Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheGOro
Csak hogy legyen mirõl beszélgetni

http://GOro.hu

Lacc
😄DD
Danny
AZÉRT HOGY FELBASSZAM VELE AZ AGYAD!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

ghost cb
Azt nemértem ha már ott voltál mért nem az angolt másoltad ki? ez wiccesebb mi???

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Valen
ha ciril lenne, még talán el lehetne olvasni, de igy 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Lacc
Ebbõl azt tudom leszûrni hogy valami 50 illetve 52 😄
Danny
Találtam ekkis adatot a KA-52-rõl, gondoltam megosztom veletek.

Êà-52 ïðåäíàçíà÷åí äëÿ ðåøåíèÿ îáû÷íûõ äëÿ áîåâîãî âåðòîëåòà çàäà÷ áîðüáû ñ áðîíèðîâàííûìè öåëÿìè è îãíåâîé ïîääåðæêè ñóõîïóòíûõ âîéñê, à òàêæå äëÿ ðàçâåäêè öåëåé è èõ ðàñïðåäåëåíèÿ ìåæäó áîåâûìè âåðòîëåòàìè. Ïðè ýòîì áëàãîäàðÿ âçàèìíîìó àäàïòèðîâàíèþ âåðòîëåòîâ Êà-52 è Êà-50 îáåñïå÷èâàåòñÿ ðåøåíèå âñåõ çàäà÷ ñóõîïóòíûõ âîéñê. Âåðòîëåò Êà-52 ìîæåò èñïîëüçîâàòüñÿ òàêæå äëÿ îáó÷åíèÿ ëåòíîãî ñîñòàâà.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Intruder powa!

Danny

ghost cb

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
verné csakhogy még szinte kise probálták, és még a sorozatgyártás is a kezdeti stádiumban tart.
Danny tévedsz, mert a KA-50 a hokum, és ez KA-52.
Lacc, az a gép csak bombázó volt,(3 személyes) és a vietnámi háborúban szolgált. azt leváltandó csinálták az F-14-es tomcat-et, ami szintén kétszemélyes, csak egymás mögött helyezkednek el. egy (van több iskép az ea-6b-rõl:

Max Damage
én is a Commanche (RAH-66) mellett szavazok, szerintem messze verné ezeket a heliket.

AirborneRanger
Orosz... Azé a Commanche-al nem ér fel szerintem.. 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
3 vodka után az amcsikat se zavarná

Lacc
Ez olyan mint egy róka 😄 Szerintem nem kifejezetten csúnya, csak érdekes inkább ahogy kinéz. De jól látom, itt a pilóta meg a lövész egymás mellett ül? Volt az amcsiknak is egy ilyen lopakodó-bombázójuk ahol így ültek, de nem rendszeresítették mert zavarták egymást vagy valami hasonló. Úgy látom az oroszokat ez nem igen zavarja 😊)
Danny
Ez a Hokum.

ghost cb
detto. a pontok nagyon nem érdekelnek, ugyhogy nyugodtan lõjetek utánam, lõjétek le a gépem, stb, megfordulok, és ... Áltaban mindig van annyi pontom hogy egy -2vel nem esek visszi 10 helyet (egyébként se érdekel). És nemfogok idejönni zokogni hogy lelõtte a gépemet, megölt, veü veü

ghost cb
Hát eléggé elmentünk a témától. Goro nem veszekedni akarok. Cobra pont ez lett volna a köv hozzászólásom, hogy a hind-nek is 5 rotorlapátja van, hát egy fél nappal megelõztél .
De ha nagyon helikopterezünk, akkor van az oroszoknak is pár csúcshelikopterük, itt is egy:

Orosz heli, Kamow KA-52 a neve, és szerintem súlyos pénzek vannak a háttérbe azért nem alkalmazták nála a szokásos nagyszámú/olcsó orosz exportot. Kívülrõl nem valami szép szerintem... De nagyon ott van vegyverzetileg.
Nekem az AH-64 a favorite...

Danny
Ja igen azt nem tudja elviselni ha leölik a csapattársai. Erre ugrik. Volt példa rá tegnap amikor én játszottam akkor is. Nade az az igazság, hogy ha a helim vagy repülõm után lõnek, akkor énis megfordulok és jutalmazni szokta,. Szarok a pontokra már rég nem érdekel, szóval nyugodtan lehet utánam lõni.

Cobra.
Gabe nekiállt DTK-zni, persze biztos felhúzta magát Christian, nazi, meg még valaki (nem emlékszem a nevére) folyamatos TK - DTK -zásán meg káromkodásán. Persze pont nem volt egy ACC-s sem a szerveren.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Yan
Ghost: izlések, és...
én a MI-re szavazok.

¥ xfire: kistekila

Lacc
Mér ezek csítelnek? Vagy TK-znak? Vagy mi? 😊
Valen
Meg egyébként errõl szól fórum 😊

Danny
G@be? Mit csinált? Õ HBA-s volt, nagyon korrekt arc. Szerintem csak új még neki a DC.

