Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
Ha nem vinné oda, nem is lenne a kif.pályán.
Tegnap 2 tank + még vmi kisebb járgány dekkolt ott. Ja, és ha rákérdezel, anyáznak.
Persze mind2 kört vesztettük.
Nekem azóta meg nincs hajam.

¥ xfire: kistekila

Danny
ÉS NEM HAGYUNK SEMMIJEN JÁRMÛVET SEM A KIFUTÓPÁLYÁN!!! 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Yan
Jól hangzik, alkalmazni kellene, és hozzá még plussz:
T-72-VEL NEM MEGYÜNK REPCSIÉRT!!!
kb igy.

¥ xfire: kistekila

ghost cb
És még egy. De utána télleg befejezem ezt, hiába válaszoltok.
Nem akartam ezzel azt hogy mindneki egy kisköcsögnek tartson, nem is terveztem elöre, hirtelen volt. És nem is csinálom többet, mert mindenki utálni fog. De ha pl TheGoro vagy valaki más futott volna elöttem nem történik ez meg, mert eszembe se jut ilyesmi.És mégegyszer a dc forumnak szar ha ez tovább megy. ÉS MOST ITT VÉGE!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
nem fogok egy re se válaszolni, mert nem tartom egy nagy dolognak, az egész 1 percet amig a10-re kellett várni. Ideges lettem megtörtént és mint ahogy irtam PONT EZT AKARTAM ELKERÜLNI, hogy ujjal mutogassak. Én itt lezártam, ezzel kapcsolatba nem irok többet a véleményem fenntartom.
És nem érdekem, de a DC fórumé az hogy ti is hagyjátok. De nekem mind1

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Idéznék Petkó DC szabályzatából:
"Bármilyen rendbontás (DTK, káromkodás, saját bázison spawnoló jármûvek lövöldözése) kitiltást vonhat maga után!"
olvasható a dw oldalon. Nem kell meglepõdni, ha az ACC szerveren hasonló szankcióval találkozik valaki...
TheGOro
mondjuk inkább azt hogy Rob meggyõzõ ember

http://GOro.hu

Danny
Azt énis úgy szoktam 😉 hadd szokja.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

A szerveren is meg a kliensnél is .6 van fent? Mert ezt akkor csinálja,ha vmelyik más verzió...
Kis friss vér... 😊))
Abbahadjuk igerem! 😊
Amugy mar ott tartok ,hogy legutobb lelottem egy csapattarsamat valami noname egyenket mert direkt lotte a helikopterunket ami nem az ove lett!
Shotgunt allitottam a hataba!
Nem erdeke mostmar :-)

U'42.:.Pampalini

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Danny
Hagyjátok már ezt a csítes témát könyörgöm. Egyszer már elmondtam a véleményem, most nem fogom. Nem igaz, hogy mindig ez a téma.

Aztihszem ezek UTan a minimum egy elnezest!
Marcsak Rob korat figyelembe veve is!
Ezen felul azthiszem ,hogy Rob nal keves hitelesebb emberke van az Online vilagban!

U'42.:.Pampalini

... helyben vagyunk megint. Jön a csíteléses, gyanusítgatásos duma. - A genrob csítelt, vagyis nagyon gyanus volt, kúrjuk szét az A-10et elõtte gyors...
LOL

Ha már így vádaskodsz mondj már egy gyanús bugot ami elõttem trötént?
Rob

ghost cb
Nem vagyok rá büszke de abban a pillanatban elragadott a hév.

ghost cb
Pont ezt akartam elkerülni, hogy ujjal mutogassak, de ma felbaszták az agyamat a "gyanús" bugok a pályákon. És ezek többnyire a gen.Rob elött történtek. Ezért volt az el alameini eset.
Ennyi, mindenki döntse el a dolgot magában. Itéljetek el ha gondoltok.

Egy rövid kis szösszenet ma El-Alamein-röl. CB-Ghost kilõtte elõttem az A-10et ill. mögülem. Kérdésemre, hogy miért tette, a válasz csak az volt: "ha nem lehet az enyém a tiéd se legyen". Mire azt kérdeztem, hogy ez most komoly? Erre azonban már nem érkezett válasz:-( Sajnos a log nincs meg mert közben pörögtek az események.
Szánalmas...
U'42.:.gen.Rob****

Danny
Késõn születtél kicsigyerek!

