Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheGOro
Kötelességtudó vámpír lévén befekszem a koporsómba...

http://GOro.hu

TheGOro
Apache maximális sebessége 295Km/h, míg a Commanche szédítõ 390Km/h -s végsebességgel rendelkezik.

Gugger
a lényeg hogy az AH kb 20 évvel fiatalabb cucc!

Gugger
aztán lehet, hogy nem, mert egy másik info szerint nem gyorasabb, már magam sem tudom, mi az igazság! 😄DD

Gugger
de azért szép nem ?

Gugger
kicsit utánanéztem, és valóban gyorsabb az AH 😄

Gugger

Gugger
Akkor ezt nézd meg:

Mi-24 D/V HIND harci helikopter

Az AH, vagy a RAH gyorsabb?

TheGOro
Az R betû a Felderítõt jelenti ugyanis a Commanche Reconnaissance/Attack Helicopter azaz Felderítõ/Támadó Helikopter.

DF Ranger
Használtam háttéranyagot, de angol nyelvût szal nem ctrl+c 😊

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

DF Ranger
Ha már itt vagyok irok egy kicsit az Abramsrõl is 😊

1960-ban kezdtek el dolgozni a németek és amerikaiak egy új modern harckocsi tervein,így készült el az MBT-70 harckocsi, de 1970-ben a magas költségek miatt leállították a közös programot. A németek sikereket értek el a Leopard harckocsijukkal de az amerikaik leállították a fejlesztéseket. Ezután 2évvel a General Motors és a Chrysler megbízást kapott egy új amerikai harckocsi kifejlesztésére. A chrysler nyert, 1980-ban elkezdték sorozatban gyártani az M1-est.

M1-es változat: elsõ gázturbináns harckocsi, M68-as 105mm-es huzagolt csövû löveg, ezt használták vietnámban az M60-ason és M48-ason is, 1950 ben kifejlesztet britt L7-es fegyver amerikai lövegzárral, tûzvezetõ rendszere lézertávmérõvel és hõérzékelõvel van ellátva, vizszintes és függõleges lövegstabilizátorral is felszerelték, a menet közbeni pontos tüzelés céljából, van rajta egy 7.62mm-es koaxiális géppuska és egy 12.7mm-es légvédelmi géppuska, plusz 6-6 db gránátvetõ.

M1A1: a régi löveget lecserélték egy 1985-ben kifejlesztet 120mm-es Rheinmetal simacsövû lövegre (ezt használják a néemt Leopard 2-esek is), megerõsítették apáncélzatát, és új vegyvédelmi és légkondicionáló rendszert kapott, német gyártású APFSDS-T és HEAT-MP-T lõszereket használnak benne.

M1A2: navigációs rendszer, felderítõ és tûzvezérlõ rendszer modernizálása.

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

Danny
Na húzok aludni, mert kiesik a szemem. 😊 Jóccakát!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Hát ezzel azért vitatkoznék. De valóban kiforrott konstrukció volt.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Tényleg! Az Apache ugyebár AH-64. Az AH = Attack Helicopter. A Comanche meg RAH-66. Mi az az R az AH elõtt? Mit jelent, tudjátok? Esetleg a lopakodással kapcsolatos? Mert ugye a Comanche az Stealth helicopter.

Gugger
ennek ellenére asszem a mi24 még mindíg a leggyorsabb harci helikopter! 😄

Danny
Csak épp egy pötit! 😄

Gugger
mint tudjátok a mi24 kicsit öregebb konstrukcio mint az AH 😄

Danny
További kellemes estét kívánunk kedves olvasóinknak!

DF Ranger, BBC News, Irak! 😛

DF Ranger
Te a T-80-ról beszélsz. Ojan az Irakiaknak soha nem volt és nem is lesz. Magyaroknak van belõle 1-2 😊)) Ezt az oroszok már az Abrams alapján építették GTD-1000 es gázturbinával (elsõ orosz gázturbináns tank), lézeres távolságmérõvel és computeres röppálya számítóval (ballistic computer system), robbanó reaktív páncéllal, és lehetõség van lézer vezénylésû rakéták kilövésére a fõ-ágyúból. Szembõl már egy M1-es is megizzadna vele de kilõné.
Ennyi. 😊

Danny
Jaja, szinte észrevehetetlen a különbség!

Lacc
Ezen mindig digitális csillog villog, az Mi24-ben meg minden a jól bevált analóg emellett jelentõs különbséget nem látok
Danny
Nem mindegy hova lövöd.

ghost cb
Ja és az AH-64 Apache:

szerintem a különbség érezhetõ...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Lacc
Na de ha megtanulta az ember nagyon nagy feeling egy gánsippel garázdálkodni a pontok felett 😊 Persze amíg nem kapsz a pfádba egy stingert 😄

Tényleg még nem is nagyon néztem, számít az, hogy a stingert a rotorba lövöm közvetlenül, vagy simán a páncélozott testre? Szal vannak a heliknek hitboxaik?
Danny
Egyébként guru és nem goro! Bocs nem bírtam ki...

