sem tudtam a "nimród" és "zrinyi"-rõl. Hogy mire jó egy mód?😊
remélem nem voltam off.

Lacc
Na ezt kirpóbálom!
trident
Lacc: na az tényleg LOL lenne! 😊 Csak egy kis hülyeség a részemrõl...😊 Elképzelted, hogy assaultként a pálmafa mögül sunyítva megrohamozod a hungarocell fedõt, feltéped és a lent pislogó szakállas muksót meglátva ördögi vigyorral nyomogatod az F2-t? Én elképzeltem: csodás játékélmény!
-úgyhogy meg "kell elégednünk" a Nimitz-el, esetleg lopakodóval, meg a kiskopterrel, és remélem rengeteg pályával...
A Battlegroup 42 egy szintén kellemes II. VH. mod. -HangsúlyosABB a történelmi hûség. Tehát nem realisztikus mod, de azok a fegyverek, tankok, repcsik, egyenruhák szerepelnek amik a valóságban voltak. (rengeteg új páncélos, repcsi, de fõleg tank: rengeteg fajta tiger)
-Fõképp a kelet európai hadszintérre koncentráltak, így a MAGYARRA is.😊
-Számos új pálya: így például DEBRECEN.😊
-Az enginer végre kapott egy félautamata puskát, és nem karabéllyal rohangászik 2 perc/lövés idõvel.
-a többi kaszt is változott fegyverekben, a scout fegyvere talán erõsebb.
-több tüzérségi löveg van. Ez szvsz jó, hiszen a vh.-ban ez fontosak voltak, sokat használták, de a BF.-ben hanyagolják.
-számos új repcsi, változtatott repülési tulajdonságokkal. Pl. a Stuka lomhább, nehezebben fordul. Illetve a legtöbb gépen nincs bomba, helyette valami számomra meghatározott lövedék van. Bocs, de ez nemtom mi konkrétan. A bombával felszerelt gépek kevesebb bombát tudnak szállítani.
Elsõ ránézésre fõképp a történelmi hûség látható, és a átdolgozott sebzési rendszerû, valóban használt tankok szúrnak szemet.
Hirtelen ezek jutnak az eszembe. Számomra egy jól játszható, kellemes kis módként összefoglalható. A battlegroup pályákra pedig jellemzõ a monumetalitás, szóval nagyobb mappokat képzelj el. Pl.: BG kurks: büdös nagy terület, vagy 6 zászló, rengeteg tank, oroszoknak ütegek, már csak az idõ, míg "átrobogsz" a térkép egyik szélébõl a másikra.

Lacc
Lol tényleg lesz benne ilyen map? 😄D

És mi ez a Battlegroup?
trident
Sziasztok!
0.6 bétatesztek? Hmmm... Ez már csak jó lehet. Remélem hamarosan közkézre is adják.
Bár most egy kicsit hanyagoltam a DC-t, frissítésképpen elõvettem újra Battlegroupot. Azé' az sem rossz.
Így legalább nem unok bele a dc-be.
Jól tudom, hogy lesz az új verzioban a "Saddam in da hole" nevû pálya???
És az F2-F2 rádióparancsot átírják, a koaliciós katonák ezt mondják: prezident bus szendsz jú ö KICK ASS!

CAD
Igazad van 😊

caddie

Lacc
Jó de ez azért kicsit más mint a War3 vagy a HL2 bétái 😊 Tulajdonképpen amivel most játszol, az is béta.
CAD
En inkabb megvarom a veglegeset, volt 1-2 jatek amit a beta idejen untam meg 😊 - lasd warcraf3, vagy hozzavetolegesen a hl2-t.

caddie

Cobra.
mondom betateszt megy, de ha ugyes vagy, akkor a fejlesztoktol le tudod nyulni 😊

Lacc
0.6? Le lehet kapni valahonnan?
Cobra.
Nagyban megy a DC 0.6 bétatesztje, most is vannak 17-en a szerveren !

