Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Meséljétek majd el, hogy milyen a 0.6, mert 24-e elõtt nem lesz idõm játszani, nemhogy letölteni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danny
Jaj de örülök neki! 😊 Köszi!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

trident
"This release is a patch, it requires DesertCombat .5L to be installed and Battlefield 1942 version 1.5 or greater."
Szóval neked még le kell futnod egy kört!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Danny
No problémó 😉 De kell ehhez a 0.5 is? Mert az nekem meg sincs 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

trident
Elnézést Danny! Nem szándékos volt...
De tudod így 60 környékén már az ember szeme...
-Lejött? Még 31 perc? Még 15 perc? Na menjetek a ...!
-játék után remélem itt a fórumon osztjátok meg a tapasztalataitokat a 0,6-ról!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

bobvagyok
kérdezgetem, hogy hol a szerver, nekem meg még egy óra míg lejön a pecs...

Danny
Ehhez a 0.6-hoz gondolom kell a 0.5 is, ugye?

bobvagyok
vagy pont most csinálod?

bobvagyok
hol a szerver?

Nekem még 31 perc... elég keservesen jön
en meg toltom magamnak, 15 perc mulva lenn van
Danny
Grrrr.... DANNY !!!

trident
Thx neked, illetve versusnak!
Valahogy tényleg nem jó 1 órát várakozni!
(az opera szerint 3:57 perc a letöltés)

http://www.gamershell.com/download_init.shtml?hellID=4648&mirror=10&a=14634713923703.6

Pontosabban innen😊
köszi
Ez lol gyerekek, a legjobb fileplanetes letöltés is 1 órás várakozással van😊

Nincs valakinek magyar mirror, vagy akár DirectConnecten, vagy mittomén... de ebbõl igy ma nem lesz DC...
trident

A nukleáris rakettyákról nem tudtam. Má mindent elneveznek rúlam? He?
A nulla-hatomat szeretném, mert a házi goaudomat és mekgájvert ráuszítom a plaetbátlefildre.
A desertcombat.com-on nagyon jól néznek ki a kopterek. Remélem van olyan pálya is, ahol megtalálja Petko a kedvenc hadi gépezetét!
Petko: mondjuk egy havilla dzsamil osztályú Saddam'hammer tipusú tengeralatjáró "Bashra ash" rakétákkal felszerelve, bin Laden nagyméretû fedélzeti AA gépágyúkkal!

ja csak azért feszegetem ám a dolgot mer nagy tengeralattjáró mániás vagyok😊
haha, erre ráfáztál (csak vicc)
neptunusz a latin mitologiaban van, es eredetileg a gorogbol ered ahol poseidon a tengeristen, es annak a halaszvillajat is hivtak igy (egyebkent jol mondtad).
Viszont pl. azt hittem hogy valakinek itt beugrik hogy a hideghaborus polaris programnak a polaris raketak tovabbfejlesztese kent alakitottak ki a Poseidon, es kesobb a Trident I es Trident II SLBM (Submarine Launched Ballistic Missile) nukleáris töltettel felszerelt rakétákat, amit az Ohio es Los Angeles osztályú tengeralattjárokon hordozgatnak mostanság.
trident
Tehát akkor maradsz a biztos 100-nál?Csekk vagy kp???
Ejnye-bejnye: én nem olyan családból származom, hogy olyan "nicket" válasszak, amirõl nem tudok semmit. Neptunusz szigonya-görög mitológia. Angolosok is remekül megérthetik, de latin nyelv ismeretével: tri-három, dens,-tis n. -fog. Szal valami háromágú vaczak. Amúgy volt egy ilyen hc. zenekar is, de már ha jól tudom rég megszünt.
(amúgy nem akarok okoskodni, sohasem-ha mégis ennek ellenére így lenne szóljatok, én is utálom, ha valaki feleslegesen villog)
Most mé kell mindenkinek a dc-t töltenie? nem álltam be a fileplanet sorába 305-iknek a 308-ból...

trident
-Kipróbálta már valaki a 0,6-ot? Egy kis elõzetes?
-Van olyan szerver, ami nem fullon van, és enged tölteni?....? netán valamilyen Magyar hely...?????
(-V.s. a munkahelyi gép tölteni fogja a ~200 megát estig, de megpróbálnám...Utánna "csak" be kell hoznom az írómat...tudom egyéni szoc.prob.)

