Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheGOro
Nekem tetszik, jól meg van csinálva...

http://GOro.hu

Cobra.
A Sea Rigs persze tetszik, mi? A sok CS-s, UT-s, Quake-es otthon érzi magát a keskeny folyosókon

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TheGOro
közben újra megy a DW

TheGOro
Gondolom Rob voltál. 😊 elfelejtetted az aláírást!

TheGOro
A probléma nem a Weapon bunkers map, hanem a sea rigs, de már én is unom a Wb-t mert általában halálra unom magam, iraqi oldalon végig megy a punnyadás, várom hogy próbáljanak támadni az amcsik, de õk nagyjából csak sniperelnek. Amcsi oldalon, meg ha sniperelek, akkor senki sem próbál támadni, hanem mindenki sniperel. Ha meg mennék akciózni, akkor meg senki sem fedez...

Yan
Jó az.
Rá kell érezni. 😉

¥ xfire: kistekila

+oldas a weapon os palyat vegyuk ki mert UTalom 😊
off

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TheGOro
Petko megint behalt a DW Sea_Rigs-re való váltáskor, a Weapon Bunker után. Szal még mindig ugyan az a probléma

Ez az Petko teljesen egyet ertek!
Arrol nem is beszelve ,hogy nagyon elrontja ajatekunkat mivel egy TS en vagyunk! Nehez nem hallani mit mondanak a tarsak a masik csapatba!

U'42.:.Pampalini

Max Damage
Petko indokai nekem tetszenek és igaza is van ebben illetõleg, de mondjuk akkor is idegesítõ ha egyik csapatban 5-en a másikban 15-en játszanak... A 150-es pinghatárt meg a DW-n is ajánlom bevezetni, láttam én ott már 500valamennyit is... 😊

Goro: hát igen, valahogy hasonló a tapasztalatom ilyen dolgokkal... például egy Pléjer nevû játékos csak azért is azért vitte el a repzit, hogy az elsõ fának nekirepüljön, miközben csárli vagy nemtom ki körözött felettünk miggel, na meg egy szu meg még kitudja mi nem, amit egy két pillanat alatt kilõttem volna, ha az a mániákus nem a gépet csórja el elõlem, hanem inkább sztingerrel lövöldözte volna õket, pont mint én... (aztán hamarabb szedtem le õket sztringerrel, mintsem hogy õ feltudott volna szállni)

autoteambalance oriasi marhasag, az total tonkreteszi barmelyik szervert, mert kepes a dog veletlenszeruen barkit, halal utan atrakni, aztan utanna meg vissza stb. igy lehetetlen jatszani hogy egy korben valakit a gep 5x rak at egyik oldalrol a masikra. masreszt azoknak is total elcseszi akik egy icipicit is csapatjatekot probalnak, es a klantarsukkal szervezkednek... harmadszor pedig nehany ember kifejezetten egy adott jarmuvet vagy egy adott dolgot akar megcsinalni, es akkor is geciseg vele szemben... azok aljanak at akiknek tok mind1, csak lustak valtani
Kedves Amergin!

Az ACC szervereken bevezettük a 150-es ping határt. Az autoteambalance csak szükség szerint lesz admin által aktiválva,mert nem lehet tõle egy csapatban maradni egy klánnak. Szerinted egyébként milyen sávszélesség kell 30 emberhez? Ugyanis az exHBA winfos szervere ami 40 fõs volt, a csúcsidõben zabált fel szûken 4 MBitet. Dedikált szerver nem létezik fix 10 MB alatt, tehát túlterhelni lehetetlen.
Nekem egyébként jól fut általában, fõleg a legujabb videodriverrel.
Morfi
A Team balancot én sem értem, mi a faszért nem lehet egyfolytában bekapcsolva tartani? Igenis pakolja a szerver az embereket a jó helyre.

Az meg a másik, hogy kitiltanám a francba a szerverrõl azt az admint, aki a jogai ellenére szarik mindenre, és vígan játszik a 15fõs csapatában, míg a másikak csak 5-en vannak.

