Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az irakiaknak is van Baggy, pint ugyanaz mint az amcsiknak (ez szerintem fasság). De van. A tank télleg egy fél tankágyu lövéssel többet bír asszem a homlok páncélon, de ezzel egy öngólt is rúgtak a készítõk a valóságnak, hiszen egy Abrams simán kilõ egy t-72-t, míg fordítva ez nem gyakran igaz. De ez egy játék, nézzük el. A SCUD, ha valaki tudja kezelni, el tudja pusztitani a zászló környékén levõ összes jármûvet. Én nemtudom kezelni...
És a két db kétéltû jármû is kira, Bulge-on nem egyszer sikerült igy megszereznem az amcsik fõbázisát.Szerintem egyenlõ a két fél
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
¥ xfire: kistekila
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
http://GOro.hu
Sorry az egyik csapattagunk elveszitette a fejet!
Megesik az ilyen ,de hiba volt!
Sorry megegyszer az érintettol!
U'42.:.Pampalini
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
De a köv. peccsben már tényleg erõsíthetnének az irakiakon is... Ez az új támadó heli elég szar lett az amcsihoz képest, fõleg azért mert nehezen lehet vele megállni, mert nem lehet (legalábbis nekem sehogy se megy) felhúzni az orrát. Meg ott van pl. az amcsiknak a homokfutó amivel könnyen el lehet foglalni a hátrébb levõ pontokat mert fürge, ennek sincs iraki megfelelõje. Az a kétéltû ami nekik van nem lenne olyan rossz, ha egy kicsit jobban lehetne irányítani. Amellett még ronda is 😄
SZALONNA
Egyébként hazabeszélésképpen: Goro koma általában használja az autobalance-et mert engem mindig sikerül külön csapatba átpasszintania vele... (bár engem amúgy sem szeret, a múltkor is leTKzott a gonosz!) 😉
A vitá(k)ról meg annyit: unalmas... Legyen már jó kis párbajkihívás, megjelölt idõpont és szerver. Déli harangszóra gyakás, közben lehet üzengetni egymásnak és nem terheli a fórumot. Ja és mindkét oldal hozhatna egy kupac párbajsegédet! 😊))
Naaaaaaa? Ne mondjátok, hogy annyira rossssz ötlet ez. 😉
D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot
D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Nemkéne ezen összeveszni meg mittudomén, Ghost már leirta. Mondjuk szerintem GOro Coton miat nem rugott volna ki senkit 😛PPP
Itt a lényeg: "én nem basecampeltem. A basecamp nincs megtiltva","alaptalanul rúgtatok ki a szerverrõl".
Ennyi és haggyátok abba! Ha tovább vitáztok, szerintem az ICQ-n vagy más chat programon sokkal normálisabb lenne. Ez pont olyan ami a parlamentbe megy: A nép elõtt köpködtök. Jó ez?
Aláírás: Katalin bírónõ

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Másrészt, nem is a ti csapatotokban voltam, nemtom miért irod, hogy én húztam a számat arra, mikor állitolagosan átküldtetek valakit (amibõl semmi nem lett).
Lehet ragozni a témát, de a lényeg alaptalanul rúgtatok ki a szerverrõl, mert bepöccent arra hogy kinyirtam coltont. Nem bölcselkedni, meg felesleges szabályokat gyártani kellene, hanem gondolkodni, és arra használni az admin jogot, amire való.
1. Azt a rész nem neked, hanem sokkal inkább Petko-nak szólt, aki a te állításod alapján ezt a következtetést vonta le.
2. lehet hogy te másképp hívod, hétvégi háztûznézõ az ellen bázisán... stb, de nem te voltál az egyedüli aki ott téblábolt, és nem 1 szál fürdõnadrágban.
3. Csalás sincs megtiltva, legalább is nincs leírva a szabályok között, ebbõl következik akkor hogy szabad csalni is, sõt szavaidból itélve amit szabad, azt kell is. (A valóságban a csalások is tiltva vannak, ennek ellenére lehet csalni, úgyanis a lehetõség meg van rá.)
4. Tanulj meg olvasni "(nem számítva a scudot)" mert azt mindig leszedtük. Nem cseszte fel az agyamat hogy a másik csapat sokkal jobb volt, mivel ez nem igaz. Csak az hogy azt mondat hogy tegyen ellene valamit, az eszközt nem jelölted meg.
5. Maximum az elején volt így amikor megkértünk szépen azokat, akik nem klántagok (mivel mi a TS-ünkön tartottuk a kapcsolatot, így nem túl izgi, ha a fél csapat a másik oldalon van.), hogy pár ember menjen át kieggyenlíteni a csapatokat, amire te is húztad a szád. Végül be lett kapcsolva az ATB és késõbb akaratom ellenére engem is átrakott irakinak.
Normális szervereken a BC-ért figyelmeztetés és kick jár, tehát nem hagyják. A bölcseleted nagyon aranyos, de ezt már sokszor hallottuk bc-ektól, hát akinek a játék ebbõl áll...
2. Nem basecampeltem. Tettem egy kört a bázis körül a tankkal (a körülívelõ dombon mentem körbe, láthatta, hogy miután kinyirtam, mentem is tovább), és kinyirtam. Elkezdett szidni. Kérdeztem zavarja e, h kinyirtam, erre azt mondja igen. Montam akkor tegyen ellene. Erre kikkelve lettem.
3. Nincs megtiltva a basecamp, tehát még akkor sem lett volna jogod kirúgni.
4. A Scud meg fõleg nincs megtiltva, ebbõl is látszik, hogy egyszerûen csak felcseszte az agyad, hogy a másik csapat sokkal jobb volt (RÁADÁSUL KEVESEBBEN VOLTUNK UGYE), és visszaéltél a jogaiddal a szerveren. Az, hogy artilleryvel lövi valaki a bázisotokat, nehogymár tiltott legyen.
Szerintem rögtön tiltasd be, hogy bárki rátok lõhessen, és akkor nincs gond többet, nem?
5. Az bezzeg nem zavart, mikor 15vs10 volt, csak annyit mondtál rá, hogy a DF-esek egy csapatba akarnak lenni, és ezzel leszartad a témát. Ambíciózus adminkám...
A basecampre visszatérve meg (ha egyátalán az lett volna) nem a kick a megoldás, hanem tudni kell játszani! Ugyanis csak ott lehet basecampelni, ahol hagyják, tudod...
Mindezekbõl kiderül hogy NEM adtam ki az admin jelszót, mivel magam kickeltem, és ez kiderül a logból is...

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Latom nem tetlenkedtel ejfelkor 😄
Neked is boldog uj evet!
U'42.:.Pampalini

Hide and fear, Cobra Commander is here !
(hukk
)D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot
Amikor 10vs15 van, és a 15ös csapatban véletlenül van 5 DF-es, akkor bezzeg nem teszel semmit.
De amint lebaszok egy kört tankkal a bázisotok körül, és lelõlek amint ott bénázol, máris kikelsz basecampért. (holott nincs is megtiltva, még ha az is lett volna)
Talán picit jobb indok kellett volna az admin jogok osztására, mint egykét ezres, ugye...
Ja és erre lehet reagálni, szarok rá. Ezen ugyanis nincs mit vitatni, ez tény.

Na akkor még egyszer... már be vagyok rugva???
Boldog új évet kíván az Unreal1942 klán mindenkinek!
uuuuu42õõõõõõ