Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost cb
Hát ja, de most nem irok egy uj történetet...
De azér jót irtam nem?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
háttt, specc az acc-vel nincs semmi bajom de egyvalakivel van... Na kivel?
Egyébként szerintem nem lehet egyszerre beirni valamit és késelni (vagyis jáccani). Ezért szemléltetném, hogy szerintem hogyan történta dolog.
Charlie játszik. Charlie észreveszi hogy ottvan az a ninja aki a mi ts-ünkrõl egyik percrõl a másikra eltünt és hopp már acc-s is volt, mire megjegyezte, hogy "Ehhe , te vagy a ninja inkabb en leszek cb ninja 😊))". Ninja elkezdett sirni a gépe elõtt hogy valaki ILYEN SÉRTÕT mond rá! (egyébként a b betü az n mellett van, charlile lehet hogy félreütötted, /de ugy nincs semmi értelme/...)
Mikor ninja felucsudott hogy itt sirdogál, miközbe elõtte ott van az a ... Charlei, lehasalt elövette a fegyverét és elkezdett lõni Charlie-ra aki ezután lekéselte az elõzõleg igen-igen megsértett Ninját. Ninjának betelt a pohár, kiborult a bili és aszonta (SZERINTEM): Neszórakozzon ez velem - hüpp - hüpp, szipogás, kibannolom ezt a szemetet.
Röviden (...) vázoltam hogy hogy lehetett az eset, és tanuljatok belöle. Ne késelj Ninját!
Boldog karácsonyt

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

DonPapa
CB Charlei ne azt nézd mit tettek hanem azt hogy ki !!!

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Lobster
A lekéselésrõl: Általában sniper vagyok, és csak olyan embert vagyok hajlandó késsel legyakni, akit tisztelek sniper tudásáért... 😊 Részemrõl megtiszteltetés az ilyen. Ha pedig engem gyaknak le íly módon, akkor biza sooook smilie lesz az eredménye a válaszom végén... 😉
Üdv!

nem, csak itt vendégség van, aztán csak néha tudok a gépre nézni hogy jól tölti e a dvd isot 😊
de majd megyek nemsokára
Petko bátyo halleluja 😄
Mé nem jöszöl TS-re?
Csak nem rosszul vagy a sokbejglitõl?
épp azt irtam annakidején hogy nekem nincs olyan adat alapú bizonyítékom róla ami egyértelmû lenne, csak én egy progi segítségével annak idején egyértelmûen megbizonyosodtam róla... csak ugye az hogy valami valamit kijelez nem tudom hitelesen lementeni.. ezért inkább hagytam is a dolgot, csak azt irtam le hogy ténleg sok a cheater ahogy én elnéztem... de mostmár mivel jön az 1.6 ez tárgytalan, nemde?
Danny
Juj de nem bírom a rokonságot! "Szióka Danika! Hogy vagy? Kicsi barátnõd? Megy a tanulás?" Aaaaaaaaaaarghhhhh!!!!!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Lacc
Azért én valamennyire megértem a lekéselés szenvedõ alanyát is, mert tényleg elég megalázó dolog 😊 Mégha csak kikkrõl lenne szó akkor még eltûrném, de hogy ban...

De végülis csak az acc-serverrõl van szó, amit amúgyse nagyon komálok, inkább DW párti vagyok, azon kevesebb az idegesítõ map.
TheGOro
Fúh megjöttem a díszes rokoni látogatás után...
Én szintén kiállok Charlie mellet... A Csítekrõl szólva, nekem még nem volt szerencsém ilyenekhez, volt 1-2 furcsa dolog már játék közbe, de azt mindig betudtam bugoknak, és a saját hülyeségemnek, és bénaságomnak

http://GOro.hu

Elõször is lekell tisztáznom nem flémelni akarok. Kicsit kezd unalmas lenni ez az örökös csíttel gyanúsítgatás. Komolyan olyan nehéz elhinni, hogy valaki überfaszán tolhat gamákat?! Én, személyszerint nem úgy ismerem a CB-s fiúkat, hogy csítelnének. De persze nagyon idegesítõ tud lenni és megalázó is ha valakit lekéselnek:-). Ahogy lentebb már írták is ide azokkal a "csítes filmekkel" hadd lássuk a valóságot! Elég a vádaskodásból. A CS-s megoldás pedig kitünõ ötlet az oknélkül bannoló adminokra!
U'42.:.gen.Rob****