Én jelenleg két megoldást ismerek, vagy szarok rá, és játszok a kisebbséggel, vagy átállok a sokemberes csapatban, és TK-zok mindenkit a francba. Azután bezzeg már sir a szája mindenkinek...
Koszi:-)
Nekunk is tetszik 😄

Cobra.
Jó a Clansong U'42

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danny
Nabazz! Szóval izé..... várd meg amíg aktív lesz a regisztrációd 😛

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Így próbáld manuálisan:

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Ahova irsz, az alatt van egy "" gombocska a "törlés" alatt. Oda csak a "http:\\kép.jpg"-t írd be és már jó is lesz. 😉

trident
dcmaps.net
Ezeket a pályákat ismeritek? Jók? Neadjisten single play, vagy co-op-ban használható?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
-Danny: ééépoksz!!!
-TheGoro: van olyan DC-s, aki pacifista! Tankot kilõni egy arra tervezett géppel....
talán most ez lehet a "sad but true"...😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

TheGOro
Rájöttem hogy publicon nem lehet normálisan játszani... Amikor 1 full kezdõ láma jelölt fábri féle lazán elviszi elõlem a10-est és köszönetképpen még át is megy rajtam, azon már meg sem lepõdök, fõleg nem azon hogy az elsõ homokbuckának nekimegy. De az marha idegesítõ hogy ha már elvisz valamit akkor azt tudja már használni, erre nagyon jó példa az a10. Gyerek mindig elvitte elõlem... szal inkább desert buggyztam 1 jót, és mit ad isten még tank al is találkozok, amit túl is élek, de hiába szólok annak a szerencsétlen nyomoréknak aki ott ül abba hiper szuper mega brutál a10-ben, repked össze vissza mint a hülyegyerek, képtelen arra hogy leherélje, azt a konzervkasznit... Errõl ennyit

Max Damage
el is várjuk, és akkor repzizünk megint! 😊

Max Damage
hehe, azt hiszed jobb vagy??? akkor miért én alázok Lost Village-n a legjobban? tanulj még! 😊

Max Damage
mert béna vagyok, és nem figyelek arra mire kattintgatok!

DF Ranger
Szerintem még gyúrjál arra a heavyre 😛 lehet elvinném már elõled a pálmát

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

DF Ranger
Hát igen csõrike.. Csak kár h kivonták a forgalomból. :/
Amugy mintha az 1. kerekében nem lenne megfelelõ a nyomás 😊

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

Danny

Danny
És ezt miért nekem írtad kicsi huszár? 😊

Danny
Nem! 20 fõ felett kifejezetten szarul megy! na majd szólok ha megvan az új vas!

Max Damage
az 5let tetszik... kiderülne végre hogy ki átlagba legjobb repzis, tankos, helis, na meg HEAVY ASSAULT, hehe!

Max Damage
jah, és akkor itt üzenem mindenkinek aki lelõ még1x stringerrel ha elviszem elõle a gépet, azt ahogy újraéledek fejbekülddöm antiarmorral! 😉 [ez fõleg azokra az egyedekre vonatkozik aki a szerven akar repzit vezetni, vagy helitvezetni tanulni és nem lehet tõle játszani, s ha elviszik elõle akkor meg lelövi...)

Max Damage
de 20 fõ felett nem megy jól, mi?

Max Damage
ne veszekdjetek már, idegesítõ... ha annyira lopni akartok akkor lopjatok az enemy base-rõl, de ne kempeljetek mert azt sem illik... 😊

Yan
Több mint 1 éve játszunk ezzel a szarral, és abból elegünk van mikor jönn egy önérzetes reformer, akit utánna lehet, hogy sose látunk, de átalakitja/akarja a "szabályokat". /ez nem csak rád vonatkozik/

Próbáljunk meg úgy jáccani, hogy mindenkinek jó legyen.
A bocs-t elfogadom, és én is sry a fejesért.
Remélem ezt Lfogadod Te is, és lezárhatjuk a témát.

Yan
nem, de ezt nevezed fenyegetésnek?
azért mert elöled 5* elviszik a tankot, neked nem kellene rászokni. /elötte átengedtem neked/

Yan
vki fenyegetõzött? nem emléxem.
a jármü más elöl elvitele nem szép.

Ugy gondolom ,hogy nem ertetted meg amit mondtam!
Amit en csinaltam vagy fogok is maskor azt inkabb Ntk nak neveznem! (Nevelo) 😊
Azt kene kitenni aki a sajat gepet lovi mert nem az ove... az mar mellekes ,hogy nem oli meg....

A végaszvadból azt veszem ki, hogy én vagyok a hibás mert szétlõtted a repcsit.
Még a gyanúsítgatásokról annyit, hogy aki gyanusít vkit bátran menjen be és spectelje azt. De csak miután vannak bizonyítékai utánna makogjon a csítrõl!
Ezzel én is lezárom a dolgot.
U'42.:.gen.Rob****

Hmm.... 😊 Valószínüleg az volt a probléma 😊
Most már megy 😊 nem rossz, de még meg kell szokni.

