Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Szóval neked még le kell futnod egy kört!😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
De tudod így 60 környékén már az ember szeme...

-Lejött? Még 31 perc? Még 15 perc? Na menjetek a ...!

-játék után remélem itt a fórumon osztjátok meg a tapasztalataitokat a 0,6-ról!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Valahogy tényleg nem jó 1 órát várakozni!
(az opera szerint 3:57 perc a letöltés

)"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Pontosabban innen😊
köszi
Nincs valakinek magyar mirror, vagy akár DirectConnecten, vagy mittomén... de ebbõl igy ma nem lesz DC...

A nukleáris rakettyákról nem tudtam. Má mindent elneveznek rúlam? He?

A nulla-hatomat szeretném, mert a házi goaudomat és mekgájvert ráuszítom a plaetbátlefildre.
A desertcombat.com-on nagyon jól néznek ki a kopterek. Remélem van olyan pálya is, ahol megtalálja Petko a kedvenc hadi gépezetét!
Petko: mondjuk egy havilla dzsamil osztályú Saddam'hammer tipusú tengeralatjáró "Bashra ash" rakétákkal felszerelve, bin Laden nagyméretû fedélzeti AA gépágyúkkal!

neptunusz a latin mitologiaban van, es eredetileg a gorogbol ered ahol poseidon a tengeristen, es annak a halaszvillajat is hivtak igy (egyebkent jol mondtad).
Viszont pl. azt hittem hogy valakinek itt beugrik hogy a hideghaborus polaris programnak a polaris raketak tovabbfejlesztese kent alakitottak ki a Poseidon, es kesobb a Trident I es Trident II SLBM (Submarine Launched Ballistic Missile) nukleáris töltettel felszerelt rakétákat, amit az Ohio es Los Angeles osztályú tengeralattjárokon hordozgatnak mostanság.

Ejnye-bejnye: én nem olyan családból származom, hogy olyan "nicket" válasszak, amirõl nem tudok semmit. Neptunusz szigonya-görög mitológia. Angolosok is remekül megérthetik, de latin nyelv ismeretével: tri-három, dens,-tis n. -fog. Szal valami háromágú vaczak. Amúgy volt egy ilyen hc. zenekar is, de már ha jól tudom rég megszünt.
(amúgy nem akarok okoskodni, sohasem-ha mégis ennek ellenére így lenne szóljatok, én is utálom, ha valaki feleslegesen villog)
Most mé kell mindenkinek a dc-t töltenie? nem álltam be a fileplanet sorába 305-iknek a 308-ból...

-Van olyan szerver, ami nem fullon van, és enged tölteni?....? netán valamilyen Magyar hely...?????
(-V.s. a munkahelyi gép tölteni fogja a ~200 megát estig, de megpróbálnám...Utánna "csak" be kell hoznom az írómat...tudom egyéni szoc.prob.)
De azért akkor én is kérdezek trükköset... pl tudod e hogy mit hívnak (hívtak) tridentnek?

-Petko: jöhet a következõ kérdés, vagy marad a biztos 100000-nél???

-0,6:

tehát te értessz egyedül vele eggyet talán..?
Cad leírta mi az az ns, annyival egészíteném ki, hogy azért arra szavaztam, mert igaz hogy a dc is egy nagyon szép munka, de az ns más kategória, mert azok a fiúk az egész hl kódot átirták, és új játékot csináltak belõle.

Mit jelent ez?: "DanNy: látom csak te nem negálsz engem!😊"
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot
What better way to start the day then to recieve the Mod of the year award from Gamespy! Thanks Gamespy!!!
Na mijez? 😊)
D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Dany: látom csak te nem negálsz engem!😊
A gamespot-os cikket elolvasgatva kellemesnem tûnik a BF: vietnam kasztrendszere...😊))))Asszem nekem távcsõvel felszerelt m60-as kell. meg mortar. meg akna. meg....
Na jó azzal is megelégszem, ha kiadják. És nem csúsztatják.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na csá megyek inni!
Képet beszúrni nem merek...Félek a retorziótól...

De azt a hajót(balra, kp. vonalban) hova a bánatba viszik a büdös nagy sivatag közepén????
Vazzeg.

Danny=>