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ha te vagy a volt CB-s akkor ismerned kellene Charlie stílusát.
Ez nem jelenti azt, hogy olyan sértõt mondott volna, hogy ki kell rugni a szerverrõl.
Ha leanyázott vagy ehez hasonló sértõt mondott, ami kizárt akkor megérteném.
Ellenben téged ismerve ahogyan eltüntél a CB-bõl inkább erõdemonstrációról és megunván, hogy elvágta a mocskos torkodat 😄
Kirúgtad.
Karácsony napján remélem méjen szégyeled magad.
Mivel nincs mit megmutatni, és ha van is akkor sem tartalmaz semmit, ezért senki ne várja, hogy megnézhessük.
Béke veled karácsony napján.
Remélem a szervereteket egyedül élvezhetitek mert nem csodálkoznék ha ezekután senki nem járna föl.
Ha a hungs.hu is ezt csinálná akkor a 2 év alatt nem lenne látogatotsága.
Mivel a jó nép jól ismeri ezért bármiböl indul szerver mindíg tel van.
Persze remélem, hogy nem teszed a lábad a DW-re , mert az is CB-s és nem kell csodálkozni ha kibanollak róla....
Az erdekes az ,hogy elvileg Petko birtokaban is vannak egyertelmu bizonyitekok csalasokra egyes emberekrol!
ACC nek is! Es azt mondjak jobb a bekesseg!
Ha vannak egyertelmu bizonyitekok barkirol azt illenne kozzetenni mert ez kozerdek is!
Nem a flamet akarom ezzel fojtatni.

U'42.:.Pampalini

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lássuk azt a videot ja😊 Az majd tisztáz mindent.
Bár gondolom azóta már relytéjes okokból nincs meg😊
AMD tuninghoz jó alaplap, meg táp kell.
Danny
Na megyek levadászom a rokonokat. 😊 Juj de szeretem ezt! 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Engem érdekelne az a program 😉

Yan
Jobban jársz, ha jössz DW-re jáccani.
Talán onnan nem ban-olnak. /Legalábbis úgy gondolom/ ;-)

¥ xfire: kistekila

Yan
Csárli sértõeket? Ne haragudj, de ezt nem hiszem L!
Hallanál engem.

Danny
Megyek aludni mert holnap ill. ma 😊 ki kell bírnom a rokonságot hosszútávon. Byez! Jó8!

Danny
Ez nem a te eseted volt. Az már kb 1 hónapja volt. Csak nagyon megjegyeztem, mert úgy volt elõvezetve a dolog, mintha egy program írta volna ki. Tudod szürkével mint a reklámok a szervereken. Namost azt az admin írta be valszeg, miután PunkBuster még nincs. De õ meg nem lehet biztos benne, hogy csíter. Szóval üzenem, hogy a kész átverés show az rtl-en van nem az ACC-n. 😊 Egyébként meg azt nem értem náluk, hogy miért mindig csak egymással játszanak. Na mindegy nem az én dolgom.

Danny
Ott már én is láttam érdekes dolgokat. "Warning Cheater" felirat aztán gyerek kickelése. Nem hiszem hogy bizonyított volt a dolog. Egy dolgot tehetsz, ne menj fel rá.

Valen
Mert hasonlót vettem, s 3000+-on csinál idõnként érdekes dolgokat

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Teljesen. Miért?
Valen
A géped!

Valen
OFF

Borg : Neked mennyire megy stabilan a procin a leírt beállításokkal?

ON

Kicsit már mások a céljaim, mintsem a gépemet fejlesztgessem még karácsonyra is 😉
trident
Látod Borg, karácsonyra csak azt a Radeon 9600XT-t kellett volna kérni...
1; remélem azért optimalizációra figyelnek (a bf-re is férne)
2; azért olyan rossz konfigod nincs.
3; majd lesz "notree" csít....ehe...😞(((
4; sok napalmot kell ledobni, és az csökkenti a dzsungel átlag növénysûrûségét...😊))
...na iszok még egy kávét....😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dzsungel miatt biztos jol akad majd😞
de kiralynak nez ki
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident

Lacc
Tegnap volt az ACC-serveren ez az Oilrig map, és nagyon tetszett! Lehetne sûrûbben is 😊
Yan
Boldog Karácsonyt, all!

trident
Békés, boldog karácsonyt kívánok minden kedves DC fórumozónak!/b]

trident.