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Danny
Nem kellett volna mert kb 2 olyan dc-s palya létezik amihez csináltak single módot és Te valszeg nem pont azt próbáltad épp. 😉

De 0.5-össel mennie kellett volna az instant battlenek...

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Hát, az csak most jött le, mindjárt kipróbálom...

Danny
1.5-ös BF-ig jó. 1.5-ös DC nincs, csak 0.5-ös és már arra is rá kéne raknod a 0.6-ost hogy fel tudj menni a neten bármelyik szerverre is.

Yan
A BG 0.95-tel várjatok, mert ha jól tudom Gyõzõ nem állította még át a G szervert. /ha vki eltudja érni szoljon neki, plz/

Hi!
Bocs, biztos kérdezték már, de nincs valakinek olyan jellegû problémája a játékkal, hogy fent van a bf 1.5, arra feltettem az 1.5-os DC-ot és ha valahova csatlakozni, vagy instant battlet akarok nyomni a pálya betöltése után kilép a windowsba 😞
Tud valaki segíteni?

Win XP
AMD 1800
Radeon 7500
512DDR RAM

Danny
EPOX 8RDA+ (NF2-es chipset)
AMD Athlon XP 2500+
Saphire Atlantis radeon 9600Pro
Infineon 512MB DDR / PC3200 / 400 MHz (azért 1 modul mert ha lesz pénzem veszek még egy 512-est, nem aprózom)

Ez a konfigom, meg egy fasza monitor még, csak nincs sehol sem most. Januárban bízom 😊

trident
Hajrá!😊
OFF
(esetleg ha ajánlhatom az nForce 2 csipszettes lapokat egy Bartonnal bolondítva 2 db. RAMmal(-dual channel)
Nekem az MSI k7n2 delta-L jött be, hûvös(!), jó lap, megfelelõ felszereléssel, Barton 2500+ >3200+-on hajtva alapfeszen 42 celsius fokon....😊))
Videokártya: kinek mi(Ati vs. nVidia) szimpatikus, bár a Radeon 9600 jól teljesít, tuningolható (+20-40%-kal megy nálam ugyanolyan hõfokon), ha pedig sok pénzed van rá 9600pro, vagy XT. Ja és 400-as RAMok kellenek a Barton és az nForce-hoz (200 FSB: ram, cpu)
BÁR, ha jól sejtem, te már tudod, mit akarsz venni!!😉
ON
elnézést....

Danny
Szeva! Már töltöm a 0.9-et éppen most, utána pedig a 0.95-öt is. Mióta új rendszert raktam fel, azóta még a DC is jól megy a régi gépemen, leszámítva néhány pályát. Úgyhogy a BG-vel sem lesz gond. Persze ettõl még lesz gépvásárlás. Holnap bele is vetem magam, de tartok tõle hogy csak januárban leszek eredményes e téren. 😊

trident
-Sziasztok!
-Yan: na de...Hiszen a tank lengéscsillapítójának a kifutópálya jó...Óvják, védik a hadianyagot!
Komolyabban: nem tudom, de nagyon nehéz lehet ezt elviselni és látni..... Igazán lehetne egy kevés eszük...
A hajra van megoldás...
-Danny: lásd lengéscsillapítás...
Remélem nemsoká meglesz a géped! Muszály lesz a Battlegroup 42-t 0.95-öt kipróbálnod, ajánlanám elsõ körben A Kharkov wintert, és ne csak az új repcsiket, tüzérségi páncélosokat nézd meg, hanem találsz majd egy kellemetes 88 mm-es Flakkot is...
-A DC-ben, pedig mostmár a "little bird" kopter viszi a prímet a fedélzeti gépágyúval és hellfire-okkal.

(szándékoltam nem pofáznék bele a két napja terjengõ vitába-azt gondolom hogy egyszerre felesleges és szükségszerû a vita...talán hagyni kéne a csítet és ostobaságot, elismerni a "másik játékost" és JÁTSZANI-nem frageket gyüjteni, írtani, ügyeskedni, hanem a saját és mások örömére EGYÜTT játszani-lehet hogy naív vagyok, de szvsz ilyen egyszerû lehetne)
Üdv mindenkinek!