Cobra.
játszani úgyse tudunk, hála Christiannak, G@benek, nazinak és hasonlóknak

Danny
szvsz ez így egészséges 😊

Valen
Lacc > már kezdjük megszokni 😊

Cobra.
a Hind-nek is ötágú a rotorja, mégis megnyerne minden hangnyomásversenyt
Nem a lapátok számától, hanem a kialakításuktól függ, hogy mennyire hangos a gép (meg természetesen a motortól is).

Lacc
Hajjaj újabb vita lesz 😄
TheGOro
Noise is reduced by use of a five-bladed rotor

TheGOro
pont ezt mondtam

Danny
Ezek nem fajták, hanem rejtve hordja a fegyvereit és a futómûvét. Egyébként nem erre mondtam hogy brutkón néz ki hanem a Mi24-re. 😊 Ez inkább elegánsan tömeggyilkos! 😄

Lacc
Tényleg nagyon durván néz ki 😊 Már a Commanche 4-ben is nagyon tetszett ez a ki-be csukható fegyvertár vagy minek híjják.
ghost cb
Goro itt megfigyelheted, hogy nem az 5 lapos rotorlapátnak hanem a rotorok áramvonalasságának, és a rotorok találkozópontja (közepe) szintén áramvonalas kidolgozása miatt köszönhetõ a "némasága".

ghost cb
Nos szerintem nagyon nem néz ki durván. De ha elolvasod miket tud, AZ a brutális. Kívülrõl nem is látszik milyen brutális.
Egyébként egy másik adat szerint óránként 320 km-t tesz meg maximum. És ha ez az igaz, ha az, nemhinném hogy a vezetõ tövig nyomná hogy menjem max-szal uttyogy ezen nemkell lovagolni, mi mennyivel megy.
3 fajtája van:

Danny
hmmm, na jó az tuti hogy brutkón néz ki 😉

Yan
és bármelyik indiánnál szebb

¥ xfire: kistekila

TheGOro
Hát a Commanche-ot elég nehéz kilõni, nem csak a sebessége miatt, hanem mert gyakorlatilag nem ad ki hõt. A Helikopterbõl az összes hõ a hátsó rotorlapátoknál lép ki, ami rögtön elegyedik a külsõ levegõvel. Továbbá zajkibocsátása is minimális, köszönhetõ az 5 lapátos rotornak, a hátsó farokrotor zártsága, és dõlésszöge miatt. A fegyvereket, leszálló talpakat a burkolaton belül hordozza... és még sok egyéb finomság

Cobra.
tegnap este Nancsika is játszott a DW-n

DF Ranger
Bazdmeg 😊

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

Danny
2.5K

Danny
Nem is értem miért... 😉

DF Ranger

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

DF Ranger
TECHNIKAI ADATOK: (M1A1 Abrams nehéz harckocsi)
Hossz (löveggel): 9,83 m Magasság: 2,896 m Szélesség: 3,658 m
Hatótáv: 465 km Személyzet: 4 fõ Tömeg: 57,15 tonna
Max. sebesség közúton: 67 km/h Lejtõmászó képesség: 60% lépcsõmászó képesség: 1,066m
Árokáthidaló képesség: 2,743m
Hajtómû: 1500 LE-s Avco Lycoming AGT 1500 gázturbina.

DF Ranger
Végülis ez az Abrams elõdje:

DF Ranger
Gondolom mert az irakiaknak soha sem volt.
Azér a hind elég komoly helikopter, és annak is ugyan úgy volt radarja meg minden szal ki tudta lõni az aoacsot. Az más kérdés hogy aza Apacs tele van pakolva mindenféle zavaró rendszerrel, pl ECM (electronic counter meassure) chaff (fémreszelék) flare (infra zavaró) míg a hindon a flare is csak opcionális kiegészítõ 😊

ghost cb
Ittmár nagyon nemszámit melyik gyorsabb mert nem forma 1, és szerintem ha rakéra elõl menekülnek, még a Commanche 390 km/h-ja se tud elfutni azelöl. Itt AZ A 20 ÉV a döntõ ami két típus között van. Mert annyit változozz a technika hogy egy apacs kisujjával lelövi a hind-et. Forditva szerintem a "jól bevált analóg kijelzõk" is megizzadnak ha meglátnak egy apacsot. De a Hind nem csak támadó helikopter, hanem szállító is. Embereket szállit. A két dolog+ a sebesség "párosítása nagy stuff". Csak azt nem értem hogy a DC-be mért nem az MI-35-öt tették, hiszen az sokkal fejlettebb, habár nem olyan híres.

Danny
Na ez meglep! Azt mondta, hogy õ soha semmi moddal sem fog. Azt hiszem ez is mutatja, hogy mekkora császárság a DC. 😄

Lacc
Ejha, nem gondoltam volna hogy ennyifegyver-szakértõ van itt köztünk 😊
TheGOro
Jaj egyébként ma késõ este azaz inkább hajnalban szerencsém volt BB-vel játszani az 1-es ACC DC szerveren