Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
-A hangár többé nem javítja a tankokat
-A jobban megnézted, a vehicle paden is csak addig álltam, amig megjavitotta a tankom. Aztán mentem tovább.
Ha nem viseled jól, hogy lelõnek, minek játszol ezzel?
Annak meg csak örülni tudok hogy Mephistot lehordták végre, ideje volt 😊)
A a tankkal (vagy bármi mással) való basecampelés sem az én stílusom, de be kell vallanom, hogy néha-néha elnézek az enemy base-re és begyûjtök 3-4 fraget, de aztán eltakarodom onnan. Ha meg megmondják, hogy most ez határozottan tilos, akkor felé se nézek 😛
Ennyit errõl, basecampelni nem lehet, ha rendes ellenfél van.
Attól kezdve meg nem kell semmilyen fairplayrõl beszélni, ez nem a FIFA 2008, hanem egy háborús játék.
Majd leközelebb elmegyek TV-t nézni ha befoglaltam minden pontot, nehogy bántsam a lelki világodat?
Egyébként a támadás a legjobb védekezés... az hogy te a kis rózsaszín mackóddal ülsz a tankba, egy dolog, én háborúzni jövök ebbe a játékba.

Sziasztok,ha kell valakinek egy elég jó mirror a 0.6 patchez akkor azt hiszem ez elég jól megy...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ne hagyja a csapat! Csak olyant lehet így beszivatni aki hagyja.
Ma is bocagen, szépen kivertük az összes amcsit a pontokról, én meg bementem tankkal a bázisukra. Kinyírtam vagy 15 embert, a padról, meg körözve a bázis körül egy T72-vel.
Erre már jött az anyázás, meg hogy bann lesz. Hát a nagy lófaszt kéremszépen, amikor 5vs15 van, és az admin a 15ös csapatban van, akkor miért fenyeget bannal senkit?
Csak akkor tudnak mûködni ha éppen ÕK MAGUK sarokba vannak szorítva a saját balfaszságuk miatt?
Mégis mit kellene tenni, ha beszortijuk õket a saját bázisukra, ölbetett kézzel lessük az eget a mi bázisunkon, vagy mi?
Egyeseknek nagyon furcsa elképzelései vannak, fõleg ha õ van éppen szarban...
a kis heli nekem marhára tetszik
a DC Opperation Braag mapon tegnap valaki azt mondta, hogy tud világítani
hogy???

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

És akkor még barátságos voltam. Ezért nem tudom mi lesy belõle karácsony elõtt.Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
1; gépet beszerezni!😉
2; jézuskát leszidni: hamrabb is hozhatta volna a gépet!😊))
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
.:.gen.Rob****
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Illetve inkabb vadaskodtak folyamatosan!
Azthiszem ezt a temat kar bojgatni szerintem tisztazodtak dolgok es mostmar talan ebben a temaban beke honol a ket team kozott!
na irnek meg csak mentem foci 😊) by
U'42.:.Pampalini
Csak eppen akkor ezt tisztazi kellett volna nem pedig lelepni!
Az ,hogy mit vet ez az U'42 re azt meg ne ecseteljuk!
Szerintem Gen Rob neve azoknak akik igazan szamitanak
Garanciat jelent az online eletben!
szerintem felejtsuk el...es tovabbra se legyen problematok Rob al! Hidjetek el nem eri meg! 😊
Mas: Megint elmaradt egy war unk! Jo lenne ha az ellenfelek jobban igyekeznenek!
Eleg gaz ,hogy az mar a sokadik megbeszelt fun gama es az ellenfel nincs meg!
8 embert osszeszedni nem egyszeru dolog ,de ha nem megy akkor bele se kezdjuk ilyen szervezkedesekbe inkabb!
Lejött már a 0,5?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem akarok sugallni senkinek semmit! Mindenki arra asszociál, amire szeretne-szive joga!

De azé nicknek nem választottam volna se a terry black-et, se a laposférget, de a colon transversust sem...

Amúgy mi a baj az 512 kb. ram-os videókártyával???

Néha van egykét furcsa dolog, de az elõfordul bárkivel.
Lehet trükközni sokféle dologgal, és ha azokat valaki nem ismeri, hát csíterez... Tapasztalat kérdése.

Sajnos mostanában elég sok a cheater ebben a gameben is 1.6 után is lesz cheat, de talán 1-2 hétig nem lesz!

format internet: /q
Morfi

Örülünk gen.Rob****, hogy elmondtad a véleményed. A fórumok erre valók. A stílusodról most ne beszéljünk, sajna a világháló legfõbb tulajdonsága az, hogy nem lehet cenzúrázni 😉.
Egyébként jobb ha nem bízod el Magad, HuGO csak elgépelte a mondanivalóját, mely eredetileg így hangzott volna: "Istenem..." - szegény HuGO nem tehet róla, hogy batár kezei vannak, a billentyûzete pedig kicsi 😊.
Azt viszont nem értjük, hogy milyen vádra reagálsz ilyen hevesen, hiszen semilyen vád nem hangzott el. Senki nem csíterezett le senkit.. Ugye érted?
Eddig semmi problémánk nem volt veled... csak ez a stílus... jajj Istene"M"!
Gondolom azt tudod, hogy egy ilyen hozzászólás nem csak a te hirnevedre lesz hatással. Ez az U'42-re is kihat: ex capite foetet piscis :-)
Ui:. A hab a tortán az, hogy még arra sem voltál képes, hogy nagy betûvel írd le a nevemet... No comment
Sok szerencsetlen szavazott ra!
Azt se tudjak milyen mapok!
Nyugodtan kiveheted nem ide valo!
gen.Rob****
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

A Trident 8900, 9000, 9xxx a maga 256,512,1024 Kb RAMjával

Na... Kezdem újra. Látod Danny, poénkodok itt, hogy kell még egy kört futnod, erre én is újra starthoz állok.
Az eddigi vélemények alapján jónak tûnik (szakszó: fáintos
).
Csak azt sajnálom, amit Versus írt... Tényleg kellene egy kicsit combosítani az egyensúly végett...Vagy iraki létszámfölénnyel kell nyomulni?
Szerver még nincs?