Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog új évet kíván az Unreal9142 klán mindenkinek!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ghost cb
Boldog uj évet mindenkinek!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Danny

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Deeeeeeeeeeeeee csak nekem akartad! 😄DDDDDDDDDDDDD

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Jaja, van egy CoFB Borg is és totál láma módon aszittem Te vagy. Õ a Coff egyik alapítója. De most már vágom mivan 😊 Bocs!

Danny
Baszki Valen ne akassz már ki. Ez a DC-ben olyan szöveg mint a Roger That! 😊 A gép szokta mondani. "Good Luck and God Bless! Eagle 1 out!" Asszem amikor minden pontot elveszt a csapat és kéne már foglalni akkor mondja.

DonPapa
Mindenkinek Békés Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok !!

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Valen
Danny : Ki az az Eagle 1, ha nem te ????????

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Van olyan hogy coff borg? és én mér nem láttam még azt?😊

(/me=<<Locutus PT>>😉
Yan
Ez félre csúszott.
Mindenkinek gondoltam, nem csak Danny-nak.

&#165; xfire: kistekila

Yan
BÚÉK all.

&#165; xfire: kistekila

Danny
Jóvan közben felvilágosítottak hogy benéztem. Sry!

Danny
Na most hülyének érzem magam várj 😊 CoFB Borg és Locutus PT nem egy és ugyanaz a személy aki egyébiránt Te vagy? Ne bassz ki velem, ennyire nem lehetek gyp-s. .D

astomiaza CoFB?
Itt nem csak a te identitásoddal küszködnek úgy látom 😊)
Valen
Jó de ki az az Eagle 1????

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

az danee, subzero, luckl, christanson, chris, frankenstein, skorpio stb. most alapitotta a hungarian desert combat clant
Danny
Nemtom 😊 Én 0.2 óta. Nézd meg mikor volt én nem emlékszem. De lényegtelen. 😉

Cobra.
Danny = SubZero

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ghost cb
Én csak dc-zek ott meg nem gyakran látlak. Szeptember ota dc-zek, szted uj vagyok?

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ghost cb
okok
Csak van valaki aki szintén Dani csak nem Danny hanem Danee. Legalábbis volt. Õ is HBA-s volt: Subzero néven asszem. Ugyhogy egyebet nemtudok elmondani.Kérem kapcsolja ki

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Danny
Mindenkinek aki nem lenne tisztában a személyazonosságomat illetõen:
Tavaly decemberben kezdtem pályafutásom Danny néven. Ez év februárjában csatlakoztam az egykori HBA-hoz. Elõször HBA Pvt.Danny<13th> néven szerepeltem, majd 301-es tag lettem és még késõbb HBA Cpl.Danny❤️01st>. A klán feloszlása után =Danny=SuX= néven játszom és csak ezen. Remélem kielégítõ volt. Eagle 1 out... 😊

Danny
Pont azon ami a nevem itt. Ejjej, ennyire új lennél?

ghost cb
Milyen néven szoktál jáccani?

ghost cb
akkor nem sry

Danny
Miafasz?

ghost cb
Te! Danny Sux! Te vagy a danee, scorpion, subzero, frankesnstein stb? csak h beazonosítsalak.

Danny
Tényleg te hogy a francba vagy egyszerre PT-s és CoFB-s is. Még nem is tûnt fel. Nem gáz ez a PT-nél? Nem fontos válaszolni csak ha akarsz. 😊 Tényleg mi van a babócával, megérkezett már?

Danny
Jóvan téged leszámítva, de Te nem bántod ugye...

khm😉
Danny
Nem naon vágom mi is a mondanivalója. 😊 Inkább csak sejtem. Itt nyugodtan elmondhatod, erre nem jár PíTís. 😊

traXion
Najó 😄

traXion
RS fórumból a ..::CB::.. képet inkább nem teszem be, valaki még félreérti. Ottaniak tudják, hogy csak vicc.
De!

Neked is boldog, sikeres új évet kívánok.

trident
Holnap szerencsére nem dolgozom, így most jött el az idõ:

Minden kedves, és általam tisztelt DC fórumozónak boldog, sikerekben és tartalmas játékban gazdag új évet kívánok!😊

Ne igyatok sok pezsgõt, mert a modern tudomány szerint béka fog nõni a hasatokban, tisztítsátok sûrûn az egeret, és kezeket a paplan fölé!😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Üdv Traxion!😊
😊)))
Ha még szép lett volna...De se szép, se okos nem volt.
Ja igen...és megkérdezte ÚJRA!!!!!!Grrrrrrrrrrrr!
....hajtépés....hajtépés.....hajtépés....Aztán egy laza Tobruk megnyugtatott..😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

traXion
Máskor hívd fel magadhoz a csajt, és mutasd meg neki a "fegyver" gyüjteményed.