Kovács legény
Bazki Danny te már mindenhova beetted magad?😊

www.czekoart.hu

Danny
LOL az a pálya, mire kitaláltam a spawn házból már vége volt a körnek 😄DDD

Engem meg renceresen lelõ valami fekete
Akkor máskor arra figyelj, amit irogatnak😊 Mert én jeleztem neked végig, hogy hol vannak 😉
bobvagyok
azért mentem ki a dombra, hogy leszedjem a snipereket
csak hát én nem láttam õket...
lehet, hogy lentrõl jobban látszott

ghost cb
nyugi csak pojén volt...
de ez azér mégiscsak gyenge bálasz

kz
egyetértek!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Danny
És ez miért jó nektek? Nem izélésbõl kérdezem, csak úgy!!! 😊

Na,a kettesrõl levettem a jelszót, el is özönlötték a külföldiek, az egyes marad password-ös.
Morfi
content checkinget tiltsd le!
Danny
Baszki én azon a páján tegnap, 5 perc alatt találtam csak ki a házból .

Danny
Hát a tapasztalat jó dolog...

Lacc
Szvsz nem olyan rossz az a Bragg, csak kell neki is egy kis szeretet (azért nem túl sok)
Petko!

Szerintem a BRAGG-ot vedd ki a mapok közül, gondolom mindenki egyetért, ha azt mondom semmi értelme😊 Olyan sötét van rajta, hogy csak csontig tekert gammával lehet tájékozódni, ráadásul kiürül a szerver ha arra kerül sor😊 (ezért)
ghost cb
Van aki az idõsekre bukik

Danny
Szivi!

Danny

ghost cb
regisztrálj fileplaneten vagy fileshack-on, (én az utobbit jobban szeretem) és ott már megtalálod.

ghost cb
Hát gondolom nem tölem kérdezted, de szerintem ha leveszed a jelszót elözönlik a külföldiek, mivel tört szerver, még etiópiából is ide fognak jönni dc-zni. És az nem jó...

Cobra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

AirborneRanger
nemkell ez csak mod

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Hi!

A password-ös szervereket tényleg nem trackelik, gondolkoztunk a napokban,hogy pont emiatt levesszük a jelszavat. Nem tudom, hogy jót tennénk-e vele? Kipróbáljuk?

Morfi
bob, legközelebb kiülsz sniperelni valahova, nézz már jobbrabalra néha😊))

Akkor LOL volt komolyan, weapon bunkeren ott feküdtél a hegytetõn 2 ellenféllel, jobbra tõled 2m-re goro, balra 3m-re meg valami frx feküdt, és sniperelt tök nyugisan 😄
ghost cb
szerintem azért is hülyeség mert itt annyira különbözõek és változatosak a mapok, hogy nagyon. Van csak tankos, csak repülös és csak assault. Szerintem ez hülyeség, és felejtsük el.

Valen
Lenni már nem lesz a DC-ben, mivel már van .

Vigasztaló viszont, hogy legalább csak pár emberrõl van szó

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

TheGOro
Nem hiszem én se, de azért a szerver tulajok köldhetnének mailt a Bftracks-nek, hogy vegyék fel szervereiket megfigyelésre, mert a pass-os szerverekrõl nem készül statisztika

http://GOro.hu

Valen
Abszolúta értelmetlen, mivel teljesen pálya/hangualt/stb függõ.

Pl. Van amikor 1,2. vagyok, de van amikor az utolsó elötti, míg legtöbbszõr a középmezõnybe tartozom 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Danny
Nem mûködne. Hónap játékosát meg lehet választani úgy is, hogy kinek mi a véleménye. Bár sok értelmét nem látom.

Lobster
Uff.
Létezik olyan nemhivatalos toplista, adott kaszt/jármû
/fegyver használatában ki a legjobb itt kicsiny hazánkban?
Tud valaki ilyesmirõl? Ha nem, van vkinek ötlete, hogyan lehetne ilyesmit csinálni? Van e igény ilyesmire? Vélemény?

ui: Természetesen tudom, hogy minden ranglista tökéletlen, hiszen a versenyek/mérések szubjektív és pillanatnyi eredményeket szülnek, de jó lenne egy "vándorkupa" vagy Hónap Tank killere (miegymása) lista nem?

Danny
az

Lacc
Csak nekem tûnik már ez a flame ilyen vontatottnak egy ilyen kis apróságon? Elég unalmas már...