jöhet enigmagyárosunk😊
De azért akkor én is kérdezek trükköset... pl tudod e hogy mit hívnak (hívtak) tridentnek?
trident
-Dany: lásd Petko válaszát.
-Petko: jöhet a következõ kérdés, vagy marad a biztos 100000-nél???
-0,6:

ja és kinnvan a 0.6 már rég... a szerveren készen áll a patch, de addig nem rakom fel, amíg néhányan le nem töltik a klienst
negálás negáltja = ponálás
tehát te értessz egyedül vele eggyet talán..?
Cad leírta mi az az ns, annyival egészíteném ki, hogy azért arra szavaztam, mert igaz hogy a dc is egy nagyon szép munka, de az ns más kategória, mert azok a fiúk az egész hl kódot átirták, és új játékot csináltak belõle.
Danny
Ti sem tudjatok mi?

Danny
Srácok valaki magyarázza már el mert télleg nem értem.
Mit jelent ez?: "DanNy: látom csak te nem negálsz engem!😊"

Yan
nálam 7vége van már /szerda déltõl/
Hol a 0.6?

¥ xfire: kistekila

AirborneRanger
Legalább 1 boldog szülinapot nekik 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

DesertCombat - BF1942 49%
Lacc
Ööö az nem egy HL mod? 😄
Danny
Azt nem ismerem 😊 Ez is baj. valszeg az FH-t is többen ismerik mint a BG-t. Te Petko! Mi ez a natural selection? Természetes kiválasztódás? Hmmm... Õsemberrel vagyok és fegyverem a tûz és a bunkósbot?

en natural-selection re szavaztam😊
Danny
Mondjuk addig ok hogy a DC az elsõ, de a Forgotten Hope miért jobb mint a Battlegroup? BG odabasz neki mindenben. A legfaszabb BF42 mod már ami a II.vh-t illeti. Szerintem.

Danny
Mit nem csinálok veled?

DF Ranger

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

DF Ranger
Today marks the 1 year anniversary for DesertCombat.. We at Trauma Studios would like to thank our fans for the support. We also want to thank EA and DICE for letting us modders use the great Battlefield 1942 engine.

What better way to start the day then to recieve the Mod of the year award from Gamespy! Thanks Gamespy!!!

Na mijez? 😊)

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

üdvözletem 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

AirborneRanger
Csá vitéz tesó!!

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

vajon miért is,nem is értelek pajti 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Cobra.
HÉTVÉGÉRE IRJÁK A DC 0.6-OT !!!!!!!!!!

Hide and fear, Cobra Commander is here !

trident
Lacc: áh, ezt gondolhattam volna: elsõ ubermentch amerikai stratégiai partraszálló egység. (vuá -á lá black hawk down)Tikal: jó-jó, és ha tenger mellett vannak, akkor is hová viszik??😊)) Szaddam medencéjébe?😄DD
Dany: látom csak te nem negálsz engem!😊
A gamespot-os cikket elolvasgatva kellemesnem tûnik a BF: vietnam kasztrendszere...😊))))Asszem nekem távcsõvel felszerelt m60-as kell. meg mortar. meg akna. meg....
Na jó azzal is megelégszem, ha kiadják. És nem csúsztatják.

Lacc
Ha meglátnak egy kis ozáist gyorsan lerakják hogy rögtön vízi fölényük legyen.
Tikal
talán a tenger mellet vannak, ha jol látom nem panoráa kép, szal nem tudhatod hol vannak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny
Miért érzek úgy mintha ez egy megszûnt klán DC-s kivetülése lenne? 😉 Dézsavizem van.

Na csá megyek inni!

Danny
Én is 😄

Danny
Jó kérdés 😊

Yan
hajnalra ugy fogok kinézni

¥ xfire: kistekila

trident
Hardwired: hír+képek valami battlefield vietnamról, vagy mi.
Képet beszúrni nem merek...Félek a retorziótól...

trident
Az Ah64 az pöpec, én is inkább ezzel járnék melózni!
De azt a hajót(balra, kp. vonalban) hova a bánatba viszik a büdös nagy sivatag közepén????
Vazzeg.

Danny
Danny=><=Yan