Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azér jót irtam nem?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Egyébként szerintem nem lehet egyszerre beirni valamit és késelni (vagyis jáccani). Ezért szemléltetném, hogy szerintem hogyan történta dolog.
Charlie játszik. Charlie észreveszi hogy ottvan az a ninja aki a mi ts-ünkrõl egyik percrõl a másikra eltünt és hopp már acc-s is volt, mire megjegyezte, hogy "Ehhe , te vagy a ninja inkabb en leszek cb ninja 😊))". Ninja elkezdett sirni a gépe elõtt hogy valaki ILYEN SÉRTÕT mond rá! (egyébként a b betü az n mellett van, charlile lehet hogy félreütötted, /de ugy nincs semmi értelme/...)
Mikor ninja felucsudott hogy itt sirdogál, miközbe elõtte ott van az a ... Charlei, lehasalt elövette a fegyverét és elkezdett lõni Charlie-ra aki ezután lekéselte az elõzõleg igen-igen megsértett Ninját. Ninjának betelt a pohár, kiborult a bili és aszonta (SZERINTEM): Neszórakozzon ez velem - hüpp - hüpp, szipogás, kibannolom ezt a szemetet.
Röviden (...) vázoltam hogy hogy lehetett az eset, és tanuljatok belöle. Ne késelj Ninját!
Boldog karácsonyt
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Üdv!
de majd megyek nemsokára
Mé nem jöszöl TS-re?
Csak nem rosszul vagy a sokbejglitõl?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
De végülis csak az acc-serverrõl van szó, amit amúgyse nagyon komálok, inkább DW párti vagyok, azon kevesebb az idegesítõ map.
Én szintén kiállok Charlie mellet... A Csítekrõl szólva, nekem még nem volt szerencsém ilyenekhez, volt 1-2 furcsa dolog már játék közbe, de azt mindig betudtam bugoknak, és a saját hülyeségemnek, és bénaságomnak
http://GOro.hu
U'42.:.gen.Rob****
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ez nem jelenti azt, hogy olyan sértõt mondott volna, hogy ki kell rugni a szerverrõl.
Ha leanyázott vagy ehez hasonló sértõt mondott, ami kizárt akkor megérteném.
Ellenben téged ismerve ahogyan eltüntél a CB-bõl inkább erõdemonstrációról és megunván, hogy elvágta a mocskos torkodat 😄
Kirúgtad.
Karácsony napján remélem méjen szégyeled magad.
Mivel nincs mit megmutatni, és ha van is akkor sem tartalmaz semmit, ezért senki ne várja, hogy megnézhessük.
Béke veled karácsony napján.
Remélem a szervereteket egyedül élvezhetitek mert nem csodálkoznék ha ezekután senki nem járna föl.
Ha a hungs.hu is ezt csinálná akkor a 2 év alatt nem lenne látogatotsága.
Mivel a jó nép jól ismeri ezért bármiböl indul szerver mindíg tel van.
Persze remélem, hogy nem teszed a lábad a DW-re , mert az is CB-s és nem kell csodálkozni ha kibanollak róla....
ACC nek is! Es azt mondjak jobb a bekesseg!
Ha vannak egyertelmu bizonyitekok barkirol azt illenne kozzetenni mert ez kozerdek is!
Nem a flamet akarom ezzel fojtatni.
U'42.:.Pampalini
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Bár gondolom azóta már relytéjes okokból nincs meg😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Talán onnan nem ban-olnak. /Legalábbis úgy gondolom/ ;-)
¥ xfire: kistekila
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Borg : Neked mennyire megy stabilan a procin a leírt beállításokkal?
ON
1; remélem azért optimalizációra figyelnek (a bf-re is férne)
2; azért olyan rossz konfigod nincs.
3; majd lesz "notree" csít....ehe...😞(((
4; sok napalmot kell ledobni, és az csökkenti a dzsungel átlag növénysûrûségét...😊))
...na iszok még egy kávét....😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
de kiralynak nez ki
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
trident.
2: Ranger, TheGoro: thx az infót, elégséges!😉
3: Valen: 😊 Nekem csak xt-m és monokróm monitorom volt, szép zöld...😊)))))))
4; Az Eve of Destructiont tudom javasolni, a ver.0.2 ellenére nagyon korrektnek tûnik (töltõképernyõk, háttér, kasztok, jármûvek), nekem csak azért nem jött be, mert az EOD pályák és kasztok csak multi alatt vannak...😞
És most megyek Rex hunt horgászik ot nézni a Diszkóverin
Unofficial names/slang: Hog, Porker, SLAT (Slow, Low, Aerial Target), Warthog , Tankkill
Function: Land attack/Close air support
Date deployed: Mar. 1976
Contractor: Fairchild Republic
Unit cost: approx. $8,800,000
Length: 53' - 4" (16.16m)
Wingspan: 57' - 6" (17.42m)
Height: 14' - 8" (4.42m)
Speed: 420 mph (Mach 0.56)
Weight - max take-off: 51,000 lbs (22,950 kg)
Armament: 1 internal GAU-8/A 30mm, seven-barrel cannon; Maverick, Zuni rockets, MK-82, MK-84, Sidewinder, various jamming and electronic countermeasures pods. Max ordnance 16,000 lbs.
Max normal altitude: 45,000 ft (13,636 m)
Range: 800 mi max.
Engines: 2 General Electric TF34-GE-100 turbofans @ 9,065 lbs thrust ea.
Crew: 1
) ezért nem jut géphez. Jó is hogy lecseng végre. Én csak egy gépet akarok venni és fizetni is tudok érte mégse kapok. Na ennyi. Az hogy még Karácsony is van, meg aztán rátesz még egy lapáttal. 😊Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

2. DANNY:
Számítógépet azért nem kapsz sulinet-ben, mert december 20-ával zár az állami kassza, ergo a számlákat addig adhatja le az árusízó cég (lévén közbeszerzésrõl van szó).
Tehát, december 1x-ével nem fog eladni számlára gépet, mert nem tudja elszámoltatni ideinek, tehát bukik a dolgon sok-sok pénzt. És nem csak az eladó bolt, hanem a beszállítók is így gondolkodik.
3. Mindenkinek, aki nem lesz, vagy nem lennék a köv pár napban,
Kívánok mindenkinek kellemes, boldog karácsonyt és boldog, eredményekben (új számítógépben) gazdag új évet!!!
Nekem is volt régen 256 Kb-os változata 3 évig (Nosztalgia rulez!)
Egyébként tõlem is kellemes ünnepeket, remélem holnap du lesz akivel tudok játszani
Hide and fear, Cobra Commander is here !

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

, És minden forumozónak 😊))D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot