Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat akkor kezdjuk meg itt is a sablont! 😊)
Nagyon Boldog Karacsonyt kivanunk mindenkinek!
Az Unreal1942 egesz csapata!

U'42.:.ALL

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

AirborneRanger

Katt a képre.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
Én is szeretem a Battle Groupot. Elõbb BG-zek mint BF-ezek.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Hát nem irigylem egyikõtöket sem. De egyszer nekem is vége lesz az egyetemnek és akkor megkapom a magamét én is 😊.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cobra.
24-én 6-18-ig ???????
én csak 9-13-ig

Hide and fear, Cobra Commander is here !

trident
Nekem is a varacskdisznó az "eredeti"...😊))))
Most kivételesen szabadnap, csak behoztam az írómat, mert korábban elindítottam az eve of destruction és az operation anubis BF modok letöltését, már kiírtam, nemsoká haza trappolok, de holnap 06-18 jövök melózni BASSZUS...😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
OFF
BattleGroup42 0.95 Update to be released 23rd December 2003
Battlegroup 42 weboldal
Új képek, jármûvek, pályák, infó ott.
ON
...Bocs az offért...Remélem nem csak engem érdekel a tzutz...😊)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Danny
És ilyenkor még dolgozol?

Danny
Úgy tudom a Warthog az eredeti neve, a Tank Killer csak ráragadt valahol Irak és Afganisztán között 😊

trident
-Danny: melóhelyrõl. Sajnos.😞
Mi is általában 8-10-12, leginkább 8-as lan-t szoktunk tartani, néhány havonta. Mert ugye mindenki dolgozik, és nehéz találni mindekinek jó idõpontot.
Az elsõ GEM-en állítólag többen voltak, remélem az a 15 is duzzad.😊
Van még egy hely itt Gyulán, ahol bérelhetõ hely és gépek vannak, néhányszor voltam, csak az volt a baj, hogy az egész terembe csak nekem kellett rendszeresen borotválkoznom....😉 (😄DD) Persze a társaság 90%-a normális volt, de volt néhány CS-s tizenéves....Had ne részletezzem....Lámáznak mindenkire, akárhogy játszatok, amikor meg felállsz a géptõl, elindulsz felé, akkor meg nagy kuss... Szal nekem a cimborákkal jön be a LAN.😊))
-Ranger: hát ez a szomszéd lány! Hol fényképezted le Melindát???😊)))))
Kedves lány amúgy, múltkor is szóltam, hogy fáj a hátam, erre átjött masszírozni.....😊))))))))))))
-Csak nekem káprázik a szemem, vagy a 0,6-ban tényleg feljavították a lövés, becsapódás animációját? A tüzérségi lövedék becsapódása rulez!
Az a10 golyószóró lövedék nyoma pedig...
-Kérdés a szakértõknek: A-10 tank killer vagy warthog? Mert a varacskos disznó és a tank gyilkos jelzõt is hallottam használni rá. Ugye a dc oldalon a10 thunderbolt tank killer..

Danny
Kispárnámnak elfogadnám... 😊

AirborneRanger

Danny
Hmmm...szép!

AirborneRanger
Na ide is beterjesztem Random_ mester igéjét:

Danny
Egyszer elmennék egy ekkora LAN Party-ra, de Gyula nekem bazi messze van. Eddig max 8-an jöttünk össze itt nálam egy lan party erejéig. Akkor is csak mohaa ment mert a barátaim nem nagyon ismerik a bf-et, nem nagy gamerek.

Danny
De akkor honnan netezel? Melóhelyrõl vagy hogy?

trident

A desert shielden kívül még a dc battle easting is meg, de ugye ez csak kettõ a valódi dc-s mappokból....😞
Na igen a botok....A heli vezetés tényleg nem megy...😄DDD Imádom, amikor nagynehezen felszzállnak, és a csatatér közepe felett elkezd ingázni, nyomja a szaltókat és fejjel lefele szántják a homokot.😄DD
Vagy a Nimitzrõl felszállva mindekni beül mellém, a Wake-n elviszem õket a reptérre, kiszállok, mindegyik nézi a helibõl, hogy lövöldözök..😄DD
De a többi jármûvel elboldugulnak. Bár a biztonság kedvéért hard/hardon játszom, így elfogadható...Nekem...
27-én Gyulán LAN (COD és DC), de dolgozom...
GEM: gyulai LAN rendezvény

trident
Jó neked!😊
Én pedig csak a "házi" LANok kivételével csak singleben tudok...
De így is szórakoztató a bf-dc-bg42 triumvirátus.
/////"Itt" Békés megyében az internet "lefedettség" szégyenletes, nincs meg a valódi kommunikációs piaci harc. Jó példa: ha meg kell szereznem valami szoftver, fõleg játékot, az megvan pár napon belül, de amikor körbeszóltam a haveroknak, hogy internetrõl kellene nekem a dc....Hát hetek, teltek el, mire szerencsém lett....És egyvalaki akadt, akinek gyors netkapocsolata volt, és volt olyan szives, hogy letöltötte kiírta. Nekem még csak pár napos az íróm, itt van net, remélem erre többet nem leszek rászorulva.😊 A 0,6 4 óra alatt jött le. Ehe...De legalább megvan.////
Visszatérv a lanra: Bár a legutólsó két lanon a Call of duty és Vietcong vitt mindent.😊))

TheGOro
Trident ilyet ne keress, a legtöbb mapkészítõ szarik megcsinálni a botoknak az utvonal térképet ... stb fõleg mivel azt battlecraft-al nem lehet, másrészt, a botok elég hülyék heli vezetéshez, meg hasonlók. Tudtommal csak a Desert Shield, ez lehet lehet.

http://GOro.hu

Danny
Huh én soha sem játszottam singleben. Sajnos nincsenek kiterjedt ismereteim ez ügyben 😞

trident
-Ranger, Danny:
....
-Tudtok olyan oldalról, ahol vannak DC custom mapok bot támogatással?
A 0,6 verzió tetszik, csak az új mapokat nem lehet single playerben (vagy multi co-op-ban) játszanom...
-Ha minden jól megy, az eve of destruction módot is sikerül kipróbálnom: indokínai konfliktus?

Danny
Az enyim meg tömör és lényegre törõ

TheGOro
Az enyimm meg gyó metallica-s

irc.quakenet.org
#bf.unreal1942

U'42.:.Pampalini

DF Ranger
fASZA AZ UJJ ALÁÍRÁSOM MI? 😊

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

AirborneRanger

Danny
Jópofák 😊

TheGOro
Hát az igen...

Jaj mielõtt elfelejteném itt van pár DC-s bug ról kép:
http://bs.brokenedge.net/sshots/
Kellemes nézelõdést

Danny
Az kellemetlen 😞

Danny
Hát én csak magamnak akartam és csak azért most mert most jöttem haza. Jól megszívtam.

AirborneRanger
Elhagytam az 1 napos telefonom vagy ellopták

TheGOro
Persze hogy képtelenség, mert minden félbolond ilyenkor vesz gépet kicsi fiának meg stb, pont ilyenkor nem érdemes, majd ha lement a karácsony, utána még az árak is normalizálódnak... stb

Danny
Képtelenség gépet venni. Sehol semmi amit akarok. Üresek a raktarak, és csak egyvalami van tele, a tököm. Majd januárban folytatom a próbálkozást.

persze nyomom, csak most 2 hetig suli miatt nem volt idõm rá, és a csapat megin szétszéledt, de én sose hagyom abba😊
TheGOro
Petko egyébként mivan PS-el megy még???

TheGOro
Vaah, végre hazaértem, eldzsaltam a WestEndbe, gangeltem 1 kicsit a Speed be, majd voltam a MediaMarkt-ba is, ahol sikerült mindent megvenni amit akartam, és ráadásul láthattam, félmillió hülye embert, akik mind az 1-es pénztárnál álltak sorba. De én mint okos ember (Mert hülye azért nem vagyok) elmentem a legvégére a legutolsó kasszához, ahol 1 szem szép pénzároskislány árválkodott, sor meg sehol, úgyhogy még arra is jutott idõm hogy beszélgessek vele, már azon gondolkodtam elhívom vacsizni valahova...

ja köszi mindent!
a 2000 es díj nem az enyim hanem az itt fórumozoké
Yan
Bézkemprõl: fáj a kezem, h ezt kell írnom; az U'42-nek és Borgnak igaza van.
Ez tényleg fáj

¥ xfire: kistekila

Lacc
Ja, ha jól emléxem én csináltam neki is 😊
AirborneRanger
Petko Boldog Szülinapot 😉

TheGOro
Egyébként Grat petko a 2000-hez.

TheGOro
Egyébként a WAR ra visszatérve...
1. NEM az volt megbeszélve hogy mi kérjük el a szervert... Ennek ellenére,még a PIC-esekkel is kapcsolatba léptünk szerver ügyben...

2. Bõven meg voltunk 8-an, de mivel nem volt szerver, ezért nem mindenki ment fel poénkodni, hanem azon voltunk hogy szervert kerítsünk...
Konklúzió, nem kéne hõbörögni, és hülyeségeket állítani, melynek nincs valóságalapja,

TheGOro
Jaj ha már így sikerült dél környékén felkelnem, elõször is szeretném megköszönni U'42-eseknek és a többi klan und less emberkéknek a tegnapi felejthetetlen, majdnem 2 órás tobruk-i hent-et
Most pedig csatlakozom a karácsonyi tömeghez...

Te Lacc a SötétLó-val te hogy konvergálsz 😊 Ugyan az a fejléc...

hopp megint nem írtam alá. mindíg elfelejtem:-)
U'42.:.gen.Rob****

A basecampröl annyit, hogy ez egy ilyen gama! Versus: mikor mi elkeztük tolni bfet meg dc-t UT UTán nekünk is sírt a szánk,a basecamp miatt:-). Aztán megszoktuk. Mostmár frankó elégtétel mikor kiszedjuk a basecampelõ embert!:-) Majd megszokod te is. Kár errõl beszélni, ez egy ilyen gama:-)
Apropó, ha gondolod Versus szívesen látunk az U'42 soraiban, hiszen ide csak UTsok jöhetnek, meghívásos alapon:-).

DF Ranger

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

Danny
Aszittem nekem

DF Ranger
Ja U'42-nek szólt 😊

DF Ranger
Elnézést szereték kérni a DF nevében de server gondok voltak (ugy tudom), nekem meg közbe jött 1 format c pont az nap és nem tudtam elkészülni, meg ugye jött a verzió váltás (taktika miat probléma). Énis nagyon sajnálom h elmaradt. Remélem hamarosan szétlõhetlek benneteket nemcsak pubon