17064

• 0Fritz0
    A töltés idejét a memóriabővítéssel lehet látványosan csökkenteni. A BF az 512-őt szereti. (Na meg gyorsabb proci, vinyó, alaplap...)
  • Cobra.
    töredezettségmentesítés segít valamennyit
  • BurnBaby
    azt mondják ha a háttérben nem fogja mindenfél a memóriát akkor valamivel jobban érzi magát a bf. nemtom :) de ha már 2 player bent van elindul a kör és ugye gép és gép között akár percekben is mérhető a betöltési idő különbsége. ez van
    vagy loadcheat ,)
  • Borg
    Inkább arra irjatok infót, hogy hogyan lehet gyorsítani a pályabetöltést BF-ben.

Tegnap nemkicsit felkaptam a vizet, hogy mire a docks pályát betöltötte nekem, addigra a fél amerikai csapat már át is csónakázott a hajóra, és foglalta be a zászlót... Bár hozzáteszem, rajtam kívül még nem spawnolt szinte senki a piros csapatból, ezért is nem értettem mi a fsz van, és hogy az illető CB-snek miért nem kellett megvárni a spawnidőt...
  • Danny
    Ki ez a srác?
  • Yan
    na látod ez a baj,
    azt hangoztatod, h szabad vélemény nyilvánítás, de ha más is leírja a véleményét, rögtön +támadod.
    Lásd az elmúlt hetet amióta ide irogatsz.
  • Cobra.
    Csak az a baj, hogy az FB-n már csak sima DC van
  • AirborneRanger
    pontosan émmá töttöm is :D
  • TheGOro
    http://www.dcxtended.com/
  • FreddyHawk
    Hunter, van valahol infó a DCX-ről, mint olyanról ?
  • Cobra.
    Azért szólhattatok volna, mert esetleg más is szívesen kipróbálná, de mire észreveszi és letölti a modot, addigra már megint más van a szeveren.
  • Me0w
    Koszonom ofensegessege hogy megturod a hozzaszolasaimat...
  • FB Hunter
    Miért kéne ezt bejelenteni? A szerveren több mod is megy, attol függ, hogy éppen mivel van kedvünk játszani. Van pirates, DC, DCX, RtR, SW mod is a szerveren. Minden modpróbálót várunk a szerveren.
  • Yan
    csak arra kattintottam, mert az volt a legközelebb.
    az összesre hozzászólásra írtam.
  • AirborneRanger
    Desert combat extended
  • Danny
    ammegmi?
  • Cobra.
    FB-sek szólhatnának, ha valami új modot próbálnak, most a DCX (0.7 ?) megy a szerverükön.
  • Danny
    tegnap ez a cink gyerek felbaszott agyilag, már túl fáradt voltam a hiénázásához
  • Danny
    hülyeséget végülis nem írtál :)))
  • Danny
    na bazz, viccnek szántam :DDDDD de nembaj ;)
  • AirborneRanger
    Nyikmarekk irtam forumra GOronak a repüléseddel kapcsolatban :)
  • Lekai
  • Cobra.
    Akkor majd legközelebb jobban megnézem, hogy kit lövök le
  • Lekai
    pedig szoktam játszani a DC-vel és mit ad isten tényleg ez a nevem még ott is
  • Cobra.
    Lekai te egyébként ki vagy ? Nem emlékszem ilyen ninck-ű DC-sre.
    u.i. ez egy egyszerű kérdés, semmi flame
  • Danny
    Dógozok én...:)
  • AirborneRanger
    nemkéne dógoznod öcsipók? :PP
  • Danny
  • Butaby
    Jó napot.Még mindig u.a. a téma?Nem unalmas még?Vagy mindenki ezzel álmodik?Miért nem dumáltok inkább a fehér egerek nemi életéröl????Abban a témában lehet jobban ott vagytok!!!

