Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
(/me=<<Locutus PT>>😉
Itt nem csak a te identitásoddal küszködnek úgy látom 😊)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
okok
Csak van valaki aki szintén Dani csak nem Danny hanem Danee. Legalábbis volt. Õ is HBA-s volt: Subzero néven asszem. Ugyhogy egyebet nemtudok elmondani.Kérem kapcsolja ki
Tavaly decemberben kezdtem pályafutásom
sry

De!
Neked is boldog, sikeres új évet kívánok.
Minden kedves, és általam tisztelt DC fórumozónak boldog, sikerekben és tartalmas játékban gazdag új évet kívánok!😊
Ne igyatok sok pezsgõt, mert a modern tudomány szerint béka fog nõni a hasatokban, tisztítsátok sûrûn az egeret, és kezeket a paplan fölé!😉
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
😊)))
Ha még szép lett volna...De se szép, se okos nem volt.
Ja igen...és megkérdezte ÚJRA!!!!!!Grrrrrrrrrrrr!
....hajtépés....hajtépés.....hajtépés....Aztán egy laza Tobruk megnyugtatott..😉
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Pampalini
Marmint pl. nem klantag vagy ilyesmi!
Nem UTolso sorban pedig inkabb jatszani kene nem teamsozni allandoan!
Nem egyszer elofordult mar ,hogy az U'42 oldalan alig voltunk publik gama kozben! De nem szoltunk ,hogy teams!
Nem erdekel ha valakinek elvezet kihivas nelkul jatszani akkor legyen! Ha meg igy is nyerunk egy egy kort akkor sry 😊
U'42.:.Pampalini
http://GOro.hu

Igen, a CS, vagy DC szeliden csicsergõ madárka pl. a "komersziális" híradóhoz képest is!😞(((
Én is szeretem a szinkronos filmeket, de ugyanúgy a feliratosat is. Nekem bejött feliratosan.😊)))))
Valóban le lehet fordítani, de ha emlékszel nagyon hangulatos amikor ordibálnak: medic, medic!!!😊) Vagy a "stay low, stay cover"-t és a "go go go"-t.😊)))) Nem kötözködni akarok, de a stay low lefordítva nekem hülyén hangzik, és Magyarban nem is tudom, hogy használják-e. Én nem tudom, tartalékos vagyok.......😄
Nacionalista?😊))Voltál 27-én a nemzetbiztonsági hivatal elõtt???😊)))) (- csak pojénnak vedd!😊)
Katonaság? Magasan képzett, jól felszerelt...........
Amúgy nekem is hullik a hajam, amikor mindenféle jövedékszavakkal árasztják el az ember agyát, nem is használom ezeket, csak ha muszáj. De az elit alakulatban szvsz így hangulatos...😊)Úgyhogy nem kúúúl, és nem sopingolok.😞((
Még 30 perc, és mehetek haza, már vár a DC és BG42.😉)))
Az elit alakulatot én magyar nyelven szeretem, valamiér mostmár a sok feliratos film után kialakult bennem annyi nacionalizmus, hogy csak magyar nyelven nézek meg filmeket. A katonai terminus technicus pedig ugyanúgy létezik magyarban is, hamég perpillanat nincs katonaságunk hozzá, de a múlból eredõen azért az megmaradt..😊
Fileshack - DC maps
Ezeket ismeri valaki? A múltkor is mindenféle mapokról kérdeztem, most is...Bocs.
CS, UT? Tegnap volt a Spektrumon egy dokumentum fil, amiben a videójátékok és a tinédzserek lelkivilágát boncolgatták. Bár tulajdonképpen a CS-t mutogatták agyba-fõbe. Nagyon választ akartak találni arra, hogy most jó-e a "virtuális agresszi" vagy káros, de persze erre nem kaptak választ...
Nem mintha lenne így általánosságban. Azért egy kicsit "olyan boszorkányüldözésnek" tûnt.
Ja és persze a dokumentum filmben Multi FPS játékos=14 éves gyerek.....
-Asszem egy rólam készült képet kell majd ide beszúrnom, és meg kell mondanotok, hogy külsõmben van-e valami furcsa... Már a harmadik DVD-nél kérdezik meg....Szal megyek, angyali mosollyal veszem ki sorba az Elit alakulatot, viszem a tékás csajhoz, hogy fizessek...A csaj megfordítja a tokot, pislog, rámnéz: nem BAJ, hogy FELIRATOS?????
Banyek, már háromszor csinálta meg....

Mindig mondtam, hogy nem baj, sõt....Legutóljára, még ki is fejtettem, hogy miért JÓÓÓ...Ostoba leányzónak kifejtettem, hogy a militarista terminus technicusok nem fordíthatóak Magyarra. 

Persze ezt nem értette, és elmondtam hogy alsó tagozat óta tudok olvasni. És a látszattal ellenben jártam iskolába...
Most velem van a baj????

-Cobra, TheGoro, Danny: Vietconggal hogy álltok?
Tudom, hogy nem rush&go, de azért LANban játszva....