Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobster
Halihó!
Biztos naiv vagyok és ifjonti hévvel teli, de mi lenne ha a késõbbiekben az ilyen problémás dolgokat egy párbajban rendeznék le az illetékes emberkék? Vmikor elkérik vmelyik szervert, és X idõn át párharcolnak vmi kis mapen. Aki akarja az meg observerben nézi. A párbaj alatt, mindenki jól elsírja SayAllban a búját baját, és jól lelövi egymást a két párbajozó. Soxor. Aztán server ujraindul, vagy bármi, és nem marad nyoma a sok sok szócséplésnek, csak az emlékekben. A konklúziót meg felírhattyák ide ni. A párharc vége, egyben a téma TÉNYLEGES lezárását is jelentené. Bár lehet, hogy csak én unom, amikor flémel a fórum de ilyet bárhol olvashatok míg jó kis DC-s dolgokat csak itt...
Üdv!
ui sorry a hosszú szövegért...

Danny
Egy szinten lévõk között valóban kevesebb a bug 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Murry
Igazad van.
Elismerem én is elcsesztem...
Fejezzük már be...

Karácsony a szeretet ünnepe.
Viselkedjünk hozzá méltóan.

Murry
Charlie tanulj meg olvasni!
Morfi ezt irta "Ami történt megtörtént,de nem csítgyanú miatt!!! Nem vagy kibannolva semelyik ACC szerverrõl sem,mint ahogy senki más sincs kibannolva. Kérlek borítsunk már fátylat a történtekre,és próbáljunk meg JÁTSZANI! Köszi"

Mi is ebben a hazugság?

bobvagyok
én elismerem
elcsesztem...

fejezzétek már be plíz!
legalább karácsonykor ne...

ghost cb
Hát ezaz. Amit mondtam... Bocsánatkérés, ban visszavonás. Csakhogy ezt az illetékesnek kellett volna... Mind1

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Még írnék valamit,ami az én személyes tapasztalatom: valaki kérdezte,miért játszunk sokszor magunkban? -nos én úgy vettem észre,ha "magunk" vagyunk, akkor sokkal kevesebb a "bug", mondhatni 0 azaz zéró. Érdekes,nem?

Morfi
Kedves CB.Charlie!

Nem kívánom nagyon kommentálni a dolgokat,de én is jelen voltam,és tudom,hogy Ninja igazat mond,hallottam a TS-en, amit mondott. Ami történt megtörtént,de nem csítgyanú miatt!!! Nem vagy kibannolva semelyik ACC szerverrõl sem,mint ahogy senki más sincs kibannolva. Kérlek borítsunk már fátylat a történtekre,és próbáljunk meg JÁTSZANI! Köszi,
Morfi
Az ACC szervereken a jelszó megegyezik az összes többiével!

Morfi
ghost cb
már van DW, de szerintem az volt a rossz hogy nagybetüvel irtad

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
bezony, olvasd át mégeccer FI-GYEL-ME-SEN

jaja már ujraindítottam... mostmár gyanús volt hogy midennap leállt, megnéztem a maprotationt, és valamier ez a nyamvadék átirta a DC_Sea_Rigs et Sea_Rigs re, de gozom nincs mier... en eredetileg biztos jolirtam be, mer annakidejen kiprobaltam a sea rigs palyat rajta, es ha elirtam volna nem is tudtam volna odavaltani
nah mind1 majd ha megin elirja akkor ez van... ja Donpapa egyelore meg megy hatarozatlan ideig
Lacc
Mi a pass az ACC2 serverre emberek? Mert a bf42hu-val nem akar felengedni...
ahogy borg is irta, mivel nincs * => nincs egy darab custom map se azok között
a feliratot otthagyom akkor is amikor nincs custom map, hogy ne kelljen annyit a szerkesztéssel bajlódni. Logikailag az oldal helyes szerintem.
Valen
Mellesleg az ACC-s szerver elég jónak tünk 1 óra játak után.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Danny
Figyelmesen olvastad volna rájönnél hogy csak 2 embernek volt problémája egymással 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Lacc
Hát így jár az aki kihagy 2 napot 😄
Lacc
Ne, ugye ezt nem mondjátok komolyan...? Nincs többet DW? 😞 Pedig olyan jó kis server volt, most meg már csak azok az ACC-osak vannak?
bobvagyok
hi
két nap kihagyás után el akartam olvasni a "Desert Combat" fórumot
de csak a "klánok egymást szídják" fórumot találtam...

TheGOro
Jah hummert még mindig nem tok vezetni, annyira unreál-is fizikája van...

http://GOro.hu

TheGOro
Jaja! ha van 1.5-ös BF-d akkor már csak egy 0.5-ös Full DC-t kell leszedned, majd a 0.6-os patch-et

ghost cb
én majdnem azt irtam, hogy "GONDOLKOZZ, ember!" (á dehogy)

ghost cb
biztos 60-nal nekimentél a zászlórúdnak
Egyébként nevedd komolyan

Nincs egyetlen custom map sem, ezek közül mind alapmap, benne vannak a DC-ben, meg a BF-ben.
DonPapa
jé lehet hogy a Petko betartotta amit igért ?
elfujta a DW szerver gyertyáját
na akkor most mi lesz hol lesznek ezekután a csaták ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Valen
Majd onnan is bannoljátok

DonPapa
nagyon ügyes
hmmmm és mindezt egyedül
szal ezt nevezem fejlõdésnek

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

vezerkutya

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

vezerkutya

vezerkutya smájligyujteményet tekinthetik meg a kedves forumcamperek

vezerkutya
Ha charlie banoltak az ACC serverul gyere Az serverre es gamélj.