trident
1: Cobra, Danny: hát ez van...😞 FAK.
2: Ranger, TheGoro: thx az infót, elégséges!😉
3: Valen: 😊 Nekem csak xt-m és monokróm monitorom volt, szép zöld...😊)))))))
4; Az Eve of Destructiont tudom javasolni, a ver.0.2 ellenére nagyon korrektnek tûnik (töltõképernyõk, háttér, kasztok, jármûvek), nekem csak azért nem jött be, mert az EOD pályák és kasztok csak multi alatt vannak...😞

TheGOro
Boldog karácsonyt, szerelemben, barátságban, és pénzben gazdag új évet kívánok minden volt és jelenlegi DC-s arcnak, és családjuknak...
És most megyek Rex hunt horgászik ot nézni a Diszkóverin

TheGOro
BKM ahogy a SOF2 fórumon mondanák. Annó én is SOF2-ztem, s most megint elõvettem, de a kötsög Pánkbaszter-t nagyon elkurták, és csak remélem tudom hogy BF-ben nem fogják elkúrni

TheGOro
A-10 Thunderbolt II
Unofficial names/slang: Hog, Porker, SLAT (Slow, Low, Aerial Target), Warthog , Tankkill
Function: Land attack/Close air support
Date deployed: Mar. 1976
Contractor: Fairchild Republic
Unit cost: approx. $8,800,000
Length: 53' - 4" (16.16m)
Wingspan: 57' - 6" (17.42m)
Height: 14' - 8" (4.42m)
Speed: 420 mph (Mach 0.56)
Weight - max take-off: 51,000 lbs (22,950 kg)
Armament: 1 internal GAU-8/A 30mm, seven-barrel cannon; Maverick, Zuni rockets, MK-82, MK-84, Sidewinder, various jamming and electronic countermeasures pods. Max ordnance 16,000 lbs.
Max normal altitude: 45,000 ft (13,636 m)
Range: 800 mi max.
Engines: 2 General Electric TF34-GE-100 turbofans @ 9,065 lbs thrust ea.
Crew: 1

Danny
Jaja Neked is! Add át üdvözletünket a SOF2 fórumnak is. Elvégre egy korban harcolunk 😊. Szóval BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! 😊

Danny
Köszi, Neked is! És kabbe! 😊

Danny
Szarok ám én a sulinetre magasról 😊. Csak azért említettem, mert azok a szemét diáktársaim fosztották ki az összes boltot és szegény Danika (én vok ) ezért nem jut géphez. Jó is hogy lecseng végre. Én csak egy gépet akarok venni és fizetni is tudok érte mégse kapok. Na ennyi. Az hogy még Karácsony is van, meg aztán rátesz még egy lapáttal. 😊

Valen
Mármint az 1. pont a 2102-es hozzászóláshoz vonatkozik

Valen
1. Ez TRIDENT-nek ment sok sok hozzászólással ezelöttre!

2. DANNY:
Számítógépet azért nem kapsz sulinet-ben, mert december 20-ával zár az állami kassza, ergo a számlákat addig adhatja le az árusízó cég (lévén közbeszerzésrõl van szó).
Tehát, december 1x-ével nem fog eladni számlára gépet, mert nem tudja elszámoltatni ideinek, tehát bukik a dolgon sok-sok pénzt. És nem csak az eladó bolt, hanem a beszállítók is így gondolkodik.

3. Mindenkinek, aki nem lesz, vagy nem lennék a köv pár napban,

Kívánok mindenkinek kellemes, boldog karácsonyt és boldog, eredményekben (új számítógépben) gazdag új évet!!!

Gugger
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Valen
Nem mondtam, hogy baj lenen vele 😊

Nekem is volt régen 256 Kb-os változata 3 évig (Nosztalgia rulez!)

Cobra.
jól jönne egy edit gomb, az elõbb nálam is lemaradtak a smile-k
Egyébként tõlem is kellemes ünnepeket, remélem holnap du lesz akivel tudok játszani

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lacc
Jah boldog karácsonyt mindenkinek 😊

Btw, mi lett a DW-vel?
DF Ranger
qrva caps lock az isten qrbá fülön aki ezt kitalálta sorry kicsit szar lett

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

DF Ranger
éN IS SZERETNÉK AZ EGÉSZ -==- Klán nevében boldog karácsonyt és Újévet kívánni az U'42-nek Dannynak , És minden forumozónak 😊))

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

Danny
Én viszont komolyan köszönöm és kívánom is Nektek!