Danny
Állok rendelkezésedre 😉

ghost cb
Hát szerintem te sem vagy akkora goro hogy 1 ora volt. én is eljutottam 20 perc alatt addig, hogy elintulsz és kanyarodsz. Egy jópár napig a leszállás egyenlõ volt a kiugrással, és ejtõernyõzéssel. De amig igazén ráérzel, és megtanulod az bizony nekem nem 1 v 2 hetembe került. Ne Multiba gyakorolj, mert attol itt már mindenki tiszta idegbeteg. Single okés. egy kis Machine Head a háttérbe és GO!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Danny
1 óra után a pontos célzáson kívül mindent megtanultam. És még a 0.2-ben ahol sokkal gázosabb volt. Szal azért nem kell ehhez olyan nagy gurunak lenni. 😉

Cobra.
A repülést, de nem árt tudni, hogy hogyan kell egy helyben megállni, illetve leszállni, az meg jó néhány nap/hét.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danny
Fél óra alatt meg lehet tanulni.

itt dc ben a kollektiv allasszog az eger y iranyu huzogatása
TheGOro
Jaja, de az alapelv elsajátításához, és megértéséhez érdemes felpakolni a Flight Simulátor valamelyik részét pl a 2004-et. Ott annyi a különbség hogy a helikopterek rendelkeznek kollektív állásszög vezérléssel. De csudajó móka amúgy

Cobra.
Chicane lehetõleg SP-ben gyakorold a repülést

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TheGOro
Ha minden igaz a DC-ben a helikopterek nem rendelkeznek kollektív állásszög vezérléssel, mert a felhajtóerõt a rotorlapátok forgási sebessége vezérli, azaz a rotor fordulatszáma. Emiatt a reakció idõ hosszabb és így a vezérlés kevésbé érzékeny. Ellenkezõ esetben a W-vel és az S-el a kollektív állásszöget lehetne kezelni, magyarán ez lenne a kollektív kar. Az nyíl akkal lehet a farokrotor lapátok állásszögét állítani, növelésével vagy csökkentésével a helikopter orriránya változtatható.

Mi24-es mûszerfala:

TheGOro
Hát azért nem teljesen

Lacc
Minek ehhez leírás? Ugyanazon az elven mûködik ahogy a valóságban is. Najó, nagyjából 😄
Ha elõre dõlsz elõre megy, minél jobban annál inkább, ha hátra akkor fordítva, W-vel emelkedsz, ha tartani akarod a magasságot akkor nyokodod, S asszem nem csinál semmit. AD-vel forogsz és ennyi. Csak gyakorolni kell és akkor már bármilyen manõvert meg tudsz simán csinálni. De tényleg sok gyakorlat kell hozzá, mert "lendületbõl" lehet vele repülni 😊
Max Damage
Chicane: nem tudok konkrét infót róla, rákell élrezni és máris minden megyeget! 😊

TheGOro
Egész pontosan No Fly Zone 2-n
"No Fly Zone Day 2 and Weapon Bunkers are exempt from basecamping rules. Also, hit and run attacks are allowed. Example: to take out the SCUD or to steal it.
"

ghost cb
Ki tudják lõni valóban.ha oldalról elkapják jó helyen. Vagy hátulról az M1-est. De hogy a homlokpáncálját nem üti át az száz. Ez talán abból is látszik hogy az IGAZI öbölháborúban egy ami tank sem semmisült meg. De ez már nem Desert Combat, hanem Desert Storm forumba kellene, ami meg hát nemhinném h van.

a pancelos harckocsi, ami fustgranatot dobal... urban siege en van az amcsi oldalon
Cimborámnak meg megszûnt egyik percrõl a másikra a UPC-s netkapcsolata január 1. napján. Lehet hogy összefüggés van a dolgok között, bár õ Bp-i lakos.
Igaz persze. Midenkinek van már minden, csak kinek van elõbb, és mennyi... és természetesen amcsik levegõben... akkor is Mirage F1 isten a játékban, a "valóság" ellenére.
A lényeg, ha a célzó rendszerek és elektronikai megvalósítások is valósághûek lennének, nem csak az orosz szerkezetek monstrumitásának túlzott fölénye, akkor iraknak esélye nem lenne... amúgy sincs a valóságban, de ez nem az... nem is érdemes ilyeneken gondolkozni. Ha a "kis" T-72 kapna egy uránmagosat...😊
Az melyik?
striker
iraki BMP, M-1974
amcsiknal talan a stiker vizallo
Lacc
A neveket nem tudom 😊 De az irakiaknál az egyik kétéltû az a kis kocsi amin vagy gépágyú vagy rakéta van, a másik meg az önjáró lövegük. Mondjuk én még nem hallottam kétéltû önjárõlövegrõl de lehet hogy tényleg van 😄
Konkrétan melyikek is kétéltûek? Az iraki BRDM az oké, de melyik még?
Éne egyszer vízbe mentem az amcsik gépágyús/TOW-os könnyû tankjával (nemtommianeve), de sérült rendesen. Egy kb 5 tankhossz szélességû teljes mélységû vizen úgy mentem át vele, hogy fele energiája maradt... de maradt... Van oylan amcsi cucc is, ami 100% wasserdicht?😊
ghost cb
Ja az MH-53 nem támadó helikopter. Ezt az amcsiknál nagyon könnyû felismerni melyik támadó és melyik nem. Megnézed a tipusát: ha AH akkor támadó. Mivel az Atteck Helikopter röviditése az AH.Ez egy szállító helikopter, ami kurvasok hadianyagot, vagy sok embert tud szállítani, és valóban jól elbaszták

trident
Üdv!
Mindenki kijózanodott már?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."