Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos naiv vagyok és ifjonti hévvel teli, de mi lenne ha a késõbbiekben az ilyen problémás dolgokat egy párbajban rendeznék le az illetékes emberkék? Vmikor elkérik vmelyik szervert, és X idõn át párharcolnak vmi kis mapen. Aki akarja az meg observerben nézi. A párbaj alatt, mindenki jól elsírja SayAllban a búját baját, és jól lelövi egymást a két párbajozó. Soxor. Aztán server ujraindul, vagy bármi, és nem marad nyoma a sok sok szócséplésnek, csak az emlékekben. A konklúziót meg felírhattyák ide ni. A párharc vége, egyben a téma TÉNYLEGES lezárását is jelentené. Bár lehet, hogy csak én unom, amikor flémel a fórum de ilyet bárhol olvashatok míg jó kis DC-s dolgokat csak itt...
Üdv!
ui sorry a hosszú szövegért...
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Elismerem én is elcsesztem...
Fejezzük már be...
Karácsony a szeretet ünnepe.
Viselkedjünk hozzá méltóan.
Morfi ezt irta "Ami történt megtörtént,de nem csítgyanú miatt!!! Nem vagy kibannolva semelyik ACC szerverrõl sem,mint ahogy senki más sincs kibannolva. Kérlek borítsunk már fátylat a történtekre,és próbáljunk meg JÁTSZANI! Köszi"
Mi is ebben a hazugság?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Morfi
Nem kívánom nagyon kommentálni a dolgokat,de én is jelen voltam,és tudom,hogy Ninja igazat mond,hallottam a TS-en, amit mondott. Ami történt megtörtént,de nem csítgyanú miatt!!! Nem vagy kibannolva semelyik ACC szerverrõl sem,mint ahogy senki más sincs kibannolva. Kérlek borítsunk már fátylat a történtekre,és próbáljunk meg JÁTSZANI! Köszi,
Morfi
Morfi
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

nah mind1 majd ha megin elirja akkor ez van... ja Donpapa egyelore meg megy hatarozatlan ideig
a feliratot otthagyom akkor is amikor nincs custom map, hogy ne kelljen annyit a szerkesztéssel bajlódni. Logikailag az oldal helyes szerintem.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
két nap kihagyás után el akartam olvasni a "Desert Combat" fórumot
de csak a "klánok egymást szídják" fórumot találtam...
http://GOro.hu

(á dehogy)Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Egyébként nevedd komolyan

elfujta a DW szerver gyertyáját
na akkor most mi lesz hol lesznek ezekután a csaták ?
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
hmmmm és mindezt egyedül
szal ezt nevezem fejlõdésnek
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

vezerkutya smájligyujteményet tekinthetik meg a kedves forumcamperek\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

es gamélj.

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"
Viszont ez oda-vissza érvényes, tehát nem kell minden beíráson megsértõdni, lehet hogy csak nem értjük a tréfát./?!/
No mégiscsak karácsony van, lehet kibékülni, ban-t vissza lehet vonni!!
¥ xfire: kistekila
"A szerver jelenlegi map rotation-je (a *-gal jelölt custom mapok, a linkre kattintva letölthetõek):"
Hol is a link? Nem találom. [#confusedg
2.Rob, még 1x bocs hogy elvittem elõled a bmp-t, de pont nem voltál benne a látószögembe így nem láttam hogy vársz rá, viszont örülök hogy kellemesen csalódtál bennem 😊
3. Jó8
ui.: jah és szép volt acsok

Szinglöben nem tud, mert banolták a botok.

¥ xfire: kistekila
En nem fogom senki partjat.
En acc-s voltam es tudom hogy semmien anticsit nem fut azon a serveren...
Persze ha azota nem raktak fel...
A ninjajek szoktak irogatni hogy Warning XY cheatel!
A ninja a bugokat is chitnek nezi. (sry)
Ha valaki atlo a falon ugy hogy a fel csavo kilog az utra "Ezt a cheatert lepek is ki".
Nem lehet egyenlore semmivel bebizonyitani hogy cheatel valaki...
Valen nagy igazsagot mondott: "Mindig is bolcsebbek voltunk, aki nálunk bolcsebb, az már cheater"...
Ez az osszes olyan vegye magara aki ieneket mond hogy: cheater...
Tehat en is...
Nem rolam van szo es nem az ACC rol hanem az oszes gamerrol akik normalisan jatszanak es lecheaterezik oket.
En is lecheatereztem U'42 Genrobot de legalabb 2 orat voltam specatorba es neztem.
Semmit nem lattam hogy toltotte volna az eletet vagy alto a falon.
Tehat nem biztos hogy az a valasz hogyha valaki erdekesen jatszik hogy CHEATER bar ez is lehet de nem biztos ezert nem kell egybol erre gondolni az egesz Battlefield egy nagy BUG tehat lehet az is... Ezt mindenki jol jegyezze meg.
\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"
, aki nálunk bölcsebb, az már scítel
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
!
De szerintem haggyuk abba, mert mi leszünk a szemetek.
Tényleg, jól kibeszéltük de legyen vége, és ninja egyedül azzal fordithatnád vissza a dolgot ha azt mondanád, ezt félreértettem bocs, a ban-t visszavonjuk. Bár ezek után Charlie nemhinném h fölmegy de azér vizsgáld meg a dolgot. Mi meg szerintem tényleg hagyjuk abba. Bölcsebbek maradunk

KEMÉNY DOLOG AZ ÉLET! CSUPA SÉRTÉS!