Én ma is megoldottam, átálltam, kinyirtam a fél csapatot, aztán már kezdtek odafigyelni...
Vettuk eszre tegnap ACC szerveren.. sok kulfoldi... egy egyeneset nem lehetett loni! 😞

Pampalini

ilyen sajna nincs, ugyanugy ahogy 150 ping feletti kick sincs...
Nem volna semmi gond ha inteligensen atallna az akinek tok mind1 melyik oldalon van eppen!
Marmint pl. nem klantag vagy ilyesmi!
Nem UTolso sorban pedig inkabb jatszani kene nem teamsozni allandoan!
Nem egyszer elofordult mar ,hogy az U'42 oldalan alig voltunk publik gama kozben! De nem szoltunk ,hogy teams!
Nem erdekel ha valakinek elvezet kihivas nelkul jatszani akkor legyen! Ha meg igy is nyerunk egy egy kort akkor sry 😊

U'42.:.Pampalini

TheGOro
f*szt sz*runk! De hiába szólunk, senkit sem érdekel. Ha meg 1 rövid idõre bekapcsolom az autobalanceteam-ot akkor meg kitör a forradalom.

http://GOro.hu

ghost cb
tegnap mér intézkedett Petko Gazalán amikor kevesebben voltak a másik csapatban

Valamit muszaj lenne csinalni, ha mar az adminok szarnak a rendezkedesre.
És azt nem lehet megcsinálni, hogy joinkor automatikusan a kevesebb pléjeres csapatba rakja az illetõt, és után teamchange not allowed?
trident
Szia Petko!😊
Igen, a CS, vagy DC szeliden csicsergõ madárka pl. a "komersziális" híradóhoz képest is!😞(((
Én is szeretem a szinkronos filmeket, de ugyanúgy a feliratosat is. Nekem bejött feliratosan.😊)))))
Valóban le lehet fordítani, de ha emlékszel nagyon hangulatos amikor ordibálnak: medic, medic!!!😊) Vagy a "stay low, stay cover"-t és a "go go go"-t.😊)))) Nem kötözködni akarok, de a stay low lefordítva nekem hülyén hangzik, és Magyarban nem is tudom, hogy használják-e. Én nem tudom, tartalékos vagyok.......😄
Nacionalista?😊))Voltál 27-én a nemzetbiztonsági hivatal elõtt???😊)))) (- csak pojénnak vedd!😊)
Katonaság? Magasan képzett, jól felszerelt...........
Amúgy nekem is hullik a hajam, amikor mindenféle jövedékszavakkal árasztják el az ember agyát, nem is használom ezeket, csak ha muszáj. De az elit alakulatban szvsz így hangulatos...😊)Úgyhogy nem kúúúl, és nem sopingolok.😞((
Még 30 perc, és mehetek haza, már vár a DC és BG42.😉)))

<a href="http://http://desertcombat.com/?page=weapons">ilyen van</a>
azt a spektrumos dolgot én is láttam.., van benne igazság, de azért azok ténleg retardáltak amerikában akik ezen lovagolnak hogy a gyerekek pszihojára hogy hat stb., amikor ennél már sokkal veszélyesebb ártalmasabb hatások érik õket a mai kaotikus világban. Fõleg itt magyarországon én teljesen úgy látom, hogy talán a gamelés az ami egy tizenéves gyereket leköthet, és megmentheti hogy ne hülyüljön totálisan bele a primkó fogyasztói társadalomba.

Az elit alakulatot én magyar nyelven szeretem, valamiér mostmár a sok feliratos film után kialakult bennem annyi nacionalizmus, hogy csak magyar nyelven nézek meg filmeket. A katonai terminus technicus pedig ugyanúgy létezik magyarban is, hamég perpillanat nincs katonaságunk hozzá, de a múlból eredõen azért az megmaradt..😊
trident
Sziasztok, jobb napot!
Fileshack - DC maps
Ezeket ismeri valaki? A múltkor is mindenféle mapokról kérdeztem, most is...Bocs.
CS, UT? Tegnap volt a Spektrumon egy dokumentum fil, amiben a videójátékok és a tinédzserek lelkivilágát boncolgatták. Bár tulajdonképpen a CS-t mutogatták agyba-fõbe. Nagyon választ akartak találni arra, hogy most jó-e a "virtuális agresszi" vagy káros, de persze erre nem kaptak választ...
Nem mintha lenne így általánosságban. Azért egy kicsit "olyan boszorkányüldözésnek" tûnt.
Ja és persze a dokumentum filmben Multi FPS játékos=14 éves gyerek.....
-Asszem egy rólam készült képet kell majd ide beszúrnom, és meg kell mondanotok, hogy külsõmben van-e valami furcsa... Már a harmadik DVD-nél kérdezik meg....Szal megyek, angyali mosollyal veszem ki sorba az Elit alakulatot, viszem a tékás csajhoz, hogy fizessek...A csaj megfordítja a tokot, pislog, rámnéz: nem BAJ, hogy FELIRATOS?????
Banyek, már háromszor csinálta meg.... Mindig mondtam, hogy nem baj, sõt....Legutóljára, még ki is fejtettem, hogy miért JÓÓÓ...Ostoba leányzónak kifejtettem, hogy a militarista terminus technicusok nem fordíthatóak Magyarra. Persze ezt nem értette, és elmondtam hogy alsó tagozat óta tudok olvasni. És a látszattal ellenben jártam iskolába... Most velem van a baj????

-Cobra, TheGoro, Danny: Vietconggal hogy álltok?
Tudom, hogy nem rush&go, de azért LANban játszva....

Danny
Jaja én meg nagy Delta Force 1. player voltam, pont a nagy tereket imádtam benne. 😊

TheGOro
mondjuk inkább CS, UT ben is van pár nyitott map, legalább is amikor én nyomtam volt 1 nagyon jó valami Morpheus, azon órákon keresztül is elhenteltük egymást. Quake ben is inkább a nyitott mapokat kedveltem

http://GOro.hu