Mindenkinek jóétvágyt majd az ebédhez.
  • AirborneRanger
    Jó reggelt mindenki te meg kabbe :P
  • Lekai
  • Danny
    Te vagy a Terminátor?
  • Lekai
    na most aztán tényleg legyen vége
    abbol induljatok ki hogy egyik játékos sem használ semmi segédprogramot mert azt nem szabad és még csunya dolog is
    van olyan hogy az a qva pb pikkel rá és pont akkor fotozza le amikor ő otthon a kis sárga filccel rajzolgat a monitorjára vagy pedig éppen a video drivere akadozik és jelzi hogy melyik irányban keresse a problémára a megoldást
    nem kell mindig a rossz oldaláról nézni a dolgokat
  • Danny
    Inkább dógozzatok kutyák!
  • 0Fritz0
    Nah szépen sorjában:
    Sinclair! Csupán egy kérdés volt, mert nem értettem. Mert ha valakit "vegighurcoltak a sarban" akkor az azt jelenti, hogy ártatlanúl baszogatták. Mint leírtad, ez nem így volt. Elegem van már a nofog, radarhackos és egyéb nyalánkságokkal tuningolt játékosokból. A mókás az, hogy sokan próbálkoznak kissebb "módositásokkal", mondván hogy az még nem baj. De igen is az, mert ugyebár nem ártana ha mindenki ugyan azt látná a gémben! Ezen nincs mit rágódni, szubjektív véleményeket alkotni, ezt valaki vagy csinálja vagy nem. Pontosan ezért találták ki a PB-t és ezért nézhetik meg az adminok is a gémerek képeit. Meggyőzni meg nem akarlak (miről is kéne meggyőznöm téged?), mert ha megfigyeled, a témát nem én hoztam elő, csak - Mint feljebb is írtam - nem értettem és ezért kérdeztem rá.

Nemesis! Látom bánt, hogy itt vagyok. Akkor csak egy kérdés: Flém? Megneveztem valamikor is személy(eket), klán(okat), mint csítereket? Csupán kérdezek, amire elég fura módon egyből "flémer!"-okosságokat kapok vissza. Ilyenkor az az érzésem, hogy vagy fiatalabb játékosokal beszélek, vagy ez a téma nagyon kellemetlenűl érinti őket... Aktivitás: valahol el kell kezdeni, nemde? ;)
    A DC-re eddig is ránéztem, és V1 kirohanását látva egy kérdéstől, amit még jópofán is hoztak elő, SŐT utána még Petko próbált megmagyarázni... ezt nem volt kedvem tétlenűl tűrni. Tudod, utána meg azért maradtam, mert ha beírunk egy vitába és utána eltününk, na AZ a flém!
    A flémelésről még annyit: Nézd már meg, hogy kinek a hozzászólása mögött milyen sznájlik vannak.
  • Morfy
    Oh,elnézést...ez az öregkori feledékenység!
  • Nem3sis
    Na még 2 óra és húzok haza
  • Nem3sis
    Morfy: kihagytad hogy gépkarabélyból hellfire-t lö ki 7.62-es löszer helyett, hogy sebezhetetlen és átlátszó skin-t használ...
  • Nem3sis
    Csak flém miatt vagy itt? Mert ha igen akkor kereshetnél másik topicot ahol lehet tolni flémet. Itt már nagyon unalmas.. Egyébként hol voltál eddig? Valahogy nem tünt fel jelenléted a topicban. Csak V1 érdekes képe óta vagy ilyen aktív?
  • SinClaiR
    0fritz0: Kommunikáció alapfokon:)

Sárbadöngölés: mondjuk elismerte egyből, hogy hibázott, ti meg még mindig nem tudtok leszállni róla, ez olyan "kötjük az ebet a karóhoz" szindróma szerintem.

Persze alap, hogy én nem értek veletek egyet, lévén exklántársamból próbáltok lábtörlőt csinálni. Elfogult vagyok, így van. De amit "csináltok" legalább annyira elítélendő, mint maga a tény, ami miatt próbálkoztok. Természetesen mint minden téma, ez is szubjektív, mindenkinek más a véleménye, egy azon témáról, faji, felekezeti, vagy klánbéli hovatartozásától függetlenül. Ezt megértem, elfogadom, csak ne várjátok, hogy meggyőztök másokat is a saját gondolatmenetetekkel.

Yan: mi baj a #5189 el?