Yan
Azt se felejtsük el, hogy területileg mindenki máshol lakik, és ebböl kifolyólag másként értelmezi a poént./!?/
Viszont ez oda-vissza érvényes, tehát nem kell minden beíráson megsértõdni, lehet hogy csak nem értjük a tréfát./?!/
No mégiscsak karácsony van, lehet kibékülni, ban-t vissza lehet vonni!!

¥ xfire: kistekila

csabawarchief
Ja meg * sincs, help pls!

csabawarchief
Idézet a 'http://dw.unisoftnet.hu/' site-ról.:

"A szerver jelenlegi map rotation-je (a *-gal jelölt custom mapok, a linkre kattintva letölthetõek):"

Hol is a link? Nem találom. [#confusedg

TheGOro
Petko majd valamikor nyomj 1 restartot a DW-nek, mert a DC Weapon bunker után megállt

TheGOro
1.Jah, abszolút igazad van, én is minden hülyeségre ráfogom, hogy mocskos rohadt köcsög bugos szar. Például mai napig nem értem hogy mi a francért robbanok fel autómatikusan bmp-vel Tobruk eggyik zászlójánál. Ezt ma is eljátszotta velem 2x, egyszerûen kiírja hogy no more és bumm, és még le is von pontot.
2.Rob, még 1x bocs hogy elvittem elõled a bmp-t, de pont nem voltál benne a látószögembe így nem láttam hogy vársz rá, viszont örülök hogy kellemesen csalódtál bennem 😊
3. Jó8

ui.: jah és szép volt acsok

AirborneRanger
kabbe

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
Nem rohadsz, meg semmi ilyesmi ne izgulj

Danny
mármint "igazad is van" 😛

Danny
Megmondtad a nagy büdös tutit és rohadtul is igazad van!

Yan
Hagyd már, most akar +tanulni.
Szinglöben nem tud, mert banolták a botok.

¥ xfire: kistekila

Valen
Egyetértek, MESTER

vezerkutya
Hi.
En nem fogom senki partjat.
En acc-s voltam es tudom hogy semmien anticsit nem fut azon a serveren...
Persze ha azota nem raktak fel...
A ninjajek szoktak irogatni hogy Warning XY cheatel!
A ninja a bugokat is chitnek nezi. (sry)
Ha valaki atlo a falon ugy hogy a fel csavo kilog az utra "Ezt a cheatert lepek is ki".
Nem lehet egyenlore semmivel bebizonyitani hogy cheatel valaki...
Valen nagy igazsagot mondott: "Mindig is bolcsebbek voltunk, aki nálunk bolcsebb, az már cheater"...
Ez az osszes olyan vegye magara aki ieneket mond hogy: cheater...
Tehat en is...
Nem rolam van szo es nem az ACC rol hanem az oszes gamerrol akik normalisan jatszanak es lecheaterezik oket.
En is lecheatereztem U'42 Genrobot de legalabb 2 orat voltam specatorba es neztem.
Semmit nem lattam hogy toltotte volna az eletet vagy alto a falon.
Tehat nem biztos hogy az a valasz hogyha valaki erdekesen jatszik hogy CHEATER bar ez is lehet de nem biztos ezert nem kell egybol erre gondolni az egesz Battlefield egy nagy BUG tehat lehet az is... Ezt mindenki jol jegyezze meg.

Valen
scítel = csítel

Valen
Mindig is Bölcsebbek voltunk , aki nálunk bölcsebb, az már scítel

Danny
Ámen 😊

ghost cb
Ninja hires ember lett valljuk be. Nagy szavai és nagy tettei a "nagyok" közé emelik !
De szerintem haggyuk abba, mert mi leszünk a szemetek.
Tényleg, jól kibeszéltük de legyen vége, és ninja egyedül azzal fordithatnád vissza a dolgot ha azt mondanád, ezt félreértettem bocs, a ban-t visszavonjuk. Bár ezek után Charlie nemhinném h fölmegy de azér vizsgáld meg a dolgot. Mi meg szerintem tényleg hagyjuk abba. Bölcsebbek maradunk

TheGOro
Egyékbént kedves Player kapd be, és csak akkor repülj ha már megtanultál.

TheGOro
Hogy lehet ezen besértõdni, nem õ mondta hogy ez játék

ghost cb
Hátja.
KEMÉNY DOLOG AZ ÉLET! CSUPA SÉRTÉS!

Valen
És csodálkozol, hogy megsértõdik , hiszen esélyt sem hagytál neki, hogy ellentámadásba lendüljön a "sértésed" után .