Lacc
Ezt a Mephisto gyereket én is láttam azon a bunkeres pályán. Szerencsére én egy oldalon álltam vele 😄 De nem tudtam mi van, láttam , hogy a középsõ bunkeren ott figyel kékkel a neve, de azt hittem hogy server oldali hiba, mert ott disconnectelt korábban és bent maradt a neve valahogy. Mert mikor odamentem szétnézni sehol senki, de akkor ezek szerint a padlóban állt...
Szerintem ez már erõsen csítnek bizonyul, figyelmeztetni kéne egy-két kirúgással, aztán jöhet a ban.
Danny
Köszi 😊

Yan
Üdv itthon 😊

Danny
Hát vkinek nem fogy el a lõszere és átlát az egész pályán az azért nem csak bug kihasznalas 😉

CAD
Ja megis megvan a neve, akkor mi lenne, ha tudatosan nem hasznalna ki, sztem ez alap... vagy ha kihasznalja az olyan mintha csitelne (vegulis a csit is valamelilyen szinten bugok kihasznalsa).

caddie

CAD
Egyszer lassam meg, hogy ilyet csinal aza valaki, azt hiszem en nem leszek ilyen kis szereny, hogy csak nev nelkul irom le hostetteit.

caddie

Danny
Az öreg Meph rosszalkodik? 😊 Ejnye bejnye!

Hidd el lattam .. jatszottam vele azon a mapon!
Mindenki duhos volt ra. Joggal!
Valahogy be tud menni a bunker aljaba vagy hova.. e sonnan ki is tud loni!
Gondolom ki es bemaszkalni is.. igy eshetett meg ,hogy lekeselt!
Vagy esetleg a kese a falon keresztul is hat ha kozel vagy hozza!
Ez nem csit! Ez BUG! Hidd el!
Meg mindig tartom a velemeny.. ez nem egyenes es normalis jatek.. szal nem ezert vedelmezem!

U'42.:.Pampalini

ui: Amugy ha szepen kered biztos megmutatja hogy kell...
talan akkor mar neki se nyujt majd olyan elvezetet es leszokik rola!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Danny
Pajti most nem mék mert fater elhordta a mikrofonomat meg egyebkent is ki kell pakolasznom. De icq-n betolhatnád arcod 😊

AirborneRanger
csak ordiccs rám mer zenét hallgatok 😊

AirborneRanger
télleg tesó? ááááááá fasza man gyere má ts-re ip: 195.70.50.24 pass: bf42hu

Danny
Mar itthon is vok 😊

AirborneRanger
Télleg te má nem bf-zel?

PT-nél oktattuk egymást ennek kihasználására anno
Btw, akkor még nem modellbugként fogta fel senki, úgy volt, hogy a tanknak az a pontja amúgy is ezt idézné elõ, ha eltalálják, és a játék készítõi szándékosan csinálták ilyenre a tankot. Most anélkül, hogy elárulnám melyik pont az😊
AirborneRanger
Imádom amikor bf-ben kihasználják a m-10 mega T-34 bugját a köcsög nácik... Hiányzik a moedelljükbõl 1 csomópont és ha ott eltalálja õket bármi akko 1 lövésbõl pukk. Az a gáz hogy eza tankok elején van... A pontos helyét nem irom le 😛PPPPPPP

Yan
mégsem oly eccerû
mér jó bagra jáccani, élvezi? hagyományos módon nem is jó?

Cobra.
Gondolom a bunker szélén feküdt és kilógott a lába, ilyen egyszerû

Yan
"..erre egy üres bunkerben lekésel egy szellem.."
ebben hol a bag??
Inkább nevezzük nevén a gyereket.

Cobra.
a láthatatlanul szaladgálás elég furcsa lenne, nem lehet, hogy nVidiád van az elsõ Forceware driverrel ?
A falon átlövés meg teljesen "normális" a BF-ben, fõleg, ha a sarokban fekszel.
Kedves JCSR-esek, ha nem tetszik valakinek a játékstílusa, akkor ne dtk-zatok, hanem menjetek máshova játszani.